![]() |
Niewiem czy ktoś to pisał ale combat knife ma nowy wygląd i wypada ze Smugglerów...
|
Crocodile Boots z krokodyla. nie wiem czy ktos wczesniej pisal ale wolalem napisac :D
|
You see a charmer's tiara (Arm:2).It weighs 22.0 oz.
Z Lizard Snakecharmers wypada You see a charmer's tiara (Arm:2).It weighs 22.0 oz. narazie na tibi pl nie jest wpisana jako hełm więc pisze że jest takie coś. jest dosyc ładny z zielonymi skrzydełkami :p
|
Z Assasina wypada Life Crystal, z dark Monka Ankh
|
Cytuj:
A ta tarcza to pewnie któraś z tych (http://www.radek666.republika.pl/s9742.bmp). Nie jestem tego pewien, bo wyszukałem to w spritach :P. |
Według mnie też to jest charmer tiara. Też przeszukałem sprity i nie znalazłem żadnych tarcz prócz tusk salamander i sentinel(to co umieścił Radek). Chyba te tarcze wogóle nie istnieją.
|
Uwazam, ze:
Trzeba odswiezyc liste potworow. Widzialam innego buga i waspa a do tego nowego owada: po parku w Carlin lata motyl! ;)
Do tego nawet sie depo zmienilo: teraz mozna wyjsc z pierwszego pietra na dach banku(tam tez sa zmiany) a z tamtad albo zejsc po drabinie albo przejsc na dom kolo depo. Bede wdzieczna jak zmienicie mape i(jak juz wspomnialam)liste potworow. :Ork: |
@Radek 666
Ta tarcza to sentinel shield czy jakos tak i wypada z Lizarda Sentinela czy jakos tak :p Nawet gdzies na tym forum widzialem screena jak w domku lezala i kolo dal looka na nia... -.- |
hyhy widze ze juz sie pojawily niektore nowe itemki tylko ze bez opis uale to nic krok do przodu :P
|
Cytuj:
Aha, wydaje mi się, że Chamer Tiara, to nie zbroja tylko hełm, ale mogę się mylić :). |
Blad w opisie przedmiotow....
Glupot ktos napisal ;p
You see a salamander shield (Atk:0 Def:26).It weighs 59.0 oz. Nie ma podanej wagi i jest napisane, ze nie wypada z zadnego potwora... Tymczasem mozna znalezc ja u Lizard Templar'a - dosc rzadko (trafilem w jakims 300/400) ;p To samo z: You see a templar scytheblade (Atk:23 Def:15).It weighs 29.0 oz. Rowniez brakuje wagi i napisane jest, ze to jakis quest-item, a wypada z Lizard Templarow :P |
Cytuj:
Cytuj:
KTOS NIE UMIE CZYTAC? sorka Dobo za cytowanie modka:] |
Wagi i tak nie bylo podanej ;p
Troche o potworkach: Lizard snakecharmer loot: charmer's tiara, red spell wand, small amethyst, golden wand, cape, dirty cape, bag, dead snake, kasa ;p |
Chyba nikt tego wczesniej nie napisal wiec ja napisze z Kongra wypada Plate Armor dosc zadko bo na 3 h huncie mi tylko 1 wypadl
|
18:08 Lord Chack: -----SELL LEOPARD ARMOR(arm 9) - Saphira -
Nie wiem czy ktos to zglaszal... ja ktam to usunac plz :p |
Chyba nikt wcześniej nie pisał. Z Assasina wyleciał Steel Helmet. Moim zdaniem często bo wyleciały mi dwa a ubiłem około 15 Assasinów.
|
A więc tak:
Z merlkina wypada magic light wand i Small Amethyst Z kongry plate armor Carniphila paralizuje!!! |
Z Tarantuli wypadł mi Steel Helmet, z Dworc Vodoomaster Strange Symbol
EDIT 1: Z Centipede wypada sword i mace. EDIT 3: Z dworca Fleshcostam wypadlo m iwlasnie bone shield. |
crocodile boots
Bie wiem pewnie ktoś to już pisał ale crocodile boots wypadają z ktokodyla :)
|
Nowe potwory
Z hydry wypada crus helmet
Z dark monka life crystal Zeby lowic trzeba miec przynete Speary sie lamia(teraz do traina kamyki) Nowe potworki: hydra-hydra dark monk-ulepszony monk bandit-bandyta assassins bat-nietoperz butterfly-motyl carniphilas-roslina ludojad centipedes-gasiennica chickens-kurczak crabs-krab crocodiles-krokodyl dworc fleshhunters-dwork dworc venomsnipers-dwork dworc woodoomasters-dwork elephants-slon flamingoes-flaming gazers-summon elder beho elder beholders-elder beho kongras-kongo lizard sentinels-jaszczuroludzie lizard snakecharmers-jaszczuroludzie lizard templars-jaszczuroludzie merlkins-malpa pandas-panda parrots-papuga sibangs-malpa smugglers-szmugler spit nettles-roslina ludojad tarantulas-tarantula terror birds-wielki ptak tigers-tygrys Dark monk:silny potwor,leczy sie i potrafi za 120 z lapy wywalic Hydra:Bardzo silny potwor (silniejszy od d lorda) ale loot i exp dobry Inaczej wygladaja niekture potworki:bear,bug,pig,polar bear,snake,wasp W hg(hell gate)sa elder beho,o wiele silniejsze od beho chociarz normalne beho tez ulepszyli,elder beho summonuje gazery(takie male z 1 macka) Widl warrior uzywa haste a potwor zlurowany za daleko znika :/ Nowe wyglady broni: SWORDS spike sword,warlord sword AXE-----CLUB-----HELMETS legion helmet SHIELDS dragon shield,guardian shield,scarab shield LEGS-----BOOTS-----niektore itemki inne tez zmienily wyglad le nie chce mi sie o tym pisac ;) jestem dumny z tego ze jestem polakiem:flaga_pl: :cup: i bede zwyciezca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
itemki
Leopard armor bardzo rzadko wypada z Assasin. Z Bandit wypada Iron Helmet.
Z Bat nie wypada nic. Tarantule trują po najwyżej 5 . Także Horseman helmet wypada z Assasin. |
Cytuj:
Na tej? |
Cytuj:
Co do dworcow mozna mniej wiecej stwierdzic ze voodoo doll jest dosyc rare i ripper lance. A co do Snakecharm Shield i Salamander Shield jest niebywale rzadko... (chodz ich nie mam) musze stwierdzic ze sa niebywale rzadko ;) iz zabilem ich dosyc sporo a wylecialo tylko 2 golden wandy i red spell wand. Pozdrawiam |
Czy ktos moze potwierdzic, ze snakecharm shield na pewno wypada ze znakecharmerow? Bo ja juz zabilem ich grubo ponad 500, poszlo tam w****uzo UHow i ciagle tego nie mam... Udalo mi sie tylko charmer's tiara'e i salamander shielda trafic.
No i jakies smieci typu emeraldy, ametysty, red spell wandy, golden wandy, w cholere scytcheblade'ow i sentinel shield'ow ;p |
Z Bandita wypada brass armor....
|
Cytuj:
|
Nie wiedzialem czy zamiescic to w tym dziale czy w dziale z bledami na tibia.pl. No, ale zamieszcze tutaj, bo to ostatecznie ma cos wspolnego z up-date. Zauwazylem, ze w angielskiej wersji tibia.pl nie mozna sciagnac najnowszego klienta, leczy tylko 7.4 i starsze.
|
Cytuj:
Charmer's tiara wypada ze snakecharmera - to moge potwierdzic, bo jedna mam ;p |
Napewno jest.... ja naprzyklad wczoraj huncilem slonie z 6h... tylko 11 tuskow... zadnej tarczy... a pare dni temu w ciagu 1h wylecialo 3 tarcze... ehh poprostu szczescie... i musisz szukac dalej ;], Pan Bóg powiedział "Szukajcie a znajdziecie :P" albo przeszukać "cale" miasto lizardow =]
pozdro |
zamiast zedytowac utworzylem odpowiedz ehh
|
Assasin- Brass Armor, War Hammer, Leopard Armor, 0-40gp ?
Bandit- Brass Armor, War hammer, Brass Shiels, 0-20gp Smugler- Brass Armor, War hammer, Brass Shiels ? |
Golden Amulet wyglada inaczej
|
Jak myślicie ile dostane teraz za:
- Hunting spear, -ripper lance, voodo doll??? |
w sklepie:
- 500gp - 250gp - nie wiem ;p |
Nowy Orb of Nature
Oto nowy wygląd orb of nature :) http://img332.imageshack.us/img332/4...fnature2ue.jpg
|
Co do informacji na temat Dwarfen Armor quest.
Jakie informacje powinienem podać ? |
@up
Jak go zrobic :p joke @topic Oto Beholder Helmet :) http://img111.imageshack.us/img111/7818/bhhelmet2tf.gif wypada on chyba z elder BH, poniewaz w update pojawil sie elder beho i pojawil sie rowniez ten helm ;) Helmik ma 2 arma :( I oto takze Dwarven Helmet http://img227.imageshack.us/img227/2...nhelmet7ce.gif Ma on 6 obrony, ale nie wiem z czego wypada, moze z geomancerow i/lub guardow bardzo rzadko, a moze jest jakis quest na niego... Aha dodam jeszcze ze z faraona Rahemusa (czy jakos tak :p ) wypada TWIN AXE 8o !! Go go go tibiabr.com i tibianews.net juz maja troche zaktualizowane strony a wy X( spieszcie sie ;) |
Snakecharm shield...
A ja powiem cos innego :p sprawdzałem ceny w port hope nowych itemów i gdy wpisałem Snakecharm shield NPC powiedział jakie tarcze sprzedaje i czy jakąś chcę... więc sądze, że nie ma takiej tarczy ;)
@up - pharadoX wiem o tym quescie conieco ale nie moge znaleźć tego bp'ka może byś pomógł ;) |
Taka tarcza istnieje tylko nie mozna kupic jej w sklepie, jesli o to ci chodzi -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |