Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Hory portier 24-08-2005 17:55

jeszcze troche i nie bedzie czego zwiedzac 8o

Cichy 24-08-2005 19:25

Koszty zwiedzania.. no, sądze że można je liczyć w dziesiątkach tysięcy gp, i do nich można dodać 2x zgony.

Sam ostatni film z cycopolis kosztował w runach pewnie z 50k gp wszystkie osoby.
Niestety nie zostały dokładnie odkryte wszystkie korytarze (wejscie, pokazanie co jest i wyjście), gdyż 4 Behemoty co 5 minut to trochę za dużo było na naszą ekipe, i runy zaczeły się szybciej kończyć niż sądzono.

Lukas_Devlin 24-08-2005 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Po obejrzeniu filmu prosze o wpisanie na forum "Cichy mac jest wielki".. dla Ciebie to 10 sekund pracy a ile Cichymac przy tym sie nameczyl? Nie wspomne o zuzyciu run!! A trudno sie nie zgodzic.. CICHY MAC JEST WIELKI.. i jego filmy tez!!!

CICHY MAC JEST WIELKI

befavaza 24-08-2005 21:58

Cichy mam all twoje filmy sa wyczepiste. Modki powinni zrobic przyklejony temat, dobre filmy instruktazowe.

Sir Saneris 24-08-2005 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
(..) Niestety nie zostały dokładnie odkryte wszystkie korytaże (..)

"korytarze"

ale i tak jestes wielki :)

*MaTi* 25-08-2005 01:56

Ja proponuję zwiedzić całą Foldę, w sumie jest spora, ale nie chce mi się jej samemu odkrywać... a poza tym na pewno się przyda wiedzieć gdzie są np. Slime'y, czy też Fire Elemental'e ;).

Piio 25-08-2005 10:35

Coś nie mogę ściągnąć 2 ostatnich filmów, wie ktoś czemu ?

Kojotes 25-08-2005 10:46

Cichy, co zwiedzasz w następnej kolejności?

Offtopic
@up
Mam to samo.

Hory portier 25-08-2005 11:01

@ up & 2up: Ja nic nie moge sciagnac z rapidshare wiec albo cos sie dzieje z serverem albo wszyscy mamy przekroczone limity :P

Arathorn 25-08-2005 11:28

Coś sie dziś z Rapidshare *******i, próbowałem sciągnąć kilka filmików i nie działa. :/

grzysztof 25-08-2005 11:42

kurna zrob mirror tych filmikow na tibicams.com bo z tego ***anego rapida sie sciagac nie da ;//////////

Pogromca pk 25-08-2005 12:10

Świetne filmiki, bardzo dobrze wykonane. Jak to mówią:

Cichy jest wielki!

Mitthenither 25-08-2005 12:11

@2x Up Mnie tam jakoś wszystko działa....

@Filmiki. No, no.. nasz Misio Pysio Cisio (:D) się bardzo stara :) . Film z behemotów wymiata ;) Dawaj Cichy , dawaj dalej ^^

CICHY MAC JEST WIELKI !!!111oneoneone

Wasz
~Lord Paladinek~

Tedson 25-08-2005 12:36

Wiecie ze cichy juz odryl polowe mape tibi :o !!
Wiec jak tak sie Cichy Mac stara to przyklejcie ten temat on naprawde pomaga gracza!!

Cichy 25-08-2005 13:17

Mi filmiki się ściągają... może to były jakieś przejściowe problemy... a jak nie, to poszukam innego serwera, jednak 50MB bez limitu transweru to może być problem, bo już prawie tyle zajmuja wszystkie filmy.

W następnej kolejności... kto to wie... powoli zaczynają mi się kończyć możliwości B) Z Ciekawszysch miejsc, to mogą być Dragi na Arkh, Fibula...

ps. są już dodane wszystkie filmy z grobowców w Arkh przed teleportem, ale ostatnie grobowce są trochę nudne ;)

Mati Crusher 25-08-2005 14:13

http://tibicams.tibia.gamigo.de polecam ^^

Hory portier 25-08-2005 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
ps. są już dodane wszystkie filmy z grobowców w Arkh przed teleportem, ale ostatnie grobowce są trochę nudne

wydaje mi sie ze jest 8 tombow i jednego jeszcze nie dodales

Quodion 25-08-2005 15:08

Z reguły oglądam filmy i ich nie komentuję filmów, ale w wypadku tak pokaźnej i naprawde profesjonalnej filmoteki, robię wyjątek. Te filmy są naprawde wspaniałe, nie zdziwię się jeżeli zostaniesz kiedyś sławnym reżyserem filmowym. Oglądałem większość filmów, najlepszy był ten z Molts. Przeglądając mapę Tibii, nie znalazłem tylko jednego zfilmowanego miejsca, i bardzo o niego proszę. Zrób dokładny film dotyczący podziemi Jakundaf Desert. Niechodzi mi o desert questa, ale bardzo potrzebuje dokładnej mapy tych podziemi (i fire devili). :)
[Jeżeli ten filmik już jest, a ja nie szukałem zbyt dokładnie to bardzo przepraszam]

Edit: Niechce nabijać nowego posta, a chciałbym podziękować za filmik z Jakundaf desert. Dzięki za filmik Cichy, ty naprawde jesteś wielki. Szkoda że nie ma więcej takich ludzi w Tibii.

Cichy 25-08-2005 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hory portier
wydaje mi sie ze jest 8 tombow i jednego jeszcze nie dodales

Racja... już dodałem zagubiony filmik.

Gatho Gokhinin 25-08-2005 20:03

Wiem, że to trudne do zrealizowania, ale przydalby sie filmik z rooka w terenie dla pacc... Jeśli masz mozliwosc to móglbys nakrecic tak z grubsza te tereny? (jesli nie masz zadnej postaci na rooku to nic nie szkodzi, nawet nie zakladaj sobie nowej postaci bo wiem, że mam duże wymagania :P)
ogólnie to wielkie dzieki, CIchy, mam wszystkie Twoje filmy (:D) i co chwile sprawdzam czy nie ma nowych bo są poprostu THE BEST

Arathorn 25-08-2005 20:24

More plx, wypaśne filmy. Tylko nie mam pomysłu co mógłbyś jeszcze nagrać :p

Legendary Dratinis 25-08-2005 21:35

Filmiki są genialne:DA i mam jedno prośbe kiedys schacowali mi postac na harmoni i jezeli bys mógł to pozdrów odemnie:Nosferatu Draconis i Routiego możliwe że mnie nie pamietajo bo przestalem tam grac pół roku temu...Ale to byli moji best frend mialem tam nick Gohrlin:)Bye bye i plx przekaz :)

Solero 25-08-2005 22:01

jestem trochę newbie pacc , to poprosił bym o jakiś niewielki resp necro taki w miare bezpieczny

Bunny Hoop 25-08-2005 22:08

O shit.. sorry za 2 posty:p Nie trafiłem w "Edytuj".

BTW. Nie chce warna :D

Bunny Hoop 25-08-2005 22:10

No, no.. dobrą robotę odwaliłes

Kamlot De'Kapy 25-08-2005 22:10

LóL
Filmiki niedosyć, że ciekawe to jeszcze dobrze obmyślone! Big GZ for you!

Piio 25-08-2005 22:39

No fakt ta folda cholernie nudna :P ale i tak sie mi podobała.
Czekam na filmy z twoich questów na 60lvlu jak będziesz miał oczywiście linka tu nie będzie ale napewnoi gdzie indziej. PM plz.

P.S Ja też mam wszystkie filmy i co 30 min sprawdzam czy nie ma nowych i co?? i się nie chwale :P B)

Lukas_Devlin 25-08-2005 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
Po obejrzeniu filmu prosze o wpisanie na forum "Cichy mac jest wielki".. dla Ciebie to 10 sekund pracy a ile Cichymac przy tym sie nameczyl? Nie wspomne o zuzyciu run!! A trudno sie nie zgodzic.. CICHY MAC JEST WIELKI.. i jego filmy tez!!!

Jeszce Raz: CICHY MAC JEST WIELKI, BARDZO WIELKI xD

befavaza 25-08-2005 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solero
jestem trochę newbie pacc , to poprosił bym o jakiś niewielki resp necro taki w miare bezpieczny

Obejrzyl film Drefia albo Black Water Tomb

Cichy 26-08-2005 02:28

Jakundaf Desert dodam.. jeszcze niewiem kiedy, ale bedzie ;)

Solerao, dokładnie tak jak napisał befavaza spawny Neco znajdiesz w filmikach Drefia i Black Water Tomb.

Co do filmiku z rooka. Narazie niema go w planach... ale może kiedyś się pojawi.

Własnie dodałem 2 filmy z kopalni krasnali.. i tu musze się pochwalić, że w kopalni z GS solowałem 4x GS na pierwszego tracąc 13hp, a na pozostałe 3x 10hp, czyli łącznie wszystkie 4 GS-y zadały mi 23hp dmg... SD rulez :]

pedros7 26-08-2005 10:06

Spoko

Spoko filmiki i trzymac tak dalej

globi 26-08-2005 10:29

Kurde, Cichutek ty mnie zadziwiasz normalnie, niedawno luukałem do tematu, a tu już tyle nowych filmów.

Hail Cichy mac

PS. Dla zainteresowanych, zakładam FanKlub Cichego maca. Zapisy u mnie na priv więc msg me xD. Cichy chyba nic przeciwko nie masz?.
Będzie można dawać datki w postaci run dzięki czemu Cichy będzie mógł wybierać się na więcej wypraw kręcąc więcej filmów. Wszystko prosze zgłaszać u mnie na privie <tzn. na forum, albo do Kajsztofa w tibii, może się logne>

Piio 26-08-2005 12:17

Hehe zrobimy sobie postacie i będziemy robić Cichemu runki :P, jak się dużo nazbiera to mu damy i się ździwi ;)

Czeko 26-08-2005 16:16

WSZYSTKIE FILMY SA FAJNO FAJNE Z NAJFAJNIESZYCH NAJFAJNIEJSZE :]

JA BYM CHCIAL ZOBACZYĆ DRAGON LAIR NA EDRON I PODZIEMIA FIBULI

CICHY MAC RULEZ!!

helka 26-08-2005 16:39

Ja bym chcial zobaczyć Dragon Lair na Edron

Czeko 26-08-2005 16:47

Zwrocenie uwagi osobie wyzej!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez helka
Ja bym chcial zobaczyć Dragon Lair na Edron

OMG! PRZECIEZ NAPISALEM TO WYZEJ TO PO CO NAPISALAS TO JESZCZE RAZ

NIE ROZUMIEM!

TERaz sam pisz niepotrzebnego posta ale chcialem zwrocic uwage osobie wyzej.

Hory portier 26-08-2005 19:34

CICHY MAC JEST WIELKI

a na poczatku byl tylko 1 film 8o

skladam zamowienie na... Dragon Lair na Edron <joke> :P
ale tak na serio to mozesz mount stermun nakrecic?

Miszczu 26-08-2005 20:59

nie no cichy jest cool fajnie by bylo gdyby jeszcze zamiescil filmiki z jakimis bossami :]

wiecie co jest najbardziej dolujace ?? dednac z bohami kolegi :(

Legendary Dratinis 26-08-2005 22:47

Ja proponuje przedstawic lizardy:)Gdyz jest to super populacja:PSam dalem rade zwiedzic parwie caly obuz ale skonczyly sie runki i jestem ciekaw co w resczie aaaaa.... i hydry :)

Sithar 26-08-2005 22:58

Nie no Cichy, daję 5 i wogóle dyskusji nie ma co do tego!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03.