Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   4 nowe swiaty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45723)

Okrutny 14-08-2005 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fil0nson
No człowieku, weź się zastanów. Gdybyś był na ich miejscu już to widze jak byś dawał grac za darmo... Pieniądze trzeba wpłacać regularnie, ponieważ trzeba z czegos utrzymywac serwery. Nie chcesz nie kupuj PACCA twój problem, nie będziesz The Best. Chcesz być The Best, kup sobie PACCA. Ja Cipsoft szanuj za tą prace jaką włorzyli w tą grę i może jest to dużo pieniędzy, ale jest to poczęści adekwatne do tej gry.

Fajnie że nowe świat, zagram na Obsidi. 8o

Wlasni rozumiem wyglady jakies tam duperele, tereny, brak kolejek, ale to ze PACC koniecznie musi byc the best to juz szczyt zachłanności. Nie no, bedziemy kur** czekali (cii co chca grac na nowych) 2 tygodnie aby moc zaczac odrabiac straty od PACC-a. I sie dziwicie ze tyle ludzi to oszusci i uzywaja boty. Inaczej FACC nigdy by niy byl na czolowce... Ja juz tylko czekam na nowa wersje TBI i tyle :P
@Edit
A se zagram na obsidii...
Bede 24h skilowal z... bratem w pokoju obok, od czasu do czasu sie przesune o jedno pole lbu uruchomie bota ktory zrobi wszystko. Wtedy bede miec sile PACC gleboko w dupie :-)
@Edit UP:
Chealse i Real to moje ulubione druzyny :P Jeszcze Manchester dochodzi. A Arselalu, i barcelony(grr...) nienawidze, buehehe

Mioduch la'Fam 14-08-2005 17:02

askara

Ktos gra na Askarze ????

pisac na gg 1039874 ... planuje załozenie rodzinki :)

Mazares 14-08-2005 17:09

Mazares

Została załorzona rodzinka la'Fam pisać pod gg 4564529 jak ktoś chce do niej należeć only polish ( świat askara ).

Paac 15-08-2005 21:55

Jak ktoś z Lublina lub okolic planuje poważną grę na Askarze niech się skotnaktuje z num gg 1303799. Z góry thx.

Bachus2720 17-08-2005 18:51

Kiedy będą Polskie światy??!!

AVE Bracia!! (i siostry)

Mam takie małe pytanko do admina: jeśli wiesz to powiedz nam czemu nie ma POLSKICH światów??? Ci z CipSoft nie lubią Polaków????

Dręczy mnie to pytanie od kiedy zacząłem grać w tibię (jakieś 2 latka juz bydzie) i ciągle nikt mi nie potrafi na nie odpowiedzieć (nawet mój kumpel który gra troszkę dłużej odemnie).
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam: BACHUS :evul:

Okrutny 17-08-2005 20:22

Jakby były - i tak bym nie grał.
Co to za różnica, wszędzie są polacy na każdym świecie...
A na polskim też by byli BR? i SWE?. Pozatym, wyobraź sobie, że kolejka by była taka że być sie nie mógł dostać przez ... 3 godziny? A jakie lagi to wogole masakra :P
Teraz juz wiesz, cya

spider-bialystok 17-08-2005 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bachus2720
AVE Bracia!! (i siostry)

Mam takie małe pytanko do admina: jeśli wiesz to powiedz nam czemu nie ma POLSKICH światów??? Ci z CipSoft nie lubią Polaków????

Dręczy mnie to pytanie od kiedy zacząłem grać w tibię (jakieś 2 latka juz bydzie) i ciągle nikt mi nie potrafi na nie odpowiedzieć (nawet mój kumpel który gra troszkę dłużej odemnie).
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam: BACHUS :evul:

A ja znam odpowiedz. Polska jest na tyle blisko Niemiec, ze nie ma potrzeby stawiac serwera w Polsce.

Owi3c 21-08-2005 18:20

Super

Świetnie nowe światy... Pacc zamówiony.... Czekam i szukam vice liderów do gildi którą stworze... Pisać na gg 2450388 :] Aha serwer to Askara... :cup:

Dowizul z Inferny 22-08-2005 20:37

nowych swiatów jest już full niech zrobią teraz 4 nowe e-pvp lub chociaż 2

Piotrek "Krzyś" 23-08-2005 13:43

Ciekawe ile tych światów jeszcze zrobią :)
Te 4 nowe światy są jush dla FACCów??

Okrutny 23-08-2005 14:20

Tak, juz sa dla FACC.
@2UP
Enforced więcej? Z tego co widze to świecą pustkami (nie więcej niż 500 graczy) czyli po co? Bo jakis polak chce pierwszy wejsc i byc najsilniejszym. LOL

Bucik 25-08-2005 21:47

Czemu wszyscy idą na Askare a nie Obsidie przecież tak czy inaczej nie uda się ani jednego ani drugiego świata polakom opanować... Ja zaczołem grać na Obsidii (nicku nie podam bo niechce kolegów na siłe bo przecież poznaje się ich w biedzie).

Zapraszam na Obsidie :D

Pablosso 25-08-2005 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bucik
Czemu wszyscy idą na Askare a nie Obsidie przecież tak czy inaczej nie uda się ani jednego ani drugiego świata polakom opanować... Ja zaczołem grać na Obsidii (nicku nie podam bo niechce kolegów na siłe bo przecież poznaje się ich w biedzie).

Zapraszam na Obsidie :D

Ja tak samo. Na Obsidii żadnych polaków.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46.