Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Dwarf Hunt (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46722)

-Res- 20-08-2005 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kama144
a tak apropo to juz awansowalem na 17 level :D

masz się czym chwalic ...

Tak wogole:"Awansowałem" ? Czemu masz damską ksywe ? -.-

Ogon Levitaurim 20-08-2005 20:46

Nareście jakas odmiana od monotonnego drag, necro demon huntow.
Kama ale masz fajny eq bradzo jest przydatny na takim lvl i pewnie blokujesz jusz dragi bo masz taki fajny eq B)

Green dragon 20-08-2005 20:53

Kama144 to prawdopodobnie prowokator...Nie ma sensu komentować jego słabe,n00b'owskie posty...Zamknąć topic!

@Down

Jest,czy nie jest,ale widzimy kim naprawde jest,no nie? B)

MMS 20-08-2005 22:09

@up: Heh... Kama nie jest prowokatorem.... jest po prostu noobem (osmiele sie po raz pierwszy uzyc tego slowa) ktory z jakiegos powodu mnie nie lubi i ma zarabiste eq (pewnie kupione na allegro)... Ale ja sie nim w ogole nie przejmuje... Niech se mowi co chce, ale ja i tak jestem zadowolony z mojej postaci i mojego eq...
btw. Jutro mam wolny dzien to naprawie kompa i w poniedzialek (moje urodziny) beda screeny z ghostlandu :)

Kama144 20-08-2005 23:08

@mms Na twoim miejscu poszedlbym pod jakis supermarket zebrac na pacca... Bo jak narazie sadze to chyba cie nie stac

Sir Pagon 20-08-2005 23:55

Cytuj:

@mms Na twoim miejscu poszedlbym pod jakis supermarket zebrac na pacca... Bo jak narazie sadze to chyba cie nie stac

A ja na twoim miejscu bym sie od*******il od tego kolesia i poszed do przedszkola dzieciaka bajki opowiadac bo dobrze Ci to idze

Cytuj:

Serio moj best hit z hmm to 53.. na beho... kiedys na 10 lev przypadkowo go spotkalem to go zabilem... i beho shield z 1 razem... mialem wtedy 6 magic...

Lol ... nie wiem czy na tym magiku to byl by max hit z 30 ??
Podajac 10 level i 6 magic !!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalkurator
Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 20 do 40

czyli sie pomylilem o 10 ...

Sorcerer The Pucek 21-08-2005 00:50

hahahahahaha, kama tgo wielki jeden bull shit
jeszcze nei widziialem takiego z***a, a z paccem, moze on nie chce wydawac kasy na pacca, albo nie ma tyle kasy, moze twoi starzy rozpiescili cie do tego stopnia ze o byle co ich poprosisz to juz masz wiec wiesz, sam jestes n00b jeszcze z tym hitem za 53 w beho na 10 lev z 6 mlv hahahahahahahhaa lac mi sie chce

Arch~~ Ty~~ 21-08-2005 01:53

Tak dla Sprostowania
Po 1. informacja dla użytkowinka "Kama" (Noob to player który ma dajmy 30lvl na sreverze na ktorym jest juz 150 i mysli ze jest najlepszy bo ma g-armor który kupil za kase w rl :/ albo bije mniejszych od siebie leveli bo ma napisane nad nickiem (proteced by ****)
Po 2. MMS Bardzo fajne Ss powiem sam szczerze ze jak 1 raz je zobaczylem to mi sie troche smiac zachialo :/ ,ale potem sam sobie uświadomilem ze ja tez taki kiedys bylem np. ja z roka wychodzilem okolo 1 miesaca:( ,z levelu 19 na 20 expilem okolo tyg. podczas ktorego zaliczylem po 3 dedy w dniu to byly pocztki mojej gry nikt mi nietlumaczyl jak wogóle cos zrobic (jak wspominam sobie te czasy to łza mi się kreciu w oku...:)
Po 3.Kama twoje komętarze są załosne i nic więcej
Po 4. Mojim zdaniem Super Temat niepamiętam czy taki kiedys był...
Po 5. Sam niemam najlepszego Komputera bo poprostu niemam na niego funduszy...
Po 6. Premium Account nieświadczy o wyszosci gracza ,owszem daje dużo więcej możliwosci grania ale nie świadczy o tym ze Pacc. są lepsi od facc ...
ja sam osobiscie na 103lvl niemam pacc-a -.-
Po 7.Na 14 levelu biegalem w Brass secie i myślalem ze z kuszy można strzelac strzałami bo co to za róznica
Po 8. napraiwlem juz te błedy ktore wymienilem powyzej wiec narq ;)

POzdro dla wszystkich :)

MMS 21-08-2005 08:27

Cytuj:

heh... teraz jeszcze nie chce paca.... jest mi nie potrzebny.... :) kupie se go na 20 lub 25 levelu.... zreszta po co mi pacc na 14 lev??

-Res- 21-08-2005 11:33

Hm,ciekawe czy mozna zreportowac kame za bluzganie ?

Tomciu 21-08-2005 14:27

@MMS Gratz lvl & Hunta kazdy tak zaczynal szanuje to ze sie starasz
Patrzcie co znalazlem na 1 stronie tematu na samym koncu

"Imie - *************
swiat - Titania
Level- 16
Voc- Sorc
Mlev - 16 terinie caly czas...
EQ - B-robe, c legs, C armor w dp, Bs, medusa shield, rh, boh.
Best hit :
HMM-53
SD-nie mam
EXPLO-48
Reczne - 72"

Podpis kamy z tego jest dopiero polewa

"Reczne - 72 " taaaa bo ci uwiezymy kama

@ Sir Pagon
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pagon
Oki To wez nagraj Filmik jak bijesz dsa tym swoim 16 levelowym sorkiem dsy z lapy i lidery ... chce to obejrzec !!

on chyba nie wie co to tibiacam...

Kama144 21-08-2005 21:51

@mms a pacc ci chociaz po to aby chodzic na roty na darashie... Ale jak widac ty nie myslisz i skoro wolisz huntowac nudne dwarfy dla facc ( gora dwarf soldy z runek >lolololol< :D :D 8o To prosze bardzo ( twa glupota nie zna granic)

-Res- 21-08-2005 22:16

Kama po kiego *******isz tu głupoty ?
Nie chce mieć pacca to niech nie ma,ja nie chciałem mieć i nie przeszkadzało mi to.

Pieczarmistrz 21-08-2005 23:34

Kama144..poprostu sie zamknij. Gadash tyle a wyniki jak widac po opisie mash gorsze.
MMS. Widac ze czerpiesh radosc z gry i bardzo dobrze. Naprawde ogladajac twoje SSy przypomnialy mi sie czasy kiedy zaczynalem grac w Tibie i byla ona dla mnie pelna magii. Obecnie jest to tylko gra w ktorej nie ma dla mnie takiej magii jak na pozcatku. Zwykla lupanina. Tego Ci zazdroszcze =]
Gratz.

Btw. Chyba w poniedzialek mash urodziny jak cos kojarze a wiec wszystkiego najlepszego :)

Sadamq 21-08-2005 23:44

Oh mean, moje oczy odpoczely od DLi, GSów, i Demonów... popatrzyłem an codziennosc - Dwarfy Roty i Soldy przez 10 h dziennie, cieszenie sie z 500 gp lootu [Grając sorcem offcourse] i nowego wbitego magica. Jak dla mnie spox ;)

Kama144 23-08-2005 09:24

@up jak to odpoczelly.... przecierz te zdjecia to badziewie.... jeszcze jak by byly wydane w inny sopsob to by bylo ok.... ale tak???

Tiboszek 23-08-2005 09:35

O.o

Nawet fajne ss :D

Chomikvader 23-08-2005 09:40

Cytuj:

Lol... jesteś totalnym noobem!chwalic sie dwarf huntem 8o 8o I jeszcze takie skille i mlev!! LOLOL trzymajcie mnie!! Po co założyłeś ten temat, skoroś taki daremny

<jeszcze raz Big LOL>

widzac twoj podpis powiem ci tylko tyle ze jestes wiekszym noobem niz on, dlaczego? dlatego ze on przynajmniej potrafi ze zwyklego expa zrobic cos 'ala rpg, a na tym przeciez tibia ma polegac. nie podoba sie ? to powiem ci tyle ze dla mnie to wlasnie ty jestes noobem.

@topic

popracuj nad lvl i mlvl chociaz do 20/40 i bedzie git ;)

@sadamq

hyh, sry ze taki offtopic ale na 2x lvlu skille 5x/5x to troche ... mierne ;) mam nadzieje ze chociaz 4 mlvl masz?

Kama144 23-08-2005 10:59

Ja noob ?? LOL.... To noobem jest chyba mms z: TAKIMI czarami, TAKIM magiciem, TAKIMI skillami i TAKIM eq..... Dla mnie to SMIECHU WARTE

Canze 23-08-2005 11:28

Mikes tez gram na jemerze. xD Nice ssy

Sadamq 23-08-2005 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomikvader
widzac twoj podpis powiem ci tylko tyle ze jestes wiekszym noobem niz on, dlaczego? dlatego ze on przynajmniej potrafi ze zwyklego expa zrobic cos 'ala rpg, a na tym przeciez tibia ma polegac. nie podoba sie ? to powiem ci tyle ze dla mnie to wlasnie ty jestes noobem.

@topic

popracuj nad lvl i mlvl chociaz do 20/40 i bedzie git ;)

@sadamq

hyh, sry ze taki offtopic ale na 2x lvlu skille 5x/5x to troche ... mierne ;) mam nadzieje ze chociaz 4 mlvl masz?

O lol, ale tyle to ja mam po zmianie broni ;p
Dodatkowo jeszcze 65 w Swordzie, którego porzuciłem z przyczyn osobistych xD
[ Mlvl 4 i 35 % do 5 :P ]

Tomciu 23-08-2005 11:56

Jakby zrobic mistrzostwa najwiekszego nooba forum kama by wygral
Kamam ty wiesz ze 100+ palki latajo w p-setach ?Ich tez nazwiesz noobem bo latajo w p-secie nie -.- co ma eq czy jest noobem czy nie temu pasuje to ,tamtemu tamto a tobie twuj ekwipunek jak mu dobrze w tym p-secie to neich w nim lazi tobie jego eq nie msuzi sie podobac wazne ze jemu pasuje -.-

ben lionhearth 23-08-2005 14:28

LOLZ! jaaaaa jak mozna strzelac do rotow z explo?!

Master Mind 23-08-2005 17:10

Szczerze mówiąc to hunt na dwarwach nie jest zbyt ekscytujący dla oglądającego ss'y ,popracuj nad mlvl i pokaż nam hunt już na guardach. Powodzenia :)

Ostrich 23-08-2005 17:14

Cytuj:

Ja noob ?? LOL.... To noobem jest chyba mms z: TAKIMI czarami, TAKIM magiciem, TAKIMI skillami i TAKIM eq..... Dla mnie to SMIECHU WARTE

E... Skąd wiesz, jakie on ma czary? Wymieniał Ci? I co chcesz od skillów postaci magicznej? To nie knight...

ben lionhearth 23-08-2005 17:39

kama 144 pewnie w studded secie biega i mu zal dupe sciska ^^ eq moze ma nie najlepsze i to strzelanie z run do rotow .... ale ss ogolnie spox

Kama144 24-08-2005 08:44

Buahahahahaha.... Screeny z ghostlandu... To juz nie masz na co polowac tylko na szkielety.... Lol.... a graficzki.... wygladasz w nich jak napakowany dureń... 8o

Buba Lord 21-10-2006 16:32

O Lol!

Bo walne! Co wy wszyscy do MMS macie?! Ja zaczynalem to tesh sie ekscytowalem jak zarobilem 1k z loota w 3 dni -.- .... MMS BIG GRATZ 4 YOU! DAWAJ DAWAJ ZIOOM!
@Kama144 Szkoda ze nie gramy na jednym serverze... ciekawe ile by mi zeszlo many zeby Ciebie zabic.... -.- W sumie... szkoda many... wole zabic sobie dwarfa bo wiekszy pozytek :D

Sadrar 21-10-2006 18:40

Widac, ze noob n/c

Kitu 21-10-2006 20:10

O lol, po co odnowiliscie temat z przed ponad roku? n/c
Teraz wszyscy bede sie klocic i spamowac -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28.