![]() |
Cytuj:
O fajnie, znasz pala ktory z bolta pociagnie za niecale 250 ? Ja znam takich knightow ( i to nawet nie z sca/sov tylko z gsa, z sca podejrzewam ze mozna best hita wyciagnac na skillach okolo 100 , do 270 ? Tak tylko podejrzewam, niech ktos mnie poprawi jak wie ) Co innego infernal bolty i power bolty, ale kto idzie z power/infernal boltami na dragi normalnie expic? Faktem jest ze pale juz od 60+ moga na luzie expic np na arenie, ale knight w tym czasie moze isc pobloczyc hydry i jak sie poszczesci to niezle zarobi, hm ? :) 100+ Knight pojdzie na parenascie godzin na demy i tez niezle zarobi ( na 2 z shooterem ). jeszcze zalezy co masz na mysli mowiac wysoki lvl, czy mowisz o 100 czy o 200 ... Eternal tez chodzil na dragi i tez niezle zarabial ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Często expie na dragach knight+paladin, ilość exp jest podobna, ale tylko dlatego, że się trafi hit albo 2 po 200+, co pozwala nadrobić regularność palka. Cytuj:
PS. Opłacalność dli w największym stopniu zależy od szczęścia. @down Powiedziałbym Ci coś trollu, ale nie chce robić sobie negatywnej opini na forum. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Goburu, mógłbyś przestać spamować w każdym temacie, nawet dotyczącym skillowania pallem podczas expa, o tym jaki to knight jest be? TO jest czysty bezwarościowy spam! |
Cytuj:
jak coś wypadnie też się zwróci,nie?Do tego knight i pal expią podobnie,czasem nawet na korzyść knighta(vide dragi).Zresztą dle to nie są tak jak myślisz pare boltów sru i już po robocie-mi na każdego dla ida2-4 vity i 3 runy hmm oraz okolo 20 boltow. |
Cytuj:
Co do oplacalnosci nie bede sie juz rozwodzil bo oczywiste jest ze jak ktos walczy na dystans i leczy sie taniej to zaplaci mniej za exp, zakladajac oczywiscie ze ten ktos umie expic i nie da sie dogonic potworowi co jest latwe w przypadku draga/dl'a ktory porusza sie dosc wolno. Cytuj:
|
@goburu
Powiem to tak, naplują Ci w twarz a Ty powiesz że deszcz pada i dalej piszesz pierdoły. @Topic Albo palkiem trenisz, wtedy wbijasz lvl używając mniej amunicji, czyli wbijasz mniej skila podczas expa, albo nie trenisz i wtedy marnujesz więcej strzał i dzięki temu dyst szybciej leci. Jaki z tego wniosek? Nie musisz to nie skilluj. |
Zgodze sie z tobom ale kogo na poczontku stać na tyle szczał
|
Nie skilluj, dist wpada szybko podczas expa, shield kiedy w rakach masz kusze nie daje absolutnie nic. Ja mam 92 dista a nie skillowalem.
Ps Shielda mam z treningu z axe :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja jeszcze nie używam runów do expienia. Jadę na samych boltach, nie nosze uhów i mfów, czysty zysk.
|
Mam 21 lvl i skille 55/44 i mam pytanie expić czy może trenić?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dosyc dobry kalkulator jest na http://www.geocities.com/cdeepal/Enc...ia/Damage.html |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale to też (w niewielkim stopniu, ale jednak) zależy od poziomu... |
Cytuj:
|
A teraz wyobrażcie sobie jakie knight musiałby miec skille zeby przebic się przez def orshabaala. 300 plx?
|
Teraz wyobraz sobie jaki level musialby miec sorc zeby rzeczonego orshaballa zablokowac.
|
Cytuj:
|
A od kiedy knight służy do solowania mocniejszych potworów z melee? Przecież kina to próchno:D
|
Mocniejsze potwory mozna zabijac knightem z exori. Nie jest to oplacalne ale ciekawe.
|
No ja mam 50 lvl skile na 25lvl 50 dystans na 35lvl 70 dystans na 43 lvl skile 73 no i teraz sobie poskilowalem do 76 fakt spiry znikaja ale podczas expienia skile tez ida ale wolniejlepiej na 35lvl zrobic skile 70 dysnsu wtedy an 60-70 lvl beda kolo 80 to jest roznica poskiluj do 70 dys to moja rada :P
|
@kilku ludzi up
A co maja hity z avangera do tematu? @topic ja sądze, że lepiej sie opłąca expic i wbijac dysta niż go skillować (chyba, żę ktoś ma lagi albo wielką cheć to czemu nie) bo leci nam dyst (wolniej niż podczas skillowania ale ile można skillować) i expa ale za to nieleci shielding. sa + i - jak zawsze @down to zależy co i gdzie huncimy, np dragi na mniejszym lvlu raczej niepójdziemy na mass spawn, wybieramy pojedynczy resp, mosimy na niego czekac az sie zrespi, a gdy potwory które wyskakuja masowo to możliwe, że szybciej poleci. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Monka tluczemy bez przerwy, wiec wyjdziemy na tym duzo lepiej jezeli chodzi o wzrost dista. |
@up
Słyszałeś kiedykolwiek o dworcach? |
Oczywiście,że palkowi dist leci szybciej podczas treningu.Wiem to z własnego doświadczenia.Noramlnie jak skilluje idzie mi około 3% dista na godzine,a gdy expie idzie mi tyle może w 2h.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2.150-200 Sorc? aa Owacje na stojaco dla tego pana:) |
Mowie tylko co widzialem, 80 najtowi prawie sie udalo, tylko te beamy zniszczyly sprawe (nie da sie ich zablokowac stone skin amuletem). Kiedys nabije 200 lvl to wam udowodnie ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |