![]() |
Ale jedno mnie dziwi...
Za co dostal Deleta??.. Dostal del za zdjecia w jego photo... na których bylo pokazane jak Sergio lurowal GS'y |
Film jest po prostu boski można by go oglądać i oglądać sam gram na Valori i szkoda chłopaka taki char sie zmarnował ....
|
Szkoda...
W trakcie oglądania tego filmu malo co się nie popłakałem. Muzyka jest dobrana genialnie cały klip też świetnie zmontowany. Sergio źle robił lecz był wielkim graczem i wiele osób może go nie lubić, ale ja uważam go za bohatera.
Niektórzy nawet nie domyślają się jak to jest stracić taką postać, ale tu już nie o to chodzi. Tu chodzi o honor. Dzieki temu filmikowi wszyscy go zapamiętają. Szkoda mi go. Oszedł wieeeeelki gracz ;( ;( ;( GRATZ za: - scenariusz - montaż - muzyke - inne :p |
Jeszcze raz mówię że dostał deleta za LUROWANIE
|
pikny film wzrusza jak pitkowe romansidla ;(
|
najlepszy film tego typu jaki widziałem,
szkoda chara , ale cóż ... :( |
FiLMiK GeNiaLny... ;) tez GrAłEm NA Valoria i moim protektorem byl apitov a pozniej sergio demoslayer... mialem 37 ms... no ale potem mialem hunted by gejow z rodzniki the evill... ;)
zal mi sergio zal... pamietam jak calymi dniami siedzial na cycopolis i expil ;/ afff... ;( btw. wie ktos gdzie Sergio teraz gra ? |
Gz dla tego sergio szkoda ze odszedl :( ubolewan nam strata takiego gracza
|
Nom filmik fajny muzyka z linkingpark ;s
2@up Po tym ze napisal ze tibia to marnotractwo czasu to raczej nigdzie grac nie bedzie ^^ Ale to bylo chamskie tak wiele osób luruje, bloczy i nie dostają banów >.> Hail Celesta [Przed update] co 2 godzinki gs przy d-bridge ;s |
Cytuj:
a jednak sergio gra... ;/ ma 4 lvl na valori... prawdopodnie zacznie gre sorciem... a itemki se popszezucal z knighta... :confused: |
Super Tylko za co on dostal deleta ??
|
Cytuj:
|
****a!
to wirus korfa!
|
Nie rozumiem
Wiem przetlumaczylem sobie :P Ale za co dokladniej?? Rozwalil depo czy cos ??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:p
Nie wiem jak tak napisalem ale co on zrobil takiego ???
|
Cytuj:
|
nastempny haker zalozycielu tego temamu
Filmik fajny all spoko TYLKO ****A WY******* Z TEGO FILMU KEY LOOGERA jakby co to W Muj Komputer-->Dysk C-->WINDOWS-->TEMP--> u mnie jest znak strony internetowej jako keylogger u innym moze inne MODKÓW prosze o skasowanie tematu... |
Nie kapuje
Nie kapuje o co chodzi kolesiowi w poprzednim poście... Jaki keylogger, człowieku zobaczyłeś inne rozszerzenie niż .rec i już krzyczysz. X( Masz jakieś podstawy??? A tak poza tym HAIL SERGIO!!! :cup:
U mnie nic nie ma... póki co wrzuce skana ale i tak nie gram już w tibie. |
@up W Muj Komputer-->Dysk C-->WINDOWS-->TEMP--> u mnie jest znak strony internetowej jako keylogger u innym moze inne
sprawdz po obejzeniu filmu... X( |
Cytuj:
|
omg
nie moge z was.. tu nie ma zadnego keya. Wielki grasz konczy gre w tibie a wy go posadzacie o keylogera-.-
|
Problem:(
Jak Odtworzyć ten Filmik????
Powiedzcie PLZ!!!! |
powiem tyle film za***isty
ale to bzdura kasowac 134ek za lurowanie gsow !!! mogl dostac bana na miesiac czy cos a wydaje mi sie ze cipsoft mial powody zeby sie go pozbyc ze skasowali mu konto za luring sam lurowalem gsy przed update i przyznam sie ze raz bylem posrany jak skonczylem lurowac zabilm gsy poplynolem do carlin nagle gm sie pojawil kolo mojego domku ale zaraz znikl myslalem ze dostane bana za lurwoanie ;/ i od tamtej pory skonczylem z tym Ca'fuze 103rp arcania |
no mowie ****a ludzie to key loger!!
X( mnie jakos to haklo i mojego kumpla po obejzeniu pzresknowalismy keyloger !!! zamknac ten temat
|
Cytuj:
@up tez muwilem zeby zamkonc temat albo skasowac... niesluchali i jakie teraz sa tego skutki? 2 osoby hacked plx |
Super filmik.na koncu podczas rozmowy z gmem pokazal ze ma honor :)
|
tak tu jest tu jest keylogger kazdy chce shackowac waszo 10 lvlową postac
-_- bez komentarza, jak chchecie miec pewne zródlo to oryginalny filmik znajduje sie na tibia.de... |
ta
na tibia .de jest orginalny ale bez wirusa tu jest w wirusem tyle... X(
|
modki do kasowania tematow, banowania itp to pierwsi, a tu sie nawet nieodezwa, mogliby to chociaz przeskanowac a nie miec na sumieniu shakkowanych tibijczykow...
|
boshe !! :[
Ludzie którzy wypowiadali sie na tej oraz na poprzedniej ja was nie ogarniam
Przeczytajcie może od poczatku ten topic : on nie dostal bana za lurowanie bo gdyby tak bylo to 10% graczy mnialoby juz bana tylko za to ze sciagał haracze od 50lvl+ oraz za rasistowskie teksty na forum. Bardszo mi go żal ;(;( co do filmu to jest ZAJE**** , ta muzyka , ta koncowa rozmowa z Gm wogle MEGA MOVIE btw: zna ktos nick jego nowej postaci ??:> |
@up
zgadzam sie ze nie dostal bana za lurowanie tylko za rasizm i wyludzanie haraczy. Sergio nie gra juz w tibie |
Ten film jest za***isty co tu duzo mowic fajna muzyka szkoda go :/
P.S to nie żaden keylogger baranie-.- |
no ****a
no ludzie ****a jak was niezhkuje to nieznaczy ze to nie wirus pzresknujcie to !!
up@ po co odrazu wyzywac -.- |
Jak oglondam filmik to lza sie w oku krenci ale jak pomysle co on robil to dobrze za deleta dostal
|
jak oglądam ten filmik (co prawda nie gram na valori) ale jakos Sergio jest pokazany z dobrej strony no i ta rozmowa na koniec i jego ostatni text "very well, goodbye" brzmialo to jakby on byl dobry i gm'i wydali na niego "wyrok smierci" w tym przypadku delete postaci...
|
Moze kMoze ktos mi podac tytul i autroa piosenki w tle?
|
@karramba
Linkin Park (rOx) - In The End Filmik wyps zawsze w wolnej chwili go oglądam ;p |
o tak linkin park rox! a czytajac caly temat dowiedzialem sie ze ten siergio to byl jakis PA ziomek wyludzajacy characze i tym podobne nie potrzebne w grze zjawiska
|
Cytuj:
sory za double post ale normalnie nie moge trzesiesz gaciami bo masz 8 lvl na antice w p-secie (lol) muj //mój//, nastempny //następny// - uwazaj na lekcjach... w wmv nie da sie zamiescic keyloggera to ze wchodzisz na strony typu www.haknijmnieplx.prv.pl to juz nie moja (nasza) wina... ps. nie uzywaj tylu **** i ***'ów bo trudno czytac takie posty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |