![]() |
Nie można ufać nikomu, nawet przyjaciołom :(
|
bic sie krzeslami
|
Kraść <10 znaków>
|
Nauczyłem się, że nie można wierzyć nikomu- nawet "przyjaciołom", nie warto nikomu pomagać, bo można na tym źle wyjść. Nie robić interesów z Polakami- bo na tym najłatwiej stracić i tego, żeby się nie chwalić sukcesami (np. gdy blokuje komuś GSa i wypadają k legi to niewarto o tym wspominać)
|
Cytuj:
Rozmawiajac przez 5h z pewnym Szkotem na pewno nie byly to pojedyncze slowka lub "angielski tibijczyka". |
Ufać tylko osobom, które znamy w 100% i wiemy do czego są zdolne. Ignorować wyzwiska, delikwent sam ochłonie. Działać w grupie.
@Ponadto Nauczyłem się odróżniać dobro od zła. Odkryłem, że jestem goły (zrobiłem sobie stringi z zielska). Dowiedziałem się, że Cytuj:
|
1. Nie przyznawaj się, że jesteś polakiem.
2. Jak coś blokujesz, to zawsze bierz loota. 3. Jak już tego loota zabrałeś, to zacznij rzucać wyzwiskami, że nic nie ma. 4. Jak z kim handlujesz, to na 97,85 % osoba z którą handlujesz chce Cię wydymać. 5. Jak widzisz w kopalni podejrzanie zachowującego się kolesia, odpalaj utamkę i do kazzo... 6. Jak tego samego kolesia spotkasz gdzieś na drodze, to zrób to samo. 7. Life is brutal, nikt Ci prawie nie pomoże. 8. 60% graczy to "anylfubeci, desmuskiaa, panta itjotuff". 9. How much = how macz, Hunted = huntet!!11 etc... 10. Kina rox :cup: xD |
krasc, klamac, zabijac!!11, wyzywac, i uwaga... nauczylem sie...
...grac w tibie!!111:cup::cup::cup: 8o8o8o |
Cytuj:
@topic Jakąś tam część angielskiego nauczyłem się kiedy potrzebowałem tego użyć w grze ;s wątpię żeby miała na mnie wpływ jako człowieka i na charakter |
Jestescie durni pierw piszecie "nienawidze jak ktos mnie okrada zabija wyzywa" a pozniej "Kradnij loota kiedy mozesz " . Bez sens
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Dowiedziałem się, ze polacy potrafia szybko wchodzić w konflikty. Przykre, ale prawdziwe. |
Dowiedziałem się, że nie wszyscy ludzie są źli i podli. Nauczyłem się tego, że dobro zawsze owocuje.:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |