![]() |
Katmai free?
Na tibia.com na forum obsidii NG pisze ze katmai jest free :P
Katmai ile dales? :D |
to niech zamkna temat, mi to bardzo odpowiada bo polowa postow jest o tym ze jestem dzieciakiem... a wy jestescie dorosli ; o
|
Pomógłbym wam ale dostałem deleted wiec Cya all for ever
Ampowski |
Suv :
ziom nie obrazaj sie :) chlopakow troche ponioslo bo wiesz tyle pz campowalismy a etarz wygrana trzeba sie ancieszyc poki mozna :) hehe wiec uszy do gory nie denerwuj sie tylko graj dalej na obsidii :) a jak samwiesz nikt nie jest doskonaly :) hehe temacik niech sie nie konczy mil ozvcasami cos tutaj skrobnac :) a cosie dziejej na obsidi : erus przestal naarzie grac i reszta dare drix zaplacil gsa i bohy za wolnosc :) a erus sie odgraza ze jak zmieni net to powroci aby walczyc :) bo wszyscy go pinguja :) choc w sumie to by mogla powiedziec polowa graczy w polsce ze am algi itd :P noale coz niechwidzi jak to jest w polsce :) aaa millido juz mnie nie wyzywa na ventrilo chyba spokornial chlopak :) ;( :baby: hehe a teraz narazie wszyscy zabrali sie za exp rowniez moj przyjaciel raxilon sie za to zabral :) i zyzce mu z calego serca aby odrobil straty do czolowki :) a ostatnio padl moj przyajciel szikaka pzrze pk :P pecha mial przyjaciel boakurat jak wracal z hunta ekipa go zlapala ludzi nie grajacych juz na tym servie :) rowniez ta mala sierotka Vixi wzialsie za exp :) ja ostatniobylem na necro z 5 h ale nic nie spadlo :) to by bylo na tyle o mnie o o moich ziomalach :) Hail Next Generation !! Hail and Kill !! |
Suv :
ziom nie obrazaj sie :) chlopakow troche ponioslo bo wiesz tyle pz campowalismy a etarz wygrana trzeba sie ancieszyc poki mozna :) hehe wiec uszy do gory nie denerwuj sie tylko graj dalej na obsidii :) a jak samwiesz nikt nie jest doskonaly :) hehe temacik niech sie nie konczy milo czasami cos tutaj skrobnac :) a co sie dzieje na obsidii : erus przestal narazie grac i reszta dare drix zaplacil gsa i bohy za wolnosc :) a erus sie odgraza ze jak zmieni net to powroci aby walczyc :) bo wszyscy go pinguja :) choc w sumie to by mogla powiedziec polowa graczy w polsce ze am algi itd :P noale coz niechwidzi jak to jest w polsce :) aaa millido juz mnie nie wyzywa na ventrilo chyba spokornial chlopak :) ;( :baby: hehe a teraz narazie wszyscy zabrali sie za exp rowniez moj przyjaciel raxilon sie za to zabral :) i zycze mu z calego serca aby odrobil straty do czolowki :) a ostatnio padl moj przyajciel szikaka pzrze pk :P pecha mial przyjaciel bo akurat jak wracal z hunta ekipa go zlapala ludzi nie grajacych juz na tym servie :) rowniez ta mala sierotka Vixi wzial sie za exp :) ja ostatniobylem na necro z 5 h ale nic nie spadlo :) to by bylo na tyle o mnie o o moich ziomalach :) Hail Next Generation !! Hail and Kill !! |
sorki za powtorzenie posta :P net mi zmulil :) papa :)
|
3majcie sie Kiroy ; ) powodzonka .. ja niestety deleted konta mam ;x jakis koles, ktory mnie haknol, nawypisywal glupot na tibia.com ..... no i sa skutki ;< szkoda
jeszcze raz gratulacje i powodzenia ; ) Signed Ampowski |
To ja napisze coś od siebie
:( Pewnego miłego dnia po cięzkim dniu expienia na moim knighcie poszedłem odpocząć sobie do ab pod dp, pogadać sprzedać loota i tak dalej. No siedze sobie w ab biją kogoś, ktoś krzynął "dobij", ja oczywiście młody głupi :( dobiłem pojawił sie rs, musiałem uciekać do carlin ale i tak padłem ale ja nie o tym Gdy pojawił się red skull straciłem ochote do gry, zrobiłem nowe konto, grałem wbiłem 16 lvl ( niegram długo coś koło 7-8 miesięcy więc jeszcze się ucze ) no i gram gram, przyszła ta wojna, przyszły pewne kłopoty nieważne, poprzestałem przez to grać w tibie ( było jeszcze kilka innych powodów ale nvm ) Gdy siedziałem sobie niedawno w domku ( tym prawdziwym nie tibijskim ) nudziłem się więc postanowiłem zajrzeć na alegro.pl. Wpisałem hasło Tibia, lubie sobie czasem pooglądać co tam ludzie sprzedają. Zaciekawiła mnie jedna aukcja, Do sprzedania była postać na świecie Obsidia 31 lvl paladyn z 50 k w dp. Cena wywoławcza wynosiła 79 zł ( pomyślałem, ze mógłbym wziąść udział ale za dużo :/,pozatym niejestem jakiś bogaty, czasem wpadnie jakiś grosz od ojca któy przyjedzie z austri raz na 3 miesiące, mama jest chora :( niema za dużo pieniędzy, tylko brat kupił komputer i założył internet, jedyna moja pociecha ) mniejsza o to. Gdy po kilku dniach zobaczyłem że nikt niechciał dać 79 zł, postanowiłem napisać do Czyzola ( właściel Nazgoola, taki jest jego nick na alegro ) ze mogę dać 50 zł za tą postać, on odpisał ze bardzo chętnie potrzebuje gotówki. No więc podał mi swój numer konta, w pośpiechu zapomniał o danych gdzie mieszka i takie tam ( tłumaczył to tym że dawno niewysyłał pieniędzy ) no ale na następny dzień dostałem jego dane i postanowiłem się wybrać do banku. Wypełniłem karteczke wpisałem dane jego, moje i podszedłem do pani przy kasie, sprawdziła czy dobrze wypełniłem a następnie poprosiła mnie o pieniądze ja ucieszony dałem jej te 50 zł i czekałem na passy i na hasło do maila. Pierwszy dzień po wysłaniu pieniędzy Nazgool grał postacia, porzmawaialiśmy okazał się bardzo miłą osobą i wogule. na Drugi dzień mówił ze niezdazyl do banku i że niesprawdzi czy pieniądze doszły. No i 3 dnia gdy spytałem się go czy był w banku on nic milczy cisza , chodzi sobie po ab, kupuje jakieś rzeczy, ale odpisać nieodpisze :(. Uświadomiłem sobie że zostałem okradziony ( gdybym stracił pieniądze w tibi to mały pikuś, ale tu chodziło o pieniądze prawdziwe ) Morał taki że nieawrto jest nikomu ufać przezs internet o czym ja niestety się dowiedziałem niedawno Życze Nazgoolowi, żeby nigdy mu się nieprzydazyło takie świństwo. Pozdrawiam Slyth Blackknight ps. Przepraszam za ortografię i sorry że nie na temat |
fajne opowiadabnie ,
a co do kiroya :zmieniles ip na ventrilo? bo cos ciagle wylaczone :P |
Slyth :
postaramsie cos poradzic ... porzmawiam z Nazgoolem ... apropo nazgool anprawde okazales sie <cenzura> piii tak nieprzystoi doroslemu czlowieku wypada krasc ahhh anprawde SUX :(:(:(:( |
Slyth Blackknight powiem ci to ... jesli on nie bedzie chcial ci dac postaci to juz nie pogra na tym serverze ... nie lubie zlodzieji
|
Dzięki Kiroy ze wogule Cię to obchodzi
Respekt 4 You btw mam napisane że ostatni post napisał Raxilon a niemoge go przeczytac :/ |
niemoge otworzyc 10 strony :/ musze klikac opcje i pokaz do wydruku to wtedy widze co tam ktos napisal
Dziekuje Raxilon |
teraz mi mowicie ze mam grac dalej ?:( :( jak ja sie z 10lv meczylem co twierdzili ze labele to power abuse na moim sekretnym charze ktorym wyprzedze Was wszystkich(ashuashuashuashua) ten mi mowi ze mam grac 8o a potem przyjdzie do mnie mily pan pojawi sie taka biala kropka jakby przy nim a ja polece do ank w trybie przyspieszonym ;s
|
O rany wojny wojny wojny , a na Askarze cisza. kto tam teraz u was żądzi, bo już mi się miesza, a chcem wprowadzić sie do Obsydi na stałe B)
|
a ja czekam na odpowiedz Raxa i Kiroya czy mam hunta...jak nie mam to zaczynam znowu grac palkiem ;o
|
Buhahaa
,,Pewnego slonecznego dnia za 7 gorami i 7 lasami szedlem do banku..."
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Ładna bajeczka tylko dlaczego taka dloooooga?? Tez moge napisac: xxxxxxx mial mi sprzedac posatc za 200 zl a ja napalony [bo to 200 lvl] wyslalem pospiesznie te pieniazki ciazko zarobione przez xxxxxxx... Koles temat BAJKI kiedys widzialem chyba na forum Tibia.pl Pomylily sie tobie tematy... PS// Przez takie banialuki skasuja posta ...Piszcie na temat WOJNY [jak sama nazwa wskazuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
i co jeszcze ? może powiesz że wogule niesprzedawałeś mi postaci i że nie ukradłeś mi 50 złotych ?
Sprubuję zeskanować karteczke ( ten blankiecik ) z danymi i gdzie jest napisane że kwota 50 zł że do Nazgoola na jego konto itp, oczywiście Nazgool będzie twierdził pewnie że podrobione tylko że mam na tym pieczęć banku. Wogule jak można być takim ****em, wziąść pieniądze, oszukać mnie i jeszcze kłamać Whatever |
omg...ja moze i wg Was jestem ***em, zdrajca ale ja nie kradne ;o
i w ten oto sposob powstala osoba bardziej znienawidzona przez polakow niz Suv... |
Suv a przypomnij mi tylkoczy pomagales erusowi :) wtedy ci dam odpowiedz ( erusowi lub jego kumplom ... )
|
Suv dla mnie to jestes wolny ale pamietaj to "nigdy nie zdradzaj polakow" zapamietaj se to
|
zapamietam...dziekuje obsidianus za pokazanie mi tej kopalni ale guardy mnie nie lubia i loota nie daja ; p
|
Uwaga!!
Jak tez pisalem @ upupup ten temat nie dotyczy zagubionych rzeczy czy jakis bajeczek tylko OBSIDIA WAR !!
Co do tej karteczki z banku...na wlasne oczy widzialem jak sie takie cos podrabia wiec Koles nie wciskaj ludzia kitu !! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Rozwale Cie na TIBII podaj tylko nicka [za oszustwa] PS...Kto z Was by wyslal kase poza allegro?? Wiec koles zakoncz temat ...jezeli jeszcze raz zobatrze Cie na tym forum to dostaniesz bana[RF - MODERATOR Cors Ent] pozdrawiam PS..2...Piszcze na temat wojny..statystyki etc...To nie jest ogole forum pamietajcie..bedziecie banowani :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: :evul: :cup: X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
co do wojny ciag dalszy ... erus nie gra millido etz nie czesc sie wyplacila :) syszalem ze na azurze wznowili dzialalnosc chlopaki i zafragowlai troche wiec anarzie na Obsidii spokoj ale czy to nie mzoe byc cisza przed burza ... ?? a co do nas to my jeszcze nie skonczylismy dzialac i nie wsyztskim sie tak latwo upiecze jak im sie wydaje :) hehe i jak zawsze nie wszyscy wiedza o co chodzi ale nie martwcie sie wujek Kiroy ma jeszcze cos dla Was :) :cup: :cup: :cup: :D :D :D
|
Tak fragow nalapali rowniez na moich ziomkach z RL ;/
To ich pierwsze fragi od hooohhhoooo dawna :D Ale musze przyznac dobrze Im to wyszlo...widac na filmie :D... Poszukam linka i tutaj zamieszcze :D PS..kto chce kupic crusider helma ??:D TANIO B) |
http://rapidshare.de/files/5686897/saris.rec.html
tutaj jest ten film co duzo fragow nalapali :D Dobry plan [mysleli nad nim 3 miesiace..bo tyle nie lapali fragow tylko My] :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: ~~Hail Azura~~ |
wiec najpierw piszesz ze to temat o wojnie i za offtopy beda bany, potem piszesz o fragowaniu z tego co zrozumialem NIE na obsidii i probujesz nam wcisnac crusa... :D :baby: :D :baby: :D :baby: a co do wojny to ja ja pierd... nie obchodzi mnie bo narazie mnie kiroy straszy ze mnie bedzie ng huntowac jak se chatke kupie a qmpla mi zabili bo mial za wysoki dist =/
|
Miesiac nie gralem i co sie dzieje ;]
Jesli rzeczywiscie Erus jest rasista to jak najbardziej popieram wasza walke :D ps: Wlasnie sie dowiedzialem ,ze ta walka nie rozpoczela sie przez jakies smierci na tle rasitowskim. Strasznie skomplikowana ta polityka obsidi ;] |
Nestalus
Slyth Blackknight To do Nazgoola |
Slyth ja cie nie starszylem tylko udzielilem ci grzecznej kolezenskiej rady ( napsialem cos w stylu "odradzam" ) a co do erusa ponoc wrocil na azure ... ale zabawa sie ejscze nie skonczyla :D obiecuje ze jescze cos sie wydarzy hrhrhr :) pozdrowienia :) :cup:
|
Na azure Oni nie wroca :D Bo juz kiknelismy ich dawnooooooo temu :D..Jak sie logna na azu to tylko w pz stoja i se gadaja [lub mass log zeby kogos ubic]
Oni nie expia juz od 10 miesiecy chyba :D wiec wiesz PS ...Nste~~ i ten 2 nick.. juz se nie pograja .. :baby: X( :evul: ;( 8o Pozdro |
a mozna wiedziec dlaczego nie pogra? z tego co wiem jestem(bylem jeszcze dzisiaj) z nim w gildii i zapewniam ze gildia postara sie to wyjasnic ^^
|
<od><[email protected]> (Nazgool)
<do><[email protected]> (Ja) Sobota, 24 Września 2005 13:01 czesc tutaj Nazgool, Moj 2 e-mail. Moge Ci sprzedac za 50 zl. Jak bede widzial, ze kasa jest na koncie to tobie wysle na e maila passy do postaci i e maiala oczywiscie z przypomnieniem Moj NR. konta bankowego. 88 1020 4027 0000 1502 0368 xxxx Bo nie chce znowu placic za allegro. A jak sam zaproponowales 50 zl to czekam na kase. Napisz mi keidy wyslales kase to bede wiedzial za po 1 lub 2 dniach bede mial kase Pozdrawiam od <[email protected]> do <[email protected]> data Sobota, 24 Września 2005 18:58 Tak Lord Erus to ziomek z Azury:D Bede czekal 50 zl jest warte 50k :D to jest za mala cena ale oki bo pilnie kasy potrzebuje ;/ pozdro od <[email protected]> do <[email protected]> data Poniedziałek, 26 Września 2005 19:29 sorrka..zapomnialem ;/ ja dawno nie wysylalem Adam xxxxxxxx Wichrowe Wzgorze xx/xx Poznan 61-677 Pozdro i jeszcze mam 1 maila od <[email protected]> (Nazgool) ale w nim pytalem sie o posatc aha i jesli ktos niewierzy ze dostalem te maile, moge dac login i haslo do mojego konta i e-mailowego :( a zeby Nazgool nienapisal ze pisze nie na temat to na temat wojny uwazam ze przegrana a lord erus poprosytu zwial |
a zeby Nazgool nienapisal ze pisze nie na temat
to na temat wojny uwazam ze przegrana a lord erus poprosytu zwial[/quote] Nie dziwie sie ze Erus zwial, gdyz wojna przeciwko calej gildii NG jest bezsensu, tym bardziej ze jego ekipa zaplacila zeby ich wiecej nie scigali. Co do tematu wojny przeciwko PA uwazam, ze jest to paranoja, poniewaz kim jest NG jak nie PA?!!! NG predzej ich zabilo dla loota, ktory mieli po wykonaniu banshee questa :p Poprostu Kiroy znasz NG z innego serva i Ci pomogli lecz duzo jest osob pokrzywdzonych przez PA i nie ma z tego zadnej afery (w szczegolnosci NG to najwieksi PA). Jak by Erus tu gral to predzej by stanal po jego stronie zeby walczyc z NG, gdyz z jego strony nie doswiadczylem PA, a ze strony NG nie raz.... |
buehube Ryba smieszny pajac jestes nie wiesz jak bylo
po 1 kazdy polski h lvl placil dla erusa ze jest polakiem i ma duzy lvl... podac przyklad? (Raxilon , Kiroy Wind , Derloth) to bylo przed wojna po moim dedzie sie w****ilem na niego i zaczelem zbierac ekipe i waczyc z PA po 2 kazdy wie ze on robil PA po 3 kazdy mysli ze NG to PA a to nie prawda bo jak erus millido i inne scierwa byly w NG oni robili PA i potam kazdy gadal ze NG robi PA |
Cytuj:
po 2 nawet jesli on robil tez PA, to nie tylko on ale rowniez pozostale NG, ale akurat Wy trafiliscie na niego wiec wywolaliscie wojne po 3 jesli tylko Erus i Millido robili PA to dlaczego ich nie wyrzucili? |
wlasnie Raxiu zgadzam sie !! te <cenzura> byly w Ng i przez to wlasnie ludzie mysla ze NG to PA !! napewno NG nie jest Swiete ale erus twierdzil ze kraje jak Armenia i POlska trzeba wyciac !! wiec naprawde moze wiekszym powodem byl rasizm ... i to ze tyral raxsia o sharing .... choc sam gra w 5 osob i co tu duzo mowic :/ nie widzi u siebie a innym wciska kit !! poza tym nie raz mnie i Raxia wyzywal z millido na ventrilo wiec co tu duzo mowic ... moi rl ziomale nie raz uciekali z kopalni bo wywalal ich bral im loota i kazal placic wiec naprawde Ryba jak jestes jego wazeliniarzem to nie dziwie ci sie ze takie bzdury piszesz ... a co do woojny to naprawde niech ludzie ktorzy ustalaja zasady a potem je łamią niech odejda z etgo servera poniewaz to nie sprzyja rozowjowi servera ... a grupa trzymajaca wladze jest nam potrzebna !! a co do NG .. tak to sa moi przyjaciele z wielu innych serverow zawsze sie trzymalismy razem i ebdziemy ... powodzenia i pozdrawiam :) :cup:
|
tak w ogóle walka z Pa jest bez sensu ... teraz według mnie rodzi się nowe "aurora" , jak ja widziałem co od*******ają w cave'ach to masacra -.-
(w zajętych cevach) |
podaj mi name kolesia co wywala
to sie pogada z nimi bo jak sie teraz nic nie zrobi to oni beda jeszcze wieksze PA robic az moze dojsc do wojny -.-.... |
Nie rozumiem wątku tej wojny. Twierdzicie, że erus to rasita i PA. Chcieliście z tym walczyć oraz dlatego że zabił waszego kolege. Z moich źródeł wiem, że faktycznie tak było jednak była to tak zwana zemsta. Naturalna kolej rzeczy. Jednak beznadzieją w tym jest to, że sami nie potrafiliście się zemścić. Poprosiliście o to NG. Ok są waszymi przyjaciółmi z innych serwerów. Ale jeśli Wy zaczynacie toczemu tego nie konczycie?? dla mie wygladacie jak tchórze, którzy potrafia tylko zastraszac.
kolejna sprawa twierdzicie ze NG nigdy nie bylo PA tylko wtedy gdy erus i inni tam byli. Błąd!!! Wielki błąd jest wiele przykładów gdzie my szare myszki POLACY mamy placic ludziom z NG za NIC. Kolejna sprawa możecie sobie pisac ze erus kazal wam i innym placic bo sa polakami gadajcie sobie zdrow. dobrze wiecie tylko ze nie dochodzi to do waszej glowki ze on ma takze przyjacio wsrod polakow. byl protectorem polakow. i mowicie ze jest rasista. Po prostu w głowce się nie miesci jakie wy umiecie bajki pisac. I to prawda walka z PA jest bez sensu bo ona sie nigdy nie skonczy. poza tym z czego wy sie tak cieszycie?? mowicie ze wygraliscie bitwe a tak naprawde to WY tego nie zrobiliscie tylko NG wiec wrogowie erusa powinni gratulowac NG a nie wam. Wy sie tylko potraficie chowac za silniejszych i odwazniejszych. niestety wojna jak to wojna - gadaniem nic sie nie zrobi. a wy tylko gadacie o planach i nastraszacieludzi ze ci ktorzy nie byli z wami pozaluja. i czy to ma sens???? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |