![]() |
ładne:
-amazon - popuga -black sheep -gazer -elf arcanist wstretna: -orci ( wszystkie) -valkirie -slimy -rotwormy -cyce |
:p
hehe najlepsze to tiger parrot, najbrzydsze to orc
|
Cytuj:
Mam pytanko, do cholery odświeżasz stary temat, w dodatku chyba jest jasno napisane Miss Monster 2005 a mamy chyba 2006 prawda -.- ? |
ładne:
Deer Sheep Rabbit Brzydkie: orc bekserk To takie g*wno z tą paszczą |
Ladne Potworki
Monk Wrl Demon Necromancer(nie wiem czy dobrze napisalem) Pig(pulchniutka brzydkie potwory ghoul skeleton cyclop |
Ładne:
Amazon Dragon (Lordy też) Hydra Lizard Templar Obleśne: Skeleton Ghoul Bonebeast Vampire Lich |
ładne:
-Panda -Crocodile -lion -tiger -elephant Brzydkie: -Orc Berserker -Elder Beholder -Crypt Shambler |
Najładniejsze:
Elephant Parot Tiger Najbrzydsze: Ghoul (jak żul w potarganym dresie) |
Ładne :
Valkiria Amazonka Priestres (czy jakos tak :P ) Witch (same babki :P ) Brzydkie : Cyclops Beholder i elder Orshaball Demon Bandit :P Snake Skunks |
Ładne :
Hydry Elephant Parrot (fajnie gada) Brzydkie: Cyclops (zauważyliście, że ma 4 palce u prawej stopy a u lewej 3 ? ;) ) Vamp (jakoś mało straszny...) Orki wszelkiego rodzaju |
najladniejsze są Demony :p, fajne są dragi i GSy.
brzydkie są:cyce, gobliny i przede wszytkim zerki!! |
moim zdaniem ...
najładniejszy monster to chyba:
~butterfly :) ~hero :) ~dharalion :) a najokropniejsze to: ~slime :o ~gargoyle :o ~behemoth :o |
Najładniejsze:
-Tiger -Larva -Smuggler -Ghost -Scarab -Necro -Hero Najbrzydsze: -All Trolle -Hyaena -Goblin -Spit Nettle -Skeleton/DS -Rotworm -Ghoul -Cyc -Stone Golem -Beho/E-Beho -Lich -Behemoth -All Faraonowie |
ładne:
orc besekter hero DS smugler slime bzydkie: trole orki gobliny |
Ladne:
Motylek Panda Hydra Kroliczek Brzydkie BK (pk? ;p) Rycerski michal hyhy.. Dwarf Dworcowie |
Ładne:
nie ma Brzydkie: rotworm, wszystkie orki, wild warrior, ghoul, yeti, no i stalker;) |
to tez wloze swoje 3gp
Ladne: Demon,Bat,DL,GS,Smuggler(brawa za zrobienie smugglera:cup: )
Brzydkie: Orc Berserker(bo wygladaja prawie jak jakies demony:p ),Rotworm,Dwarf Geomancer,Tarantula a reszta 50:50 |
ładne Black Knight
Hero Yeti Warlock brzydkie Banshee Orshabaal n00by:blazen: |
Ładne potwory to: Brzydale:
Bear Trolle Panda Orki Crab Dwarfy Crocodile Behemoth Tiger Beholder/elder Lizard Templar Elfy Drag Dl GS :crusader::flaga_pl:TIBIA RULEZ:flaga_pl::crusader: Hero Serpent Spawn Hydra |
<font color=red>Ładne:</font>
-Mino Guard -Mino Mag -Mino Archer -DL i Dragg -Panda <font color=green>Brzydkie</font> -Slime -Ghoul -Scarab i Acient Scarab to załątwione :D |
Teraz ja!
Ładne to:
- smuggler - elf scout - sheep(black/white) - parrot - polar bear - tiger - amazon - witch - Priestess - Necromancer - Warlock beznadziejne to: all orc, stone golem,all troll'e, elder beholder/the evil eye, vampire, grorlam,behemoth |
Cytuj:
|
5 najpiękniejszych to:
Dragon Dragon Lord Priestess Deamon Vampire 5 Najbrzydszych to: Giant Spider Cyclops Beholder Behemoth Bonebeast |
Mi sie podobają:
-smoki -giantspider -orc berserker -mino guard -black sheep -ancient scarab'ek i zwykly scarab Nie w moim guście są: -crypt shambler (kości obciągnięte mięchem 8o ) -flamingo (mam ochote go skopac jak widze...) -witch -troll -warlock ^^ |
Ładne:
Orc Warlord Beholder/Elder Beholder (Mwahahahaha) Demon Ancient Scarab Dragon/Dragon Lord Brzyyydkie: Crypt Shambler Chicken (zabity wyglada jakby go tir przejechał) Flamingo (kojarzy mi się z flamingiem do kopania w the sims xD) Spit Nettle Gargoyle |
Najładniejsze:
- Wszystkie Dragi - Demon (i Orsh~) - Banshee - Necro - Hydra Najbrzydsze: - all Dwarfy - Minoski - Stone golemy - Warlocki - Black knighty - Serpent Spawny To chyba wszystko |
Ładne:
Demon, Dragon Lord (ten jego majestatyczny wygląd),:D Necromancer, Brzydkie: Dwarf (Taka BUNIA je**na), Behemoth (Grube dupsko na ciele tej grubej kierdy).:D |
Najładniejsze:
Motyle Kjujiki Cyclop(ta umieńśniona klata ;p) Brzydkie: Zerk(ta gemba jest prze****na) Dwarf Guard Beho |
Najładniejsze:
Wszystkie Elfiki serpent spawn drago i dragon lord wszystkie misie monki ghost Najbrzydsze: orki malpy dworce(szpetne jak nic) beholdery |
Ładne:
~Necromancer ~Smuggler ~Mino Archer ~Lizard Templar ~Hydra Pasztety: ~Rotworm ~Gazer ~Slime ~Banshee |
Moim Zdaniem :P
Najpiękniejsze (moim zdnaiem :P):
>Elf Arcanist >Necromancer >War Wolf >Priastess >Monk >Orc Berserker >Tarantula >Demon Skeleton Brzydale (także moim zdnaiem :P): >Beholder >Elder Beholder >Beheomt >Cyclop >Wszystkie Dwarfy :P >Ghoul (ze względu na zgniłą głowę :P) >Wszystkie potwory za które można się przebrać nie używając czarów :/ |
Ładne:
~Gamemaster:D ~Dragon i jego tatuś ~Marid ~Parrot ~Necro ~Hydra ~Demon ~Flamingo Ładne inaczej: All trolle All orki Rotworm |
Ładne to:
Orshabaal i Demon:faceoff: Najbrzytsze: all inne :D |
No najladniejszy jest jak wiadomo kejw rad. Czemu wy zadajecie takie retoryczne pytanioki?
|
Ladne:
princes (nice laska:P) FE:D<------ the best:D Dragi all moze hero i BK motylek tiger mumie ale te duziiie brzydkie; yyy tylko zerk i zerk:D a reszta sa ladne |
Behemoth ;)
|
najladniejszy potwor to cave rat a reszta tak brzydka ze mnie uszy swedza:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01. |