Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jak żyje polski kwiat młodzieży w gimnazajch? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51997)

Ashlon 01-10-2005 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mashter
Znowu się mylisz... ile mam lat?:>

14-15-16, chyba ze raz kiblowales, wtedy masz 16-17. Jesli kiblowales 2 razy, nie wydaje mi sie, zeby sprawialo ci przyjemnosc prowadzenie dyskusji na forach ;)
@Shein Silvershadow : ja akurat mialem za***istego nauczyciela z techniki :)

@edit : no, nareszcie obejrzalem filmik z glosem. Liczylem raczej na to, ze bedzie cos w stylu "trzask, trzask", a bylo calkiem niezle. Walniecie ciekawe pomysly w nastepnym filmiku i wyjdziecie na prosta :) Gdyby podejsc do filmiku bardziej na luzie, czworeczka sie nalezy ;)

PiXik 01-10-2005 23:42

tragiczna jakość a wszystko inne fajne.Nawet śmieszne:::)jak będziecie mieli cyfrówke to postujcie na forum;)

Mashter 01-10-2005 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
14-15-16, chyba ze raz kiblowales, wtedy masz 16-17. Jesli kiblowales 2 razy, nie wydaje mi sie, zeby sprawialo ci przyjemnosc prowadzenie dyskusji na forach ;)
[cut]

no wiesz:> pewności nie ma ;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
@edit : no, nareszcie obejrzalem filmik z glosem. Liczylem raczej na to, ze bedzie cos w stylu "trzask, trzask", a bylo calkiem niezle. Walniecie ciekawe pomysly w nastepnym filmiku i wyjdziecie na prosta :) Gdyby podejsc do filmiku bardziej na luzie, czworeczka sie nalezy ;)

Dźwięk dużo daje... :> daje całą oprawe, która sprawia, że różni się ten film od np. filmu ze "słynnym anglistą" wg mnie oprawa dźwiękowa sprawia, że ten film jest dużo bardziej zabawny i ciekawy niż sam obraz (bez dźwięku) :)

Ashlon 01-10-2005 23:51

Cytuj:

Dźwięk dużo daje... :> daje całą oprawe, która sprawia, że różni się ten film od np. filmu ze "słynnym anglistą" wg mnie oprawa dźwiękowa sprawia, że ten film jest dużo bardziej zabawny i ciekawy niż sam obraz (bez dźwięku) :)

Ta, a ja jestem fanem Mortal Kombat (glownie gry ;))...

Taliboy 01-10-2005 23:56

o to własnie chodzi aby treśc w odtwarzaczu pasowała do bitów z głosnika...
do malucha pasuje? pasuje! morda kombajn tez pasuje i musze powiedziec ze niezly timing

w drugim odcinku powinna być lekcja wu-efu : "ping-pong" "biegi" i co nam jeszcze tam przyjdzie do głowy :P

Mashter 01-10-2005 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taliboy
do malucha pasuje? pasuje! morda kombajn tez pasuje i musze powiedziec ze niezly timing

Exactly :D

@edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taliboy

w drugim odcinku powinna być lekcja wu-efu : "ping-pong" "biegi" i co nam jeszcze tam przyjdzie do głowy :P

Ale nie zdradzamy póki co, nic więcej, to tylko dla zaostrzenia apetytu ;)

Mashter 02-10-2005 00:08

Post dodany przez pomylke (prosze usunac). Z góry dzięki

Lai 02-10-2005 10:25

Witam ;) i o zdrowie pytam...
Powiem krótko: Wszystko było wyreżyserowane... a jak ktoś nie wieży ;) to niech pomyśli chwile logicznie i przeczyta napisy koncowe:
Cytuj:

Role drugoplanowe: (bite)
Kroku ,Taliboy, Karolek
Czy gdybysmy naprawde pobili Taliboya, umiescil by ten film na forum? :)
Ja (operator kamery, a raczej cell phone'u :P oraz montażysta :P) chciałem, żeby wyszła z tego parodia Aliego G i Mortal Kombat w szkole ;). Nie powiem że udało mi sie to w 100%. Czy nie wydaje wam sie smieszne, jak koles wskakuje druegiemu na plecy i macha rekami jak wariat? Gdyby chciał go pobic kopnalby go od tylu lub cos w tym stylu. Jakbyscie sie przyjzeli dobrze w kilku miejscach widac, że te kopniecia nawet nie docieraja do miejsca przeznaczenia (np. brzucha ;) twarzy ;) czy nóg) wiec wedlug mnie wasze bluzgi co do naszego poziomu sa bezpodstawne. Planujemy kilka nowych motywow. Moz nawiazemy (troche ;P) do Parkour. Wiecej nie moge powiedziec bo sam nie wiem :D.
Your, Lai

Hetman_Palek 02-10-2005 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lai
Witam ;) i o zdrowie pytam...
Powiem krótko: Wszystko było wyreżyserowane... a jak ktoś nie wieży ;) to niech pomyśli chwile logicznie i przeczyta napisy koncowe:

Czy gdybysmy naprawde pobili Taliboya, umiescil by ten film na forum? :)
Ja (operator kamery, a raczej cell phone'u :P oraz montażysta :P) chciałem, żeby wyszła z tego parodia Aliego G i Mortal Kombat w szkole ;). Nie powiem że udało mi sie to w 100%. Czy nie wydaje wam sie smieszne, jak koles wskakuje druegiemu na plecy i macha rekami jak wariat? Gdyby chciał go pobic kopnalby go od tylu lub cos w tym stylu. Jakbyscie sie przyjzeli dobrze w kilku miejscach widac, że te kopniecia nawet nie docieraja do miejsca przeznaczenia (np. brzucha ;) twarzy ;) czy nóg) wiec wedlug mnie wasze bluzgi co do naszego poziomu sa bezpodstawne. Planujemy kilka nowych motywow. Moz nawiazemy (troche ;P) do Parkour. Wiecej nie moge powiedziec bo sam nie wiem :D.
Your, Lai

Lai, dawno nie slyszałem Twojej tak mądrej wypowiedzi ;)
I jutro nie zapomnij naładować komórki to nakręcimy z deka więcej B)

TheNatoorat 02-10-2005 13:35

Cytuj:

to, że chcemy sie ponaśmiewać właśnie z takiego zachowania to nie znaczy, że tacy jesteśmy na codzien i to popieramy...

Radzę zaznajomić się ze znaczeniem słowa "parodia" lub "karykatura".

Powiedz mi w takim razie - parodią czego był 'maluch'?

Cytuj:

wszyscy ludzie NA POZIOMIE zrozumieli wydźwięk tego filmiku...

Dzięki. Pochlebiasz mi.

Cytuj:

Jak was bawi politycznie poprawna szkoła to proszę bardzo... następny film to będzie 45 minut lekcji geografi... temat lekcji brzmi następująco: "porównanie wybrzeża klifowego na 156 km a 187 km lini brzegowej RP pod względem ukształtowania i topografi terenu."

Wolę taki wykład od bandy małolatów w dresach. Uwierz mi, nie jestem odosobniony.

Cytuj:

ale prosze nie wypowiadaj się na temat mojego poziomu inteligencji na podstawie błędnej interpretacji jednego filmu...

Może spróbujesz zrobić taki filmik, by Kald nie zaczynał interpretować twojego poziomu inteligencji?

Lepiej chwyćcie za książkę i spróbujcie czasem podziałać wraz z wolą malinowych cieciów. Wyjdzie wam to na dobre.

Lai 02-10-2005 15:17

Wedlug mnie wiekszosc tych komentarzy jest zbedna. Podoba sie? Ok. nie podoba sie? Trudno, ale darujcie sobie te wyklady, co jest zle, a co dobre. Podkreslalismy przynajniej 5 razy, ze nie jestesmy tacy na codzien i ze wszystko bylo wyrezyserowane. Gdyby tak było naprawde myslisz ze ktos jeszcze by chodzil do PG 1? Wszyscy by sie przepisali, a potem przyjechali by z UWAGA! albo z Bog wie skad :P i bylo by glosno.

Rincewind 02-10-2005 15:54

@up

no coz miom zdaniem bardziej prawdopodobne jest to, ze gdybyscie sie tak naprawde zachowywali to ktos kupilby kilku zulom po 2 piwa zeby wam za***ali i wtedy predzej wy byscie sie przepisali.

Baron Kaldrick 02-10-2005 15:59

A ja nie skomentowałbym ani filmu, ani tematu, gdyby nie słowa o 'poziomie'.

Lai 02-10-2005 16:04

No coz moim zdaniem zwisa mi to co jest bardziej prawdopodobne a co nie, skoro to nie rzeczywistosc, wiec co za roznica? omg... powiedzialbym ze to nabijanie postow, ale naszczescie nie ma licznika (przynajmniej na wierzchu, zarejestrowalem sie wczoraj). Wedlug mnie powinienes sciagnac film, obejrzec i to wszystko, wszystkie posty w stylu Argumentacji kto jest na poziomie, a kto nie, nie maja sensu. Dowidzenia ;p ostatni moj post w tym temacie.

Baron Kaldrick 02-10-2005 16:07

Czyli innymi słowami, każde pochlebstwo mile widziane, a jak ci się nie podoba, to s*******aj z tego tematu. Brawo, to jest dopiero zachowanie na poziomie =]

Taliboy 02-10-2005 16:18

kald skończ... nie szukaj zaczepki plx
naprawde nie trzeba sie wyzywac i toczyć dyskusję o "wyższości niższego nad wyższym"...
Cytuj:

a jak ci się nie podoba, to s*******aj z tego tematu.
naprawde przesadzasz... to są twoje słowa... może idz na piwo jedz na jakis 12 miesięczny woodstock itp. moze ci ulży bo naprawde jesteś zestresowany jakiś... naprawde nie podoba się trudno... to nei znaczy ze masz wchodzic w polemike NA POZIOMIE...

To że według ciebie zachowujemy się NA TYM FILMIE jak "dzieci i debile" naprade nie zonacza ze jestesmy tacy w rl a to że kolega mial akurat pod ręką aparat z kamerą nie znaczy ze codziennie sie lejemy na przerwach jedzemi maluchem na polskim czy palimy jointy na angielskim :/ :/ :/

to że jedni widzą w tym czystą patologię w krzywym zwierciadle a drudzy wygłupy kilkulatków nie uprawnia zeby wjeżdzać komuś na ambicje wychowanie, postawe społeczną itp.

Kald ależ mnie wkurzyłes no...

kaczi 02-10-2005 17:53

A ja to krótko określe:

Taliboy i chuligan? ROTFL! ;)

( Napisałem to w dobrych intecjach )

Humak 02-10-2005 18:36

hahhaaahaha SPOX wiecej taki filmików prosze :D a może sam się skusze na nakrecenie jakiegos :p

Lai 02-10-2005 21:18

No dobra, zlamie moje postanowienie :D ale mnie Taliboy ciut zdenerwował...

Tali... To co on napisał było dlamnie miłe... to co zacytowales, wyciete z kontekstu ma calkiem inne znacznie, wiec wg. mnie jest to zbedne. :) Ja na twoim miejscu nie wypowiadalbym sie juz ;P zawsze sie znajdzie ktos kogo trzeba poprostu zignorowac, nieprawdaz? :D Wiec dozobaczenia na kolejnym filmiku, nie koniecznie z serii Mortal Kombat ;)

Shein Silvershadow 02-10-2005 21:46

Cytuj:

kald skończ... nie szukaj zaczepki plx
naprawde nie trzeba sie wyzywac i toczyć dyskusję o "wyższości niższego nad wyższym"...

Cytuj:
a jak ci się nie podoba, to s*******aj z tego tematu.

naprawde przesadzasz... to są twoje słowa... może idz na piwo jedz na jakis 12 miesięczny woodstock itp. moze ci ulży bo naprawde jesteś zestresowany jakiś... naprawde nie podoba się trudno... to nei znaczy ze masz wchodzic w polemike NA POZIOMIE...

To że według ciebie zachowujemy się NA TYM FILMIE jak "dzieci i debile" naprade nie zonacza ze jestesmy tacy w rl a to że kolega mial akurat pod ręką aparat z kamerą nie znaczy ze codziennie sie lejemy na przerwach jedzemi maluchem na polskim czy palimy jointy na angielskim :/ :/ :/

to że jedni widzą w tym czystą patologię w krzywym zwierciadle a drudzy wygłupy kilkulatków nie uprawnia zeby wjeżdzać komuś na ambicje wychowanie, postawe społeczną itp.

Kald ależ mnie wkurzyłes no...
Ależ on tak naprawdę powiedział, tyle, że Kaldrick to ujął w innych słowach - zauważ, że napisał "innymi słowami";p Może nie powiedział tego wprost, ale dało się to odczuć, że jak się podoba, to OK i trzeba skomentować, a jak nie, to po co te zbędne komentarze?

Ranhilleus 02-10-2005 21:50

Odpowiedzcie mi na jedno Panowie:

Czy to było kręcone na niby, czy naprawdę? Jeżeli to drugie, to wyciągne duży wniosek z tego filmu…

Taliboy 02-10-2005 21:56

@Shein Silvershadow
ahh dobra bede juz cicho...
@up
reżyserka i tez powinienes wnioski pewne wynieść

Mashter 02-10-2005 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ranhilleus
Odpowiedzcie mi na jedno Panowie:

Czy to było kręcone na niby, czy naprawdę? Jeżeli to drugie, to wyciągne duży wniosek z tego filmu…

Czy ty czytałeś poprzednie posty? Jeśli nie to przeczytaj, jeśli tak to zastanów się czy rozumiesz czytaną treść...
TAK BYŁA TO CAŁKOWITA REŻYSERKA - NIE JESTEŚMY TACY NA PRAWDE (NA CODZIEŃ)!

kaziu 04-10-2005 00:49

@ mash :D - Tłumacz głupiemu i tak nie zrozumie ....

btw. jak ktos z was mieszka w krk to powinien wiedziec ze taki rzeczy jak na tej "reżyserce" dzieja sie naprawde albo np. gorsze rzeczy jak wbijanie siekiery w plecy nauczycielowi (to widziałem na własne oczy)
pozdr
naff~

Caer 04-10-2005 00:54

@kaziu:
I wtedy obudziłeś się z ręką w majtkach, ta?

@Topic:
Nie wiem, ale gdy ja oglądałem ten film, odrazu zauważyłem, że to reżyserka ;p Czy to naprawdę tak ciężko zauważyć?:|

Rethfing on Aldora 04-10-2005 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaziu
@ mash :D - Tłumacz głupiemu i tak nie zrozumie ....

btw. jak ktos z was mieszka w krk to powinien wiedziec ze taki rzeczy jak na tej "reżyserce" dzieja sie naprawde albo np. gorsze rzeczy jak wbijanie siekiery w plecy nauczycielowi (to widziałem na własne oczy)
pozdr
naff~

I po co go wyzywasz ?? Jestem pewien, że 32-u latek jest kilkanaście razy mądrzejszy od Ciebie. A ta siekiera w plecach, taaa....

Bakura 04-10-2005 15:58

Po 1...autor nie ma chyba 5 z polaka;]
Po 2: Niezłe;D

Taliboy 04-10-2005 17:13

Autor tematu czy filmu?
w każdym bądz razie oceny z polskiego oscylują przy 3-4

Lai 05-10-2005 22:21

Usunalem film z adresu podanego w teamcie z powodow... wlasynch :D Do widzenia :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11.