Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Killed by Duskiness. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54665)

Foxium 11-11-2005 19:37

Dusk~ istnieje dlugo co prawda ale to tylko formalnosc ;)

Predzej czy pozniej Sara~ wybije wszystkich tak ze zostana tylko jego najlepsi kumple czyli gora 3 osoby :P

Mistic'Guardian 12-11-2005 10:52

Gratz filmiku moja ocena 7/10 tylko za dzuo osob go bilo
ktory on mal lvl i kim byl ? :evul:

Bolexus 12-11-2005 17:50

Co do samego przebiegu akcji to n/c. Za***ista gildia :P Normalnie sam bym chcial byc w gildi z kumplami co mnie zabijają ;]. Na temat tego co krecil to film to szkoda gadać :P. Poprostu NICE ZIOM :P Nie mam nic do ich PvP bo sam jak i wiekszosc tych co na forum pisali,tez nie jestem najlepszy. No ale ten niepelny bp SD i BP UH i ilość manasów to mnie rozbroily :D:D Normalnie płakać sie chce gdy 80 lvl tyle rzeczy ma:P:P A teksty w stylu "rzuc manasa" albo daj fooda to 10 levele mogą pisać a nie taki ktos jak ty -.-.

P.S Pozdro dla znajomych :D:P:P:P

Foxium 12-11-2005 18:39

Bolek to Ty żyjesz? 8o

Bolexus 13-11-2005 00:03

Żyje Żyje ale w Tibie tymczasowo nie gram :P:P To znaczy nabilem 47 levelik na Obsidi,byłem w pewnym momencie w top 20:P:P ale znudziło mi sie granie i teraz na OTsach śmigam :P:P choc mam plany zeby pojsc na jakis nowy jak powstaną przynamniej zacząć ale pacca nie mam i ***nia jest :/

Foxium 13-11-2005 11:14

No my tak samo z Zohopem i Sebasem (jesli ich pamietasz ;)) no ale styka tego bo sie offtopic robi :P

ps. moze zaloz jakis nowy temat o zmianie serv i daj cynk to my sie wpiszemy ;), wkoncu mozna isc na nowy tez na facc :)

Saxiw Smith 15-11-2005 13:35

ARTISTO !!! WIELKIE GRATZ !!! JESTEŚ MOIM IDOLEM 4EVER !!
Nigdy Cię nie zapomne twoje osiągnięcia są boskie !! Kocham Cię i chcę być taki jak Ty !! JAk wielki MISZCZ !!!

a tak btw:

ArTiSto To MiSzCz i dobże szczelał ze szczał swojm ukiem !!

Juruś 15-11-2005 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth
Ja to zostawie bez komentarza ;)
Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane ;)
Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich ;)
Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji ;) Chociaz nie wiem czy to wypali ale ide z moimi starymi zaufanymi przyjaciolmi, mysle ze damy czadu ;)

trevor ty byś nie zapłacił ?? muhahahha

Foxium 16-11-2005 13:36

Ja w zyciu nie placilem i nigdy nie zaplace nawet jak wina bedzie po mojej stronie :)

Greedy 17-11-2005 10:12

Większość dzieci pisząca na tym forum nie zna się na rzeczy i w życiu nie przekroczyła 30 lvla po 1. Myślałem że to hack krzyczał coś w stylu "lamicie chłopaki", "nie rusza mnie to" Artisto to mój ziomek i naprawde nie wiedziałem co się dzieje jeśli wszyscy zaczeli go ganiać wiem że zrobiłem błąd pomagając w zabiciu już przeprosiłem go za to i tak BTW. forumowych noobów proszę o nie wypowiadanie się ponieważ nie znają sytuacji a pier**** głupoty i grają na innych servach X( Mestor był PA jak i Shel Phan był PA sam tego doświadczyłem gdy byłem z nimi w gildi a oni mnie wyzucali z dragów na Edron także Mestor wpadaj do mnie na rl ^^ mnie naj**** hahuaheueauheuh
Pozdro

Drita 17-11-2005 11:04

twoj 72 lvl to za***isty wyczyn gratz!
jestes za***isty kto osiagnal 30 lvl ten osiagnal
72 lvl to nie powod do noobowania

Greedy 17-11-2005 14:37

Śmiech mnie ogarnia jak patrze na te noobstwo wyprawia na tym forum 8o ale no comment pokaż swojego chara skoro taki z ciebie cwaniaczek zacząłem grać pod koniec wakacji i myśle że 72 lvl to już coś ale nie będe się z ciotą wdawał w rozmowe która ma kompleksy mniejszości :baby:

Foxium 17-11-2005 16:21

To ze ktos ma RL i nie ma czasu na bicie lv jak Ty to nie znaczy ze jest noobem, czy kims tam innym za kogo Ty wszystkich nizszych lv od siebie uwazasz. I tak sie sklada ze lv nie ma nic do rzeczy jaki kto jest, sam innych od dzieciakow jedziesz a Mestora zapraszasz do siebie na fighting, to jest wlasnie dziecinne.

Greedy 17-11-2005 17:38

Ja nie zapraszam tylko sam mi groził że po mnie wpadnie Taifunowi też groził a mnie to śmieszy i jakbyś chciał wiedzieć na początku tylko troszeczke grałem a teraz się obijam także nie wmawiaj mi że mam kupe czasu bo tak nie jest:D Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu;/

Foxium 17-11-2005 18:01

Kazdy dobrze wie ze na wszystkich swiatach jest podobnie, na nie ktorych poprostu jest bardziej patologicznie a na innych mniej, niestety ale wasz swiat jest po tej gorszej stronie ;)

i btw. co maja wypowiedzi na temat tego co sie u was dzieje do lv i inteligencji osob wypowiadajacych sie na ten temat?

Cyt: "Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu"

Znaczy sens nooba na low lv? bo nie wiem czy dobrze zrozumialem ;)

Bolexus 17-11-2005 20:06

Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.

Rezidew 17-11-2005 21:34

Tak sobie mysle, ze to chyba zle miejsce od wyzywania sie itp. tylko do oceniania i komentowania filmow, wiec gratz(ale nie doze :P) za to ze ubiliscie 2 panow, pierwszy poszedl wam szybko bo pewnie niewiedzial co sie stanie a z nestepnym panem niebylo latwo, Gratz dla tego pana co dloogo sie trzymal ;]

P.S. sory za bledy itp.

Diamentowe Ostrze 18-11-2005 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?

muhahahaha

Diamentowe Ostrze 18-11-2005 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolexus
Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.

prawda, dlatego w tibie juz sie nie gra. to co sie dzieje z ta gra to McDonaldyzacja ;p

Foxium 18-11-2005 22:15

ja bym to nazwal Lepperyzacja :D no ale jak kto woli :P

Drita 19-11-2005 01:48

dla mnie tibia to przyjemnosc frajerze mialem na swoim koncie 80 lvl knighta ale mi sie znudzil teraz gram sorkiem bo pall mi sie takze znudzil , dla mnie tibia to nie jakis wyscig gram sam nikomu bym nawet nie dal passwordu ani acc nr a tibia staje sie po** od glupich gówniarzy like ui od glupich programow wspomagajacych ktore niestety ale niszcza gre kthxbye

Nebulas knight 19-11-2005 02:51

noobki ?

LOL nie wiedzialem ze polacy moga byc tak po*******eni. Po *** bijecie swoich?
03:36 Kryminator: wy to bez kitu w peac zyc nie umiecie<--- :)good
Noobowata gildia mysli ze jest dobra bo ma samych hlvli.
Spoxter share account -.- i tez mysli ze jest dobry. Snandriel to juz nei wspomne bez manasa i tylko 03:39 Sarandiel: manasa daj<--Master sorc? :baby:
70 rp trapowac 10 minut <-- lol ;( zenada!
Dusiknes jedne wielkie cioty i pa -.-
Aristo widac ze rowny typ pomaga swoim, heh miales troche nie farta no ale cow hail Aritsto :)

Saxiw Smith 20-11-2005 13:21

A jednak nadal jesteś moim Idolem tym z VI edycji !
Zapamiętam Cię na zawsze i będę myślał zawsze o tobie i twoim wyczynie gdy ludzie w Tibia z wyższymi levelami i doświadczeniami odemnie będą mnie bić. Będę tak mężny jak Ty i będę tak samo uciekał i się trzymał jak Ty !

Pozdrowienia dla NAJLEPSIEJSZEGO Paladyna w Tibii odemnie !

djmtv 21-11-2005 01:58

aristo grazt za ucieczke

a odnosnie dusk~ moge powiedziec tyle ze ta sytuacja przypomina mi troche sytuacja na nebuli moze do dlatego ze polowa dzieci z nebuli przyszla na furore leczyc swoje ambicje ? na nebuli od poczatku doszla do wladzy mocna ekipa z polakami w skladzie wiedzieli co chca i co maja robic ale w pewnym momecie przyjeli dzieci (whiffed i sqeensy ) zaczelo sie psuc wszyscy zalozyciele phy wrocili na galane a nebula zeszla na psy :/ obecnie gra tam 40-240 ludzi :D i nie bardzo da sie tam grac duski na furorze tez tak chca ?
zmienia zdanie jak sie bedzie ciezko expic ale juz bedzie zapuzno tak samo jak jest zapuzno na nebuli :/
to tyle pa

P.S. plaga tibii jest acc sharing ale z tym powini walczyc cip`y jednak jakos im to nie idzie :/ bo trudno to udowodnic jak np 10 typa gra w kafejce na zmiane 1 char`em :? powinien byc limit 5h dzienie i koniec po problemie :D

troszke to nie spujne ale jest 3 w nocy xD

btw wszystkich co nazekaja na dusk~ zapraszam na nebule niech zrobia 50lvl i pogadamy o PA

Saxiw Smith 23-11-2005 13:56

Artisto jak już mówiłem wcześniej jesteś moim idolem, a więc "***** DO BUZI NO CO TY JA TEZ TO LUBIE :D".

Hail Artisto
Hail Fajki
Hail Me !

ZERGU 27-11-2005 16:21

Dobry Zart

POLACY I CH RZADY ZALOSNE-spojz na historie naszego kraju przez wewnetrzne konflikty caly czas dostawalismy po dupie od obcych . polacy sie jednocza jak zdadza sobie sprawe ze sa juz pokonani przez wspolnego wroga -ale jak juz sie z nim rozprawia to spowrotem polacy wracaja do swego odwiecznego wroga...SIEBIE!!!!!!!!!!!!!

Bolexus 02-12-2005 19:49

Tu tego... Nie gram tam wiec wszystkich szczegółów nie znam ale z tego co widze to kolejne osoby DUSK~ opuszczają. Widze ze ich lider jest bogiem i decyduje co sie bedzie działo na serwie.Z tego co kojarze to wyrzuca wszystkie osoby które mogłyby w najblizszym czasie przegonić levelem ;];]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14.