![]() |
Na co czekasz ???
A propo Naruta on zdech hahahahaha |
Cytuj:
|
JA wcześniej zadałem pytanie cytuje:Małe pytanie czy na rooku podczas okresu Świątecznego nie mam przypadkiem Grynch Clan Goblin?
Bo z nich wypada zegarek |
@Qert
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
on nie mówi że wie że można zdobyć SoF'a tylko pyta o dowód questu na zagerek, więc po co ma udowadniać pierwsze? ^.-
|
Nazwa tematu - Dźwignia Tom'a
Nie ma to jak zrobić offtop kłótni o zegarek na rooku, prawda? :confused: Jak ktoś powiedział, trochę odeszliście od tematu... Jednak z drugiej strony wątek z zegarkiem jest dość ciekawy ;p, chyba będę tu częściej zaglądał |
:) ale jezeli go zgubila w czasie sztormu to niemozna zegarka ,miec na rooku bo on wpadl do morza! logiczne.
@down. Taa jasne: "najpierf mósimy otfoszyc pokuj toma i przesunonc dzidnie otfoszy sie gohull sabijamy go i fylatuje klócz do minomagga zabijamy minomagga wchodzimy w tp teleportuje nas na fyspe z eses pszechodzimy pszez ognie pojafja sie tepe i snajdujemy sie f sfiontyni" Swietnie,swietnie,walkujemy to tyle czasu i gowno mamy! |
Moim zdaniem ta dzwidnia jest powiazana z ghoulem i jesli otworzymy pokuj ghoula wyleci z niego jakis klucz do tego pokoju z dzwignia a jhak go otworzymy to pojawi sie tam teleport do ktorego wejdziesz i przniesie cie do pokoju mino maga a z tego pokoju na wyspe z spike swordem alob do jakiegos pokoju z nim tak mysle
|
Cytuj:
Społeczeństwo głupieje.... "Musze otworzyć pokój żeby otworzyć ghoula który da klucz do pokoju" no super! Albo to prowokacja Trolla albo czysta, galopująca głupota. Tom ma 2 pokoje. Sypialnie i magazynek. Magazynek jest zamknięty kratą. W sypialni jest dźwignia. Tak ciężko skojarzyć po co ta dźwignia? W jakiż to tajemniczy sposób ma otwierać oddaloną o setki sqrów ścianę! I po cholere Tom chowa klucz do swojego pokoju w ciele ghoula którego następnie zamurowuje?! THINK! |
Spokojnie :)
@up
Panie Klocku po co takie emocje ? Najprawdopodobniej to Troll lub jak sam Pan powiedział jakiś "mądry" człowiek. Ps. Nie Karmy Trolli, a co niech same sobie zarabiają na życie :D |
kiedys jak byla staaara tibia(7.6 lub mlodsza)byl test server tylko nie pamietam jaki bylme u kolegi. ciekawil nas pokoj toma
ja zapytalme sie jednego z gmow o co chodzi z SoF i pokojem toma a on powiedzial jedno tlyko o pokoju toma: widze ze znalezliscie to co inni szukali gdzie indziej dam wam podpowiedz: w nocy gdy katana swieci (<bzdet)roty wiedza gdzie co i jak : teraz powiem wam co: przesuncie ściane kolo toma a reszta wyjdzie na jaw nie zakumalismy o co biegam:/;( |
kaliks@
Czyli trzeba iść na roty jak na rooku jest noc bo roty to potwory z których wypada katana ;p i wtedy trzeba sprawić żeby SoF zniknął <lol> A skąd macie pewność żę jedynym questem jaki nie jest odkryty na rooku nie jest jedynym istniejącym questem na rooku.Przykład daje z Desert Dungeon gdzieś czytałem że istnieje tam większa ilość questów niż quest na Desert i Windged Helmet(jakby co poprawcie) Czyli są jeszcze inne questy na rooku nie dotyczące SoFa których jeszcze nie odkryliśmy.Dźwignia toma może nie mieć nic wspólnego z SoFem To tyle z mojej strony ;p |
nie pamientam gdzie ale znalazlem ksiazke pisanal normalnie ppo angliku a kolo niej lezal dead i tam cos pisalo o lever is some helper to ghoul only mighty people can "unlock" the tomdoors.
the tomdoors to drzwi toma ale odblokowac ?? to nie kumam:confused: |
http://www.youtube.com/watch?v=IOYwV...eature=related
[CHAR]Sunrise[/CHAR] to calkowita glupota ale fotomontaz albo OTS bo odrazu chain legsy??? :? |
Cytuj:
zrodlo onet.pl tanner (Ectaco-Poland) n, rodz. m 1 garbarz 2 skórnik jego pelny tytul: Tom The Tanner |
@up
W którejś książce bądź u, któregoś npc (nie pamiętam dokładnie), że nie wiadomo czemu Tom zbiera deady potworów i że chodzą plotki iż karmi ich mięsem swoich gości. Ot cały tom :D. edit. Chciałbym też dodać, że większość z tych "rookstayerów" nie przeczytało ani jednej książki na rooku... A jakby zauważyli książkę w jakimś podejrzanym miejscu to by też jej nie przeczytali xD. edit2. Błagam nie zmyślajcie sobie głupich historyjek... Mylicie z tropu prawdziwych graczy, którym chodzi o klimat. |
NPC cos innego...
Tera jest ten patch w którym jest tam że NPC gadają tera inne wypowiedzi... Może jakby sie spytać to coś więcej powiedzą??
|
drogi Klocku tak slyszalem ale ty oczyswiscie cwaniaczysz bo jestes rookstayer.Moze i nie mam racji ale to jest moja wersja cfaniaki rokstayerzy jedyny madry z was to dominic of kyra i sir mafjozo bo reszta to tacy co sie przechwalaja tak jak ty!!X(Klocek lol jesli nie kumasz co ja pisze to nic nie mow co dostales z czytania ze zrozumieniem?? w 3 kl szkoly podstawowej??lol po co on chowa klucz w ghoulu zebby potem zamurowac go?? wiadome zeby nikt nie wszedl z latwoscia do jego pokoju!!ahh rokstajerzy na kyrze by cie wysmiali za twoja inteligencje
|
ja jestem z Kyry i jakos mnie to nie bawi, apropo powiedz kto sie z tego smieje oprocz ciebie i twoich friend btw podaj swoj nick plz
|
Cytuj:
Nikt by go nie wysmiał bo na 99% nikt z kyry niewie jak sie tam dostac czy to bedzie ghoul czy mino mage nie wiesz nie gadaj :| |
Cytuj:
|
A może istnieje jakiś bug dzięki któremu można się tam przenieśc ?? :D
|
Cytuj:
@down Co Ci to da? |
Noo wiem ale kto mówi że my mamy wykorzystac... niech jakis noobek tam podejdzie i spróbuje a ktoś mu da za to 10 gp i cała wina spadnie na niego :D
|
Cytuj:
|
Szybko jaki ma nick i na jakim świecie gra???
Może da się jeszcze odzyskac kluczyk...jak coś to ja bardzo chętnie!!! |
Zboczony temat. Ludzie w ta gre graja 10latkowie.:baby:
|
KOCHAM TE TEMATY!! Czytam je całymi dniami jak mam czas... Tyle jest teorii... Nie chce być takim kimś kto to wyśmiewa, lubię to i się interesuję... Może właśnie o to chodzi Cipsoftowi? Tajemnica, full poszlak, sporo teorii, tajemnicze zamknięte pokoje, dziwne gadki npc na temat tego? Może to wszystko żeby przetrzymać rookstayerow?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To Mi Nowość..... Masz Moze Jakies Dowody Świadczące o tym , iż ta zwigia otwiera kraty obok??:confused: |
[quote=Skrzat;590553]maly slownink !!! X(
w tytule muj pisze sie //moj// tszeba pisze sie //trzeba// potszebna pisze sie //potrzebna// wywjad pisze sie //wywiad// mojm pisze sie //moim// JAK ZROBILES WYWJAD A RACZEJ WYWIAD WES DO REKI SLOWNIK ORTOGRAFICZNY I NAPISZ GO POPRAWNIE BO TAM TEZ SA BLEDY ZARAZ DAM LINKA http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55199 ostrzegam zle sie czyta z bledami az nerwica bierze... CZLOWIEKU TO JEST PROWOKACJA ~~Ale Nie O tym tutaj mówimy , moim zdaniem ta dźwigia otwiera ghoula~~ (ja to mam mózg :D) |
Może zamiast się kłócić i snuć kolejne teorie dlaczego Cipsoft nie kocha rookstaylerów, trzeba pomyśleć do czego służy ta cholerna dźwignia?
@Topic: Jak narazie z tego co można przeczytać w tym temacie ( i kilku innych na tym forum ) wysnuto dwa wnioski : 1. Dźwignia otwiera kraty obok pokoju (składziku Toma). 2. Dźwignia otwiera (raczej 'uwalnia') ghula. A więc, pomyślmy logicznie. Dźwignia jest przykryta wiadrem... Ale w jakim celu ? Pomyłka projektanta wnętrz(czyt. osoby projektującej rookgaard), a może specjalny zabieg mający na celu pobudzenia wyobraźni ? Może Tom specjalnie ukrywa tę dźwignie pod wiadrem, aby np. ktoś niepowołany kto dostanie się do jego pokoju jej (dźwigni) nie zauważył ? Tak czy owak MOIM ( i nie tylko ) zdaniem dźwignia otwiera pokój obok ( a dokładnie kraty ). Bo raczej nie Gohula oddalonego od miasta ( i dotego pod ziemią dość głęboko). Teraz powiecie '' dobra ale dalej nie wiemy jak do niej się dostać'', a więc teraz myślmy jak ten cholerny (proszę o wybaczenie, ale mnie ten pokój naprawdę wkurza)pokój otworzyć. Odrazu uprzedzam wszystkich wielbicieli taniego kiczu i amoatorskiego kina akcji (czyt. Shadow Rex.) nie podawać mi tu linków z waszym idolem. Rsumując dalej nie wiemy jak się do owej dźwigni dostać, ale mamy to mniej więcej podsumowane :) |
Cytuj:
|
Dobra ziomy. Jak chcecie rozwiazywać tą zagadke to najpierw trzeba pogadac z npc lub poszukać na forum rozmów.
1. Czy to aby pokój toma? 2. Jeżeli tak to pogagadać z nim, wznowić historie o spike lub znaleść na forum. Nie pamiętam, ale były historie NPC. Było coś o kradzierzy spike, dlaczego amber jest taka ładna a smutna? 3. Poczytać książki w bibliotece |
A może to jakiś quest?8o
Ale najprawdopodobniej nie. [CHAR]Tom[/CHAR] :D |
a moye ta dzwignia robi reset servera 8o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |