Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czego sie boisz? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55094)

Szymon ziom 17-11-2005 20:25

Ciemności sie nie boję, pająki przezwyciężyłem. Czuje uczucie bezradności i niechęci do życia gdy myśle, że po życiu będzie... no właśnie, że niczego nie będzie. Pomyślcie: Przez około 80 lat wierzyłeś, modliłeś się i byłeś dobrym człowiekiem- a tu dlaej nic nie będzie. I nie masz nawet jak ostrzec następnych pokoleń, że tylko tracą czas. Że to życie jest bez sensu. I jescze gdy myśle, że umrze moja matka albo ojciec to musze iść do swojego pokoju-ja tego nie wytrzymuje poprostu. Nawet teraz widze rozmyty ekran. To smutne, że w wilelu przypadkach czujemy się bezsilni. Tego boję się najbardziej... :confused:

DRoN 16-01-2006 16:57

... hmm , ja mam jeszcze lepiej , bo boje się teraz właśnie najbardziej przyszłości , tego co będzie , czy będe wierzył , czy nie zwątpie , czy będe dobry , czy późno odejde (wolałbym wcześniej) itp. ... nie widze celu w życiu i nie wiem co będe robił w przyszłości ... ratunek w śmierci ...
PS. jak po śmierci może nie być nic ? ... jeśli stracisz świadomość , to co dalej ? ... a może poprostu zapadasz na wieczny świadomy bądź nieświadomy sen ? ... dużo jest możliwości ...

@ down : nie wiem dlaczego , ale mnie to śmieszy (poj**ało mnie chyba) ... sry głupi jestem ... ja sie kiedyś bałem , że ktoś dednie raczej kogoś bliskiego niż mnie , bo przedkładam czyjeś życie nad swoje ...

@ down down : ta super , największe zmartwienie mojego życia , nawet jeśli gram w UT czy WoW , to nawet jak mam hacka to sie wkurze , ale nie przeżywam tego ... jakby sie płyta od UT złamała (lol) to bym najwyżej połamał reszte płyt :D ... ale gdybym sie bał , że płyta sie złamie , to bym se ściągnął cracka no-cd :P ... a w Tibi respektuje zawsze : orc besrerker , fire devil , fire elemental , giant spider , hunter , elf scout(lol) ... oni mnie najczęściej dedali (lvl 12-) i najskuteczniejsi w tym byli :P ...

Darth Ryba 16-01-2006 17:04

Ja się boję, że ktoś się włamie do mojego domu i mnie zastrzeli...

Frozen Wave 16-01-2006 17:07

Na rl mam Arachnofobie:P A w tibi , kiedyś miałem fobie na gs'y (nie dlatego że mam arachnofobie ale dlatego że kiedyś rulowali je.....)

gorgi 16-01-2006 17:28

boję się, że wyjadę z głupim textem do dziewczyny ;p
boję się masochistycznych babć z hakiem, oraz tych dziwnych angielskich kotów.

Mar Cin 16-01-2006 18:22

Ja się boję tego, co mam w podpisie :D

A tak na serio to boję się robienia z siebie głupka na oczach wielu ludzi (akurat do tego mam duże predyspozycje, z tego powodu, że się jąkam - więc odpowiedzi ustne to horror). Boje się też lasów w nocy - w dzień to nawet lubię spacerować po lesie, ale w nocy - brrrr...

A co do irracjonalnych fobii, to ja mam chyba najoryginalniejszą - brzydzę się... (tylko się nie śmiejcie) ...korzeni. Tj. nie takich dużych i wystających z ziemi (no, chyba że jadę na rowerze :P) tylko takich normalnych, od małych roślin.

Dark Sven 16-01-2006 19:52

Myśle że przyszłości

OnlyM(PL) 16-01-2006 19:56

Przyszlosci... i ze nie dostane sie do LO ( do liceum sie dostane ale do ktorego:D mam nadzieje ze tego wymarzonego)

Trenei 16-01-2006 20:11

Hmmmm ...

Ja boje sie przyszlosci , smierci bliskich , to ze sobie nieporadze i ze ktos kogo pokocham odtraci mnie i powie "idz stad"

A fobie hmmm...

Fobii to ja niemam :>

$corcerer 16-01-2006 23:00

/me dziwi się, że jeszcze tu nie pisał.

Boję się paru rzeczy, wszystkich najbardziej. Chyba przedewszystkim tego, że z równą dozą zła i nienawiści jak to robi Godsmack będę mógł kiedyś zaśpiewać "I, stand alone!"

Thjordir 16-01-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamlot De'Kapy
Boje sie śmierci kogoś z rodziny i o swoją przyszłość (żebym czasem jakimś menelem nie został!:P)i boje się sytuacji jak będe miał wyrostek :(

Hehh z tym wyrostkiem nie jest aż tak źle..tylko znieczulenie boli jak daja.Ja boje się trochę ciemności,i że w przyszłości nie będe miał pracy i bede siedzial pod kosciolem i zbieral na jedzenie.A dzieci w moim wieku bede sie ze mnie śmiać

Crazy Mage 16-01-2006 23:58

tego ze niezdam i ze sobie nieporadze w przyszlosci ;(
Ale mysle ze sobie dam rade :flaga_pl: :cup:

Cystof 17-01-2006 21:05

Besilności, tego że będe jedynie widzem niektórych wydzarzeń.
Utraty bliskich osób (nie tylko rodziny).
Tego że mogę zostać postawiony w sytuacji w której będe się brzydził obu rozwiązań.

Walekifa 18-01-2006 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mar Cin
Ja się boję tego, co mam w podpisie :D

Boże,czym ty się podniecasz? 5 razy wpiałęś źle passy,to zablokowali ci IP na 30 minut,zawsze tak robią -.-

@ Topic

A ja tak jak wszyscy boje się,co będzie po śmierci.

Cossma 18-01-2006 11:04

A ja się najbardzej boję LUDZKIEJ GŁUPOTY, bo jak kiedyś powiedział bardzo mądry fizyk:

Cytuj:

Tylko Wszechświat i Ludzka Głupota Nie Mają Granic

Więc chyba się najbardziej tego boję, bo wszystko co się złego dzięje na świecie jest tylko i wyłącznie przez to!!!

Matek 18-01-2006 11:07

Co do tego pierwszego nie byl pewny. Mam nawet bardzo ciekawy film o glupocie. Swietnie sie oglada:P

Nightwalker 18-01-2006 11:32

Najbardziej się boję, że w następnych wybroach znowu nie edzie większości w sejmie, a ludzie coraz bardziej będą tym złodzieją i cwaniaką z SLD ufać...

Rapinus 18-01-2006 11:34

Boje się tego że Lepper będzie prezydentem :|

Knight Simon Dark lord 18-01-2006 11:52

ja sie boje wyśmiania przez dziewczyny/ę z byle jakiego powodu
a z takich fobi to boje sie pająków i zamkniętych pomieszczeć z ktorych nie moge wyjść

Walekifa 18-01-2006 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rapinus
Boje się tego że Lepper będzie prezydentem :|

To będzie dobrze,oglądasz czasem obrady??Lepper jest najmądrzejszy ze wszystkich -.- wie czego chce,tylko nie posiada takiej charyzmy żeby to dobrze wyrazić

Marczyk19 18-01-2006 15:48

ja, że mi się komp na anni zatni, lub kick bede mial :p

PS: O ile bede miał 100 lvl :p

Szpicel 18-01-2006 18:23

Ciemnosc - boje sie ciemnosci ;/

Elig 18-01-2006 23:27

Mysle, ze kazdy czlowiek w wiekszym lub mniejszym stopniu boi sie smierci i bolu, wkoncu taka jest nasza natura. Ja podobnie jak przedmowcy, obawiam sie o swoja przyszlosc i tego, ze sobie nie poradze. Boje sie rowniez niektorych zjawisk paranormalnych, zwlaszcza tych zwiazanych ze snem. Kiedys ogladalem program dokumentalny o tym co sie dzieje i do czego sa zdolni niektorzy ludzie podczas snu lub gdy sa w stanie spiaczki. Dawno nie balem sie w tak dziwny sposob jak po obejzeniu tego programu.

Quezacoatl 19-01-2006 15:37

A ja się boję że po śmierci coś nastąpi, bo to oznacza że zostane podsumowany za wszystko co uczyniłem za życia...
Boje sie też że po śmierci nic nie ma... Co mam wtedy robić całą wieczność.

Najbardziej jednak obawiam się głupoty ludzkiej... W dzisiejszych czasach przez jednego człowieka stracić życie mogą wszyscy ludzie na świecie.

Ppa 19-01-2006 20:02

noto zaczne wymieniać...
boje sie...
  • tege ze nie poradze sobie w przyszlowsci znaczy
  1. niezdam matury
  2. nie dostane się na swoj ukochany kierunek prawo
  3. niezdam kursu na prawojazdy
  4. wypiernicza mnie ze studiow
  5. niebede mial zaco utrzymac rodziny
  6. niebede mial dobrze platnej pracy patrz wyzej
  7. i jeszcze tego ze jazeli to wszystko mnie przytloczy to popelnie samobujstwo
  1. boje sie ze ktos mi bliski odejdzie....
i to by bylo wszystko...

czas na kolejny odcinek z seri SAMO(OBRONA)BUJCA IN COMING...
nowiec dla tych all co sie boja smierci i tak dalej...to mam dlawas taki maly ten.
zobaczcie ze ZAWSZE mamy mozliwosc kierowania swoim zyciem i ZAWSZE mozemy je zmienic na gorsze albo lepsze np. ja jak dobrze pamientam to w 5 klasie bylem tak glupi ze myslelem ze jak mialem w 4 klasie same 5 i 4 to w tym roku bedzie tak samo a tu c....j pierwsze polrocze i tylko cztery 5 i asz dwie 3?? kurna cos nie tak noi wtedy wlasnie wziolem sie ostro do nauki...i we mnie macie przyklad ze jezeli cos spieprzyliscie to zawsze mozecie to naprawic tak do ciebie mowie mozesz to jeszcze naprawic...
niezdales matury?? to co tu jeszcze robisz wes ksiazki i zakuwaj a wtedy napewno zdasz

"Upadamy poto aby powstać,powstajemy aby walczyc i wygrywac"

i zapamientajcie te słowa do końca życia

"Jedna godzina boleści więcej nas uczy niż sto dni radości"
Karol Antoniewicz

przepraszam za błedy jest ich pewnie mało ( :evul: ) ale i'm very sorry

Ivellios Galanodel 19-01-2006 20:41

Nie boję się niczego panicznie. Nie boję się chorób, połamania kończyn, bólu, kiboli... Boję się jedynie samego strachu... i może troszeczkę wysokości. :D

Elun 19-01-2006 20:52

ciemnosci, pajakow, cieni, stracenia wzroku, zostania kaleka, smierci, zagryzienia przez zwierzeta, matury, samotnej starosci, zostania bezdomnym, duzo tego jest, nie chce mi sie wymieniac wszystkiego

...Zeck 29-01-2006 09:34

Boje się jak wiele ludzi samotnosci i ze se nie poradze w zyciu...
Kiedys balem sie ciemnosci ale powoli dochodze do siebie i kiedys balem sie tez wysokosci ktora teraz kocham:)

...Zeck 29-01-2006 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ...Zeck
Boje się jak wiele ludzi samotnosci i ze se nie poradze w zyciu...
Kiedys balem sie ciemnosci ale powoli dochodze do siebie i kiedys balem sie tez wysokosci ktora teraz kocham:)

Dodam tez ze zamiast mowic czego sie boicie starajcie sie ten strach przezwyciezyc

Zamor1 31-01-2006 14:30

mmm ja sie boje przedewszystkim smierci i... jak to bedzie co bedzie czul czlowiek po smierci, czy wogule cos bedzie czul a moze to bedzie jak ,,wieczny sen'' moze czlowiek wlasnie tak sie bedzie czul. I boje sie po trochu ciemnosci kiedy jestem sam leze w lozku ogladam film i mysle ze tam w oddali w ciemnosciah cos siedzi i sie na mnie gapi ;o..
Lech kaczynski jego tez sie boje -.- ze zrobi cos nie przemyslanego i wyniknie z tego jakas wojna lub cos. Moze mi sie tylko wydaje ze to jest debil ale mysle ze wiekszosc ludzi to potwierdzi.

Walekifa 01-02-2006 00:11

boje się jak będzie wyglądać świat za 10-100 lat...

Wolek 01-02-2006 23:51

@Boje sie swojej siostry(zart)
A tak seryjnie boje sie samego siebie. Jestem nieobliczalny. Boje sie ze cos kiedys sobie zrobie, bo sie zalamie lub se nie poradze. np. Dwa takie lepskie wybory kulka w lep, lub skok na glowke.

Ja juz tak mam.

Vanhelsen 02-02-2006 00:15

Ja cierpie na paranoiczną arachnofobię oraz fobię na wszelkie inne pełzające plugastwo :P
Z uczuciowych to boję się odrzucenia oraz że nie spełnię chodziaż paru swoich marzeń.

Paladinek 02-02-2006 08:06

Boje się 1,2,3 w szkole bo potem matka robi awanture :/ i boje sie... e... ciemności, lęku wysokości i takie tam badziewie a najbardziej boje się samego siebie.

predalien 23-02-2006 18:48

A ja boję się:
- pająków
- dziwnych odgłosów w całkowicie ciemnym pomieszczeniu ( pamiątka po F.E.A.R)
- nie wiem czemu ale szkoły
- śmierci

Czarna_Mamba 04-03-2006 09:46

:)

A ja się boje, że przyjdzie wieeelka Akromantula i mnie zje!!

Teraz tak na serio:

Mam lekką arachnofobię < czy jak tam to się pisze >
Boję się śmierci bliskich. < tzn. samotnosci >
Wiatraków < LOL >
Wody pod ciśnieniem < nie moge odkręcic mocno kranu >
Mam mocną maniafobię, choc juz sama nie wiem, moze ja juz jestem chora psychicznie?
No i lekką mykofobię < Grzyby są BUUUU >

A tak na marginesie to najlepsza fobia z jaką się spotkałam to rytifobia < Lęk przed zmarszczkami >

Miłego Dnia.

Strwck 04-03-2006 10:51

Przyszlosci, zdecydowanie.

bryndii 04-03-2006 11:28

wiec tak nie boje sie smierci, nie boje sie bólu bo jest przyjemny, nie boje sie samotnosci, nie boje sie przyszłosci, kocham pajaki, lubie male ciemne zamkniete przestrzenie :P

ale.....

ale mam:aidsfobie, akrofobie ale tylko w momencie jak nie ma barierki :D, nie znosze duzych psow, boje sie isc przez LAS (nie park) i spotkac grupe (klejmanów), boje sie pobierania krwi TEGO NAJBARDZIEJ :D

Marco the Swordmaster 04-03-2006 12:57

Boje się o przyszłośćmoją i swoich bliskich. Mam trochę dziwny lęk: boje sie poroża sarny które wisi pod sufitem w przedpokoju. Śniło mi sie ono wiele razy :S

morwi 04-03-2006 16:19

Boję się ciasnych pomieszczeń (klaustrofobia ja?)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45.