![]() |
muza rox , wy*****cie dopasowana do filmiqw, gratz wykonania i pomysly
more more plx ;] |
Fil zajefajny az lza sie w oku kreci. Jak go ogladam od razu mysle o mojej postaci (78 rp na furorze). Ehh... jak piekna wydawala sie tibia na pocztaku kiedy jeszcze bez pacca uslyszalem na d bridge rozmowe kilku wysoko piziomowców(wtedy ja mialem 15 a oni kolo 40 i nawet nie myslalem o 30 poziomie) Jak pieknie bylo razem robic questy lapac levele. Niestety im wiekszy mialem level tym lepiej rozumialem sytuacje na serwerze dowiedzialem sie jacy ludzie sa Wkur..... i jacy hamscy potrafia byc. Co teraz?? ZEMSTA!! a potem maturka i rl life moze tez zrobie taki film mam nadzieje ze mi pomorzesz mazio(na furorze muj outfit jest bardzo podobny do twojego i byl moim znakiem rozpoznawczym)
To jaki jest serwer zalerzy od tego czym kieruja sie ludzie na nim grajacy. Rzycze wszystkim powodzenia bo tibia to piekna gra :cup: |
Wypadałoby znowu rehostnąć, bo krzyczycie że fajny film ;)
|
@Mazio_own3d
w jakim programie zgrywales animacje w filmie bo ja tez chce zrobic film wmv ale nieweim jak zgrac animacje ;/ dzienki za odpowiedz pozdro ;) |
hehe niezle ;)
|
Bump :evul:
|
Cytuj:
|
gdzie more comments ? :evul: xdddd joke ;] wszystkim dziekuje ze comenty i ciesze sie ze film sie podobal :D:D
|
hahahaha. masakrowiec na aldorze = benny'gold~ na askarze.
|
Ozon moge ci powiedzieć czemu ja osobiście wyjechałem na tych 7 osob...
dokladniej na Masakrowca,Nemtora(Mevara) i na inne postacie ktore sharuja/owali ownerzy Nemtora. Ktorys z ownerow Mevara przed deletem poprostu pozwalal swoim kumplom z rl rzadzic polowa miast tibijskich a gdy ich sie u*******ilo to odrazu przylatywal i wy*******al polowe miasta. Moglby se sharowac w spokoju gdyby nie to ze wszystkim wyjezdzal ze jego rl to jakies mastahy sa i nie tykac ich. co do sharowania mam prawo mu za to wyjechac bo ja NIGDY nie sharowalem acc... wiec nie wmawiaj mi ze sharowalem. A ty sharowales na pewno bo napisales ze do 75 lvla... |
heh BFH forever ;] zesmy se pograli na tescie nie ma co :D aleprzynajmniej chociaz tam bylem z wami :D pozdro and gl ;]
Lord Dreath~ Aldora Always PA never change |
Cytuj:
dzienki ale w wmv sie wkleja jakies tam "wycinki" typu screen, muzyka, animacje. tyle jak zgrac ta animacje z np. tibii cam? dzienki za odpowiedz i pozdro |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Mazio
Mazio masz wy***isty filmik ! po nocach go widze .. czasami az sie łezka zakręci w oczku :) POZDRO DLA EKIPY ! ROYAL MAZIO ! DON MLASKANOO ! DEE'BO ! INFUAT ! SZACYNECZEK ! POZDOR KOCHAM WAS [ joke ] xD POZDRO !
PS. Balem sie ze juz niegracei ... zdradzcie wasze polozenie plz ;P |
Ty Royal Mazio.... filmik za***isty.... i na koncu jak "lookacie" na siebie z Don mlaskano zauwazylem ze masz "lubaczow" w gildi... moja kolezanka mieszka w lubaczowie i sie jej spytalem czy Cie zna i powiedziala ze tak... jaki ten swiat maly :D
|
<bump> :evul:
|
Ozon18 Co ty *******isz ?
(Ozon18)... Czytam se wpisy na forum , aż nagle widze noobka (Ozon18). 8o
Co cie to obchodzi czy szarowali acc ! Grałem na Shu i moje pasy miał Mazio bo robił se na nim runki itp. :cup: I prosze nie wpisuj tu sie wiencej !! TEAM ^^BATORY & LUBACZÓW^^ 4EVER __________________________________________________ _____________ Ferie plx xD aaa.... Jeszcze jedno : Masa ******* sie ****u !! :evul: 8o |
Cytuj:
przyjaciele, na ktorych zawsze moge liczyc ;] pozdro dla nich :* btw. shu kiedy wpadacie ... ?xD Hail Back From Hell |
Niom niezle tylko szkoda ze was wygryzli i juz tam niegracie buuu !! :)
|
Shu(Gała)
Cytuj:
YeYeYe.... Liczą sie tylko przyjaciele :) . Ferie mamy 29.01.2006.r to chyba wpadniemy xD. Ze startmi trzeba załatwiac :P A jak tam po sylwku ?? <hehehe> Pozdro For LUBACZÓW :*:*:* __________________________________________________ ___________ 21:13 Warning! The murder of Leison was not justified. 8o Dec 21 2005, 19:43:47 CET Killed at Level 7 by a fire elemental of Shu - Sry Wypadek przy pracy ;( |
Takiego filmiku juz dawno nie widzialem :)
Nie gram juz na Aldorze bo P.A ale dobrze Leisonowi heh Lubaczow & Batory Team rulez!! |
Cytuj:
Ale grasz na Valori i nie mow ze tam nei ma PA xDD Co prawda mniejsze bo Delu Sergia ale zawsze jest ..... GL |
Cytuj:
|
ReSpeCt !
Powiem tak co do filmu jest naprawde potęźnie fajnie zrobiony .. muzyka i te ujęcia klimat naprawde super naprawde jesteście wielcy ... niewaźne co się stało źe mcie "mieliście" hanta to i tak was podziwiam i jesteście moimi wzorcami nie jako gracze ale jako przyjaciele .. z kąd to mogłem wiedzieć .. grałem kiedyś na aldorce byłem ziom z rl Khamalda ... wkaźdym bąć razie naprawde wielkie pozDro dla "DONA I MAZIA"
|
:)
oglądam juź ten film 47 raz ;p
|
Roftl :P :evul:
|
Pieknie zrobione! Muzyka i zdjecia wszystko zgrane kompozyjnie. Rox!!
|
Szkoda was... :( Film doskonały
|
liczą się tylko przyjaciele
Właśnie popieram shu .. liczą się tylko przyjaciele ... aha no i chciałem napisać ***** MAsakrowca i KIRENOXA I TYCH Wszystkich je***** nabów ! ble źygam jak patrze na nakiego kozaka .. co to on potrafi jaki on fajny ... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Retried
I tak to jusz jest jak sie gra z takimi noobami z Olecka na 1 servie ! wogule zal mi takich osub co napisali "żałuje że na tobei fraga nie zrobiłem" jestes wlasnie 1 osobą z 90% polaków co gra w tibie nOOBem -.- szkoda słów Mazio Zdradź na jakim servie grasz ! Też tam zaczne grać !
~~~~~~Retried~~~~~~ |
:))
Normalnie ja juz tez z 20 raz ogladam spoko :)))))))))) !! |
no no no
Właśnie , ja teź chche tam grać gdzie oni . po pierwsze dorzy grasze a po przyjaciele ;] moźe będzie nam się dobrze grało . pozdro od .. niewim czy pamiętacie stare dzieje z ALDORY Khamald .. ;)
|
Cytuj:
|
heheh .. red
ta no wbilem wtedy reda pod deppo xD .. a najleprze to jest to źe stał mój ziomek z rl tam "Sir Hellwarior" a ja go niewidziałem "Exevo gran mas vis ""MiSs Click" :P:P:P:P a potem się pluł źe go zabiłem :P
|
Jestescie moja inspiracja
Kurde... :/ szkoda ze juz niegracie i ze niebylem waszym kumplem... :( z tego co widzialem na filmiku to byliscie dobra zgrana paczka :D Tylko pozazdroscic.... zaluje ze gram na non-pvp... tam nie ma takich przezyc jakie wy mieliscie... to byl moj pierwszy i najlpeszy film wmv jaki dotad oglodalem...az sie normalnie wzruszylem oglodajac... ;( wiem jakie mozna miec nieraz wspanialem wspomnienia zwiazane z Tibia... :) chociaz pochlania ona mnostwa czasu...
P.S. Mi sie ten filmik strasznie zacina... :/ za malo fps... niewiem czaemu i niemoge go dobrze obejrzec co bym zrobil z checia :D jak zrobic zeby dobrze sie odtwarzal plx Mazio powiedz:) zalezy mi na tym ;) POZDRO DLA WAS :* SAM CHCIALBYM MIEC TAKICH PRZYJACIOL I TAKIE PRZEZYCIA |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Film naprawde fajny wielkie gratz szkoda, żę wszystko czasem musi się skończyć
|
Nawet jestem na tym filmie :D
Moze mnie nie pamietasz ale bylismy kiedys na OF Quescie chyba. Btw. jestem ten w niebiesko-bialym outficie na banshee :) |
fiml wy***any szkoda tylko ze taki krotki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |