Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Game Over WMV [Aldora] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55639)

Mi'chael 30-11-2005 16:48

muza rox , wy*****cie dopasowana do filmiqw, gratz wykonania i pomysly
more more plx ;]

Protarus 30-11-2005 17:21

Fil zajefajny az lza sie w oku kreci. Jak go ogladam od razu mysle o mojej postaci (78 rp na furorze). Ehh... jak piekna wydawala sie tibia na pocztaku kiedy jeszcze bez pacca uslyszalem na d bridge rozmowe kilku wysoko piziomowców(wtedy ja mialem 15 a oni kolo 40 i nawet nie myslalem o 30 poziomie) Jak pieknie bylo razem robic questy lapac levele. Niestety im wiekszy mialem level tym lepiej rozumialem sytuacje na serwerze dowiedzialem sie jacy ludzie sa Wkur..... i jacy hamscy potrafia byc. Co teraz?? ZEMSTA!! a potem maturka i rl life moze tez zrobie taki film mam nadzieje ze mi pomorzesz mazio(na furorze muj outfit jest bardzo podobny do twojego i byl moim znakiem rozpoznawczym)

To jaki jest serwer zalerzy od tego czym kieruja sie ludzie na nim grajacy.
Rzycze wszystkim powodzenia bo tibia to piekna gra :cup:

Shardzik 30-11-2005 17:29

Wypadałoby znowu rehostnąć, bo krzyczycie że fajny film ;)

pbu2 30-11-2005 20:48

@Mazio_own3d
w jakim programie zgrywales animacje w filmie bo ja tez chce zrobic film wmv ale nieweim jak zgrac animacje ;/
dzienki za odpowiedz
pozdro ;)

Madzia0022 01-12-2005 00:33

hehe niezle ;)

Rutass 01-12-2005 18:41

Bump :evul:

Mazio_own3d 02-12-2005 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pbu2
@Mazio_own3d
w jakim programie zgrywales animacje w filmie bo ja tez chce zrobic film wmv ale nieweim jak zgrac animacje ;/
dzienki za odpowiedz
pozdro ;)

Windows Movie Maker ;]

Mazio_own3d 02-12-2005 22:33

gdzie more comments ? :evul: xdddd joke ;] wszystkim dziekuje ze comenty i ciesze sie ze film sie podobal :D:D

Juruś 04-12-2005 12:01

hahahaha. masakrowiec na aldorze = benny'gold~ na askarze.

Majok 04-12-2005 17:03

Ozon moge ci powiedzieć czemu ja osobiście wyjechałem na tych 7 osob...
dokladniej na Masakrowca,Nemtora(Mevara) i na inne postacie ktore sharuja/owali ownerzy Nemtora. Ktorys z ownerow Mevara przed deletem poprostu pozwalal swoim kumplom z rl rzadzic polowa miast tibijskich a gdy ich sie u*******ilo to odrazu przylatywal i wy*******al polowe miasta. Moglby se sharowac w spokoju gdyby nie to ze wszystkim wyjezdzal ze jego rl to jakies mastahy sa i nie tykac ich.

co do sharowania mam prawo mu za to wyjechac bo ja NIGDY nie sharowalem acc... wiec nie wmawiaj mi ze sharowalem. A ty sharowales na pewno bo napisales ze do 75 lvla...

Adikos 05-12-2005 00:11

heh BFH forever ;] zesmy se pograli na tescie nie ma co :D aleprzynajmniej chociaz tam bylem z wami :D pozdro and gl ;]

Lord Dreath~

Aldora Always PA never change

pbu2 05-12-2005 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazio_own3d
Windows Movie Maker ;]

:p
dzienki ale w wmv sie wkleja jakies tam "wycinki" typu screen, muzyka, animacje. tyle jak zgrac ta animacje z np. tibii cam?
dzienki za odpowiedz i pozdro

Mazio_own3d 24-12-2005 22:14

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fanatyk Tibi 02-01-2006 23:22

Mazio

Mazio masz wy***isty filmik ! po nocach go widze .. czasami az sie łezka zakręci w oczku :) POZDRO DLA EKIPY ! ROYAL MAZIO ! DON MLASKANOO ! DEE'BO ! INFUAT ! SZACYNECZEK ! POZDOR KOCHAM WAS [ joke ] xD POZDRO !
PS. Balem sie ze juz niegracei ... zdradzcie wasze polozenie plz ;P

Fillipex 02-01-2006 23:56

Ty Royal Mazio.... filmik za***isty.... i na koncu jak "lookacie" na siebie z Don mlaskano zauwazylem ze masz "lubaczow" w gildi... moja kolezanka mieszka w lubaczowie i sie jej spytalem czy Cie zna i powiedziala ze tak... jaki ten swiat maly :D

Rutass 03-01-2006 11:10

<bump> :evul:

Shu.shu 03-01-2006 13:57

Ozon18 Co ty *******isz ?

(Ozon18)... Czytam se wpisy na forum , aż nagle widze noobka (Ozon18). 8o
Co cie to obchodzi czy szarowali acc ! Grałem na Shu i moje pasy miał Mazio bo robił se na nim runki itp. :cup: I prosze nie wpisuj tu sie wiencej !!

TEAM ^^BATORY & LUBACZÓW^^ 4EVER
__________________________________________________ _____________

Ferie plx xD

aaa.... Jeszcze jedno : Masa ******* sie ****u !! :evul: 8o

Mazio_own3d 03-01-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shu.shu
(Ozon18)... Czytam se wpisy na forum , aż nagle widze noobka (Ozon18). 8o
Co cie to obchodzi czy szarowali acc ! Grałem na Shu i moje pasy miał Mazio bo robił se na nim runki itp. :cup: I prosze nie wpisuj tu sie wiencej !!

TEAM ^^BATORY & LUBACZÓW^^ 4EVER
__________________________________________________ _____________

Ferie plx xD

aaa.... Jeszcze jedno : Masa ******* sie ****u !! :evul: 8o

dokladnie ... je**e mi to co inni mowia -.- wazne jest to co wiedza moi
przyjaciele, na ktorych zawsze moge liczyc ;] pozdro dla nich :*
btw. shu kiedy wpadacie ... ?xD

Hail Back From Hell

Plask 03-01-2006 16:06

Niom niezle tylko szkoda ze was wygryzli i juz tam niegracie buuu !! :)

Shu.shu 03-01-2006 16:07

Shu(Gała)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazio_own3d
dokladnie ... je**e mi to co inni mowia -.- wazne jest to co wiedza moi
przyjaciele, na ktorych zawsze moge liczyc ;] pozdro dla nich :*
btw. shu kiedy wpadacie ... ?xD

Hail Back From Hell

YeYeYe.... Liczą sie tylko przyjaciele :) . Ferie mamy 29.01.2006.r to chyba wpadniemy xD. Ze startmi trzeba załatwiac :P A jak tam po sylwku ?? <hehehe>

Pozdro For LUBACZÓW :*:*:*
__________________________________________________ ___________

21:13 Warning! The murder of Leison was not justified. 8o
Dec 21 2005, 19:43:47 CET Killed at Level 7 by a fire elemental of Shu - Sry Wypadek przy pracy ;(

Telisin 03-01-2006 19:22

Takiego filmiku juz dawno nie widzialem :)
Nie gram juz na Aldorze bo P.A ale dobrze Leisonowi heh

Lubaczow & Batory Team rulez!!

Rutass 03-01-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telisin
Takiego filmiku juz dawno nie widzialem :)
Nie gram juz na Aldorze bo P.A ale dobrze Leisonowi heh

Lubaczow & Batory Team rulez!!

Ale grasz na Valori i nie mow ze tam nei ma PA xDD
Co prawda mniejsze bo Delu Sergia ale zawsze jest .....

GL

Mazio_own3d 04-01-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rutass
Ale grasz na Valori i nie mow ze tam nei ma PA xDD
Co prawda mniejsze bo Delu Sergia ale zawsze jest .....

GL

prawie na kazdym servie jest PA w zaleznosci od stopnia ... no oprocz nowych servow gdize liczy sie tylko nabijanie lvl ;p ale to po pewnym czasie sie i tak zmienia

Ziomaleq 05-01-2006 14:42

ReSpeCt !

Powiem tak co do filmu jest naprawde potęźnie fajnie zrobiony .. muzyka i te ujęcia klimat naprawde super naprawde jesteście wielcy ... niewaźne co się stało źe mcie "mieliście" hanta to i tak was podziwiam i jesteście moimi wzorcami nie jako gracze ale jako przyjaciele .. z kąd to mogłem wiedzieć .. grałem kiedyś na aldorce byłem ziom z rl Khamalda ... wkaźdym bąć razie naprawde wielkie pozDro dla "DONA I MAZIA"

Ziomaleq 05-01-2006 16:00

:)

oglądam juź ten film 47 raz ;p

Rutass 05-01-2006 17:00

Roftl :P :evul:

Arturos 05-01-2006 17:10

Pieknie zrobione! Muzyka i zdjecia wszystko zgrane kompozyjnie. Rox!!

Master Mind 05-01-2006 17:11

Szkoda was... :( Film doskonały

Ziomaleq 05-01-2006 20:47

liczą się tylko przyjaciele

Właśnie popieram shu .. liczą się tylko przyjaciele ... aha no i chciałem napisać ***** MAsakrowca i KIRENOXA I TYCH Wszystkich je***** nabów ! ble źygam jak patrze na nakiego kozaka .. co to on potrafi jaki on fajny ... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ostry321 06-01-2006 17:47

Retried

I tak to jusz jest jak sie gra z takimi noobami z Olecka na 1 servie ! wogule zal mi takich osub co napisali "żałuje że na tobei fraga nie zrobiłem" jestes wlasnie 1 osobą z 90% polaków co gra w tibie nOOBem -.- szkoda słów Mazio Zdradź na jakim servie grasz ! Też tam zaczne grać !

~~~~~~Retried~~~~~~

Rafayen 06-01-2006 18:46

:))

Normalnie ja juz tez z 20 raz ogladam spoko :)))))))))) !!

Ziomaleq 06-01-2006 21:20

no no no

Właśnie , ja teź chche tam grać gdzie oni . po pierwsze dorzy grasze a po przyjaciele ;] moźe będzie nam się dobrze grało . pozdro od .. niewim czy pamiętacie stare dzieje z ALDORY Khamald .. ;)

Mazio_own3d 06-01-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomaleq
Właśnie , ja teź chche tam grać gdzie oni . po pierwsze dorzy grasze a po przyjaciele ;] moźe będzie nam się dobrze grało . pozdro od .. niewim czy pamiętacie stare dzieje z ALDORY Khamald .. ;)

hehehe jakbym mogl cie nie pamietac xD te Ue pod dp -.- hehehe

Ziomaleq 07-01-2006 11:18

heheh .. red

ta no wbilem wtedy reda pod deppo xD .. a najleprze to jest to źe stał mój ziomek z rl tam "Sir Hellwarior" a ja go niewidziałem "Exevo gran mas vis ""MiSs Click" :P:P:P:P a potem się pluł źe go zabiłem :P

$kate 07-01-2006 21:26

Jestescie moja inspiracja

Kurde... :/ szkoda ze juz niegracie i ze niebylem waszym kumplem... :( z tego co widzialem na filmiku to byliscie dobra zgrana paczka :D Tylko pozazdroscic.... zaluje ze gram na non-pvp... tam nie ma takich przezyc jakie wy mieliscie... to byl moj pierwszy i najlpeszy film wmv jaki dotad oglodalem...az sie normalnie wzruszylem oglodajac... ;( wiem jakie mozna miec nieraz wspanialem wspomnienia zwiazane z Tibia... :) chociaz pochlania ona mnostwa czasu...

P.S. Mi sie ten filmik strasznie zacina... :/ za malo fps... niewiem czaemu i niemoge go dobrze obejrzec co bym zrobil z checia :D jak zrobic zeby dobrze sie odtwarzal plx Mazio powiedz:) zalezy mi na tym ;)

POZDRO DLA WAS :* SAM CHCIALBYM MIEC TAKICH PRZYJACIOL I TAKIE PRZEZYCIA

Mazio_own3d 08-01-2006 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $kate
Kurde... :/ szkoda ze juz niegracie i ze niebylem waszym kumplem... :( z tego co widzialem na filmiku to byliscie dobra zgrana paczka :D Tylko pozazdroscic.... zaluje ze gram na non-pvp... tam nie ma takich przezyc jakie wy mieliscie... to byl moj pierwszy i najlpeszy film wmv jaki dotad oglodalem...az sie normalnie wzruszylem oglodajac... ;( wiem jakie mozna miec nieraz wspanialem wspomnienia zwiazane z Tibia... :) chociaz pochlania ona mnostwa czasu...

P.S. Mi sie ten filmik strasznie zacina... :/ za malo fps... niewiem czaemu i niemoge go dobrze obejrzec co bym zrobil z checia :D jak zrobic zeby dobrze sie odtwarzal plx Mazio powiedz:) zalezy mi na tym ;)

POZDRO DLA WAS :* SAM CHCIALBYM MIEC TAKICH PRZYJACIOL I TAKIE PRZEZYCIA

szczerze mowiac to nie wiem dlaczego ;/ z checia bym ci pomogl ale nie wiem jak rozwiazac ten problem ... moze ktos na forum wyjasni :)

$kate 08-01-2006 22:31

Cytuj:

szczerze mowiac to nie wiem dlaczego ;/ z checia bym ci pomogl ale nie wiem jak rozwiazac ten problem ... moze ktos na forum wyjasni
bardzo bym chcial :) ja mysle ze przez zle sterowniki... niewiem :) mowiles cos Mazio o next filmiku... Zrob z checia obejze... :) a kiedy Ty sie zroookowales ??:( z 76 na 7?? ehh...:( a Don ktory mial lvl?? a Infuat i Dangerous Heart?? :)

ćPUNEK 09-01-2006 15:21

Film naprawde fajny wielkie gratz szkoda, żę wszystko czasem musi się skończyć

Adamus of darkness 09-01-2006 18:19

Nawet jestem na tym filmie :D
Moze mnie nie pamietasz ale bylismy kiedys na OF Quescie chyba.
Btw. jestem ten w niebiesko-bialym outficie na banshee :)

szpak90 09-01-2006 19:13

fiml wy***any szkoda tylko ze taki krotki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51.