Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Świąteczny update zbliża się wielkimi krokami. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56292)

Pacek 19-11-2005 08:21

nie wiem może jestem tradycjonalistą ale wcale mi sie te grafiki nie podobają. Góry wyglądają nareszcie na góry ale to jedyny plus. Z tą rzeka to tragedia a z brzegiem morza to nie bede sie wypowiadał. Za cukierkowe to wszystko, jak z jakieś gry Super mario rusza w świat. I nie wiem czemu mi sie zdaje ze tibia ciągle idze w kierunku 3D co było by już całkowitą kleską. Tibia ma swoj klimat tylko wtedy gdy jest prosta aż do bólu a takie udziwnienia jak fale rozbijające sie o brzegi morza są zbędne. Ogulnie rzecz biorąc kolejny update który pogorszy tą gre.

Druid Baros 19-11-2005 08:30

Zapowiada sie ciekawie,ciekawe jak bedzie w reczywistosci.

Dechsta 19-11-2005 08:30

Nie no...
Teraz to przeszli samych siebie =D
Już mi krąży po głowie myśl o powrocie do tibi xD
A jeśli tak, to skorzystam z oferty tibia.pl ;)

Saturas 19-11-2005 08:36

:| echh ... i co w tym takiego ciekawego ... ;/ ? Stara Tibia byla najlepsza anie jakies ... ;/ niewiadomo co jeszcze troche i przestane grac ...

Xendo 19-11-2005 08:38

zapowiada sie super :D żeby nie było tak że zwiększą sie wymagania systemowe tibi heheh :D :P

lewy/fallen 19-11-2005 08:39

sparafrazuje : "This is beautiful no matter what they say ..."

Tahrus 19-11-2005 08:40

WOOW jekie to fajne , tylko żeby tibia niezmienila się w Gothica 2d jest SUUPER Nie moge się doczekać(kiedy święta??)

Jozi 19-11-2005 08:48

upadate

no widać zapowiada sie dobrze ciekawe czy wycofają soul pointy i łamiące się speary bo na to ludzie tylko czekaja :D co sadzicie wycofaja soul pointy i speary lamiace sie ??

zwirek 19-11-2005 08:49

Niech wprowadzą więcej kopalń z soldkami dla knightów ;)
I wogóle jakieś ciekawe expowiska dla knightów ;)

dr zlo 19-11-2005 09:33

fajnie nie cool

mysle ze dodadzom jeszcze nowe bronie,tarcze,zbroie itp

pijany rolnik 19-11-2005 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
zdażenia

Akurat to słowo piszę się przez RZ ;)

dr zlo 19-11-2005 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tahrus
WOOW jekie to fajne , tylko żeby tibia niezmienila się w Gothica 2d jest SUUPER Nie moge się doczekać(kiedy święta??)

ja tez i inni pewnie terz

Knight of Bhall 19-11-2005 09:46

Super:d

Fajowo mam nadzieje że zrobią jakiś teren dla facc :] Coś takiego jak dark cathidral albo jakiś qestcikXD a tak wole te fale to chyba najlepszy pomysł na jaki wpadli :p

vaviec 19-11-2005 10:10

Eh..koniec tibii jaka znamy...

Spliteer 19-11-2005 10:14

Wreszice CipSoft wzielo sie za grafike !! Gdyby jeszcze cos z ubraniami zrobili B) Ale narazie jest super !

Gandio 19-11-2005 10:15

heh ciekawo ce ten cipsoft znowu wymislil 8o
jezeli chodzi o grafiki to mi to za bardzo niepasi bo mam slabego kompa i ...

pijany rolnik 19-11-2005 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jozi
no widać zapowiada sie dobrze ciekawe czy wycofają soul pointy i łamiące się speary bo na to ludzie tylko czekaja :D co sadzicie wycofaja soul pointy i speary lamiace sie ??

Nie. Niewycofają Soul Pointow ponieważ przyniosły one dobre skutki. Liczba macro userów znacznie się zmniejszyła

A co do spearów również nic niezmienią zreszta przecież już zmienili speary nsizczą się dużoo wolniej ;)

Damel 19-11-2005 10:35

Jestem oburzony

Przecierz te rzeki morze i góry to jest to za co pokochalem tibie...
Ja sie kompletnie nie zgadzam z tym zeby zmienili te grafiki cya...

Heliwurab 19-11-2005 11:53

Po tym co widziałem na tibia.org.pl (chodzi mi o SS-a z nowej tibii), to moge stwierdzić że Tibia zmierza do 3D... a tego raczej nie chcemy...
www.tibia.org.pl

w newsie o tym update jest fotka.. straszne :D

Hendel 19-11-2005 12:06

HELL YEAHHELL YEAH!!!YEAH!!!

Feli90 19-11-2005 12:16

Super hiper nice!! xDDD
Tibia sie rozbudowuje :D

Wielki Mati 19-11-2005 12:22

No fajne fajne ! kiedy dokładnie update wiadomo ?

Specter 19-11-2005 13:02

@up
Pewnie tak jak w zeszłym roku, jakiś tydzień przed świętami

Vibafe 19-11-2005 13:11

elo elo , mam pytanie?
jak mi nowa animowana tibia, z lepszą grafą bedzie chodziła nad moim przed wojennym pII 266, ddram 196, graf. 32 mb riva
z gory ty za odp

Shadow of the Samurai 19-11-2005 13:19

Fajnie by też było gdyby były animacje śniegu w zimie ,deszczu ,Burzy w lecie :p ale to są marzenia ściętej głowy . Ale napewno tego nie zrobią :(

Rohen 19-11-2005 13:30

@up
31 September -.-"

@!topic:

No cieszę się, ale Cip Soft powinien zrobić coś z łodziejami lootbagów...

majkel :D 19-11-2005 13:37

zmiany

No na reszczie jakieś fajne zmiany 8o .

Sugerowałbym cipsoftowi jeszcze 1 profesje kogos takiego kto walczy fist fighting. :cyclops:

Jozi 19-11-2005 14:07

update

oby przywrócili normalnie nie łamiące się speary chciałbym powrocic do ulubionej profesji paladyna :D a propos tego update macie jakies infromacje dotyczace spearów w nastepny update przywroca speary normalne czy nie??

Magma 19-11-2005 14:15

Update super, ale lepiej żeby nie przesadzali...

Co do spearów: prawie na pewno nadal będą się łamać. Już są bardziej wytrzymałe, więc więcej nie zrobią. Zresztą po co? Tak jak jest teraz zupełnie wystarczy. Skile szybko lecą, jak się siedzi na trollach to spearów nie zabraknie. A potem i tak łuk czy kusza, więc po co narzekać?

Lord Bike 19-11-2005 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez majkel :D
No na reszczie jakieś fajne zmiany 8o .

Sugerowałbym cipsoftowi jeszcze 1 profesje kogos takiego kto walczy fist fighting. :cyclops:

Golota vocation ? :D :D :D

btw. moja przegrywarka przegrywa szybciej niz on :D:D

Clark 19-11-2005 14:29

...

Dla mnie tragedia woda ktora mamy przedstawiona jest od poczatku gry tak samo jak i gory/ziemia po co to zmieniac?Stare sprity dodaja klimaty grze,zmieniajac rgafiki ztobia z niej bajke,w grze wyspaepuja wojny,leje sie krew,ludzie codziennie traca swoj dobytek,ta gra to horror!!(przesadzilem??:P)a tak to co to za wojna ktora bedzie toczyc sie w rozowym swiecie?:P

Descartes 19-11-2005 14:32

Geez, nie zdziwię się, jeżeli ta wersja będzie oznaczona numerkiem 8.xx 8o

ZA***ISTA WODA! A ta trawa... wygląda jak, ehm... skoszona? :P

Z tego co widzę po sceenie z Vegi, nie będzie już się można wspinać parcelami na górę?

EDIT: Całkiem rozsądnie by postąpili, gdyby z potworków w loocie wypadała część wystrzelanych strzał (np. 10-40%) - nie dość, że przydatne, to w dodatku podniosłoby trochę realizm!

Piotr Krzema 19-11-2005 14:54

NOO!
Widzę, że CipSoft zmierza w dobrym kierunku (jeżeli chodzi o GFX). Ja też nie chciałbym, aby Tibia była 3D. Ale pewnie za jakiś czas powstaną klienty 3D - jestem tego pewien.

luft 19-11-2005 14:56

O dodali ssy ,wcześniej sie zapomniało? :p

"Fantastyczny wygląd nudnych podziemi wreszcie ulegnie zmianie"

za to to mnie rozwalilo :D

Szampan0 19-11-2005 15:08

Noo... jeszcze kilka lat i będziemy mieć Tibię3D =\
Nie żebym miał coś przeciwko, ale im więcej graficznych updatów tym większe lagi... Nie przesadzajmy :)

Shagarot 19-11-2005 15:52

Grafika jest swietna ;] Może róbi się 'cókierkowa" ale mi się podoba ;p

Co do ludzi narzekajacych na pacc:
Wbijcie sobie do głowy młotki, że bez Pacców nie byłoby Tibi, wkońcu to z ich pieniędzy sa opłącane servery więc wiadomo, ze Cipsoft zrobi jak najwiecej dla ich, zeby ludzie kupowali pacci. Dla Facców mogliby przestać robić wogule, a wy jeszcze narzekacie :/ Sam mam zamiar kupic w Grudniu Pacc zeby poszlaeć na Tiquanie i żeby wesprzeć choć troche Cipsoft ;] Na koniec - jeśli macie FACC i jeszcze narzekacie an grę to ejst jeden sposób - rzućcie Tibie ;]

EDIT:
Mozna by jeszcze wprowadzic jedno zabezpieczenie przeciwko zlodziejom loota z potworów:
Tylko osoba, która ubije potwora moze z niego wyciągnąć itemy ;p ale może to zbyt drastyczne? :p

FoXx 19-11-2005 15:58

:cup: Zaje**scie juz sie niemoge doczekac ale bedzie spoko :D

Dard Skana 19-11-2005 16:03

:d

Wow nareszcie cos ciekawego,zrobili by nowe broni wyglady Juz niemoge sie doczzekac :baby:

Hail Harmonia

Izka 19-11-2005 16:08

3d

Mam nadzieje ze za pare lat nie bedzie tibi 3d bo by nie poszlo na moj komp :P a pozatym wg w tibi jest lepsza grafika niz w jakims zamulonym ciemnym 3d. Ja chcę aby tibia miala grafike jaką ma, niech się zmienia ale NIE ROBCIE Z TIBI 3D 8o

Sir Emilio 19-11-2005 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shagarot
Grafika jest swietna ;] Może róbi się 'cókierkowa" ale mi się podoba ;p

Co do ludzi narzekajacych na pacc:
Wbijcie sobie do głowy młotki, że bez Pacców nie byłoby Tibi, wkońcu to z ich pieniędzy sa opłącane servery więc wiadomo, ze Cipsoft zrobi jak najwiecej dla ich, zeby ludzie kupowali pacci. Dla Facców mogliby przestać robić wogule, a wy jeszcze narzekacie :/ Sam mam zamiar kupic w Grudniu Pacc zeby poszlaeć na Tiquanie i żeby wesprzeć choć troche Cipsoft ;] Na koniec - jeśli macie FACC i jeszcze narzekacie an grę to ejst jeden sposób - rzućcie Tibie ;]

EDIT:
Mozna by jeszcze wprowadzic jedno zabezpieczenie przeciwko zlodziejom loota z potworów:
Tylko osoba, która ubije potwora moze z niego wyciągnąć itemy ;p ale może to zbyt drastyczne? :p

ta rozwiązanie z knight online
z potwora wypada skrzynia którą widzi tylko osoba zabijająca potwora
ale to zły pomysł bo np. bloker nie mogłbym zobaczyć co wypadlo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07.