![]() |
!!
Ludzie nie pitolcie bzdur tylko ss zamieszczajcie bo ja nie wierze.Tez moge sobie napisac ze juz jestem na koncu tego qesta i ze za 5min wezme DSL!! X(
!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X( |
@Gucio-nie podniecaj sie tak...
Ah, ci ktorzy sa 'na ukonczeniu'-pamietajcie ze jest mozliwosc, iz quest jest zrobiony w 90% i nie ma jednego NPCa, brakuje jednej kratki albo jednego itema zeby go wykonac:) |
Cytuj:
btw. jakby dało się rozwiązać go to już dawno temu na serverach było by pełno ofert sprzedały DSL....jak się wam aż tak nudzi to próbujcie...jak dla mnie to strata czasu. |
o tak bardzo trudno jest zrobic fake.....
@down po pierwsze mogles nakrecic filmik jak wchodzisz do skarbca(bardziej wiarygodne od ssa) a po drugie po co zakryles nick jak konczysz z tibia(napisales chyba na 7 stronie jak sie nie myle...) |
Da sie zrobic fake'a bez bledow... A uwierz mi, ze ktos ktobdb zna sie na TIbii po wnikliwej analizie COS znajdzie. Mi sie wydaje ze odcien twojego paska HP jest nieco inny(zbyt pomaranczowy?)
@edit-a jesli to nie fake, to pewnie OTS, i zamazales Hurza:) |
to jeszcze teraz screen z domku z podanym adresem, ktoś pójdzie sprawdzić i uwierzymy (nie musisz wszystkiego umieszczać, tylko jednego rara, np. wigned helmet)
|
Wedlug mnie fake mam 2 bledy
1. Na ss skarbca ja widzialem golden helmet [mozliwe ze wyjales winged helmeta z boxa jak tam byles :D] 2. Pasek zycia powinien byc zielony bo masz okolo 2/3 |
1. Nakrec filmik.
2. W domku pokaz chociaz 1 z tych rarow. 3. Podaj chociaz 1 wskazowke jak zaczac jesli to prawda:) |
nie...nie...
No ja jak na razie nie wierze....
Zrob filmik i bedzie ok. A ten ss to fake pasek zycia rzeczywiscie powinnien byc zielony :P Ja czekam na filmik. |
hmmmm
Wedlug mnie rowniez jest to fake poniewaz powinienes stac na srodku "krateczki" gdzie sa platynki a nie miedzy jedna a druga. Gdybys robil screena z "ruchu" to bys mial troszke inaczej ulozone rece i nogi....ale to tylko moja teoria
|
Fake!!!
Fake!!! Tak ja juz mówili poprzednicy pasek HP ma zły kolor!!!
|
Muchahahaha
To look na to ja tez bylem z tobą na tym queście .... (Look)
http://ufool.webpark.pl/stuff.GIF |
Chyba tez tam zaraz wejde :P :cup:
|
jesli naprawde wam sie udalo to wielkie gz...
jednak jezeli to jest prawda to wkoncu wszyscy sie o tym dowiedza bo zawartosc skarbca imperatora kazordonu moze sie rownac z dobytkiem tylko paru graczy... |
Heh..
Masz zle ulozone jedne 100Gp twoj pasek z HP tez cos nie tak aha..i ustaw poprawnie W-helmet :)Cya!
|
Widać po tym pasku HP że jest to fake, nie wiem po co chciałeś wszystkich nabrac teraz wyjdziesz tylko na głupka. Jezeli jednak naprawde wykonałes questa (ale raczej napewno nie ) to nakreć film czy to takie trudne ?
|
Memuzo Jaki z ciebie typ..... Myslales ze sie ktos na to nabierze?>??????
Jest od hu*a bledow na tym fake'u! Jak jestes taki madry to podaj nick i swiat na jakim grasz! Pokazesz mi trade DSL i ci uwierze. |
Ludzie!!!! co wy z timi dsl!!!!! według mnie najcenniejsze jest tam Great shield :p a do rzeczy to fake :) a jak nie to daj chociarz 1 wzkasuwke czeklam na pw B)
|
Cytuj:
nawet ślepy stojący przed skarbcem zobaczy golden helmeta pod ametystami a ty niby byłes w środku i go nie widziałeś ;) |
Cytuj:
A o to dowód że g-helm tam jest :D http://members.lycos.co.uk/thourivel/zdjecia/UO0056.jpg http://members.lycos.co.uk/thourivel/zdjecia/UO0057.jpg Jakby ktoś nie widział to golden helmet jest pod small amethystami(czy jak to się pisze :P) |
Nie no chyba jestem slepy bo golden helmeta tam nie widze ....
|
@up
Przyjrzyj się dokładnie. Golden helmet jest pod small amethystami(to te fioletowe :P). P.S. Gdzie ja mam pisać??? Tutaj czy w temacie z działu fake??? |
Aaaa juz widze :P Widac tylko kontury hełmu ale on tam jest :P
A jakby ktos jeszcze nie widział to jest on w 3 kolumnie od prawej w 3 rzędzie (pod tymi fioletowymi "kamykami" |
No niech zgadne, nie wiesz jak nagrywac filmiki, nie?
Jak juz to ktos powiedzial - zrobiles z siebie glupka, fake kazdy moze zrobic...a w TYM faku sa jeszcze bledy. Wbrew pozorom nie obrazam Cie, ale takie cos to jest przegiecie krotko mowiac, uwieze Ci dopiero jak pokazesz mi coz z rare na trade lub nagrasz filmik. [ tez gram na Titani - patrz podpis :)] Pozdr T. |
UP: Po co te nerwy, na pewno bys go nie huntowal bo z pewnoscia ma lepsza postac od Ciebie, sadzac po poziomie pisania, koles chacial zaszpanowac i mu nie wyszlo, koniec kropka.
Po co od razu tak wyzywac?! |
To fake?
Przyznaj się/nakręć filmik |
Heh..
Jestem coraz bliżej rozwiązania,dzisjaj dzięki mojemu kumplowi odgadliśmy kolejną część tej układanki,poszedł bym dalej jeszcze dziś ale mam net z przeklętej kafejki internetowej która daje blokady p2p o 15 :(
|
nie no to music byc fake bo:
1) Gdyby ktos to wykonal to wzial by wszystko i co? byl by respawn itemow? 2) Gdyby sie dalo wejsc do skarbca to wziac kazdy item (i pojawialy by sie one co jakis czas) to by bylo glupie bo sporo osob bez wiekszego wysilku mialo by full wypas, power wafel sprzet. 3) Gdyby tylko jedna osoba mogla wykonac tego questa to by bylo nie fair i porabane... |
taa a wiesz że zamieścił w drugim temacie o basilisk zdjęcie(tzn. wg niego zdjęcie ;) ) w którym primo uciął duży kawał drzwi, secundo skasowal sobie pasek HP. i co ty na to? me evul ;p
|
kiedyś (czyli z poł roku bo tyle nie gralem w tibie:P) znalazlem notatke a na niej :" Play a flute to master the snakes." niech ktoś wypróbuje tą metode:P bo ja jestem za slaby zeby tam zejść:P
a co do "screena" ....hm....we want move i tyle, bo zdjencie to fake |
co do tego zdjecia to zostało już wyjaśnione w dziale fake'i a co do questu wydaje mi się że to coś jak mino mag quest na rooku był ale został skasowany ale ręki sobie za to uciąć nie dam
|
dla mnie fake na 99%.
1) mozliwe, ze jesli jedna osoba na servie wykona ten quest to drzwi zostana zamkniete na zawsze (gdyby nie to wszedzie pelno by bylo takich rarkow). 2) mozliwe, ze - tak jak ktos juz napisal - brakuje jakiegos NPC ktory jest potrzebny do wykonania questa. 3) mozliwe, ze ten quest jest 3 razy dluzszy od postmana i trzeba o cos (nikt nie wie o co) zapytac jakiegos NPC itd. (moze miec powiazanie ze srubokretem z rooka :P). 4) mozliwe, ze ten caly skarbiec i bazyliszek zostaly zrobione tylko po t, zeby ludzie mieli nad czym sie glowic i nad czym marzyc. |
Nie jestem znawcą ale jak tak pacze na ss... ktoś zauważył żę postać jest dziwnie ustawiona... fakt ale mi sie nie podoba inna sprawa... Jakosc grafiki wszystkich itemow itd jest gorsza od jakosci grafiki postaci... tak mi sie wydaje
A ten quest moze i nie mozliwy a moze mozliwy kto tam wie... o ile pamietam bazyliszka zabilo spojrzenie w lustro a w jakims innym quescie dostaje sie male lusterko :> |
odczepcie sie ludzie od tego SS już połowa forum wie że to fake bo kreator tego faka sie przyznał zapraszam do działu fake'i gdzie sma sie przyznał bodajże na 23-24 stronie
|
Ludzie!!
Przestańcie komentować tego Fake'a, bo od tego macie temat w dziale "Fake'i". Tu macie umieszczać wskazówki odnośnie Bazilisk questa.... Ja sam nie moge zaoferować wiele, bo trochę niski level mam, żeby sobie pochodzić po Kazzo i poszukać wskazówek.... |
wy sie nie znacie :P
ja wykonalem tego qwesta z kumplem. a tak go sie robi (sa 2 sposoby) 1. musisz isc z rozowymi kroliczkami w lapie na behemota -z behego wtedy wypada dynamiy -wysadzaz drzwi dynamitem :P 2. idzesz pod skarbiec i krzyczysz "policja K**WA OTWIERAC!!!!!!!!! a tak na prawde to basyliszka sie nieda zabic bo to jest na bank NPC tego questa wykonywali aaardzo dawno temu jakies ziomki, ale pozniej jak juz tych dsli bylo za duzo to wszystkie te dsle sie zamienily w jakies k-legsy. gieemom sie niechcialo planszy usowac, wiec tylko zabarykadowali dojscie :P DSLe sa w posaidaniu jednej z gildii o czym swiadczy tibianic exibition. bubble ich niema, to fakt. do tego sqarbca niema klucza i wejsc by mozna bylo tylko pod nadzorem GMa gdyz, po zdobyciu takiego klucza ziomo by drzwi otworzyl i za nim weszla by armia 8 lvlowcow :P that is all |
Kasowanie starych postów
|
Cytuj:
może golden mirror z questu którego juz wiem jak wykonac ale niepowiem i tych lusterek jest tyle co tych przycisków i jeszcze jedno wg mnie te przyciski to system alarmowy a dwarf guardy to ochroniaze |
A może zrobić ten "teleport" co niby na rooku robią by dostać się do ghoula :P
Albo spróbować kamor rozbić kilofem lub łopatą :P Albo szukać wskazówek w notatnikach, księgach... Przecież byłoby bez sensu w update zmieniać grafe z DSL skoro nie można ich zdobyć |
jezelio juz tam jest jakies dojscie to tylko teleportem... wszystkie te dziury to atrapy... na ta u gory kolo posaga wzucalem bełta do kuszy... nie spadl na dol. A te na dole dziury kolo bazyliszka tez nie moga istniec bo on juz jest na najzizszym pietrze... nizej nie ma mapy!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |