Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Murders Incorporated :( :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57639)

Raks Ninja 13-12-2005 22:34

@up

Molt,Arteva,Joix,Gyx,Nex,Waldy,Rhy,James,Cavesi

uhbot im padl?:>

Dragonisek 14-12-2005 09:47

@raks
masz jakiegos fraga na wojnie ze tak cwaniakujesz ??^.- o ile pamietam to raz Cii sie kogos udalo zabic ,dawno dawno temu ,a tak sie zgrywasz jak bys byl przynajmniej Liamem 0.o

Wiem ze ambusowanie na charach 20-50 lv jest latwe i latwo ich sie zabija -.-,ale bys sie sprobowal z kims silniejszym ...

Nowohucianin 14-12-2005 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
@up

Molt,Arteva,Joix,Gyx,Nex,Waldy,Rhy,James,Cavesi

uhbot im padl?:>

ma ktos film z tej walki ?

Nobek 14-12-2005 10:06

:( ale z drugiej strony :)

Szkoda ze Joix zostal zabity przez Folari:(
Ale dobrze zato Folariemu ze zostal zabity przez Demona :)
A o tych chackach jak ktos juz tam mowil uzywali imbota (sam go szukam wszedzie :D) to im sie nalezalo (lole dali sie zlapac na uzywaniu buehueu :D)
No i maja Bana ale niewiem dokiedy do 10 grudnia do 2006 roku czy juz teraz w 2005 sie szkoczy napisz dokladniej B)
:evul: ]:->

Raks Ninja 14-12-2005 11:28

@dragonisek

wymienianie fragow to cfaniakowanie? popatrz co inni zwolennicy Mi robia,
do tego jak knightem na 78 lvlu mam dogonic 100+?widac jak sie znasz na fragowaniu pewnie jak grales to ci az slina ciekla jak miales okazje fragnac 6 lvl ktory wychodzi z temple:>

Qarius 15-12-2005 12:37

Ta wojna mnie juz nie cieszy niech wygra najlepszy nie jestem rasista by mówic ze after jest gorsze od Mi.
Ja juz nie chce miec problemów z raksem i stingiem kiedys to byli ziomki:P a teraz poszli w inna strone i mam to teraz daleko gdzies niech benda gdzie chca jak chcecie wyzywajcie ich od noobów ja na nich juz nie powiem ani zlego slowa
i tez chcialbym ich publicznie przeprosic jesli cos zle powiedzialem na ich temat:P
To ich sprawa z kim sa i z kim trzymaja:P

Ludzie pamientajcie kiedys trzeba stac sie madrzejszym i trzezwiejszym mówie to do wszsytkich moze after bendzie lepsze od Mi zobaczymy:)

Eny the Noob 15-12-2005 16:21

Wojna juz sie praktycznie skonczyla.

Dragonisek 15-12-2005 16:25

Cytuj:

@dragonisek

do tego jak knightem na 78 lvlu mam dogonic 100+?widac jak sie znasz na fragowaniu pewnie jak grales to ci az slina ciekla jak miales okazje fragnac 6 lvl ktory wychodzi z temple:>

Ulzylo Ci po napisaniu tego iteligentenego zdania o 6 lv ??^.-
A zreszta Tageho toots czy jakos tak ma 7x lv i ma kilka fragow,a ty masz chyba zero

btw.nie chodzilo mi o twoja ostatnio wypowiedz lecz o caloksztalt twojej obecnosci na forum ,jesli masz pisac jak 10 latek to ...Wyjdz !

edit. a na czego widok Tobie leci slina ??^^ pewno 10 lv zabity na trollach xD

Dragonisek 15-12-2005 17:04

Cytuj:

@dragonisek

A zreszta Tageho toots czy jakos tak ma 7x lv i ma kilka fragow,a ty masz chyba zero

btw.nie chodzilo mi o twoja ostatnio wypowiedz lecz o caloksztalt twojej obecnosci na forum ,jesli masz pisac jak 10 latek to ...Wyjdz !

edit. A co do tej sliny to sam sie pojechales ^^ to nie ja ambusuje na 3 razy mniejszych lv od siebie ...wiec stfu naabku -.-

Dragonisek 15-12-2005 17:55

Upsss...chyba jak szwankowal server tibia.pl to za duzo razy posta kliknalem bo myslalem ze nie wchodiz to na server =/

Dragonisek 15-12-2005 18:54

Cytuj:

@dragonisek

edit. A co do tej sliny to sam sie pojechales ^^ to nie ja ambusuje na 3 razy mniejszych lv od siebie ...wiec stfu naabku -.-

Dragonisek 15-12-2005 19:07

Cytuj:

@dragonisek

Hich 17-12-2005 15:46

ej nie musisz walic 3 razy tego samego posta zeby ktos przeczytal :baby:

Btw. MI juz przegralo to tylko kwestia czasu

Ryin~ 17-12-2005 23:23

@ eny~
jedno tylko do ciebie:prosze stfu twoje gadanie jest jak "oddam zycie za MI".przynudzasz na tym 4um cholernie ,oni sie nie poddadza itp itp itp co ty general ich jestes? zrobia co zrobia a takie *******enie zostaw dla siebie mnie to juz nudzi

@ ogolnie ten war

on sie chyba juz skonczy?bo ma tyle samo prawie co moj char ...
wogole ciagle wojny sa sux dla aurei
na h00j to?owszem moze byc wojna ale nie taka co trwa ponad pol roku luzno ,wrzuccie na luz szkoda kasy,run expa na takie ubijanie sie

Eny the Noob 18-12-2005 11:49

@Ryin o.O? Nie mam zamiaru Cie zaciekawiac swoimi postami i nie mam zamiaru oddac zycia za MI. I idioto koniec wojny nie oznacza ze jedna gildia sie poddaje -,.- Bo watpie zeby MI sie poddalo, a wojna sie juz chyba skonczyla (Aftermath robi co chce, MI sie wogle nie loguje - takie logowanie zeby zobaczyc kto jest online mozemy sobie darowac.)

sernic 19-12-2005 08:15

Wescie sie tak nie przjmujcie ta tibia to tylko gra jak bendziecie sie tak przejmowac to niedlugo wyladujecie u psychiatry . Ta gra powinna cieszyc a nie wy byscie sobie za nia nie wiem co zrobili klucicie sie zucacie miesem po forum i poco wam to zamiast sie cieszyc gra to oni sie o nia zabijaj wescie pomyslcie wojna to powinna byc zabaw smiac sei z dedow itd a wy co "Ty nei maswz zadnego fraga freajerze ***any itd "

Damq 19-12-2005 09:01

@up
Jak już coś to u psychologa baranie!

sernic 19-12-2005 09:09

Dobra dobra niech ci bendzie a poco ci to wyzwisko?

NoobzLW 19-12-2005 09:18

Aurea war omg z rok juz sie ciagnie i tak wole after~~ mi to szuje :P

Ludwix Trimera 19-12-2005 13:37

Hmm nawet trego tematu nie widziałem :D
Najbardziej mnie smieszy gadanie o tym ze polacy którzy sa w AM liza dupe Szwedom, tak samo powiedziec mozna, że wy (nietlyko ci co sa w MI) lizecie dupe Polakom, Polakom łatwiej, przynajmniej Ang. nie trzeba znac...

Za kazdym razem gdy zaczyna sie wojna slysze słowa ''tym razem to jest wasz koniec'' itp.
Jakos znowu wojne wygrała stała ekipa RoM -> AM- Ku mojej uciesze oczywiscie:) _//

_//Ludwix

Hich 19-12-2005 15:53

@sernic
omfg przylazles tylko po to na forum zeby innych krytykowac -.-
co za nooberstwo
co cie obchodzi co oni tu pisza?? Skoro i tak weszles zeby kogos obrazic i nic mądrego nie powiedziec
Btw. Sam tu żucasz mięsem na lewo i prawo bo jedynym psycholem tutaj jesteś TY -.-
i uważaj ze ktos ci uwierzy ze masz 120 royala -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36.