![]() |
My życzenia
Przedewszystkim życze całemu tibia.pl team dużo kasy pod choinkę ;) fajne itemy i duże lvl w przyszłości :] B) ;) :) tak samo jak wszystkim moim kumplom z Celesty,Thori i rzecz jasna z reala ;) :p
|
Where are you Santa Claus???
Pozdro dla całego Teamu Tibia.pl zycze wszystkiego najlepszego pobicia rekordów w Lvl,i zeby wasz servis o Tibi Byl do końca Wszytkich Tibiarzy.Dziękuje wam za tn wspaniały servis,od początku gdy zaczełem grac w tibie pomogliscie mi JESZCZE RAZ POZDRO I szczęsliwych swiąt pozego narodzenia>!!!!!!!:Ork:
|
Ale trzeba pamiętać że święta to nietylko prezęty typu itemy czy kasa można też komuś deda pod choinkę fundnąć :D A jak by ktoś niewiedział to mikołaj jest na wyspie Vega B)
|
Czy z mikołajem będzie tak samo jak z królikiem nA HALLOWeeN? Będzie chodził itd. czy stał w miejscu? Wiecie ja gram od Stycznia więc niemiałem świąt w tibi jeszcze:D
|
dzieki za zyczenia 8o ja wam zycze udanych huntow, wolnych expowisk, dobrych skilli, no i zebyscie nie mieli lagow ;) a tak sam sobie to zycze zeby swe wymarli na askarze 8o :D ;)
|
e ja nawet krulika niespotkałem to co się będe udzielał ale miło było by mikołaja spotkać :D
|
Święta JuPiii :D
Hiho...
Życze wam dużo zdrówka szybkiego neciwa,pacca za free xD,Mało dedów dobrych lootów i wypas prezentów od mikołaja Sczegulne dzieki dla Tibia.pl gram od września i wiele mi pomogliscie :* |
Wszyskiego naj naj
Pozdro all i dla Tibia.pl ... Mało dedów spoko itremków i odnalezienia mikołaja w tibi jak i na real :D
|
x)
Ehh na jakiej wyspie bedzie sw.mikołaj ?? :D
|
Mikolaj
Serdeczne rzyczenia dla Wszystkich milosnikow tibi i oczywiscie naszej Strony tibia pl rzycze wam Wszystkiego najlepszego duzo prezentow i takich tam bzdet :P
Heh to bedzie muj pierwszy mikolaj :P bo pamietam Dokladnie rok temu 7 grudnia zaczolem grac w tibie :P co za pech mam nadzieje ze ta siudemka bedzie dla mnie szczesliwa i ze dostane jakis ladny prezecik =] Pozdrawiam jeszcze rez caly squad tibi pl i rzycze wam zeby strona dalej sie rozwijala a rozwija sie w dobrym kierunku jestescie hluba dla Cipsoftu ^^ zegnam a i swietnej zabawy na sylwestra :P |
No to ja Wam życzę dużego lvl, wysokiego mlvl,braku lagów, zero ded'ów, a przede wszytskim cierpliwości i opanowania podzczas grania w Tibię...
A Tibia.pl życzę, aby ich strona coraz bardziej się rozwijała, oraz aby chcoiaż jeden Admin został GM B) A jeśli chodzi o real, to Wam wszytskim życzę, abyście znaleźli Św. Mikołaja (również w Tibi) oraz duuuuużo prezętów pod choinką... :cup: ...::: POZDRO :::... |
Mariusz
Ciekawo jakie prezenty xP MPA PEWNIE BĘDZIE ROZDAWAL :p ROZDAWAL Ciekawo
|
Cytuj:
nom dobry pomysl :D :evul: |
Everybody's changing and i want to tell you:
Ja tak z całego serca chciałbym wam życzyć dużo zdrowia szczęścia, dużo przyjaciół, mało lagów, wysokich skilli i chęci do skillowania (:)) i wszystkiego co najlepsze :)
|
To ja sie dołącze do życzeń i wszystkim wszystkiego naj...naj...naj :)
|
Hue ja też chce do mikołajaaa ;( ale nie mam pacc więc chyba nic z tego a szkoda bo byłam grzeczna :p :] Życze wszystkim Tibijczykom oraz Tibia.pl team Wesołych Świąt :D :] :p |
Aby dostać prezeznt od Mikołaja nie trzeba mieć PACC!
Wszystkiego najlepszego! |
I wszystkiego naj dla was , modków,adminów i wszystkich uzytkowników forum.
Pozdr0 |
życzenia
życze całemu teamowi Tibii.pl jak i wszystkim tibijczykom spełnienia mażeń tibijskich jak i rzeczywistych :) Dużo szczęścia i radości, dużo crystal coinsów MPa i Pacc i żebyście grali nadal w tibie mimo utrodnień jakie mają wejść.
|
Cytuj:
|
Pozdro DlA Tibia Pl ;) Dziekujemy za Upadate :D :D
|
Cytuj:
|
Huhuhu
Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia , szybkich awansów w lvl , mlvl i skilach dla wszystkich graczy tibi. B)
|
Zatem wszystkiego najlepsiejszego dla Team'u, użytkowników forum, oraz zbłąkanych dusz, które potrzebują świetlistego punktu, na który mogłyby się kierować. Życze wam wszystkim jak najlepiej. A gdyby ktoś coś ode mnie chciał, to piszta :P Do zobaczenia na szlaku.
|
;p
Fajny ots :DD <o obrazek chodzi>
|
MERRY CHRISTMAS
PS a czy mikołaj, sry, Św. Mikołaj :D jest dostępny dla FACCów? |
z tego co ja wiem to Mikołaj jest w każdym miescie,a dostaje sie pomarancza wisnienki,5lizaków 5 snowballi róznie
ja bym chcial lizaki albo śnieżki wszytskiego najlepszgo dla wszytskich i dla team tibia.pl |
Wesołych Świat!!!
Wesołych i pogodnych świąt życzę całemu teamowi Tibia.pl. Aby wasza strona rozwijała sie dalej i była pomocą dla wszystkich graczy. Pozdr
Jeszcze nie widizałem Świętego Mikołaja (gram dopiero od września tego roku) 8o |
Hehe , nawzajem.
Atak o mikołaju , chyba na vedze nie zrobią bo byś mógł stracić prezent... Mikałaj chyba da druidom pomarńcze żeby sie zapchali :P ,rycerzom cukirki żeby stracili zęby xD ,palkom śnieżki żeby sie żucali :) ,a sorcom niewiem :-P |
Wesołych i miło spędzonych świąt (najlepiej na Tibii ;) ) bla... bla... bla... co ja tu dużo będę gadał... CHEERFUL CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR :D
PS. JuPi! Mam nadzieję że też spotkam Mikusia :] ... bo w zeszłym roku to niezabardzo... :( |
W tibi życzę wam : cierpliwości przy skilowaniu , dużych mlevów i levów, zero lagów, bez dedów i oczywiście życzę wam żebyście znajdowali na ziemi przeróżne itemy których zawsze pragneliście.
Ja chciałbym żeby jakiś mój kolega został GM ;) |
Wszystkiego najlepszego dla całego teamu tibia.pl i użytkownikiów forum. :)
|
Nic niemówie ale pełno noobs. -.-
A tak to Wszystkiego najlepszego, przedewszystkim (jak dlemnie ;p) PACC no i co tam jeszcze sobie wymarzycie. :] |
Kto wie gdzie jest św. Mikołaj w Carlin?
Ja mieszkam w Carlin i będe 1 raz u św. Mikołaja więc jak ktoś wie niech napisze gdzie będzie w Carlin:)
I co wogóle trzeba napisać? :p |
Wszystkiego najlepszego for Tibia.pl i całego forum. Dużo prezentów. Mikołaj będzie miał kope roboty... xd A ten kto ma domek (w Tibi rzecz jasna), niech sobie postawi choinke. xd A ja już czuje ten klimat, gdy biały śnieg będzie pięknie się mienił na kolorowo, odbijając światło bąbek i lampek. :zimno:
|
Wszytkiego Naj....Naj Naj.... Lepszego dla Teamu Tibia.pl i wszytkich użytkowników.
PS. Czemu gremlin taki opuszczony na obrazku? :( xD |
Best Wishes for all!
[font=Impact]
Ja wam życze najleprzych chwil spędzonych przy komputerze i żeby wam Santa Claus dał jak najwięcej. |
Cytuj:
|
Wszystkiego naj naj dla userów tibia.pl
P.S Życze wszystkim hackerom żeby ich walec przejechał albo coś dużego i ciężkiego |
Witam Was!!!
Thx za życzenia!!! A ja życze Wam tez wsz. najlepszego i wogole Free paccow free itemkow i wogole zebyscie byli lepisi od EO i wogole naj naj!!!! Prosze Was dajcie mi znac na Forum albo na PW jak Mikolaj sie juz pojawi!!! Nie moge sie doczekac! Moze MPA siadnie :) 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |