Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Mikołajowe życzenia! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57743)

fluid 05-12-2005 07:41

My życzenia

Przedewszystkim życze całemu tibia.pl team dużo kasy pod choinkę ;) fajne itemy i duże lvl w przyszłości :] B) ;) :) tak samo jak wszystkim moim kumplom z Celesty,Thori i rzecz jasna z reala ;) :p

Lard_Arum 05-12-2005 07:41

Where are you Santa Claus???

Pozdro dla całego Teamu Tibia.pl zycze wszystkiego najlepszego pobicia rekordów w Lvl,i zeby wasz servis o Tibi Byl do końca Wszytkich Tibiarzy.Dziękuje wam za tn wspaniały servis,od początku gdy zaczełem grac w tibie pomogliscie mi JESZCZE RAZ POZDRO I szczęsliwych swiąt pozego narodzenia>!!!!!!!:Ork:

fluid 05-12-2005 07:45

Ale trzeba pamiętać że święta to nietylko prezęty typu itemy czy kasa można też komuś deda pod choinkę fundnąć :D A jak by ktoś niewiedział to mikołaj jest na wyspie Vega B)

Grallu03 05-12-2005 07:48

Czy z mikołajem będzie tak samo jak z królikiem nA HALLOWeeN? Będzie chodził itd. czy stał w miejscu? Wiecie ja gram od Stycznia więc niemiałem świąt w tibi jeszcze:D

Dark Rider 05-12-2005 07:52

dzieki za zyczenia 8o ja wam zycze udanych huntow, wolnych expowisk, dobrych skilli, no i zebyscie nie mieli lagow ;) a tak sam sobie to zycze zeby swe wymarli na askarze 8o :D ;)

Drakon Pierwszy 05-12-2005 07:56

e ja nawet krulika niespotkałem to co się będe udzielał ale miło było by mikołaja spotkać :D

Master Ciopek 05-12-2005 08:15

Święta JuPiii :D

Hiho...
Życze wam dużo zdrówka szybkiego neciwa,pacca za free xD,Mało dedów dobrych lootów i wypas prezentów od mikołaja
Sczegulne dzieki dla Tibia.pl gram od września i wiele mi pomogliscie :*

Ziomek Sorek 05-12-2005 08:33

Wszyskiego naj naj

Pozdro all i dla Tibia.pl ... Mało dedów spoko itremków i odnalezienia mikołaja w tibi jak i na real :D

Mariuzzz13 05-12-2005 09:10

x)

Ehh na jakiej wyspie bedzie sw.mikołaj ?? :D

dominik16 05-12-2005 09:11

Mikolaj

Serdeczne rzyczenia dla Wszystkich milosnikow tibi i oczywiscie naszej Strony tibia pl rzycze wam Wszystkiego najlepszego duzo prezentow i takich tam bzdet :P
Heh to bedzie muj pierwszy mikolaj :P bo pamietam Dokladnie rok temu 7 grudnia zaczolem grac w tibie :P co za pech mam nadzieje ze ta siudemka bedzie dla mnie szczesliwa i ze dostane jakis ladny prezecik =]
Pozdrawiam jeszcze rez caly squad tibi pl i rzycze wam zeby strona dalej sie rozwijala a rozwija sie w dobrym kierunku
jestescie hluba dla Cipsoftu ^^
zegnam
a i swietnej zabawy na sylwestra :P

Morun Kous 05-12-2005 09:16

No to ja Wam życzę dużego lvl, wysokiego mlvl,braku lagów, zero ded'ów, a przede wszytskim cierpliwości i opanowania podzczas grania w Tibię...
A Tibia.pl życzę, aby ich strona coraz bardziej się rozwijała, oraz aby chcoiaż jeden Admin został GM B)

A jeśli chodzi o real, to Wam wszytskim życzę, abyście znaleźli Św. Mikołaja (również w Tibi) oraz duuuuużo prezętów pod choinką... :cup:

...::: POZDRO :::...

Mariuzzz13 05-12-2005 09:20

Mariusz

Ciekawo jakie prezenty xP MPA PEWNIE BĘDZIE ROZDAWAL :p ROZDAWAL Ciekawo

Mariuzzz13 05-12-2005 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sioszolom
Zpekuje Mikołaja i zlootoje Beaara!! :D Wszystkiego najlepszego all;]

nom dobry pomysl :D :evul:

Garet 05-12-2005 09:26

Everybody's changing and i want to tell you:

Ja tak z całego serca chciałbym wam życzyć dużo zdrowia szczęścia, dużo przyjaciół, mało lagów, wysokich skilli i chęci do skillowania (:)) i wszystkiego co najlepsze :)

Andrea 05-12-2005 10:10

To ja sie dołącze do życzeń i wszystkim wszystkiego naj...naj...naj :)

Daisy 05-12-2005 11:02

Hue ja też chce do mikołajaaa ;( ale nie mam pacc więc chyba nic z tego a szkoda bo byłam grzeczna :p :] Życze wszystkim Tibijczykom oraz Tibia.pl team Wesołych Świąt :D :] :p

WSH 05-12-2005 11:44

Aby dostać prezeznt od Mikołaja nie trzeba mieć PACC!

Wszystkiego najlepszego!

Kwaso 05-12-2005 12:06

I wszystkiego naj dla was , modków,adminów i wszystkich uzytkowników forum.
Pozdr0

Groszek 05-12-2005 12:33

życzenia

życze całemu teamowi Tibii.pl jak i wszystkim tibijczykom spełnienia mażeń tibijskich jak i rzeczywistych :) Dużo szczęścia i radości, dużo crystal coinsów MPa i Pacc i żebyście grali nadal w tibie mimo utrodnień jakie mają wejść.

Single-day 05-12-2005 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miarru
a ja uwazam ze powinienes ZWROCIC uwage na swoje bledy ortograficzne.....

lepiej sam zwruć uwage na błedy i ku**wa nie wku****j mnie jak sam nie umiesz pisać

Finder Evil 05-12-2005 12:42

Pozdro DlA Tibia Pl ;) Dziekujemy za Upadate :D :D

Uhn Tiss 05-12-2005 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Single-day
lepiej sam zwruć uwage na błedy i ku**wa nie wku****j mnie jak sam nie umiesz pisać

on dobrze napisał a ty dalej z błędem... idiota...

Kudlaket 05-12-2005 12:55

Huhuhu

Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia , szybkich awansów w lvl , mlvl i skilach dla wszystkich graczy tibi. B)

Ignatius Fireblade 05-12-2005 13:01

Zatem wszystkiego najlepsiejszego dla Team'u, użytkowników forum, oraz zbłąkanych dusz, które potrzebują świetlistego punktu, na który mogłyby się kierować. Życze wam wszystkim jak najlepiej. A gdyby ktoś coś ode mnie chciał, to piszta :P Do zobaczenia na szlaku.

Torarnos 05-12-2005 13:10

;p

Fajny ots :DD <o obrazek chodzi>

Master Rincewind 05-12-2005 13:23

MERRY CHRISTMAS

PS a czy mikołaj, sry, Św. Mikołaj :D jest dostępny dla FACCów?

kilerx1 05-12-2005 13:27

z tego co ja wiem to Mikołaj jest w każdym miescie,a dostaje sie pomarancza wisnienki,5lizaków 5 snowballi róznie
ja bym chcial lizaki albo śnieżki
wszytskiego najlepszgo dla wszytskich i dla team tibia.pl

Qadam 05-12-2005 13:31

Wesołych Świat!!!

Wesołych i pogodnych świąt życzę całemu teamowi Tibia.pl. Aby wasza strona rozwijała sie dalej i była pomocą dla wszystkich graczy. Pozdr

Jeszcze nie widizałem Świętego Mikołaja (gram dopiero od września tego roku) 8o

Hadi 05-12-2005 13:38

Hehe , nawzajem.
Atak o mikołaju , chyba na vedze nie zrobią bo byś mógł stracić prezent...
Mikałaj chyba da druidom pomarńcze żeby sie zapchali :P ,rycerzom cukirki żeby stracili zęby xD ,palkom śnieżki żeby sie żucali :) ,a sorcom niewiem :-P

Og Chilly Pie 05-12-2005 13:39

Wesołych i miło spędzonych świąt (najlepiej na Tibii ;) ) bla... bla... bla... co ja tu dużo będę gadał... CHEERFUL CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR :D

PS. JuPi! Mam nadzieję że też spotkam Mikusia :] ... bo w zeszłym roku to niezabardzo... :(

Łukasz789 05-12-2005 13:39

W tibi życzę wam : cierpliwości przy skilowaniu , dużych mlevów i levów, zero lagów, bez dedów i oczywiście życzę wam żebyście znajdowali na ziemi przeróżne itemy których zawsze pragneliście.

Ja chciałbym żeby jakiś mój kolega został GM ;)

Horgar 05-12-2005 13:40

Wszystkiego najlepszego dla całego teamu tibia.pl i użytkownikiów forum. :)

Hyber'Knight 05-12-2005 13:43

Nic niemówie ale pełno noobs. -.-
A tak to Wszystkiego najlepszego, przedewszystkim (jak dlemnie ;p) PACC no i co tam jeszcze sobie wymarzycie. :]

Morfeusz01 05-12-2005 13:58

Kto wie gdzie jest św. Mikołaj w Carlin?

Ja mieszkam w Carlin i będe 1 raz u św. Mikołaja więc jak ktoś wie niech napisze gdzie będzie w Carlin:)

I co wogóle trzeba napisać? :p

Imeit 05-12-2005 14:04

Wszystkiego najlepszego for Tibia.pl i całego forum. Dużo prezentów. Mikołaj będzie miał kope roboty... xd A ten kto ma domek (w Tibi rzecz jasna), niech sobie postawi choinke. xd A ja już czuje ten klimat, gdy biały śnieg będzie pięknie się mienił na kolorowo, odbijając światło bąbek i lampek. :zimno:

Raiderek 05-12-2005 14:11

Wszytkiego Naj....Naj Naj.... Lepszego dla Teamu Tibia.pl i wszytkich użytkowników.

PS.
Czemu gremlin taki opuszczony na obrazku? :(
xD

Sirius 05-12-2005 14:12

Best Wishes for all!

[font=Impact]
Ja wam życze najleprzych chwil spędzonych przy komputerze i żeby wam Santa Claus dał jak najwięcej.

Heti 05-12-2005 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Smieszny ten fake z Tibia.pl team'em :"P

a co w nim takiego smiesznego;) B)

-=DanieL=- 05-12-2005 14:26

Wszystkiego naj naj dla userów tibia.pl

P.S
Życze wszystkim hackerom żeby ich walec przejechał albo coś dużego i ciężkiego

Gollum glum glum 05-12-2005 15:03

Witam Was!!!

Thx za życzenia!!!
A ja życze Wam tez wsz. najlepszego i wogole Free paccow free itemkow i wogole zebyscie byli lepisi od EO i wogole naj naj!!!!

Prosze Was dajcie mi znac na Forum albo na PW jak Mikolaj sie juz pojawi!!!
Nie moge sie doczekac! Moze MPA siadnie :) 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21.