![]() |
Swieta swieta i po swietach :D Dzieukuje za zyczenia i nawzajem ( ja i tak bede gral w Tibie :D)
|
baksio
Serdeczne życzonka, uśmiechu i słonka...
Śniegu po pas białego, pod choinką dużo dobrego A Sylwestra z Nowym Roczkiem powitajcie chwiejnym kroczkiem. :) :) :) dziex za życzonka pozdro dla wszystkichi tibijczyków... |
Cytuj:
@Kwaso Łaaaaał-.- |
ano racja wszystkiego najlepszego =]
|
A tak ode mnie to życzę Wam zdrowia, szczęścia, spełnienia mażeń, samych piątek i szóstek w sql, 200 lva na tibi, wypasionej fury, szmpańskiej zabawy w Sylwestra, poznawania wciąż nowych ciekawych ludzi, miłosci od najbliższych Wam osób, dużo prezentów od Mikołaja, i czego jeszcze Sobie tam życzycie 8o Życzy PeTeRsOn :) ;) :p :cup: :D 8o B) :] :balwanek:
|
Coz innego mi pozostaje jak zlozyc zespolowi tibia.pl i wsyztskim forumowiczom a takze tibijczykom weslocyh swiat, szczesliwego nowego roku i smacznego jaka (chyba swieta mi sie pomylily;])
|
Swieta
Wesolych wszystkim i malo deadow w tibi i duzychhh loootow
|
No to nawzajem , życzę wszystkim wesołych swiąt i 100 lvla
|
A tu cosik ode mnie ziomale:
Jak nam każe zwyczaj stary, z okazji Bożego Narodzenia, życzę wszystkim n00bom, lolom, gmom, pk i uczciwym ziomalom kasy, best eq, skilli (szczególnie sorcom xD), setnych leveli, darmowych paccy i 0 lagów, pk i n00bów! Tego wszystkiego i zdrowia szczęścia i słodyczy, tego wszystkiego Aggro wam życzy :) |
Hehe a ja widzialem goscia, co w dzien Wigilii padl 3 razy :D
Wesołych Świąt for all!!! :) |
Thx, tobie też wszyttkiego dobrego:)
A wszystkin którzy grają wysokich leveli;D A tym co nie grają życze aby spróbowali jescze raz:) |
Nawzajem i TIbijczyka zycze wesolych huntow mniej pk i swietnego sylwestra 8o
|
Wszystkiego Najlepszego Zeby Wam Sie PaCC Wymażył : ] ehehehhe
Wysokich lvl'ow extra itemk'ow i zeby wam bo zginieciu jak najmniej rzeczy spadało : } |
Pieniedzy kulczyka, fury rydzyka, mocy pudziana,chaty bekhama, humoru ood rana, cholesteroluw normie, swietowania nowego roku w dobrej formie..Too takie male zyczonka a takze wysokich lvl :baby: i dziekuje za zyczonka :]
|
Witam:
1.To jest SMS od Św. Mikołaja! Nie kasuj go, bo tym roku nic więcej nie dostaniesz Do Św. Mikołaja: Czy mógłbyś mi w tym roku nic nie przynosić? A wręcz przeciwnie! Czy mógłbyś zabrać moja stara? <wszyscy klaszcza><smiech na sali> 2.Życzonka Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru do rana, Chlesterolu w normie, Swietowania Sylwka w dobrej formie Merry Christmas:D<englisz plix!> Edit@ Ups..Nie zobaczylem zyczonek waszych up i sie okazalo ze juz sa te moje ;/ Pozdro |
Nie wiem jak mozna byc takim chu*em !! wczoraj o godzinie 10~ jak jadlem se spokojnie wigilje ktos w***al mi sie na acc i o***al wszytsko... no ale to przynajmniej koniec mojej przygody z tibia :) Pozdro.
|
wszystkiego, pomimo że troszkę spóźnionego, ale zawsze najlepszego ;)
ode mnie dla tych, którzy jeszcze męczą tą gierkę i dla tych, którym już przeszło :) mam nadzieję, że Mikołaj był bogaty, choinka pojemna, stół zastawiony po brzegi i że Sylwester będzie udany :) d.Taube |
NAWZAJEM
I wish u a Marry Xmas and a gl in Tibia...erh, błą. and a Happyyyyyyyy new jer;P PS ja to mam pecha. od 1-wszego dnia Świąt leżę w łóżku z laptopem i gorączką 38,8 C:( |
Cytat
Cytuje :
PS ja to mam pecha. od 1-wszego dnia Świąt leżę w łóżku z laptopem i gorączką 38,8 C to tak jak ja ;( |
Dziekuje za zyczenia i ... :
Śniegu brak, takie Święta mamy <okularnik> jednak rade damy <peace> ważne by było wesoło przy wigilinym stole <obiad> <tańcze> a prezenty roznosiły świąteczne trole <prezent><tuptup> rodzinną atmosfere w życzonka dorzuce <spoko> <soczek> i ten wierszyk nieco skróce ;] <buja w oblokach> wszystkiego najlepszego <spox> i udanego sylwestra do tego!! <winko> <gool> I wielu wielu advencow w skillach i lvlach jak najmniej dedow i ogolnie wszysytkiego naj naj zycze ;];] 8o |
Na wzajem
[color=YellowGreen]za***ac tych ***i co luruja co blokuja cie zebys padl Hail lucera hail elementalis :) :) ;) |
Na wzajem
[color=YellowGreen]za***ac tych ***i co luruja co blokuja cie zebys padl Hail lucera hail elementalis :) :) ;) |
HaiL NewBs...
teraz wszyscy bedą pisać "wzajemnie" ? czy to nie jest ironia? czy to neijest zbyteczne? -ironiczne? -idiotyczne? pffffff-.- |
Thank you and the same to you.
|
Cytuj:
|
tez wam zycze wszystkiego najlepszego ale niestety brak kradzieży chyba jest nie możliwy:P
m.in. na guardii 'warrior poncek robi swoje, jak i lasencja marta' rozne zlodziejskie gildie itp. nawet na swieta nie maja litosci;( ale jak wiadomo 'polak polakowi żydem' |
Co za święta
Święta w tibi nie są najlepsze... Shackowali mnie X( wezcie nic sie chyba zrobic nie da mam hacka i koniec.... super swieta
|
Ja też życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
PS: W Tibie już nie gram. B) Przeniosłem się na MU ONLINE 8o 8o B) :] :cup: :cup: |
Czesc wszystkim, rzycze wam wesolyh swiat i szcesliwego nowego roq.
|
mysle ze dostaliscie swoje wymarzone prezety
|
a ja widzialem dzisiaj GMa :D U Sama w Thais :p
|
no to wez kartke dlugopis, zbierz ekpie, policz exp i hp i zamiesc to na stronce...
|
Życzenia...
A ja (ponieważ dość późno zawitałem ) chcialem życzyc wszystkiego NAJ w nowym roku...! Żebyscie dawano wam sokojnie expić na światach non-pvp i żeby wszyscy tryskali miłością i lagodnością w stosunku do was na światach pvp! ;) ;)
Można czasem pomarzyć, nie? :) |
Siemka
Troszke pozno zobaczylam post wiec życze:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!! HAPPY NEW YEAR!! Pozdro dla Jeleniej Góry. Piszczie do mnie jak sie da!! :balwanek: |
Święta Święta!
A wy byście mogli zrobić coś ta strona tibia.pl bo po tym updeycie nie mozna sie dowiedziec nic o rzeczach magicznych np.od ktorego lvl mozna druidem robić runy(uh-y,hmm,ff itd...). Jak sie nazywaja ruzczki. I to nie tylko moje zdanie !!!!!!!!!!!!
P.S Przepraszam za ewentualne błędy ortograficzne. |
Życzonka od wuja Garfa
Życze wam również Wesołych Świąt!(troche spóźnione ale szczere)Upojnego Sylwka!! Mam nadzieje że stronka nadal będzie sie rozwijała na lepsze.
A fajny dialog wymyśliłem: Gracz:Chciałbym tibie z grafiką 3D ,fajną muzyką,bez lagów,oczywiście PACC za darmo,i nie chce już tych kolejek zanim sie wbije. Cip Soft:Prosze Pana takie żeczy to tylko w "Erze"! :) |
pozdrowionka
Pozdrowienia dla wszyskich Tibijczyków
I choć święta już mineły :( to życze wszykim wesołego sylwestar :) (tz:wielkiej :) popijawy, :) wybornej zabawy :) ) Ciekawe czy o godz 12.00 w nocy CIPSOFT przygotuje jakieś powitanie nowego roku . Chyba wejde wtedy na gre . :cup: narka B) |
!!
Kiedy odświerzycie czary profesji i wogole po swiatecznym update
|
Dziekuje wszystkim moim fanom i mojego radia za te piękne życzenia i nie liczcie na to że powiem "nawzajem" :P
Podpis: Dyrektor i wielka szycha radia co ma-ryja , legendarny lizus i cwaniaczek w sejmie , przykład średniowiecznego ideału księdza wykorzystującego naiwność katolików do własnych celów , wielki autorytet ksiądz Tadeusz Rydzyk |
Cytuj:
A tak w ogóle (nie silę się na oryginalność) to życzę: Szczęśliwego Nowego Roku Dużo expa Wysokich leveli Wysokich Mlvli Dobruch lotów Dobrych runek itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |