![]() |
Cytuj:
Fosfik dostal kicka niestety mial pecha ze ten kick mial miejsce w thais o tej porze bo marrio wtedy pkowal... Nie masz sie co cieszyc fosfik sie tym nie przejal za bardzo |
Cytuj:
Tak to prawda:> Peking w thais i okolicach :> wiadomosc od kumpla ze szuka mnie Fosfik .... ale nie przejolem sie tym ... szlem przed siebie ;p patrze stoi Fosfik.... nawet sie nie ruszal dalem atack... i tak to Jurek bylo uheh xD |
Tak czy siak sprawiło mi to wielką radość ;>
|
Najprawdopodobniej znam Fosfika dluzej niz ktokolwiek z was.
Poznalem sie z nim na Hiberni, gdzie wczesniej gral. Do pewnego czasu wogole nie bylo miedzy nami kontaktu, ale gdy zaczela sie wojna (Pol + Swe vs. Esp) bylismy wrogam. Esp oczywiscie przegralo wojne, razem z Cerniaka (Fosfik) i od tego czasu polubilismy sie. Potem przeszedl na Arcanie i przysiagl se, ze bedzie top charem na servie. Jaki z tego moral ? Jezeli nie potraficie do czego dojsc to zamknijcie paszcze, bo on zasluzyl to na co ma. Robi PA ? Ktos mu zabroni ? Wszystkie gildie sie polacza ? (muhaha) Zalosne to jest... |
^
Sam jesteś zalosny.Fosfik mógłby być [jest;p] top charem bez PA. |
Cytuj:
czytajac deady ludzi na arcani w niedziele na ernecie zwrcilem uwage ze na 10 osob 5 zostalo zabite pzrez fosfika;] ofc o pa;] |
a teraz przypuscmy (ble, tfu chicks itd...) ze swe wygrali wojne :> to zamist tych 5 osob z 10 zabitych przez foska, byloby 5 zabitych przez rhargara/valaisa lub innego z e0
jest to przywilej gildi ktora wygrala wojne ;] a ty notop nie pij tyle!! |
Przywilej - Phi
To, że Fosfik zabija bez powodu świadczy tylko o nim .. |
Cytuj:
|
podaj mi przyklad gildi ktora jest najlepsza na servie i nie robi pa (nie mow o swiatach non-pvp)
|
Cytuj:
|
Ja nie znam najlepszych gildii z innych serverów, ale to co robi fosfik i inni wcale mi [ i chyba nie tylko mi ] się nie podoba .
|
Czemu Fosfik nie jest liderem Turtli? Dzisiaj na tibi.com patrze gildie i DPFT a liderem jest Farylin Manson OcB ???
|
zobacz mój topic : Fosfik wyżucony z DPFT ??? B)
|
Cytuj:
btw. wyRZucony :] |
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
To, że ktoś ma dyskleksję (a pewnie i tak nie ma) nie zwalnia go z poprawnego pisania. |
lol?
Cytuj:
Sądze że nie.. |
hmm sry za post ... net sie wali
|
Cytuj:
Chyba, ze chodzi ci o DYS LEKCJE tak jak napisales, jak ktos nie chodzi na lekcje i nie umie pisac to faktycznie nie mozna go nazywac uposledzonym. Zreszta dysleksja nie zwalnia z poprawnego pisania, daje ci tylko wiecej czasu. |
No i po co rozgrzebywac stare tematy;p
|
a tak, dla hecy :S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |