![]() |
Cytuj:
|
tak kawał dobrej roboty ale tam jest błąd bo nie jestem pewien co do tego że warlock jest dla freeaccount dlatego sie o to pytam ale napisłeś że warlock jest na edron i nie zaznaczyłeś tego na zileono :) a i jeszcze jedno podobno warlocki mozna spotkac w molts czy to prawda?(
|
re: Wufei
W sumie to Warlock jest w Demoni (wbrew temu co nazwa sugeruje Demonow tam nie ma), a Demonia jest pod MotLS. MotLS dla nieobeznanych to jaskinie na polnoc od Carlin. |
Nie wiem czy ktoś jeszcze dowiedza ten temat, ale mam pytanie:
Gdzie można znaleść minosy (zwykłe ) żeby nie było zbyt daleko od miasta. Oprócz foldy ( za daleko i głęboko ) i zamku koło ab ( zawsze tam kilkanaście ludzi biega)?? |
Minosy niedaleko miasta hmmmmmm...... są koło kopalni niedaleko kaazo, nidaleko z tamtąd do Carlin i Ab a i po drodze mozna spotkać ww i amazonke albo walkirje, w dziurze z tymi mino jest odrazu zejscie na kilka nizszych poziomów (niebylem nizej niz 2 lvl, bo sa juz grupki po 2 archery) a po uzyciu libny w odpowiednim miejscu bedziesz w jakiejs górze z mino (po wejsciu okolo 3 albo 4 mino archer, 1 albo 2 mino magi, chyba minoguard i oczywiście sporo zwyklych mino).Właśnie tam expie (knight lvl 14 skile 43/39 albo i wieksze niepamietam juz :P) dawnoniegralem tą postacią.
|
HELO! Czy ktos mi powie o co chodzi jakby z JINami ? Jesli cos takiego bylo to z gury przepraszam!! 8)
Kaminiak GG - 8339990 |
Cytuj:
|
Witam,
Na wstępie może powitam wszystkich Czytelników tej strony, jak i boarda. Dzisiaj, tj. 0.3.04 się zarejestrowałem, aczkolwiek to forum przeglądałem od jakis dwóch/trzech tygodni, czyli takiego czasu, przez który gram w TIBIĘ. Przechodząc jednak do sedna sprawy chciałbym spytać gdzie mogę dość dobrze "poexpić" i liczyć na jako taki loot. Poniżej informacje, które jak sądzę będą niezbędne do udzielenia mi takiej porady ;) Vocation [ - Knight - ] Levele [ - 20 (Normal Level) - / - 3 (Magic Level ... Zdaję sobie sprawę, że może to stanowić przeszkodę ale myślę, że w końcu wskoczę na ten 4 :D - ] Skills [ - 43 (Club Fighting) - / - 37 (Shielding) - ] Equipment [ - Stell Helmet - / - Plate Armor - / - Plate Legs - / - Leather Boots ;) - / - Dwarven Shield - / - Dragon Hammer - ] Z góry dzięki za odpowiedź. BTW. Przepraszam za taki mały OT, ale odpowiedzcie mi czy moje skille są słabe / średnie / dobre / bardzo dobre jak na mój level, bo nie posiadam zdania :-) UPDATE: Przepraszam, dopiero co się zarejestrowałem a już broję, zagapiłem się i napisałem post nie w tym temacie. Oczywiście chodziło mi o temat "Gdzie expić ze skilami xx/xx". Bardzo będę wdzięczny jeżeli przeniesiecie go w odpowiednie miejsce. Jeszcze raz przepraszam. |
@up
Ja mam taki sam lvl i expie głównie na dwarfach soliderach, a czasem wyskocze tez na beho, ale w obu przypadkach pasuje mieć 4 m lvl i troche UH bo jak soliderów jest dużo to może być źle, a tak samo przy bh - tutaj nawet 2 potrafią zaszkodzic ;) Co do skilli to jak Tobie pasują to jest git - ja na 20 lvl mam 61 sword i 60 shielda i teraz non stop trenuje i nic nie expie. PS: Jesteś pewien, że dobrze zrobiłeś wybierając cluby ? PS 2: Jak jego post przeniesiecie to moj tez ;) |
thx koles :P
|
Ja widziałem VaMpiRa
Ale czy mogłem go zabić to nie wiem to było w GHOSTLANDZIE więc możecie dodać występowanie :D (chyba że on jest na wystawe) ?( a propo jak zrobić żeby dać skrenshota bo musi być jako stronka czy co)?
|
Cytuj:
|
Slyszalem ze gdzies kolo kazz moge znalezc minosy jezeli byscie mogli powiedziec gdzie to bym byl dozgodnie wdzieczny
|
I zawał miałem
Czy ktos mi moze wytlumaczyc co FD robia w kopalniach wewnatrz kazo??? ( 3 albo 4 poziom )
I uświadomcie mnie co tam jeszcze jest bo jak na Qmpla sie 2 zucily ( i przy okazji zabily ) to z krzesla spadlem Z góry THX |
Cytuj:
|
Po oststnim update lub przedostatnim wiele się zmieniło wszędzie ...co do thais ...... to w drodze do popilarnego tam smoka można spotkać tak rzadko spotykanego Fire devila ..... 8)
|
Banshee nie jest tylko w ghost landzie...
Jest na wyspie królów i kolo kopaln w takim korytazu z cave ratami tza troche sie pokrecic |
Nom dzieki chociarz teraz wiem ze najsilniejszy potwor na terenie dla facca to warlock jesli dobrze przeczytalem :D.
|
ad. do GS - wszedzie gdze tylko da sie zlorowac
|
Jak już coś to DSy w ilościach hurtowych znajdziesz w podziemiach Ab'Dendriel, a dokładniej w Hell Gate. Jest tam też GS, chyba pojedyńczy spawn. Zgubiłeś jeszcze Ghostland, gdzie masz pełno Skeletonów, Ghouli i DSów.
|
Guardy
Hmmm.. no właśnie gdzie jest najlepsza kopalnia z dwarf guardami dla master sorca 26lvl 38 mlvl (:( ) ?(
Prosił bym o szybka odpowiedz i najlepiej jakąś mapkę i ile bp hmm potrzebuje żeby nabić 30k expa i ile gdzieś by mi to zajęło (no i ile bp gfb :P ) i czy brać jakieś inne runki czy cos innego ... ?? |
Cytuj:
1. Poszukaj, caly problem polega na tym zeby bylo tam malo ludzi, a jak ktos powie ze ktoras jest dobra to od razu bedzie tam tlum. Rady odnosnie szukania: - Schodz w dol na mana shield z magic rope/GFB gotowym do strzalu. - Jesli widzisz drzwi questowe to uwierz mi: jest to zle miejsce zeby tam wchodzic samemu :) - Z regoly im dalej od wejscia tym mniej ludzi, ale mozna sie natknac na jakiegos rycka na lvl 90+ (ktory moze roznie zareagowac na nasza obecnosc). 2. 30k mozna zdobyc jak dobrze pojdzie w godzine, ale raczej nie powinienes przekroczyc 2 godzin, ale szczeze mowiac to niewiem ile run zejdzie, ale bym wzial 4BP HMM 2 GFB i 1 BP UH. |
@Gremlin Thx wielkie
Mam jeszcze 2 pytanka 1.Na czym sie bardziej opłaca expic(sorciem 26lvl 39lvl master)(dsy,guardy,cycki)???? 2.I jakieś miejsca i ile run od razu chciałbym wiedzieć 8) |
Cytuj:
Ciezko powiedziec dokladnie, ale: Cyklopy - ryzyko praktycznie 0, loot tez :(, a exp taki sobie, ciezko jest tez znalezc na tyle cyklopow zeby sie oplacalo uzywac GFB (3+) Guardy - Grozniejsze od cyklopow bo sa znacznie szybsze i bija mocniej, wystepuja tylko w kopalniach (mowie o powaznych ilosciach) wiec walczymy w ograniczonej przestrzeni, mozna zrobic fajnego lootbaga !!WIDZA NIEWIDZIALNYCH!! DS - Ich cios potrafi zabolec, loot dobry ale zadki, wiecej o nich nie potrafie powiedziec bo jako knight omijam z daleka parszywce. |
ja wiem gdzie mozna sobie poogladac Vampire bez pacca :)
|
Cytuj:
|
WIELKIE THX DLA DOBA ! Wreszcie sie dowiedzialem ze BK sa tylko koło venore :D A ja głupi całą tibie w poszukiwaniu ich przeleciałem ;( 8o
|
fajne tylko moglibyście napisaćjeszcze przy potworku
na jakim lv dana profesja może na nim expić |
Cytuj:
2. 1 wystarczy. |
Gdzie można znaleść dużo rotów bezz pacca i klucza za darmo ?? Mam 10lv i 7 mlv jestem Drudidem ze sprzętem : Dark Helmet , P-legsy , P-armora , dwarven shield , B-hammera , Szalik i oczywiście Leather boots :)) 8o
|
Cytuj:
WIEC KUFA RUSZ SWOJE DUPSKO I SOBIE PRZECZYTAJ |
niewierze rze to pisales normalka super i koniec kropka . naprawde ty napisales o wszystkich potworach nie chce mi cie wierzyc poprostu Cool :)
|
Chciałbym się dowiedzieć gdzie jest dokładnie pojedynczy resp vampira i z jakimi skillami na niego, aha i czy dam rade na necro z paladynem level 46 i sorc 29lvl.
|
Cytuj:
Idziesz do zachodniej czesci Doramy trzymajac sie poludniowego wybrzeza. Jak dojdziesz do takich skal to szukaj rampy do gory. Wyzej powinny byc skopriony. Idziesz dalej w lewo az znajdziesz dziure w dol i zaraz nastepna w dol (2 skopriony ponizej), do okola powinny byc spawny zwyklych szkieletow, a mniej wiecej 1 odleglosc ekranu w dol jest zniszczony domek ze schodkami w dol (wyzej widac DS), schodzisz schodkami 3-4 lvl w dol przez male pokoje (ok 4x8), w tych pokojach sa szkielety, ghule i 1-2 beholdery, na samym dole jest vampir w pokoju o rozmiarze mniej wiecej 12x3 (vamp nadbiega z polnocy). Paladyn na tym lvl powinien dac rade blokowac vampira (uciekac nie bardzo sie da ze wzgledu na brak miejsca i paralize), a sorc nie powinien miec problemow z polozeniem vampira przy uzyciu HMM, ciosy vampira na rycerzy lvl 45-50 z GS to 0-90 z reki i 0-110 z life drain (0-3 UH solo). Mozna sie bawic F bomb |
Gremlin daj mi swoje GG jak mozesz.. :)
(wiem ze to nie na temat działu ale tutaj znalazlem Twojego najświeższego posta :D) |
@Gremlin
Ale czy ja dam radę sam. Eq to crusader helmet, crown armor, knight legs, bright sword, crown shield, scarf. Kumple mówią, że bez GSa nie ma co. |
dzięki że to napisałeś. Ale mam pytanie. Na którym lvl można zabijać demona??
|
re: shodek
Nie moge :) Jak bym chcial zeby ludzie z forum mieli moje gg to bym wypelnil odpowiednie pole, i tak za czesto zawracaja mi glowe na GG. re: Raul Ops zle przeczytalem, 2 pytania zrozumialem jako jedno. Jesli ci nie szkoda UH to dasz rade vampira, jego cambo to maksymalnie cos miedzy 250 a 400, a z tarcza to nawet mniej. Jak bedziesz mial bronze necklate czy inny taki bajer to nawet mniej. Ale walka uzywajac 1 recznej broni bedzie trwala bardzo dlugo. Co do necro: Blokowac dasz rade, tylko niech kazdy ma mozliwosc stania sie niewidzialnym podczas drogi na necro (bardzo duzo DS). Zabic tez sie go powinno udac z takim skladem, tylko jak bedziesz blokowac to nie biegnij za necro stoj w miejscu i niech paladyn + sorc zalatwia go z boltow i HMM (tez ze mozesz postrzelac HMM/GFB). |
Cytuj:
A co z tym warlockiem ? Free Account może go gdzieś znaleźć ?? P.S. - Pisz tylko jeśli jesteś pewny na 100% i podaj miejsce :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |