![]() |
Ah..... noto lecimy do szkoły ; (
|
Najserdeczniejsze życzenia!!!
Zero deadów, w szczególności account hacków, rzadkiego loota z potworów, zero napotkanych noobów i złodzieji, wolnych expowisk, dużo forsy i itemków w depo, zero lagów, dużo kolegów, zero wojen, zero groźb, najlepszego seta, pokoju(!!!), a przedewrzystkim OGROOOOOOOOMNEJ ZABAWY!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D Składa wam ---> Matiz :) :) :) :) :) :) :) :) PS: Respect dla Wenezueli w święta, potem to się zobaczy :P |
Dziekuje tylko ze juz po nowym ale nic mialem kaca po odpalonej petardzie w domu tak zwanej Achtungiem... :)
|
Do Siego Roku!!
zycze wszystkim (z wyjatkiem noobow) graczom w Tibii |
Thx i wzajemnie dla całej Tibi team :D
|
niestety
Cytuj:
Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym roku ;) To ja też zara spadam do szkoły :( |
zyczenia
a wiec ja tez sie dolacze:
wszytskiego naj dla graczy!!braku pk super hunta i wogle :p do cip friendow szybciej mocniej lepiej!! szybciej update mocniejsza grafika lepsza gra :P do tibia.pl badzcie szybsi.... kurde troche mnie wkurza ze wolno dzialacie : rozdzki wciaz nie uaktualnione : nie mowimy o zmianie wygladu itemow.... kurde prosze was... ja wiem ze na forum mozna to znalesc ale dla nie zarejestrowanych nic nie ma!!!!! poza tym!! super jestescie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |