![]() |
Cytuj:
__________________________ Pron Enya 53lvl EK Kyra |
@rapidos i notop
oboje macie racje, ale nie w 100%;] |
Pronek ma racje :D ta wojna to nie tylko wojna będąca tradycja w tibi " pl vs swe" ale jak juz powiedzial Pronek mamy w swych szeregach paru szwedow i hiszpanow z ktorymi sie nam milo wspolpracuje :D btw... szkoda ze plan z Miz~ nam nie wyszedl :D
Hail Forsaken |
Forsaken nawet niema takiej opcji zebyscie przegrali ;]
Lider Forsaken jest doswiadocznym graczen i jezeli sie go bedziecie sluchac to luzikiem mozna wygrac z LI Do ludzi ktorzy twierdza ze LI to nie PA: Macie Freezyw mozgu??LI nawet swoich z cave wywalalo...nie wspominajac juz o innych Ja Jestem Forsaken ;] Hail Avarian's! Hail Forsaken |
Jesli ktos jest za LI ich sprawa ale pod ich rzadami nic nie zrobicie bo was beda bic ich koledzy na 15lvlach i beda was huntowac LI po pierwsze ze oni pa mzoecie sie przekonac moj kumpel nie bierze udzialu w wojnie nick Cesiro gral sobie nad ranem i przyszlo go LI zabic za lvl, wiec lepiej zebyscie byli Forsaken bo jesli my wygramy to nie bedzie takiego pa jakie wycznia LI
HAIL Forsaken |
Proń~ ubiegaj sie o inva do Forsaken :D albo moze juz masz?:D wracam za 2 tyg do gry podbije szybko lvl i opzamiatamy pare LI lamers ":D
Hail Forsaken ! |
Cytuj:
|
Van:
Lucrum Ira to nie tylko swe 0o ale co do ich PA to sie zgadzam gralem na obsidi i wiem jakie Pa robi Erus(Member Lucrum) Zabil polaka (Raxilon-a) za lvl 0o |
Moze ktos by napisal jak tam fragi ;) Bardzo bym prosil :p
|
Cytuj:
|
@Van_Waterflew
wyzywasz kazdego od noobow a sam nim jestes :D wywalaja cie z expowiska bo przeciez jest wojna i nalezy wbijac lvl a nie ustepowac noobom z 14 lvl ! proste? LEAVE OR DIE ! |
Sato Avarian masz racje :) trzeba bic lvle dlateo jestescie przez Forkasen wywalani bo musza robic lvle. Macie za male pojecie w wojnie widze :)
czekamy na ciebie ale troche Ci jeszcze tego bana zostalo :( |
Cytuj:
|
Sato Avarian...
Naczysie, ze jak Szwedzi są PA to jest źle, ale jak Polacy wygrają wojnę ze Szwedami to Polacy będą PA i będzie lepiej? Mówicie, że się skończy Power Abusing... a z drugiej strony już teraz wyganiacie swoich z miejsc do huntowania. Kali ukraść komuś krowę... ( /\ aluzja /\ ) |
Bedzie lepiej niz byli szwedzi "pa" tzn LI
Pa zawsze bedzie bo ten kto ma wladze ten ja wykorzystuje :P |
lol... nie zawsze, uwierz mi.
|
Cytuj:
|
jakos Eon Aldarion do mnei sie nie zwrocil o pomoc a Farisdy co chwile pisze zeby pryszedl to lece tam gdzie kaze wiec nie mow mi tu glupot
|
--po pierwsze..... Ci co nie graja na Kyrze nie znaja sytuacji "naszego servera" niech nie wypowiadaja sie w tym temacie...
--po drugie..... owszem niektorzy z nas stosuja PA ale w postaci wyganiania z cave... na poaczatku LI stosowalo bardzo nietypowe PA np. wchodzac d o cave komus z LI padales odrazu, ów pan nie cackal sie mowiac "Leave or...." tylko odrazu spamowal z SD .. wiec jesli ktokolwiek powie ze Forsaken stosuje PA to sie myli. Jest wojna kazdy z Forsaken potrzebuj kasy i lvlu na wojne,bez wolnych caves nie uda sie nam tego zdobyc ,wiec wyganianie z Cave to wd mnie nie stosowanie PA tylko normalny odruch.. Ci co sobie chca expic bez stresu niech ida na Antice polatac po gl-u albo po scarabach .Nikt was na Kyre nie zapraszal wiec nie narzekajcie na ktorąkolwiek ze stron konfliktu!! Hail Forsaken |
Seto~ normalka ze aby wygrac trza miec duze lvle ale trzeba tez szanowac innych graczy(niestety nawet noobow;/) ale mozna sie ugadac z nimi zbey wyszli a pozniej im oczyscisz expisko od innych ;)
btw:Forsaken i tak wygra :P |
Cytuj:
a o eonie czemu nie bedziesz sie wypowiadal? ; ) |
Wszyscy co się kłucą to zachowują sie jak dzieci bo każdy popiera własną racje a innych wyśmiewacie. Daleko zajdziecie w ten sposób :]
|
Cytuj:
Zreszta jak wy moglibyście przegrać, macie w końcu Hythe (tylko uważajcie bo on po pierwszym deadzie ma skłonności do zmiany servera ^^) |
rowniez powyzszy post skomentuje jednym slowem ::: " LóL "
|
Nie wiem nawet o co wy sie wlasciwie klucicie.
Co do PA to go nie popieram i nie stosuje ale rozumiem czlonków forsaken. My niestety nie morzemy expic od rana a pozniej wszystkie miejscowki sa zajete. A wojne i tak wygramy.:D |
Winkler to taki kozak na forum , na niczym sie pewnie nie zna , i pisze tylko to co od kogos uzlyczal , a w rzeczywistosci gowno wie na temat wojny a poucza swoimi tekstami morximala i wszystkich na forum.
|
Cytuj:
|
A co wy sie tak na Hythego uwzieliscie?
|
niektorzy maja manie przesladowczą :D nic nie zapowiada na to zeby Hythe nas zdradzal albo czy mialby nas zdradzic :D kazdy otym wie ze ta wojna to tylko dokonczenie formalnosci :D zgory jest wygrana przez nas ,dominujemy na nimi lvlem,iloscia membersow, itp itd :D zdaje sobie sprawe ze Infestusy sa doswiadczonymi noobkami pkującymi w trapach (10vs1) no ale cóż ... czas jest naszym sprzymiezeńcem . Pamietajcie to my expimy ,to my zarabiamy a nie oni :D
Hail Forsaken |
Cytuj:
Nie badz taki pewny.. hak/ban kogos/paru osob znaczacych i sie moze wszytko zmienic... tak samo jak na Forterze. |
@vanzi i vaviec: szkoda, ze nie powiedzieliscie, ze padlem byscie wy mogli uciec eh... pozatym to jest topic o kyrze, a nie nepterze.
@medivh: I kto to mowi? O ile pamietam to na forum najwiecej plules sie ty w sprawie arcani, a w wojnie nic nie robiles. @gedd: dla mnie on ma najwieksze zaslugi, a ty mysl se co chcesz. Kto mnie zna, ten wie, ze nie jestem zadnym "nóóbem" pa ani pk. Staram sie pomagac kazdemu, kto mnie tylko o to poprosi, wiele osob moze to potwierdzic. Niektore moje posty na forum powstaja gwaltownie i nie przemyslanie, wiec moge byc objechane przez was (trudno). RESPECT DLA TEGO PONIZEJ! |
Cytuj:
zmazalem to co napisalem. zgadzam sie, ze troche przesadzilem i wcale nie chce nikomu robic tu przykrosci. zostawiam jednak ow cytat bo dalej jestem zdania ze wiekszosc rzeczy o ktorych mowi jest duza pomylka i wierze, ze to jest pomylka. "przykro mi" ktore jest nizej a ktore napisal sato dowodza tego. rozmawialem z nim, wprawdzie nie najlepiej zaczelismy, ale przynajminej doszlismy do jakiegos porozumienia i naprawde licze ze Sato i PA nigdy nie beda w jednej parze. pozdrawiam |
Sato Avarian
|
skoro niemal wszyscy obecni na tym forum zarzekaja sie, ze sa przeciw jakiejkolwiek formie naduzywania swojej sili i wymuszania na innych jakichkolwiek decyzji(PA), skoro chca pomagac, a nie wykorzystywac byle pretekst do ubicia kogos albo wyciagniacia z niego haraczu, to ja proponuje zeby kazda z tych osob, w tym naturalnie i ja, zaznaczylo to jakos w wygladzie swojej postaci. taki znak powinien byc klarowny i widoczny np,: w opisie postaci dodatek "NoPA" czy nawet "+".
moze to jest dobry sposob na to by osoby dojrzale, ktore graja w tibie nie po to by zaspokoic sadystyczne zapedy poznaja sie wzajem, skonsoliduja i sproboja zrobic porzadek. ja bardzo chetnie poznam na kyrze ludzi, ktorzy maja troche oleju w glowie, ktorzy przy tym nie czekaja na okazje by udowodnic innym jacy sa silni. moze mam troche idealistyczne podejscie - w koncu chamow jest zdecydowanie wiecej, niz przyzwoitych ludzi, tak samo jak i wiecej jest glupoty niz przejawow madrosci, ale mimo to licze ze cos takiego sie uda i da to poczatek nowej "fali" w tibi. licze, ze ktos z Was pojdzie w slad za mna, porozumie sie ze mna i razem cos stworzymy. zapraszam wsyztskich serdecznie. na poczatek proponuje dysklusje tu w tymdziale, co bedzie pozniej zonaczymy. czasami bywam na gg 3660872. pozdrawiam edit: sorry za literowki, ale nie mam ani czasi ani sili a tym wiecej checi na ich poprawianie. jelsi ktos ma porblem ze zrozumieniem (choc ine sadze) to zawsze chetnie wyjasnie:) |
Cytuj:
hehe, a jaki ma opis: Banished: until Jan 24 2006, 18:31:09 CET because of inciting rule violation...chyba cipy mu go dodaly za zaslugi. hm. seto, troche mi przykro ze dostales bana, bo w koncu niemalo czasu poswieciles tej postaci, ale bylo by mi znacznie bardziej gdybys zastanowil sie nad tym co piszesz a wiecej nad tym jak postepujesz. bo naprawde trudno zrozumiec, jak mozna usprawiedliwaiac PA odruchem i potrzeba expa. ok, zawsze to troche lepiej niz pa dla przyjemnosci...ale niewiele. tak czy owak, sorry za moj nieco zbyt ofensywny poprzedni post i gdybym mial byc zlosliwy usprawiedliwilbym go odruchem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
przykro mi :(
|
I am clean :D
I'm not a girl , I'm not a woman :D |
moj nick to tecumseeh gdyby kogos to interesowalo.
jestem wolnym czlowiekiem, a ten nie zna strachu. strach zniewala. |
Mam do was prosbe niech kazdy z was napisze czym dla niego jest PA(niektory sadza ze jak wlaza komus na expisko nie c hca wyjs ci dostana "kopa" twierdza ze to PA...
Najpierw sie wyzywacie a teraz przepraszacie troche godnosci chlopaki...(i dziewczyny) Zamiast tak atakowac siebie nawzajem zrobcie sobie zaklad kto wiecej z Od osob zabije ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |