![]() |
Niezle właśnie sie sciaga ;p
|
Hmm Zaraz se obejżymy:P
|
Dobry jestes :) najlepsze anni~ jakie w zyciu widzialem.. solo dokonczyc.. kooozak ;D
|
filmik wypas najlepszy wymietan nie bede sie rozpisywal 8/10
(9/10 i 10/10) jeszcze nie dalem to trzeba mie oszolomci :P moze ci sie uda :) Cytuj:
on to zrobil moviemakerem 2 za free mozna sciagnac ze stony majkrosoftu dwojka mozna fajne zeczy robic :P :) |
PO prostu piekny fim bardzo mi sie podobal, dawno lepszego niewidzialem.:D
Naprawde gz dla Astro!!:cup: :cup: |
OstrzeŻenie !!
uprzedzam, ten film to najprawdopodobniej key logger albo jakis inny wirus, moj char zostal shakowany !!
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character <-- wejdzcie i sprawdzcie chara o name : Relaxis ... zaswiadczam ze nie sciagalem zednego innego anni wmv !!!! |
@up ...lol
Napewno nie ;] |
Cytuj:
|
Rox
Najlepszy film wmvB) jaki oglądałem wielkie gz dla Astronisa za to co zrobił8o
|
daj linka na rec wlasnie gram w tibie niechcem wyłanczać :baby:
|
Film Za****isty co tu duzo mowic szkoda tylko ze jeden xDa nie all:D
|
No nie filmik na kolanażuca niec dodać nic ująćwielkie gratz dla twrcy i dla ekipy(no może tylko dl Astronisa:p ) filmik naprawde supeeer te zwolnienia czasu i przyśpieszenie wsęp też niczego sobe
Niezostaje nic powiedzieć jak Dawaj więcej takich filmiów!! |
Filmik warto obekrzec... ale nie o tym chcialme napisac. Mowicie ze szkoda ze reszta padla... przeciez gdyby nie padli , ten filmik nie zrobilby tak wielkiego wrazenia , jakie ... zrobil :)
Pozdrawiam. |
Normalnie szczęka mi opadła, gdy zobaczyłem ten film. Wykonanie jest super i sama akcja też. Gratz dla Kagonesti za super film i gratz dla Astro za wytrwałość i odwagę. Te wszystkie efekty, zwolnienie czasu itp. ta akcja, te napięcie sprawiają, że jest to jeden z najlepszych filmów wmv. jakie widzialem.
Szkoda, że wszyscy padli ale bez tego nie było by tych emocji. |
Wszystko fajnie, ale nie dalo by sie czegos zrobic zeby latwiej go było sciagac ? Bo ja za nic nie moge.....
|
wreszcie go zobaczylem (rapid 72min pobieranie 2h xD) ale bylo wart :) pierwszy raz widze tak zajefajny :] filmik 0.o ale najlepszy moment 44hp x_X az mi serce scislo xD GRATZ WYKONANIA ANNI I FILMU :D
|
Nom dlamnie tez sie podobal moglbys podac tytuly piasenek ktore leco w podkladzie albo je dac na rapidshare? ??
|
jak dla mnie filmik 1 klasa
|
Na www.youtube.com też jest ten filmik, tyle że tam niejaki baratakiller mowi, że to on zrobił (pełno tam kommentow typu...: OMG!!!GREAT!!!!YOU'RE A GENIUS!!!!! ) Jeśli to nie Kagonesti, ten baratakiller, to trzeba to wyjaśnićX(
Czekam na odpowiedź .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie no jak obejrzyalem pierwszy raz na youtube ten filmik to mysalalem ze nie wytrzymam normalnie super brawa dla Kagonesti i brawa dal Astronisa za zimna krew
pozdro ;):evul: :evul: :evul: :cup: :cup: :cup: :cup: |
@2x up
No właśnie, lama i oszust z niego. Ale youtube.com jest popularniejsze niż tibia.pl i chwała spływa na tego baratakillera Kagonesti, wypowiedz sie (czy baratakiller to ty??) X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
ja pierwszy arz widzialem ten film na video.google.com pt "The best Annihilator Ever" , naparwde zajefany film, astro niesamowity, zostal sam po 6 min bodajze i nie poddal sie i udalo mu sie :P
|
Lol
Film zajebisty, ogladalem go juz w Styczniu, ale teraz skomentuje :)
|
ja tylko zapytam w czym był film robiony bo w movie makerze nie moge znalezc opcji zeby zwalnialo w srodku klupi chybaz e ten jest pociety na mniejsze klipy.
|
Piękny, piękny..:)
I gz dla astro... Acha, 1-sza piosenka, to było zespołu LostProphets, a druga? Bo nie kojaże??:( |
Cytuj:
Jak weszłi to 1 : The OffSpring - Kids Are't Alright A 2 Die happy - SuperSonic Speed |
TheOffspring, stary zespół, ta piosenka jest z 1998 roku.
Posłuchajcie "Americana", "Smash", "Can't repeat", Original Prakster" itd... Fajny zespół ;) |
Ej to można oglądać przez każdy odtwarzacz filmów , tak?
Plz pomóżcie! :) @Edit już sciągam 10 % xD |
Cytuj:
Koleś poprostu wymiata, film też bd zmontowany, muzyka extra, najbardziej mi sie podobają kawałki Gragorian. |
Gratz chociarz padla trójka to ty sie nie podaleś jeszcze raz gratz :cup:
|
Cytuj:
|
Gratz
Kiedy obejrzałem to odrazu Astronis stał się moim idolem. Wie ktoś może ile on ma lat, w jakim mieszka miescie i jaki miał lvl jak wykonywał tego Annihilatora??:] :)
|
@up
boze.. co za idiota.. Archeolog zaj%#$@ny -.- zobacz pierw date ostatniego posta X( X( X( X( X( |
Cytuj:
Loooooooooooool, na chuj idswieżasz temat ze stycznie ubiegłego roku? -.- Zaśmiecasz tylko forum ... |
File Not Found..
|
no właśnie nie można ściągnąć (bo ten film jest na rapidshare.de, a tam chyba już nie ma żadnych plików)
|
A to nie można się już wypowiadać nt. czegokolwiek, bo ostatni post był dawno temu? Nie no, pewno lepiej założyć jakiś nowy topic.
vNs'Cru, Kamil1000 - filmik można nadal obejrzeć na youtube, jak również na googlach (http://video.google.pl/videoplay?doc...76165272421906) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |