Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Konkurs "Grand Tour Exp 2006"- Komentarze do konkursu. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61854)

jaruczek 12-02-2006 14:39

kiedy nastąpi oficjalne zakończenie konkursu i poznamy zwycięzce oraz jego filmik? :P

Rapidos 12-02-2006 14:42

Swoim postem chciałem wam dać do zrozumienia, że wasze dalsze wypowiadanie się tutaj i próba wpłynięcia na decyzje jury nie ma sensu więc czekajcie cierpliwie zamiast naciskać na nich. To oni sponsorują ten konkurs i to oni decydują. Ja powiedziałem tylko, że chciałbym, aby jego zgłoszenia zostało zaliczone i przy tym zostanę. A co do mojej osoby, to nie wydaję mi sie aby to czy gram na OTS czy na oficjalnych serwerach miało jakieś znaczenie, ale tylko dla twojej informacji powiem ci, że mam 2 chary na wyższym lvlu niż ten twój pod nickiem. Mówię ci to tylko aby zaspokoić twoją ciekawość.

Kudell 12-02-2006 14:46

Dobra koniec.Po prostu musimy czekac na werdykt.Ja zostaje przy swoim by unieważnić zgłoszenie Hadesa~.

mwlodi 12-02-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rapidos
Swoim postem chciałem wam dać do zrozumienia, że wasze dalsze wypowiadanie się tutaj i próba wpłynięcia na decyzje jury nie ma sensu więc czekajcie cierpliwie zamiast naciskać na nich. To oni sponsorują ten konkurs i to oni decydują. Ja powiedziałem tylko, że chciałbym, aby jego zgłoszenia zostało zaliczone i przy tym zostanę. A co do mojej osoby, to nie wydaję mi sie aby to czy gram na OTS czy na oficjalnych serwerach miało jakieś znaczenie, ale tylko dla twojej informacji powiem ci, że mam 2 chary na wyższym lvlu niż ten twój pod nickiem. Mówię ci to tylko aby zaspokoić twoją ciekawość.

To nie ten topic, bo kogo tu interesuje, że masz 2 chary na lvlu 50+ ? :|
Raczej nikomu nie uda się wpłynąć na decyzję moderatorów z Tibia.pl, więc pisanie takich postów nie ma sensu. To tak dla informacji ;)

pulas 12-02-2006 14:50

@Kudell

Popieram tego pana wyżej... Moim zdaniem powinniście (tibia.pl) zdyskfalifikować Hades~ za nie stosowanie się do regulaminu.

mwlodi 12-02-2006 15:07

dziwie się, czemu jeszcze żaden modek się tutaj nie odezwał :P :]

jaruczek 12-02-2006 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaruczek
kiedy nastąpi oficjalne zakończenie konkursu i poznamy zwycięzce oraz jego filmik? :P

odpowie mi ktoś na to pytanie?:confused:

miszko77 12-02-2006 17:52

konkurs do bani

Pomysł na konkurs na roku :D do bani.Nie wiem czemu dawac szanse dla ludzi grajacych na rooku. Wiadomo, ze nooby nie wygraja konkursu. I ograniczony czas (4h) np chcem kupic ropa bo wiadomo ze rope jest niezbedy i musze stac dajmy na to 20min i czekac az ktos sprzeda z laski swojej line. Moim zdaniem taki konkurs powinien polegac na tym ze sie startuje od 8lvl na rooku i mozesz sie przygotowac z calym eq i z innymi rzeczami i nie koniecznie trwac 4h. uwazam ze to troche przyduzo, mogloby byc np 2h. Chyba by to wystarczylo , na pewno wylonilo by to najlepszych tibiowcow Gdyby konkurs trwal 2h na pewno bylo by wiecej uczestnikow. Ja przynajmiej jak zobaczylem ze 4h to odrazu zrezygnowalem.PROPONUJE ANULOWAC KONKURS I ZROBIĆ JAKIS SENSOWNIEJSZY!!!

PS:ale juz popracujcie troche nad regulaminem bo jest zakrecony jak sloik od ogorkow :P

fAYL 12-02-2006 19:35

Cytuj:

nie koniecznie trwac 4h. uwazam ze to troche przyduzo
Taa, jest sporo innych zajęć niż granie 4h non stop na rooku. :|
Nawet w godzinkę wyniki byłyby 7-8poziomowe, łatwo można by wyłonić zwycięzcę...

Windy mimichal / inferna 12-02-2006 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rapidos
Mam nadzieje, że zaliczą Hadesowi ten film, bo nie moge już patrzeć na te zawistne posty ludzi, którym sie nie udało być w trójce i teraz za wszelką cene próbują wpłynąć na werdykt tibia.pl. Skończył nagrywać film przed czasem i według mnie to powinno być wyznacznikiem.

Zgadzam sie.
Oby mu zaliczyli.
Przeciez te 3min nic nie zmeinia. Jest on dobry wiec nalezy mu sie nagroda!
A serwer forum tibia.pl tez czasami nie dziala najlepiej.

pulas 12-02-2006 21:32

@up...

No chyba ty nie umiesz czytać także regulaminu -.- do 9:30 a nie do 9:33.. więc powinno to być ewidentne dyskfalifikacja...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tzaro!
@Hades~
Według mnie jeśli masz troche honoru sam przyznasz o swoim złamaniu regulaminu.Jeśli chciałes expic ran to podczas savu mogles zhostowac fimik.Jeśli mu sie deruje te 3 minuty to nastepnej osobie ktora zamiescial o 9:34 tez trzeba bedzie draowac bo to tylko 1 min wiecej i tak dalej , aż dojdzie do 10 rano :P Tyle wdług mnie :D
Pozdro

I on dobrze powiedział... Regulamin to Regulamin !

Kudell 12-02-2006 21:52

Jeżeli uważasz ze nalezy mu sie nagroda bo nabil ponad 12k expa ale nie umie czytac regulaminu to jestes chyba w bledzie czlowieku.Jezeli on ma otrzymac nagrode to kolejny gracz ktory uzyskal 20 expa mniej tez powinien dostac nagrode jezeli ma byc sprawiedliwie.3 minuty nie robi roznicy chyba dla ciebie.Hadesowi nie nalezy sie nagroda moim zdaniem niech sie nauczy czytac a potem niech startuje do konkursu.

"Zgadzam sie.
Oby mu zaliczyli.
Przeciez te 3min nic nie zmeinia. Jest on dobry wiec nalezy mu sie nagroda!"

Jeżeli nalezy mu sie nagroda to niech zostanie ogloszone 3 miejsce zajete przez 2 graczy.Byloby to korzystne dla obu graczy poniewaz jeden dodal za pozno post a drugi zrobil to w regulaminowym czasie ale uzyskal wynik o 20 expa mniej.

PiXik 12-02-2006 22:01

lol?na bank daje że koleś miał pecha przerwe w dostawie netu albo po prostu zegaterek inaczej mu chodzi jesteście zawistni a on ma pecha.

Kudell 12-02-2006 22:05

W regulaminie jest napisane ze nikogo nie obchodzi ze nie miales neta albo cos.Przez 30 min mozna naprawde dac duzo postow -.-.

Didier19 12-02-2006 22:06

Przeczytałem cały regulamin.

Przeczytałem cały regulamin, i wiedziałem że do 9:30,można nadawać zgłoszenia, zrozumiałem regulamin lecz niestety niejestem szczególnie dobry w dziedzinie komputerowej,i po prostu więcej czasu mi to zajeło.

Kudell 12-02-2006 22:09

Chyba zarty sobie stroisz czlowieku.Jezeli uwazasz ze sie nie znasz na komputerach dobrze to po co wogole sie brales do nagrywania filmu i brania udzialu w konkursie.

pulas 12-02-2006 22:11

BUHUAHA no nie teraz to zapadam... ale w Tibie umiesz grać i Tibia Cam właczyć? No więc nie wkręcaj, że nie wiedziałeś jak zrobić... poprostu dałeś posta za późno. Aż o 3 min !

Milaredo 12-02-2006 22:27

Ponownie

UwaŻam Że Konkurs Opwinnien OdbyĆ Sie Po Raz 2 . To Nie Uczciwe Ze Gracze KtÓrzy Zaczynali Piwerwsi Grali Na Inych Zasadach Mniej Zaostrzonych . TakŻe Za TydzieŃ By Mozna ZrobiĆ Ponownie. I WiekszoŚc Ma Że Film KoŃczy KoŁo 250 Minuty . A W Regulaminie Jest Ze Ma Sie KoŃczyĆ W 240 NeizaleŻnei Od Niczego TakŻe WiĘkszosc Powinna ByĆ Zdyskfalifikowana ??

Didier19 12-02-2006 22:38

Niewiem co o tym sądzić i uwarzam że 3 minuty spóźnienia to niejest jakieś poważne złamanie regulaminu,po prostu nieudało mi sie wyrobić w określonym czasie, moim zdaniem 2 miejsce egzekwo byłoby dobrym rozwiązaniem, lecz decyzja i tak niejest zależna od nas, tylko od pracowników tibi.pl, dalsza dyskusja na ten temat zdaje mi sie być bez sensu, i niebęde więcej pisał postów na ten temat.

$corcerer 12-02-2006 23:29

Temat spóźnienia zostanie przedyskutowany. Argumenty zostały przedstawione, musicie poczekać

Reedycji konkursu nie będzie. Wybijcie sobie to z głowy (przynajmniej w najbliższym czasie)

Dipto 13-02-2006 06:16

lol

ludzie ideą tego konkursu miała być dobra zabawa, a co poniektórzy tu zachowują sie jakby ktoś krzywdził ich matke...
btw to nie jest nabijalnia postów (jak niektórzy np wlepiają 2 pod rząd)

Skorpionex20 13-02-2006 07:35

konkurs wypasiony ;) i z tego co wiem wbilem najwiecej expa :P troche pocierpialem ale nie zaluje. A ci co pisza o reedycji konkursu sa po prostu zabawni kazdy mial 1 próbe nie udalo ci sie masz pecha po co sie żalisz na forum ze nie masz eq na roku etc. Moze 4h na mainie teraz ? :P Demonia hunt mniam :D

Rybzor 13-02-2006 14:50

Proponuje na stronie glównej Tibia.pl w newsie z konkursem zaznaczyc ze konkurs sie skonczyl zeby zaden nuP nie robil sobie nadziei

Windy mimichal / inferna 13-02-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pulas
@up...

No chyba ty nie umiesz czytać także regulaminu -.- do 9:30 a nie do 9:33.. więc powinno to być ewidentne dyskfalifikacja...

I on dobrze powiedział... Regulamin to Regulamin !

Potrafie przeczytac regulamin. Zanim wyslesz posta zastanow sie dwa razy. Nie musisz odpowiadac na kazdego bo to i tak nic nie zmieni. Moim zdaniem niestety Hades zostanie wyeliminowany za regulamin jednak moge wyrazic swoja opinie i ja wyrazam.
A moja opinia jest taka ze powinno mu sie zaliczyc :)

Kudell 13-02-2006 18:06

Moje zdanie na temat tego spóżnienia.
Hades Hamilton powienien być zdyskwalifikowany i to tyle,trzeba czekać teraz na wyniki.

N4zgul 13-02-2006 19:37

Dajcie linki do filmików z dobrymi wynikami bo jakoś niegdzie nie moge znaleść.Z góry tnx:)

Sohard 13-02-2006 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kudell
Moje zdanie na temat tego spóżnienia.
Hades Hamilton powienien być zdyskwalifikowany i to tyle,trzeba czekać teraz na wyniki.

Wszyscy slyszeli juz twoja wersje prze te 5 stron...

Moim zdaniem, Hades powinien zajac 3 miejsce. Chocby dlatego ze server tibia.pl nie dzialaja w ekspersowym tempie. Wkoncu nabil expa tyle - i ma teoretycznie 3 miejsce...

A co do reszty, to zal jak widze ciagle ten sam tekst "Nie powinno byc zaliczone bo spoznil sie az o 3 min"...
przeciez modkowie lepiej od was znaja regulamin bo sami go pisali

~zal.pl !

pulas 13-02-2006 21:04

@up

Tak tylko że te 3 min robi BARDZO DUŻĄ RÓŻNICE. ! Jeżeli uważasz że powinni mu zaliczyć ... to chyba regulaminu także nie umiesz czytać :P

Sohard 13-02-2006 21:49

Umiem czytać, zapewne lepiej od Ciebie.
A co do 3 minut to juz mówiłem swoje.
Moderatorzy zadecyduja, a ich decyzja bedzie sluszna! Nie twoja decyzja.
Moim skromnym zdaniem , to ty jestes po prostu zawistnym 12latkiem, ot co.
I skoncz juz spammowanie o jednym i tym samym.

Over and out~

Sir Patologia 13-02-2006 21:50

Wszystko zależy czy modkowie ocenią to jak maszyny surowo i nie patrząc, że to 3 min i neta nie miałem czy coś w tym rodzaju. Czy rozpatrzą to pod każdym względem. Od nich zależy i jaki by nie był wynik nikt nie może mówić tu o sprawiedliwości, ale kto mówił, że świat jest sprawiedliwi.

pulas 13-02-2006 22:05

Zapadam z chłopców.

Windy mimichal / inferna 14-02-2006 08:09

UP
Obys nic nie wygral. Takie jest moje skromne zdanie.
Trzymam kciuki za Hadesa.

Prosze Cie nie odpowiadaj na mojego posta Pulas, ze nie umiem czytac regulaminu. Powiedziales to juz kilkanascie razy do roznych osob. Nie mowie, ze nic nie wygrasz tylko obys nic nie wygral.
Wiekszosc osob dobrze wie jaki jest regulamin i ja tez!
Zgodnie z regulaminem Hades powinien byc wykluczony.
Sa tacy ktorzy nie widza Hadesa na podium a a sa tacy co chcieliby aby zostal on do niego dopuszczony.

ps. Regulamin mozna zmienic jesli organizatorzy tak zadecyduja.

Blind Guardian 14-02-2006 12:14

@Kudell i pulas
Prosze, napiszcie jeszcze wiecej postow. Wasze w tym temacie zajmuja 50% miejsca chyba. Naprawde, zastanowcie sie 8 razy zanim cos napiszecie bo to zwykly spam. Ludzie juz po pierwszym poscie zrozumieli o co wam chodzi. -.-

mwlodi 16-02-2006 15:57

sry, że się wtrącam, ale czy rozstrzygnięto już ten konkurs???? ;)
jestem ciekaw...

Sir Patologia 16-02-2006 18:28

@Up
A widziałeś gdzieś stosowną informacje? Tibia.pl chyba napisze newsa, a nie będzie to ukrywała. :)

.::SwetR::. 17-02-2006 22:42

Powodzienia

Konkurs całkiem ciekawy mam nadzieje że wygra ktos kto gral sprawiedliwie :) zycze wszystkim powodzenia a gratuluje wysokich lvli:) :cup:

PS. Jak ktos che się pozbyc postaci ktora brał udział w konkursie to pisać do mnie :) bede wdzieczny najlepiej jak by miala powyzej 8 lvl.8o

Pozdrawiam:p

Charlotte Makantana 20-02-2006 05:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cocerer
emat spóźnienia zostanie przedyskutowany. Argumenty zostały przedstawione, musicie poczekać

wiec czemu wy jeszcze sie klocicie na ten temat? juz koniec... teraz macie czekac?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kudell
Chyba zarty sobie stroisz czlowieku.Jezeli uwazasz ze sie nie znasz na komputerach dobrze to po co wogole sie brales do nagrywania filmu i brania udzialu w konkursie.

moze chcial sie sprawdzic? czy mu sie jednak uda... a Ty musisz od razu chlopaka strofowac...

Jankud 20-02-2006 20:22

Mi sie wydaje czy wejscie na strone z linkami do filmow zostalo zablokowane ? Albo czemu ja nie moge wejsc i mam jakis blad? Czy to moze byc zwaizane z postami , a dokladnie ich iloscia ?
Zeby nie bylo Offtopu
Jak dla mnie bicie na rooku tyle expa w 4h to masakara, ale powinno byc zabronione dawanie lf , bo to jedyny czynnik (oprocz ilosci graczy) jaki wplywa na szybkosc expienia. Bo zakladamy ze eq maja wszyscy , ale lf'ow to wszyscy juz nie maja.

Dwimenor 21-02-2006 13:34

@up
Temat jest zablokowany dla normalnych userów. Tylko Moderatorzy i Admini mają tam wstęp.
Co do lf: Było już tłumaczone, czemu na to zezwoliliśmy-oszczędziło to wielu problemów Wam i Nam

P.S
Mam nadzieje, że nie będzie linczu na mod team po ogłoszeniu wyników;)

Kuryca 21-02-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pulas
Zapadam z chłopców.

Ej, ale nie zsikaj sie, gdy sie okaze ze nie zdobyles nic, ok? Tak samo Kudell.
Może i Hades zostanie zdywskwalifikowany, ale przestańcie się podniecać tym, bo ten temat schodzi na psy przez was!

Już niedługo wyniki :] Jestem ciekaw kto wygra.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50.