![]() |
Crowal, mam pomysł na pociski. Mianowicie może być śrut, ale wieeele mniej, albo jakieś łuski typu amunicja do AK-112 z Fallouta, ale mniejsze. Co ty na to?
@up Nom, chwal się sławą, a fake olej i zostaw na pastwę noobów. Przecież tego każdy chce!(dla mniej inteligentnych, to była ironia. Dla jeszcze mniej inteligentnych, robię sobie jaja) |
Taa wy***iste :dance:
10/10 MOR PLAX!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 |
Cool i moje podwójne wejscie <turok> i razor heheh ładna strzelanina.CO wiecej xD edit i z tymi łebszotami skąd wiedziałes ze tak je lubie bo w łarroka zemną niegrałes :P
|
Cytuj:
2. Po prostu jesteś b. dobry w strzelaniu... Ale niezbyt mądry :-] |
Oh...Fajne...Fabuła cudna...I ofiary musiły być ;)
|
Fajne, szczegulnie ostatnia część, wprowadziła fany klimacik B)
Mam szczęście że nikogo nie za****łem bo bym był huntad4ever... uff... Tu ocena jest jasna ;] |
Przykro mi ale Sven ma zły dzień i Sven musi ponażekać.
-Troche dziwne- Silversi se wchodzą jakgdybynigdy nic.Wogóle po co? -Po wybuchu miejsce po drzwiach. -Tak ich rozrzuciło że stali ramie w ramie z przestępcami -Maltretuja Avagera-Hmmm....chciałeś się zemścić ,aczkolwiek...Byłoby strzelają do a nie maltretują. -Miejsce po drzwiach na ostatnim obrazku. -Jak silversi wracają...Takie dziwne podłoże -Za ten text o zabiciu mnie :P W/w to malutkie błędy które nie wpływają na ocene. Ocena: 8/10 |
ładne,ładne najjjs
gz pomysłu i podwójny gz wykonania :D |
świetny fake Crowal (tak jak inne fakei w twoim wykonaniu)
fabuła 10/10 wykonanie 10/10 PS.fajne teksty:) |
Fake fajny tylko troche pomyliles koncowke trzeciej czesci powinno byc tak:D
http://img84.imageshack.us/img84/8905/allf3rr.png :D:D:D:D:D:D:D:D:D @A tak na serio :P Fake rozkreca sie i jest co raz lepszy czekam na dalsze czesci dawaj czesciej plx plx plx :baby: |
up:
Co ?!!1 Ja powiedziałem "żeczy" ??!?!?!?!? Coś Ty zrobił -.- (pisze się R-Z-E-C-Z-Y). |
@up
tam gdzie powiedziales Żeczy to jest to screen crowala on to zrobil ja go tylko wstawilem na 1 miejsce ;) wiec nie do mnie sie pluj tylko do niego :D |
Byś się za turniej wziął, a nie w jakieś dziadowskie gangi bawisz! Nam to wystarczy ten, no... paliwowy gang! O!
Ja tam związany jestem? Napisy mnie zasłaniają... A pociski lepsze. Jeszcze może nei perfekcyjne, ale już wielka poprawa. I "KUWA" czemu stara grafa? :< @down: Te płyty (czarne, białe, szare) są jeszcze z 7.5. |
Cytuj:
P.S. O co chodzi z tą grafą? A to "kuwa", to tak żeby non stop nie było bluzg. |
Crowal, wezme to na spokojnie... gdzie ja "kuwa" powiedzialem kiedys "karlin", ze mi to teraz wypominasz??!! (mialo byc duzymi literami, ale gorzej by sie to czytalo ;P)
Pociski od tych zwyklych ludzi wygladaja jak krzyze xD (nie ma to jak sie czepic szczegulow, co nie?) fake oceniam na 10-\10, bo zkrzaczyles mi kwestie ;( |
Crowa, hihihi, ale z ciebie łobuziak... brzydko mówisz... ;>
KRÓTKIE. Tyle. Choć całkiem niezłe. 8/10(po raz pierwszy dałem ocenę!) Edit: A gdzie wolisz? ;> |
Cytuj:
Macie się z czego nabijać... Śmiejscie sie... @Nadrill: W moim fake'u, czy ogólnie? :| |
naprawde super fake! Fajny pomysł z motywem walk gangów (L.A. Criminal RuLeZ:p )
Brakuje tylko poscigów po zatłoczonych ulicach xD |
Rotfl. Z tą kroplówką tylko żartowałem ;)
Tak na serio motyw snu jakoś mało pasujący. Zaraz mafiozo wyśni swoją straszną śmierć, to znaczy zamorduje go przyjaciel: jego gumowa kaczuszka którą bawi się w kąpieli. Ponadto nie ma czego wytykać. |
Cytuj:
|
Git.
Grafika: 10/10. Ortografia: 10/10 (Coraz mniej ludzi błędy robi, nie mam się czego czepiać -.-) Średnia: 10/10 + Nareszcie normalne pociski (+1) - BUUUUU! ZNOWU NIC!!! Ocena: 11 @Crowal Aaaa.... skoro tak to się nie czepiam. |
Cytuj:
No w końcu na pociski nie narzekacie. Chodzi ci o tą kwaterę obok mojegho mieszkanka? To mieszkanko do wynajęcia... W jednym z późniejszych odcinków ktoś ją wynajmnie. Więc fabułe już mam całą... Przewiduję ok. 10 odcinków... Mooooże powstanie później kolejna wersja(Mafia zza granicy ;), ale nic więcej nie zdradzę)... Ale najpierw skończę OaR... Jeszcze tylko ok. 4-5 odcików!!! |
Eeee i w końcu ja to moia ólóbjona dżęźć ia hdze więdzej!!!1111oneoneoneraz....
Oki to teraz na poważnie: część fajna nawet, nawet te pociski... ale hum grafika to głównie podłoga i nic więcej (wiem,wiem nie zrobiłbym leszego ale co tam ;P) Chociaż fabuła mi się podoba więc: 9/10 :) |
;))
No no :D:D:D:D
Musze pogratulować pomysłu i wykonania :) Takie "Maffijne" historyjki bardzo przyciągają :) Czekam na więcej. Jak narazie 9/10 bo niektóre elementy niedopracowane. (np. strzały i obroty policjii w nie tą stronqe :P ) :baby: ps. z chęcią bym sie tu znalazł jeśli można :creature: :creature: :creature: |
Mnie się ta część najmniej podoba...Ale to nie znaczy że źle...
|
- czyścimy.x
|
Bardzo fajny Fake :D Mi sie Bardzo Podoba :D:D Rób Dalej :D
|
Crowal czemu padło na mnie :( wogóle to 9/10 to nie bedzie to samo bezemnie XD
|
Cytuj:
|
spoko
ogółem fake spoko :)):)
9.9/10 I jakbys mnie mogl gdzies wcisnac w next part... ...Cieszyl bym się:] |
świetny fake crowal nie znałem cie z tej strony :D
|
Crowal twoje Fake'i są świetne tylko jedna prośba. Zmień te "Psy" na coś bardziej normalnego bo nie wiem jak innych ale mnie to ciut uraziło. Mam Ojca w Policji który ciężko pracuje ( technik wiec bawi sie w odcinanie trupów ze stryczka,wyławianie topielców,sekcje zwłok i inne malo przyjemne zajęcia)
więc jakoś trudno bylo by mi go nazwać psem......:] W końcu nie wszyscy policjanci na te przezwiska zasługują :) |
Cytuj:
...zartowalem Vader ma racje, nie wszyscy na takie przezwisko zasluguja ;] |
Super
Crowal :P robisz najlepsze fake'i ;]
nie widzialem lepszych |
super fake dalej i moze mnie tam wcisnij ;p nick Maver daje 12/10
|
Cytuj:
1. Moje odczucia co do policji są inne. 2. Inni jakoś się nie skarżą. 3. A czy ja robie fake'a o psach, tnących ludzi na kawałki? :| ... Nie wydaje mi się... A chciałem pokazać to na moim fake'u, jak Policja wpie.....la się w nie swoje sprawy. Ktoś się chce bić? To niech się bije. Ktoś ma wojnę gangów? To niech wojuje albo się wypisze. Dlatego nie zmienię tego. A jeżeli naprawdę nie podoba ci się ta nazwa -.- To olej fake'a... :P |
no co tych psów to nie uważam że to takie straszne
on wcale nie ma na myśli nikogo konkretnego to taki stereotyp jak o blondynkach a żadne blondynki nie robią demonstracji przeciwko kawałom o nich (chyba) po za tym ojciec mojego kumpla pracuje na wysokim stanowisku w Policji i mój kumpel jakoś strasznie nie wścieka się na określenie Psy, widziałem nawet jak sam pisał w wielu miejscach HWDP 8o |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Miałem kilka nie miłych spotkań. 2. Myślałem że zrozumiałeś to z punktu 3. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |