![]() |
Jeżeli widzę to temat jest o kasie i broniach a nie o pomocy ci.Ale widząć że jesteś w potrzebie pomoge.Najlpiej znajdź sobie high lvl. przyjaciół.Skombinuj sobie broń i tarcze i scale armora i idź na trolle ewentualnie dwarfy.A teraz co do nazwy tematu:::kasa:50k itemy: boh:90k giant sword:60k dragon shield:10k bright sword:30k p-ammy:9k w-helmet:6k
|
Jestem magiem, wiec nie wydaje duzo kasy na sprzet, ale nie jest zle. mam noble armor(6k), c helmet(6k), d hamer(5k), p legs(3k), dwarfen shield( 100gp), oraz jakies mniej potrzebne duzrnoty( jakies niecale 500gp). Czyli rachunek jest prosty-20.5k
|
Ja powiem po prostu jakies mocno zaokrąglone 25 k ;)
No bo co dodać. Kaski z 8 k :P.Runki zużywaja sie prawie na bierząco,a sprzetem się tu nie będe chwalił bo zrachunku widac, że za dobry nie jest :P. |
wiec ja w gotowce to jakies ~15-20K a w sprzecie:
GS-60K FS-25K w-helmet -10K K armor -11K p legs 3K crown shield -25K czyli ok 134K (ceny eq - sa to ceny za jakie ja kupilem dany sprzet :) No i jeszcze kilka gp w runach ok 6K |
mam jakies 10k w platynach i 5k w eq nie mam duzo kasy poniewaz mam dopiero 15 lvl i jestem druidem i dopiero zaczynam porzadnie robic uhy i je sprzedawac mam nadzieje ze niedlugo bedzie mi lepiej szlo!! :]
|
w goldzie jakies 700gp :D hehe w stuffie- 12k+ 35k+ 15k+ 10K+15k + 20k = 107ki 700gp
|
ja mam 11k w platynach i jakies 40 w eq.
|
!!!!!
A ja mam w depo 54k a na sobie 160k.na jednym charze oczywiscie mam 25lvl tylko. See Ya B)
|
Kasa i stuff
mixim dziekuje wracajam do tematu
mam na innym char 4platinum wraz ze stuffem jakies 5k ------ Edit by Gremlin Jest temat zeby sie chwalic to sie chwalcie raz a nie kazda postac po 2 razy, Draxolini dostal po 1 punkcie ostrzezenia za postowanie, nastepnym razem bede bardziej surowy. |
Ja mam 20k w stuffie, 20k w loocie.
|
kasa i stuff
DZiekuje za rade mixim wracajac do tematu
mam jakies 3k z sprzetem moze wiencej teraz na innej postaci |
ja jestem knightem 27 lvl i mam 2,8k w platynie buhahaha (i czym tu sie chwalic :P) i jakies 18k w sprzecie :D
|
Hehhe.
Musiałem liczyć. :) razem z moim stuffem mam 103k i 746gp :D <ModEdit> Na kij ci tyle emotek? jedna styknie... |
Ja mam w kasie 2,4 :D, a w stuffie 2,5k czyli razem 4,9k :D .
Ale gdybym grał np. na harmoni to mój stuff kosztował by 8,9k 8o . |
Ja nie mam kasy ( kupuje zaległe czary na bieżąco), ale w stuffie mam coś koło 30k ( 15 lvl sorc)
Planuje pdniesienie tego poziomu do co najmniej 50k w najbliżsyzm czasie :D :] |
Cytuj:
|
odświeżanie tematów z przed 2 lat rox?
|
Edit:
Lól nawet nie zauważyłem, że ten temat jest odświeżony :p me n00b... |
a ja tez będę archeologiem ale będę badac starozytnych greków i rzymian a nie stare tematy na forum
|
Ja mam aktualnie 9k w kasie,a w eq gdzies około 30k i jest spoko.
;) ;) |
Cytuj:
|
Ja mam 21k 13lvl paladyn B) .Bo przesłałe wszysciutkie zeczy do niego i sprzedałem :]
|
hm..
40k+[ (120k+40k+40k+35k+16k+50k+50k=341k)=Stuff] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |