![]() |
Jakbyś mógł to weź i mnie to tego fake'a :] . Jeśli się zdecydujesz mnie wziąć, to chcę mieć nick Blood Warrior. ;)
|
A jak ja ładnie poproszę to też mnie weźmiesz do Fake'a ?
@Thalas: Te jajka możesz sobie dodać do podpisu, co miesiąc są pojawiają się nowe a ze starych się coś wykluwa. Może to być jakiś fajny zwierzak albo jakiś psychiczny wytwór chorego grafika :P nigdy nie wiadomo. |
Thx
@Blaszy: Dzięki, wkońcu wiem o co chodzi z tymi jajacami:p
|
Super Fake
Noooooooo, muszę powiedzieć, że Fake jest super. Z niecierpliwością czekam na następną część. Moja ocena:
Fabuła: 10/10 Pomysł: 10/10 Grafika: 10/10 Średnia 10/10 :D :D :D |
co tu dużo mówić
swietna historyjka Jak możesz to dodaj mnie:D nick ciechanowiec:D czkeam na dalszą historyjke |
zajefajny fake ja daje 9/10
|
Bomba poprostu zajefajny fake ocena 11/10 a przy okazjii mógłbyś mnie wrzucić do na stępnego fake'u :) :) :) :)
|
- czyścimy.
|
dobre dobre dam ci 8/10
tylko uważaj bo cie misza zacznie od lizusów wyzywać dlatego że dałeś Avagera do fake :D |
Ej, a mnie gdzie wcięło? Przecież byłem na wyprawie i przeżyłem demona.
Wykonanie: 8/10 (nudne tło, mogłeś urozmaicić, poza tym kilku bohaterów pogubiłeś.); Ortografia: 7/10 (głównie wypowiedzi Avagera, choć nie tylko). |
Reanimuj go!!
Uważam, że powinieneś reanimować tego fake'a, przeczytałem przed chwilą całego i sądzę, że powinieneś wykorzystać Swój talent do fake'owania...Mam nadzieję, że powrócisz do tej opowieści bo mnie bardzo zaciekawiła. Spojrzałem na date ostatniego posta i postanowilem wysłać go gdzieś blizej ( jesli sie uda :D ) zeby inni mogli podziwiać Twoją twórczość. Ja daję 10 / 10 i kropka :)
|
Nice Fake>.<My nick
Hmm, wdg.mnie jeden z ciekawszych fak'ów na tym forum. :cup: Ciekawa fabuła, akcja, outiffy jak powiedzieli moi poprzednicy. Twój outiff jest bardzo ciekawy(fajnie wygląda). Oceniam ten fake na 9/10 dlatego że te włosy tak kiepsko wyglądały :). Jeśli potrzebujesz ciekawego nicku do fak'a to możesz wziąść nick Nerchio :D najlepiej on pasuje do maga, także zastanów się nad dodaniem tego nicku(wymyślonego przezemnie). :) :cup: No dobra troche sie rozpisałem to ja już kończe Papa
Ps. Jeśli go oczywiście kontynuujesz(niestety zauważyłem że dużo fak'ów zaczynasz a mało kończysz). Papa |
Cytuj:
|
- czyścimy.
|
Kul fake, rób dalej, super :P:P:P Hehe, tylko, albo mi sie zdaje, albo gdzies widzialem juz tego fake'a? Az do momentu Banshee...
NEXT NEXT NEXT NEXT |
Fake bardzo ciekawy i podoba mi się. Oceniam na 9/10. Czekam na kolejną część.
|
Spoko ale why pomoc dla ....... te ?? sam niemożesz kolorować!Rozumiem że ci sie nieche ale mogł bys sie trochę wyslic ok daje 8/10
|
Ja jestem fak'owcem i opisałem już u góry, dokończ tego fak'a bo mówie jest CIEKAWY NAWET BARDZO!!:)
|
- czyścimy.
|
Rub dalej!!!Rub dalej!!Rub dalej!!!!Rub dalej!!!Rub dalej!!!
10000/10:P |
Mam dwie zeczy do powiezenia
Pierwsze to ze gratuluje ci tych efkow bardzo dobre rob tak dalej! 9/10 (jak ktos bardzo aldnie powiedzal nigdy nie jest tak dobze zeby nie mozna bylo byc lepiej :P) a i wajne to bylo jak wparowal na drzwi to bylo najlpsze :D
Druga to kwestia tych jaj jak je dodac do opisu chce tesz miec zwiezontka :D I rob tak dalej dobry jestes ^.^ |
Cytuj:
LOL?Strzelilo cie na max'a? @top? Bardzo Ladny fake rob next part :) moja ocena 9/10 ;) |
Senny jestem i jakieś dobre oceny daje 10/10....
|
Fajny fake.
Grafika 9/10-Włosy Kark Krissa Fabuła10/10 Ogulnie 9,5/10 |
@Dark Kriss
Zmien nick na Kark Kriss Xd |
fabuła świetna, fake też. 10/10. dodasz mnie też do fake'a jeśli masz jeszcze jakiś pomysł na rolę? Nick:Aynahanir
|
Cytuj:
top:mor plax! pachnie troche jak super hiroł, ale pozatym świetnie! 9/10 jakbys mógł to mnie też dodaj. nick: Celoz moge byc sorcem albo knightem. |
to Jest Zajefajne Rub Dalej
W Opisie Mam SwÓj Fake |
To jest super!!
Rób, rób i jeszcze raz rób!!!:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |