![]() |
To świątynia na mainie np. kiedy wychodzisz z rooka to najpierw w swiatyni jestes :)
|
Dlaczego ja!! niechodzi mi ciagle a innym...!!! ;( ;( ;( ;(
|
Jestem co prawda na rooka weszłem przypadkiem ale mam 2 ss
1. Behemot - oczywiscie mój ded 2. orc raider - znowu ded. Mugłby ktos mi powiedziec jaki jest dobry server ftp bo mi republika niedziała! |
a jesli nie wlacze tego test serwer
a co sie stanie gdy nie wlacze tego tes serwer a bende dalej gral?? ?(
|
:O muwicei co mam zrobic zeby mi dzialalo!!! plxplx X(
|
;( oooo miałem too many players ale tylko raz ..... ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(tam gdzie sie pojawiasz) |
LOL a teraz na dodatek ib blocked 30 min bo zle wpsialem kod!!! X( 8)
|
hmm
ja sie juz od godziny loguje i noc :/ glownie timeout. z 5 to many... tez bylo lipa troche ale loguje sie dalej :| |
ja w ciagu od 19:30 mialem tylko 3 too many ;/ ;(
|
a ja mam tera IP blocked 30 min. ale tylko jak sie loguje na testa jak normalnie to nie mam czemu plxpxlpxlpxlxpxlpxlpxlxplxpxl help meeeee ;( ;( ;(
|
ja sie ciesze bo mam bana na postac a tak to moge sobie pograc :D ale niestety jeszcze sie nie zalogowalem PROSZE JAKIEGOS MODA ZEBY ZROBIL TEMAT W PRZYKLEJONYCH TIBIA EST SERVER I TAM WYPOWIEDZI Z NIEGO I FOTKI ZEBY WKLADAC BO TAK inni zrobia sobie 1000ttakich tematow :D
|
Cytuj:
>.< |
Ja pier***e
Loguje sie odkod powstal TEST SERWER I NIC juz mam takiego nerwa ale proboje dalej!!!
|
czy ktos sie zalogowal juz na free akoncie?? bo ja nie , tylko lognalem sie kumpla kontem z pacciem ;/ moze w nocy o 5 bedzie 0 ludu ale bedzie napewno10000000potworkow ;p
|
Ja sie lognąłem na PACCa 80lvl Master Sorcer ale długo niepożyłem.Porobione są teamy.
P.S: Nie ma skill barow 8o |
Mam 2 fajne ss ale niewiem czemu mi republika niedziała... niewiem czy to jest spowodowane czymś u mnie czy kazdemu nie działa.
Jak ktoś chce zamieścić to dla mnie proszę o podanie poczty, a napewno wyśle. |
dawaj mi to ja zapodam : [email protected]
|
http://photobucket.com/
masz tutaj jest moim zdaniem najlepszy server do ss :) |
Mi cos qcze zaczyna dzialac :) 3 razy pod rzad too many
Ale tak to od 19:30 ciagle timeout ;( |
www.photobucket.com
Najlepszy server do screenów, zawsze działa,łatwa obsługa poprostu super.POLECAM!! |
;( Nie moge :( mam cały czas czekac X( ale jusz raz pisalo mi że jest za durzo osub :O
|
Czy ktoś bez pacc'a się zalogował??.
|
przed chwila zabil mnie demon na rooku!! , teraz zabil mnie bk tesh na rooku
|
Ja sie wbilem na testa od razu jak byl dostepny dla wszystkich. Bloknelem moim 45lvl knightem z Titani demona z dwona sorkami. Loot: Fire Axe :) Z drugim bylo troszke wiecej problemow, bo zgarnelem combo za ponad 700, ale przezylem z 34 hp. Pozniej jednak dostalem kolejne combo i na tm koniec mojej przygody z testem :) Moze jutro jeszcze uda mi sie wbic...
|
SCREENY
Wkońcu jakieś ss z test serveru (servera) :
Kiedy orc ridery pocisneły całe miasto, zabraliśmy sie za ich wybijanie: http://img78.photobucket.com/albums/...s/test0001.jpg Tutaj widac z jaka gracja je cisneliśmy http://img78.photobucket.com/albums/...s/test0002.jpg A tu z kolei widac, że bloker na rooku ma prze... no wiecie na test serverze znajda sposub żeby cie zabić :D http://img78.photobucket.com/albums/...s/test0003.jpg |
Kurde :( ja już dzisiaj się nie zaloguje ale cóż dobrze że test server jest kilka dni a jak wstane rano o 5:00 to raczej sie zaloguje i posiekam troche demony(hahah 23 lv sorc). :D
PS: Dzisiaj logowalem sie 123 razy bez skutku :P |
wbiłem na troche wszędzi edeady, martwe hiper monstra po ziemi wlaja sie zeczy za 1-2k doleciałem nawet do Carlin z Darashii troche pochodziłem, nie stwierdziłem nic nowego moja zabawa się skoczyłe jak sorc 100+ pociagnał mnie SD za 230+ ;)
|
a ja nadal nie moge wejsc - timeout :(
kopia postaci jest z 22 czerwca. |
;( smutno mi :(
|
ja sie wbiłem... doszedlem do dp w ab
postanowilem zakupic mana fluidy... i mnie dojechali :) :baby: |
Za mocne :D jak se tylko stare hasło przypomne to ide tam :)
|
;(
Nie da sie wejść na test serwa z free accout. Bo zawsze jest albo timeaut albo too many paleyr. A szkoda chcialem porobić SS z demonami ;( naprawde szkoda
|
mi udało sie dostać tylko wczoraj wieczorem, grałem ok. 15 minut i moja zabawa tam zakończyła się śmiercią z ręki 4 dżinów (koszą jak szalone)
|
Cało noc na teście siedziałem było zajebiście z 42 lvl na 20 spadłem :D ale z 5 k setow, 2 c sety, steel boots, bp sword ringów, pół bp timie ring itp ,3 warior helmet, 3 bright swordy ,gs, z 2 bp bolt i jeszcze jakieś badziewa.
Na roku zdobyłem Halberd , 50 power bolt, battle axe kasy dużo itp |
ja mam nawet teraz o 6:40 timout i nic sie nieda ciagle conecting timeout dlaczzego ;/ ;(
|
No szkoda ze tak jest a ja mialem na dzisiaj taaakei nadzieje na pkowanie ;/
|
Ja tez masz time auta.Jak sie tego ppozbyc jak wejsc na testa?Mody pomuzcie!!Nie mam pacca to znaczy ze nie bede mugl wejsc.Przeciez pisze ze dla wszystkich!
|
Jak to ma być prezętacja jak to ma gyć po up-date to ja dziekuje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |