![]() |
Zue te fake ;). Podoba mi się że robis wszystkie obrazki w jednej wielkości i że nie jest to "następny fake o ratowaniu świata" (tak jak to coś co było kiedyś tym moim fakiem).
Ocena: Zuo mną zapanowało więc ocena to 666/666 ZUOOOOOO ;). |
SK?? hmm..............
nie wiem co to jednak juz wiem! 8o dostalem olsnienia Super Kaczki Surivial Skunks duzo mi tego do glowy przchodzi xD mam pytanie jak sprawdzic ile ja mam postow?? ;P |
@ci, którzy się pytają co to SK:
SK to ta bajeczka "Shaman King". Sam tego nie oglądam, a znam to tylko z forum. Wiem tyle, że jest to kolejny_anime_taki_jak_pokemony, tyle że zamiast wesołych i kolorowych pokemonów mamy tu jakieś tam duchy. A ja i tak nie rozumiem zbyt tej części... |
up@ te z pokemonami to raczej nie prawda xD
Topic@ Forma układu twoich fake'ów ma cos z Przygód Boga Elevo Tzn. Robisz po 3-5 obrazków z jakąś historyjka bez żadnej sensownej fabuły,ale to wszystko nie znaczy ze jest złe, wręcz przeciwnie ;). Dla mnie jest good i przyjemnie sie to oglada. Czekam na wiecej :D Pozdr0 B) |
Co się temat zakurzył...
Zrobiłem fake i już chce zejść na 2 stronę... KOMENT PLAX! ;/ Już niedługo nowy odcinek, "God attack". |
Wszystkie fake bardzo fajne , gz Nerm;] 10/10 - odpowiednio smieszne, fajne i w ogole;p
|
Ach... nareszcie czuję wiosne...a wy?
A oto nowy odcinek. Enjoy! http://img122.imageshack.us/img122/7508/szatan23vp.png ---------------------------- http://img122.imageshack.us/img122/5674/szatan32qq.png ---------------------------- http://img122.imageshack.us/img122/32/szatan41mg.png ---------------------------- http://img134.imageshack.us/img134/39/szatan63gs.png |
Jak zwykle rox ; ) jedna uwaga - banszi jest wesołA, a nie wesołE; )
Ja również czuję wiosnę... i ogólnie dobrze się czuję:P przez ostatni weekend się zmieniłem... ale nvm ;) |
Nice, nice, nice. Wesołe banszi... Nerm... xD 10/10 Grac!!!111
|
Skomentuję ogół:
Genialne;]. Można było się oderwać od fejków a'la "orki mnie atakują, ale superhero da sobie z nimi radę"... Humor nietypowy, ale świetny;p. Ostatni odcinek taki średni.. ale nie jest zły;]. 8+/10.. A propos, wiosnę to ja czuję od dawna.. tylko teraz tak jakoś buro:< |
Jeden z najlepszych fake'ów na forum. Z poczuciem humoru, bez żadnych efektów specjalnych (Których nie lubie), w dodatku pięknie wykonane. Tak więc uważam że ten fake zasługuje na maxymalną ocene. 10!/10.
P.S. Ten brazylijskii demon rządzi! Br? |
:)Jak zwykle świetne. Coś przekazać?
|
Cytuj:
@topic Może więcej o demonach i noobkach, to zawsze dobry temat na polewke ;) |
Jak moglews obrazic Shaman king.... Grrr Bann od adminow za to sie nalezy... Oczywiscie dla mnie.... SMILE Poprosze 9 punktow bana za to .... Shaman king rulez...
|
Oby tak daley! 666/666
:evul: ZUO ROX:evul: |
@2up
Cicho tam. Ja też to oglądam i nie pluję się bo TO TYLKO ŻART! 666 punktów bana dla niego plz. @topic Demon rulez. BR? OI! xD 666/666 ;P Tak serio to: Ortografia: 10/10 Grafika: 9,5/10 Średnia: 9,75/10 Punkty ujemne: KRÓTKIE! (- 0,5) Ocena: 9,25 |
Wrrr
TAk to jest Nadrill jak sie ogląda ostatni odcinek :/. Koleś to zrobil specjalnie żeby sie ze mnie ponaśmiewać? Najpierw oglądnij wszystkie odcinki!!!!.
A nie się później naśmiewasz :/. Bana to bym mu nie dał ani warna ale lepiej żeby zmienił humor a nie nabijanie się z klasy.... t@pic. Fajne fejki wspaniale zrobione nic dodać nic ująć 9/10 (- 1 za szamana) |
Gratz ;]
Naprawde gratuluje fake'a ;] Może nikt mnie nie zna (Bardzo żadko się wypowiadam) ale moge ci powiedzieć że tak zabawnego fake'a jeszcze nie widzialem :D
Ocena: 9,9/10 Ps. Gratuluje też pomysłu dawania krótkich odcinkówB) dzięki temu nie moge sie doczekać jaki będzie następny odcinek ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Dzięki za miłe słowa. : ) BTW już niedługo 10,000 stuknie... Klikać w podpisowy banerek! ; ) |
Tja, stuknęło ci już 10,377. Rób dalej, bo cię znajdę...
|
Ups, temat trochę się zakopał. No cóż, byłem troszkę 'zawalony', niedługo ukaże się nowa część...
Oglądać pojedynki fake'owe! I kibicować... mi. ; ) |
Super. Tylko zrób demona! xD. DEMON RULEZ! I wrzuć tak kilku noobków z forum, np. takiego Kejw Rata, Nazwa Użytkownika itp. pajaców. Na forum jest takich sporo, ale jest też sporo userów którzy się raz lub kilka zbłaźnili, np. Gratol, więc uwaga, nie pomyl się :P.
|
Ok... mam dla was propozycję(raczej zabawę ;>)...
Do wzięcia jest udział w najbliższym odcinku!!! "oooo" "aaaa" "ja chce plaz" "mnie mnie" hehe, takiej kulaśnej atrakcji nie da się wziąć "plaxami"... Aby wziąć udział w odcinku, należy zrobić najciekawsze zdanie z tych oto trzech słów: zuo, szatan, br? Naturalnie można dodać własne słowa, zmieniać przypadki, itp. Nie jest to superaśny konkurs, zdania składać do... 20. Dziś. Hrhrhr... W najbliższym? Nie tylko! Możesz dostać rolę "przechodnia"(nie będzie często występował, jest to osoba nie wpływająca na 'fabułę')na... dość długo. Zdania na pw. Odcinek już niedługo, czekam tylko na chętnego(co wyśle ciekawe zdanie ;>). Powodzenia! U mnie niczego nie ma za darmo... |
A zamiast Szatan można wpisac np. diabeł? ]:->
|
Jes po 21-szej. Ale że konkurencja jest zerowa, podam swoje zdanie:
Szatan mówiący 'br?' jest bardzo zuy. |
ZUO sie boi Szatana a szatan sie boi BR xD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wyniki, wyniki!
Więc... tak jak przewidywałem, frekfencja nie była duża... ale nie o to chodziło, tylko o szybkie wzięcie zawodnika. ;> Moja decyzja jest taka... poprzysyłaliście mi te zdania, leniwie kliknęłem na skrzynkę i... Co? Zdania są fajne! Dzięki czemu wszyscy, co podali zdania, wezmą udział w 1 fake'u! Żeby nie było słit, wasze nicki... 'zpolżczę'. Hehehe... ;>(można się domyślić, kim będziecie). Zdania NIE będą do wglądu, są tylko mojeee... "Łeee" ... Chciałbym wyróżnić Miszę, który dał zdanie, dzięki któremu po 'ciężkim dniu' od razu poprawił mi się humor. ;> W nagrodę dostaniesz główną nagrodę...Tylko na następny raz czytaj regulamin... Choć było blisko, a byś przegrał z xxxx... Wielkie dzięki za zdania i do zobaczenia w fake'u! -------------------- Myślę nad zmianą graficzną fejka. To znaczy, nie chce dawać go w formie pojedynczych ssów, ale w formie paska. Jak normalny komiks. Co wy na to? BTW Cytuj:
|
Co do tej zmiany, może być - obojętnie, ważne, żeby zachował zuy humor:P... i częściej plx0r, częściej!
|
postaraj sie szybciej dawac faki:P
|
Dostawa! ;>
Tak jak mówiłem, fake ze zwycięzcą konkursu. Rewolucja, fake w formie paska. ;> http://img231.imageshack.us/img231/4845/komiks5ar.png Spróbuję skorygować białe tło, tego nie miało być... EDIT: poprawione. Teraz jest kozacko. ;> |
LOL ten fake jest zajeb*sty!!! 10/10 nie ma bata :cup:
|
Hehehe, niezłe. Pasek skojarzył mi się z tym.
|
Nice
Hola hola, no no, no nawet nawet ;)
co prawda CHOLE**e krótki ale zaFsze cosz Trap roxx :D Ps.: No Nadrill... jestem pod wrażeniem :o a licznik ciągle bije przypomina mi ten fake jakis film, ale obecnie mam drenaż (przez ż?) mózgu i nie przypominam sobie jaki... Oceajna: 9,99/10 Rada: Skończ z tym Demono Br :]... mówie ci.. demony lubią sie mścić :> |
Super!!
Hej! Mi sie tam podobaja takie krotkie odcinki i niepowiazane ze soba.Oby tak dalej, nie mogę się doczekać kolejnej części! Dodasz mnie do fake'a? Jak sie uda to plx o imie <Pacyfix> :)
Jesli masz jakies inne plany to nic nie szkodzi... :baby: |
"Demony niesa nawet takie glupie"
Super fake.wykonanie 10/10 fabuła 10/10... Coś dłuższego będzie się fajniej oglądać. |
Oi! Br?
10/10, ale jeśli patrzyłeś na wcześniejsze moje tutaj posty to o tym już wiesz;) Br? |
'Czegoś dłuższego' nie będę zamieszczać, bo mam inne sprawy niż zamieszczanie nowych(dłuższych)odcinków.
KOMENT plax!! -.- |
Świetne fake'i...a to ze ryby są ZUE to od zawsze podejżewałem...twoje fake'i mają dużo poczucia humoru co jest dosc ważne :D
|
Hahah ;D bardzo fajne, tylko szkoda ze tak pomieszane po stronach ;P ale i tak wypasione ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |