![]() |
Cytuj:
|
Arena
Gdybym to ja tworzył tibie, to bym rozwijał rookgard.
Zrobiłbym arene na która może wejsc jedna osoba i za każdym razem jak pociągnie dźwignie, pojawia się coraz lepszy stworek hehe. |
a ja mam inna propozycję
poprostu więcej węży,bugów i wilków;)
|
dobrym rozwiazaniem jest bramka na te potwory ale 8+ bo przecierz w 100% nie jest dla rookslayerow(np. ja)respy powinny byc wieksze-idac na szkielety z 9 lvl we wschodniej czesci wyspy glupio troche jest 1 poinson spider 2 zwykle i 3 szkielety.jama 2 pietrowa,dalej na szkieletach quest chyba na katane i roty.szczerze mowiac tam rzadko kto chodzi,raczej w grupach ale jeszcze rzadziej :)zamiast 3 szkeletow ktore pojawiaja sie co 2-3 minuty moglyby byc tam roty ok.3-4 dalej na miejscu rotow szkielety od 4 - 5.z nowych potworow to bym wzial slime-daje duzo exp-150 a nie ma loota :) nawet chodzac grupa mozna dostac duuuzo experience.oczywiscie kilka na facc i wiecej na pacc(cip moze zarobi)na faccu moze z 2 slimy i to dobrze oslonione przez 3-5 poinson spidery i pozadnie ukryty w podziemiach.na paccu moze z 5 w kazdej "komorze" po 1 by nie dobraly sie do biednego killera slimow :] main mi sie nie podoba-co wejde juz ne zyje i przepada moj eq ale dzieki kolerzance wrzucalem rzeczy do dp :) jesli ktos kto mowi ze rookslayer blokuje respy to jest w duuuuuuzym bledzie.niech zrobi postac rookslayera,niech zobaczy co to znaczy pomagac innym graczom(ja rozdalem jak mialem malo cap ponad 500 gp,ale przerzycilem sie na platynki)
sorry ze sie rozpisalem ale tez cos powiedziec musze :) i przepraszam za bledy |
Omg?
Ty chyba nie srałeś -.-'' Slime na rooku?! masochista czy kamikadze? wez sie zastanów co piszesz ok?X(
|
Okej... więc tak: powybierałem sobie dużo rzeczy do skomentowania i będe komentować na bierząco...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Przydałay by sie takie potworki jak: Amazonka, Dwarf (zwykły), jakies dogi, pigi itp. Biorac pod uwage fakt ze CIP'y maja rookstayerów serdecznie w du**e napewno nie badza nowych potworków bo to by ich (rookstayerów) uszczesliwiło. Ale z drugiej strony rookacze poszli by na jakies Amazonki czy inne nowe potworki a newbie mogli by do woli chodzic gdzie chca (czyt. padac na czym chca) a to by rozwiazalo problem z blokaniem respów przez rookstayerów do czego min, CIPy zmierzaja. Rookstayerzy sa czyms niezamierzonym wiec CIPy nie zrobia nic co mogloby ich uszczesliwic nawet gdyby poprawiło to sytuacje newbich (nie mylic z n00b który na 2 lvl i tak by poszedl na amazonki badz dwarfy swiecie przekonany w potege skilli 12/13 i wooden shielda -.-'') Co do tych którzy pier***ą cos o Witchach, FDkach:faceoff: i Dwarfach Soldach:faceoff: jedno proste słowo WYJDŹ
|
Ten temat zaczyna się juz robić zwykła kłótnia jak tematy o Spike Swordzie... Każdy chce mieć na Rooku inne potworki nie patrząc czy ktoś na nich zdechnie jak szczur czy zabije go jak Herkules... CipSoft nie lubi Rookstayerów i to jest prawda więc nie ma nawt możliwości żeby dawał nowe potworki na Rooka... Pomyślcie, że mamy i tak dobrze... Mamy kilka rotów, troche mino i szkielety, a także miśki i wilki... Przecież żaden newbie (chyba, że noob) nie pcha się na Rot Hella expic... Myśle, że właśnie te potwory (może oprócz miśków i wilków, ale na nich szybko się expi) są dla nas Rookstayerów choć nie zawsze... CipSoft sam robi co chce więc ten temat i cała jego treść mogą być naszymi marzeniami więc nie ma co juz tu pisać komentarzy, że to za silne, z tego wypada to i tamto, bo te potworki, przynajmniej w najbliższym czasie nie będą do zabicia na Rooku...
|
@ UP
Amen. |
Cytuj:
|
gla mnie powinny byc dwaryy to racja zgadzam się ze wszystkimi przydały by się też amazonki,larwy,swamp trolle,willd wariory i bandyty !!! dwarfy powinny byc gdzies w podziemiach tam gdzie są trolle i quest na chaina tylko dużo niżej.amazonki gdzies koło orc spermanów.larwy na bagnach.swamp trolle na bagnach.wild warriorzy na łąkach.bandyty też na łąkach.
pozdro. |
Ja mysle ze powiny byc podziemia w mieiscu dla PACC z takimi potworkami http://img167.imageshack.us/img167/700/lalalgw3.gif
poziom 1 = bardzo duzo poziom 2 =duzo poziom 3 = 5/6 poziom 4 = duzo root i jeden carion poziom 5 = 1 slim poziom 6 = 1 witch poziom 7 = 10 poziom 8 = tak jak anhilator ale zamiast demonow fire devile podziemia powiny byc bardzo duze wiec na powiomie 7 i 4 mozna expic tak zeby nie natknonc sie na duzol ilosc potworkuw na raz a nagrody z anhilatora do wyboru |
@up
Jeżeli ten anni miałby wyglądać jak obecny, to nikt by go nie wykonał, za pomocą lf nie dałoby się leczyć dostatecznie szybko. A czemu zaraz nie wyrzucisz na rooka całego demon seta? |
OOO.Tu można bardzo dużo wymieniać potworków ale mogły by być takie jak:Skun,Badger,Bat,Winter wolf,Hyena,Frost Troll,Swamp troll,Crab,Smugler,dwarf(zwykły),orc warrior,War wolf,Amazonki,Wild Warrior,Carrion worm,Ghoul(jest ale niedostepny).
Mogło by dojść po któryms tam Updacie: -profesja Rookstayer dal facc i pacc(cena 20k i 20lvl) -dodatkowe 2 wyspy dla Rookstayerów -tak jak ktoś wcześniej wspomniał Annihilator(ale bez fire elementarów bo sa za mocne jak na Rook,tylko : Huntery albo Valkirie,Mino Archery,Mino magi:D)do zabicia przy drzwiach były by 2 Wild Warriory. -oufity dla Rookstayera do zdobycia dla FACC i PACC i do nich addony. -Magia tzn.Light(9lvl 30many),Light Healing(10 lvl 20 many),LMM do kupienia -druga plaga(troli,a w najgłębszych dziurach w cholere szkietetów) -WIęKSZA KASA Z QUESTóW(DRUGI DESERT W MASą TROLI RóżNEGO RODZAJU) -dodatkowe sklepy na polanach (w podziemiach,na skałach i na ziemi) -itemy dostepne z maina(soldier helmet,poison dagger,spike sword,plate set,dark shield,dwarfen shield itp.) No.Sie rozpisałem a pomysły jeszcze mam ale co za dużo to niezdrowo(chociaż dla Rookgaardu to bym sie chyba potruł :D).Myśle,że jakby sie napisało do CipSoftu czy nie mógł by wprowadzić coś i za DARMO(a nie kup se pacc bedziesz miał lepsze rzeczy),chociaż nic nie jest za darmo ;/. Dobra kończe :D |
@up
Może jeszcze sd, ue, pois. storm, exura gran mas res, exura vita, etc? Co do czarów do chyba exive tylko >.> Co do potworków - nic mocniejszego niż jest nie dadzą. Co do eq - może jeszcze mpa? Do zabicia 666 ratów? |
Mysle ze najelpiej by bylo jak by na rooku sie pojawily elfy(zeby luk wypadal) i dwrfa (cooper i grzybki).....
Sir Herbsta-mój rookslayer Ketro-mój knight :) |
Cipsoft nie popiera rookstayerów dlatego nigdy by nie wprowadził anihilatora na rook a twoj pomysł z anihilatorem nie jest dobry ponieważ fire sword i k axe to bardzo dobre bronie są na mainie a co dopiero na rookgaardzie niepodoba mi się twój pomysł
|
Powinni dodac zwykle dwarfy, baty, amazonki i swamp trolle.
Jakby zrobili ,,Strefe Rookstayerow'' chcialbym zeby dali jakis rzadki przedmiot (pomarancza, vial of lemonade, doll, wedding ring i crystal necklace;) ) Takie moje ciche marzenie;) |
Rookerski Shatanie! (@Rooker666) a gdzie tak pisze? Nie popiera czy nie wspiera? Jaras~ gdzieś napisał różnicę.
Mi się też nie podoba to... DOWN! Racja |
A mi sie podoba tak jak jest. Dlaczego? Przecież ci którzy chcą zostać Rookstayerami wiedzą co wybierają, wiedzą, że będzie im ciężko nabijać kolejne levele, będą bić te same nudne potwory i nie będą mieli dobrych expowisk. Jak brakuje wam wielu rzeczy na Rooku to idźcie na maina i tam sie zabawcie.
|
Najlepiej zrobić tak:
1-8 lvl te normalne expowiska od 9-15 lvl troche trudniejsze od 16-25 lvl jeszcze trudniejsze od 26 lvl-35 lvl dojść trudne od 36 lvl do 50 strasznie trudne w tym dwarfy minosy rotwormy czasami w nawet dzych ilościach od 50 do 150 lvl strasznie trudne bo duzo wszystkiego od 151 do najwiekszego juz tyle tego ze łohoho:) myśle że dobrze to opisałem a nawet żeby zrobili mini aihilator helmet podobne do behemoth parchament ... tylko ze sa roty gobliny moze dodac dwarfy i by bylo spoko i niekture qesty wymagany lvl ale bez przesady zeby ktos nie wywalil ze 50 albo 100 albo bron Boże 150 albo powyzej8o OCENCIE MOJA WYPOWIEDZ ;) |
Cytuj:
edit. Nie rookerski szatan tylko szatański rookstayer lepiej by mi pasowało choc już na rooku nie gram :P |
Cytuj:
|
Przydaly by sie nietoperz:p
|
ja mysle ze ukryty cyclops lub tigery i moze wild warrior
|
Cytuj:
Zastanow sie... Mowilem to jzu wczesniej, nowy potwor na rooku powinien byc urozmaiceniem, milym akcentem w odpowiednim miejscu, powinien nadac klimat, a nie ulatwiac zycie na rooku. Powinien byc przemyslany aby nie "zepsuc" rooka. Tak jak np kurczaki teraz z ktorych wypadaja jajka i w ten sposob nie ma juz kolejnego "unikata" na rooku :P |
Powinni dac orshabaala ale w takim temple specialnym ze on nikogo zabic nie moze i nikt nie moze go ruszyc poprostu temple zamkniete w kratach a takiego do expienia to dwarf , frost troll , a na questy to wild warrior i dwarf soldier w 1 pomieszczeniu na poison daggera a i ghoula powinni uwolni z katana room ;]
|
Moje propozycje:
-Pig -butterfly -dworc venomsniper -crab -crocodile -larva -pojedynczy resp slime -dark monk -dwarf Questy: -Light shovel -dwarven ring -bast skirt -magic light wand |
Cytuj:
|
@up
Z tego co on napisał, niepasuje mi tylko dworc i monk (ten to wymiatacz, szybko się leczy) |
Potworki
Osobiście też bym chcial coś w stylu rook annihilator i także chciałbym także żeby pojawiły się potworki typu frost,swamp trolls orc warrior Dwarf i troszke wiecej Respów:D
|
Drogi PAnie Milan Ognia.Przeczytaj najperw co ja napisałem!!A ty od razu MPA.To co ja tam napisałem to na tym sie zatrzymałem!!Ten post powinien zniknąć z Forum bo tylko wielka kupa holery każdego bierze jak ktos kogos krytykuje jak sie nie czyta.Tylko ten temat to jest wielka kłutnia.Każdy ma swoje wypowiedzi.Każdy chciałby żeby takie potworki a nie ine powinny być na Rooku.Wkońcu po jest ten post chyba no nie??A nie do krytyki.To ty Mialn sie wypowiedz.Że według ciebie powiniam być Annihilator z Demonami i Orszabalamia nagrody MPA,DSM,MLS,GH,BoH,i runy SD!!!!!!
|
Kaniek.Twoja propozycja potworków jest dobra.Potwory mają mało hp.I więcej respów np bogów,troli,szkieletów.Dwarf i Elf mogą być(czy tylko nie wali Efl z ognia,bo byłem pare razy na respie Elfóf i mnie poparzyłło i jeszcze PK mnie gonilimowie o respie kologórnych cycków w Thais).
|
@Puchatek
Po kropce się wstawia spacje. Aha, posty sie edytuje, a nie pisze 2 podrząd. @Topic Osobiście chętnie bym widział wszelkie odmiany dworców (z wyjatkiem szamana, wiadomo - za silny) i resztę trolli. |
Ludzie gdzie wy chcecie upchnąć te potwory na rooku? Rook jest tylko do zapoznania sie z grą, więc jeśli pojawi sie jakiś potwór dający expa to pewnie tylko na terenia dla PACC (choć według mnie nowe potwory nie są potrzebne, niech zostanie tak jak jest).
|
Now sumie masz racje
|
Cytuj:
|
Umm, wiele ciekawych opcji wyczytałem z Waszych postów.
Według mnie czymś, co mogłoby być ciekawym dodatkiem na roku byłby... uwaga... SMOK! Buuu smok, silny nie? A no... Ale wcale nie byłby niesmiertelny. Dist na poziomie 20 - 21 i jedziemy. Myślę, że para zgranych kolegów dokończyłaby jego żywota. Dlaczego tak sądzę? Czytając wiele fantastycznych książek, analizując nie jeden film, grając w niejedną grę doszedłem do wniosku, że stworem budzącym największy lęk, największe przerażenie oraz szacunek jest właśnie smok, nie demon, tylko smok. Pan wszechstworzy, ziejący ogniem, jednym machnięciem ogona zmiatający trzecią część armii... Jakiż to klimat by stworzyło... I właśnie jak już wyżej napisałem, byłby do zabicia. Może nie poprzez bandę 20-sto lvlowców (szacuneczek dla Was full-wypas), ale poprzez ładnie przygotowanych i zorganizowanych wojowników ruqa. I jeszcze najlepiej w jakimś ognistym dungeonie na kształt jaskini z misiami (+ogień ofc). Dla nowicjuszy byłby to szczyt marzeń - zabicie takiej bestii, może nawet jakaś motywacja do gry, zdobywania doświadczenia, zrozumienia tego klimatu. Bo w końcu to smok! I najlepiej z jakimś NPC na drodze, który ostrzegałby przed wejściem, lub przekazywał jakieś rady lub informacje. A dla rookerów byłby to świetny sposób zaprezentowania się... ... no i wreszcie jakaś możliwość odwiedzenia CipFrieda. Tak na marginesie najlepiej z respem typu "raz w tygodniu". I to by chyba wystarczyło, rook nie powinien zostawać za bardzo rozbudowywany, w końcu to właśnie Rookgaard :) . Dzięki za przeczytanie :P |
Cytuj:
Niezly pomysl, tylko spojrz jaki za niego loot: Dragon hammer, dragon shield, wand of inferno... Moglbym wymieniac i wymieniac:p Moim zdaniem dragon to troche za silny potwor jak na Rook i za bardzo ,,rarodajny'':D |
No niby tak, ale w końcu kto go zabije :P I te jego uzdrawiające moce... Potęga w pełnej krasie.
A i tak jakby komus powypadało to i tak trzymałby to dla siebie. Przynajmniej ja bym tego nikomu nie dawał. No może jednej osobie - wiadomo komu :P A jeszcze tak całkowicie odbiegając od tematu, tak na marginesie... bardzo by było mi na rękę, z resztą absolutnie każdemu, żeby była taka opcja jak zablokowanie wyjścia na main. Ot tak na wypadek gdyby ktoś się dobrał to czyjegoś konta... Można by nawet zrobić z tego element gry, np jakiś NPC pobierał by za to opłatę 5 - 15k. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |