![]() |
Czytalem ten poradnik pare razy i musze to napisac. Najlepszy poradnik dla paladyna jaki widzialem ;) .
|
Cytuj:
|
A znacie jakiś mniej znany resp trolli dla FACC idealny do skillowania?
|
jak moge expic na gs-ach
mam 45 lvl palkiem, mam bohy i czy moge expic na gs-ach na pohu ??
Czy moze gs mnie dogoni ? I co powiniemem ze sobą wziąśc?:) |
Ja expie na gsach mam 37 lvl
Dobra porada według mnie weś uhy i time ring na wszelki wypadek no i może mana fluid żeby manę zregenerować :) No i jeszcze podaj jakie masz skille bo jeżeli 40/40 to nie radze xD joke |
Cool :]
Poradnik znakomity, jednak przydaloby się go zaktualizowac (znikające speary, czary nie od mlvlu a od lvlu :evul:), tak poza tym wedlug mnie od 9 lvlu (exura) z plate setem najlepiej treinic na amazon camp -nigdy nie zabraknie spearow bo masa ich leci z valkyrii, a loot jest znakomity, ja w dwa dni bicia tych walecznych babeczek 2 p armory wylootowalem B). I swoim palkiem (robie nowego) trenuje na valkyriach i tam swietnie exp leci i skille tez szybciutko. Poza tym odradzam trenowanie na rotach, gdyz przy niskim lvlu ciezko przy pelnym wyposazeniu zabrac ze soba wiecej niz 10 spearow, a naprawde one teraz tak szybko znikaja ze po chwili nam ich zabraknie i trzeba wracac do depo (ew. na valkyrie/trolle) wziac/wylootowac kolejne speary po czym wrocic i tak w kolko. W takim samym czasie na valkyriach mamy ~1,5 skilla do przodu (i okolo 10% lvlu :) )... Tak poza tym to poradnik gicior!:baby:
|
Bardzo dobry poradnik, ale nie uwzględniłeś jednej rzeczy: zarabianie pallkiem...
mam dopiero 9 lvl pallqiem i nie wiem jak zdobyć kase na lepsze eq ! prosze o pomoc |
Cytuj:
Zrób około 60, wtedy z bohami ( i timeringiem w pogotowiu ) możesz już bić, ale trzeba też umieć grać i nie mieć lagów/freezów :] Co wziąść ? Pare bp manasów ( na vity jakbyś sobie nie radził ), pare uhów i ew. hmmy jak chcesz szybciej zabijać ( tylko szkoda tych hmmów :p ) |
Świetnie !
Dawno tak dobrego poradnika nie czytałem .Brawo za dobra prace B)
|
Jedyne co moge wytknąć to skillowanie, powyżej 45 się już nie opłaca, ba, od 40 większośc ludzi sobie daruje..
|
Zajebisty poradnik.. własnie zaczynam grac paladynem, wiec mi sie przyda... Wielki + dla Ciebie za ten poradnik ;*:D
|
Mam malutkie pytanko apropos skillowania. Gdzie, na czym i z czego to bić ze skillami 52/33 na świecie non-pvp?
|
Nie skiluj teraz wogule tylko exp.To nie ma sensu a skile przy expieniu same będą leciały.Ja próbowałem sobie skilować ale kilka udeżeń i potwór zginoł.;(
|
Mam 20lvl i pora abym zmienił weapon na xbowa i expowisko na cyce/guardy, więc pytam gdzie skillować ;)
|
Poradnikiem to może i był, ale jakiś czas temu - bardzo dawno, dawno temu ...
Teraz początkujący gracz który nie ma pojęcia o profesji, przeczyta go i zacznie się do niego stosować lub wykonywać wszystko wedle opisu, popełni największy błąd w życiu jego postaci... Więc nie wiem czemu został przez autorkę tu podany wogóle - ja rozumiem iż kosztował cię wiele pracy i czasu ale teraz on może tylko działać na niekorzyść osób chcących się nauczyć grać Paladynem lub dowiedzieć się jak zacząć. Wedle mnie i tak nowe posty nic nie wnoszą - bo co mogą wnieść, cały temat - poradnik tylko mąci w głowie nowym gracza. Wedle mnie szkoda było autorce go wywalić do kosza, może i chciała dobrze ale ... |
Ponawiam pytanie: gdzie skillować ze skillami 52/36 na 20lvl i z eq steel helmet, knight armor, plate legs, leather boots i dragon shield X(
|
Cytuj:
Character Information Name: Dark Ghost Pall Sex: male Profession: Paladin Level: 20 World: Celesta Residence: Kazordoon Last login: Jan 17 2007, 13:41:26 CET Comment: ,,l,, `;...;´ ,,l,, Account Status: Free Account za tresc commenta moze byc ban... wiec po co sie meczyc skillowanie?? |
Poprawione, dzięki. A wersja na non-pvp?
|
@Paladinka-Danubia
Cytuj:
|
Cytuj:
A to to moj blad. Ale po drugie po co publikowac cos co jest juz nie aktualne ?? Potem wchodza new ludzie i robia wedle tego all... Wiec odpowiedz mi na pytanie czemu ?? |
Cytuj:
|
@up
Dużo danych się zestarzało. Teraz bardziej opłaca się używać many niż run, a w poradniku jest opisane leczenie samego siebie runami. |
X(
Ponawiam pytanie: gdzie skillować ze skillami 52/36 na 20lvl i z eq steel helmet, knight armor, plate legs, leather boots i dragon shield. |
Cytuj:
|
Jak dla mnie - wypas poradnik :)
|
Cytuj:
@Vertis - w rzeczy samej. Szkoda tylko, że tak mało miejscówek opisała autorka. |
Cytuj:
A widziales ze jakis new gracz kilak postow wyzej dziekowal i szedl trenic epic tak jak w ow poradniku ciekawostokowym ... Nie ma sensu. Poradnik najlepszy ale nie aktualny - to sie wyklucza ... |
Cytuj:
A dziękował za informacje o konsekwencjach wynikających z posiadania takiego, a nie innego commenta na Tibii. Czytanie ze zrozumieniem kuleje, co nie? |
@P0nury
A nie pomyslales o tym ze jak leczenie jest tansze to dochodzi wiecej miejscowek? Chyba masz problemy z logicznym myśleniem. |
gZ
Cytuj:
|
A ja mam pytanie odnosnie paladyna. Lecz od pocztąku, bodaj jakieś 2-3 dni temu wyszedłem swym nowym paladynem na mainland. Nigdy nie grałem ową profesją a co za tym idzie, moje doświadczenie odnośnie paladyna jest nijakie.
I tu rodzi się moje pytanie, czy na 11 poziomie moje skille (45/34) są wystarczające? I czy poziom magiczny (4) również? Pozdro! |
Cytuj:
Jasne ;] Teraz luk w lape i na roty,minoski itp. ;] |
Double rox -.-
|
Cytuj:
|
Moglby mi ktos powiedziec co robic? mam 18 lvl , 52 w discie, 8 mlvl, 39 shield i 22 sword:p kasa niewiele- 2.5k
|
Expić. (10 znaków)
|
Poradnik bardzo dobry. Mimo iż kilka kwestii jest już nieaktualnych z powodu update, to na pewno warto go przeczytać. Jak to miło powspominać kiedy to do treningu "spokojnie wystarczy 50 spearów". Aktualnie przewaliłem już około 1000 spearów... Tragedia...
Chciałbym także wspomnieć, że nie zgadzam się z ludźmi, którzy twierdzą że 40 skill na początek wystarczy, a reszta będzie wpadać podczas expienia. Wybranie się na cyce z 20 lev i skillem 55/.. ... No cóż... Kiedy do celu trafia co 4 strzała to z pewnością bilans amunicji nie jest na wysokim poziomie. @---> Cipsofcie! Przywróć dawną chwałę paladynów... |
Cytuj:
Z 55 dista to ja jeszcze expiłem na rotwormach. Od 59 dista zacząłem expić na dworcach. Na 42 lvl'u mam 10% do 75 dista. Dist leci szybciej podczas expa, gdyż większa ilość strzał trafia. Celne uderzenia są z kolei wyżej "premiowane" w kwestii dista. |
Niezły poradnik dla Paladinow :))
|
Zamiast gadać że jest nieaktualny można by go przeredagować.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |