Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

verbus 26-04-2006 23:25

Omg

Vandoz-to do ciebie !

Dalem mu konto na chwile a nie zeby sobie nim gral,pozatym jak ty mowisz ze sie nie dales na to nabrac (numer z ass key) tzn ze nie jestes noobem :]

Vandoz 27-04-2006 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez verbus
Vandoz-to do ciebie !

Dalem mu konto na chwile a nie zeby sobie nim gral,pozatym jak ty mowisz ze sie nie dales na to nabrac (numer z ass key) tzn ze nie jestes noobem :]

Wiem, ale radze ci nikomu nie dawac "na chwile konta" znowu.;)
Edit:
Cytuj:

Losiu 16 to ll i noob
Do tego nawiazywalem.

Radament Hellfire 30-04-2006 12:59

O lol dałeś mu na chwile? Ty sie lepiej nie odzywaj jak dajesz kolesiowi konto na "chwile" i uwazasz ze nie jestes noobem to lepiej nie graj w ta gre.

fire megidox 30-04-2006 13:02

To jak na morganie grają takie noobki to "Poprosze Nizahe żeby mi na 15 min pożyczył swoje passy - zobacze jakie ma eq " <hahahahha>

Mr Torax 30-04-2006 13:22

Wyjasnie pare niedomowien.

1) Ahazin dostal te 100 bp sd dlatego ma prawie 102 lvl~~
2) Mam cos do powiedzenia w gildi....

Radament Hellfire 30-04-2006 16:35

No czyli sprawa tych 100bp sdkow jest wyjasniona przez toraxa. Niezbyt dobrze zrozumialem ten drugi podpunkt....., ale wazne ze ta sprawa z sdkami jest wyjasnmiona i zamknieta.

Colm 01-05-2006 08:59

Lól?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Torax

Chyba jednak niebardzo :] Większość w Avis chodzi jak pieski za nizem. Tak jak ty :] Sorry... Taka prawda... 8o

Glin 01-05-2006 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm
Chyba jednak niebardzo :] Większość w Avis chodzi jak pieski za nizem. Tak jak ty :] Sorry... Taka prawda... 8o

Prawda jest taka, że nie masz zielonego pojęcia o czym gadasz.

Raul 01-05-2006 12:27

Cytuj:

Zagadaj do Nizahe czy możesz dojść do gildii, zobaczymy do kogo Cię odeśle.

Vandoz 03-05-2006 10:58

Cytuj:

Daj na to przykład.:baby:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Torax

Co masz do powiedzenia w gildi?? Jak juz piszesz to pisz zeby wiekszość zrozumiala.;p

Vampir Z Zaglebia 05-05-2006 08:24

A moglby ktos cos opowiedziec o tym servie jaka jest sytuacja polityczna :D? Jakies PA jest?

Dider Z Rivii 05-05-2006 13:54

PA nie ma ;]

Character Information:

Name: Cosanostra Pyros
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Morgana
Residence: Rookgaard

Colm 05-05-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vampir Z Zaglebia
A moglby ktos cos opowiedziec o tym servie jaka jest sytuacja polityczna :D? Jakies PA jest?

PA na morganie było, jest i będzie. Kolega jest hunted by avis za to że uhnął kolegę toraxa... n\c Nie polecam nikomu grać tam. 8o

Vampir Z Zaglebia 05-05-2006 15:54

No to nieciekawie bo wlasnie chcialem tam grac...teraz bede musial szukac new serva

Vandoz 05-05-2006 20:28

Cytuj:

PA na morganie było, jest i będzie. Kolega jest hunted by avis za to że uhnął kolegę toraxa... n\c Nie polecam nikomu grać tam. 8o

Tak jasne. Ja jestem huntowany przez krolika bugsa bo powiedzialem ze jest krolikiem.

@Vampir z Zaglebia:
Graj na Morganie. TO spx serw.

Vampir Z Zaglebia 05-05-2006 21:06

No to jak jest z tym waszym servem? jak n. zajme sobie miejsce na tombach i High lvlowi z Avis sie zachce huncic to mnie zapir***? albo czy mozna zginac bez powodu od wiekszego levela? Edit: Sorry Vandoz nie doczytalem tego co dopisales

Vandoz 05-05-2006 21:32

Sytuacja na Morganie jest doskonala. Wystaczy zalatwic sobie protektora ktory nalezy do Avisu <HAIL!>. Moim protem jest szanowny pan Ahazin.
Zobaczcie. To dziala.B)

Raul 06-05-2006 08:56

Napewno nikt nie będzie huntowany ani wyrzucany z wcześniej zajętego spawnu bez sensownego powodu.

Radament Hellfire 06-05-2006 12:30

Taa jasne to wypowiedz mi czemu zginał Knobik i Neq de'Oldstar jak nie za to że za szybko lv bili ?

fire megidox 06-05-2006 12:59

No już nie przesadzajcie - np. Clubmaster on Morgana leci z lvl jak szalony i jakoś nikt go nie huntuje

verbus 06-05-2006 14:57

Ok.ja chyba teraz troszke zmienie temat.
1.-Czy ktos z was wie cos wiecej na temat tego ze Nizahe ktos haknol ??(u mnie w szkole tam mowia i nie wiem czy to do konca prawda)

2.-I jeszcze czy ktos wie jaki byl powod zmiany nazw dwuch najmocniejszych gildi ??mianowicie "Fire" na "Avis" ... a "Tengu" na "Overshadows" ??

Glin 06-05-2006 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
Taa jasne to wypowiedz mi czemu zginał Knobik i Neq de'Oldstar jak nie za to że za szybko lv bili ?

Knobik zginał za podejrzenie acc sharingu o ile pamięć mnie nie myli, ale teraz sobie spokojnie gra i nikt go nie huntuje za nic (chodź za te skile powinien deda mieć odemnie :P Pozdro knobik :))

Tengu zmienilo nazwe na Over~~ bo sie rozpadlo po tym jak zaczeli chlopaki placic. Fire na Avis bo takie jest życie :P

Na serwerze nie ma wielkiego pa, ale za to jest sporo n00bow (w koncu masa polakow tu gra). Moge tylko zapewnic ze Hurricane za nic nikogo nie huntowalo jeszcze.

Radament Hellfire 06-05-2006 16:54

Account sharingiem powinni sie zajmowac gmowie. Widac ze nie mogles znalezc lepszego powodu... Neq de'Oldstar i Knobik zgineli bo za szybko lv wbijali i nikt tego nie zaprzeczy (chyba ze ludzie ktorzy sa za to odpowiedzialni i dupkolizacze ktorzy chca sie przypodobacz high levelowca)

Raul 06-05-2006 18:08

@up
Knobik padł bo był podejrzewany o account sharing, jak się później okazało niesłusznie i już teraz w spokoju gra. Neq natomiast padł, ponieważ nabluzgał Sylanusowi, który następnie wziął ze sobą Getura i dwa razy go zabili.

Radament Hellfire 06-05-2006 18:25

Tak jasne wziol ze soba Getura tylko? Lal go nizahe darth torax sophitia getur sylanus i pare ladnych hight lv, wiec nie mow mi ze go w dwoch zabili. A Sylanusowi powiedzial zeby oddal vamp shielda, ktorego wyloocil z Sachiela de'Gazel (zabil go za free) ,a jak nie to Neq go zabije wiec ta gadka z Sylanusem byla tylko pretekstem.

Vampir Z Zaglebia 06-05-2006 19:20

Mam prośbe gdyby byl ktos tak mily to czy moglby mi wyzbierac troszke spearow :)? "Brak funduszy", mnie teraz nie ma w domu (wracam w niedziele wieczór, a kuzyni nie lubia Tibii ^^) Jak tak to "Private Msg"...

Vandoz 06-05-2006 19:39

Cytuj:

Tak jasne wziol ze soba Getura tylko? Lal go nizahe darth torax sophitia getur sylanus i pare ladnych hight lv, wiec nie mow mi ze go w dwoch zabili. A Sylanusowi powiedzial zeby oddal vamp shielda, ktorego wyloocil z Sachiela de'Gazel (zabil go za free) ,a jak nie to Neq go zabije wiec ta gadka z Sylanusem byla tylko pretekstem.

A skad wiesz ze gdy Neq zabil Sachiela za free, to sie mogl Sylanus i all Avis wnerwic, bo prez takich ludzi na serwerze mnie graj osób, wiec chcieli dac mu nauczke.B)

Lovah 06-05-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fire megidox
No już nie przesadzajcie - np. Clubmaster on Morgana leci z lvl jak szalony i jakoś nikt go nie huntuje

Bo jest w Kazadum? omfg, lol.

fire megidox 06-05-2006 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah
Bo jest w Kazadum? omfg, lol.

No i co z tego że jest w kazzo ??

Vandoz 06-05-2006 22:30

Wlasnie. Co z tego ze jest w kazzo???
A moze tam jest w calym kazo pz??
Kazo nie rozni sie od innych miast.;)

Radament Hellfire 06-05-2006 22:30

Vandoz to nie Neq zabil Sachiela tylko Sylanus i to on zgarnal vamp-shielda.
A do ciebie Trepik: ty sie lepiej o account sharingu nie wypowiadaj bo wiesz czemu przez pare dni non stop byly przez ciebie scaraby zajete.

fire megidox 06-05-2006 22:35

Gościu chyba myśli że w kazzo nie ma h lvl

Gothican 06-05-2006 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz
Wlasnie. Co z tego ze jest w kazzo???
A moze tam jest w calym kazo pz??
Kazo nie rozni sie od innych miast.;)

chodzilo mu o to ze Clubmaster swoja druga postacia jest w gildii Kazadum na titanii
a ze wielu z titanii gra na morganie a w tym goscie z avis to go nikt nie tknie bo qmple z titanii czyli niektorzy z avis mu pomoga

fire megidox 06-05-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
chodzilo mu o to ze Clubmaster swoja druga postacia jest w gildii Kazadum na titanii
a ze wielu z titanii gra na morganie a w tym goscie z avis to go nikt nie tknie bo qmple z titanii czyli niektorzy z avis mu pomoga

Chyba ze tak więc sry bo to też prawda ( ach ten club rider ) A co do ludzi z tibiani to gdzieś z 25-30 % to byli gracze titani - z powodu wojny zmienili serv

Raul 07-05-2006 00:26

Cytuj:

ty sie lepiej o account sharingu nie wypowiadaj bo wiesz czemu przez pare dni non stop byly przez ciebie scaraby zajete.

Wiem, bo zostawiałem list przy zejściu, że ja tu expię i przyznam, że całkiem dużo czasu tam spędzałem bo były ferie. Ale nie non stop. Ogólnie to różne teorie słyszę od takich Ty, typu, że w Cyclopolis expię na cavebocie. ;]

Vandoz 07-05-2006 08:48

@fire megidox

Ze jest w Kazdum? To automatycznie zmienia sprawe. Nizahe Inferno, swoim 2 charem, tez jest w Kazdum.;)

Radament Hellfire 07-05-2006 13:12

Wez juz o tym account sharingu juz nie wspominaj bo wiesz ze mam racje jak ponad 48 godzin prawie on-line byles z malymi przerwami bo grales z kolega na zmiane. Wiarygodne informacje od K******a. :D

Makawita 07-05-2006 13:57

Jak juz ktos ładnie napisał - AccSh~ niech zajmują się GMowie a nie my.
Czy Raul sharuje ? ma cboota ? Oczywiscie ze tak.
Sam widziałem jak smigał po respie x2 ( albo x3 sam juz niewiem) cave ratów na zmiane z ciotka wujka stryjecznego dziadka wbijal po 300 expa /h i własnie z tąd jego lvl.. to wiarygodna
informacjia od sąsiada kolegi mojej córki.
Knobika zabili za free ? Niech się zainteresowany wypowie a nie każdy swoje teorie snuje.
Pytanie było chyba jasne ( kilka postów up) Czy jest PA czy serw jest ok.
To ja odpowiem - Na każdym serwie jest mniejsze czy większe PA i nic tego nie zmieni.
W zależności jak kto wysoko dupe nosi odpowie inaczej. Mam tu kilku znajomych którzy
rozpoczeli swoją przygode z Morgana kilka/kilkanascie dni temu i żaden nie płakał
że grać się nieda i nie wołał o pomoc . To juz nie te czasy kiedy Xad albo Cosa bawili sie nobkami jak lalkami.
Jeśli masz zamiar pograc spokojnie , nie cwaniakować to ten serw nadaje się do tego .
btw. Powoli ten temat zamienia sie w chat ze spóźnionym zapłonem .

Radament Hellfire 07-05-2006 14:02

Nie mowie ze Raul uzywa botta bo pewnie tak nie jest ale prawda jest ze przez jakies czas dzielil konto z kolega, ale jak to wyzej powiedziano juz o tym nie gadajmy. Pozniej staral sie wmoiwc ze Neq zabil Sylanus i Getur za to ze nabluzgal Sylanusowi. Moze jakis czlonek Avis sie wypowie na temat Neq i Knobika.

pitt6ull 07-05-2006 20:43

@Fea

Dobrze gadasz. Zaczelem grac na morganie w polowie marca i nie bylem power abussowany. Jak czlowiek z szacunkiem do innych podchodzi to moze sobie na tym serwie pograc. Ludzie ktorzy chca nabic lvl po to zeby sie wozic i ustawiac innych z pewnoscia dostana klapsa dla pokory i nie ma sie co dziwic. PA oczywiscie wystepuje , jak na kazdym serwie, ale nie jest tak najgorzej. Mnie sie tu podoba;]

BTW: Club ma wypas cavebota bo nawet sensownie ze mna rozmawia. Normalnie sztuczna inteligencja w tym cavebocie rzadzi ;] Przelom ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51.