![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
:kat: |
nie wydaje kasy na gry , albo ściągam z neta albo od kumpli przegrywam , obecnie ściagam Fable zapomniane opowieści , podobna zajebista gra . ściąga mi się już tydzień ;( ;( ale do wytrwałych świat należy !! :D
|
Cytuj:
Piractwo to już norma w naszych czasach. I będzie normą dopóki ceny dobrych gier będą w okolicach 50zł. Wieć piractwa winni są producenci a nie gracze. Ponieważ gdyby ceny było w okolicach 50zł to około 500 % więcej była by sprzedaż gier. I producenci mieliby większy zysk. Ale wydawcy polscy nie mogą nic z tym zrobić ponieważ ceny np. w Ameryce są wystarczające by każdy mógł kupić tą 1 na miesiąc. A Polacy zarabiają 5 razy mniej a mają płacić tyle samo co amerykanie za te same gry. |
Cytuj:
:cygaro: |
dla mnie sonda powinna się zaczynać od 150zł :p
|
Ja nie wydaje kasy na gry, to glupstwo troche wydawac np. 100 zl na gre w ktora zaraz nie bedziesz grac :P. Takie jest moje zdanie. B)
|
TIBIA MI WYSTARCZA (albo sciagam z neta ale rzadko):cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :kon: :elf: :lolo:
|
A dla mnie kupowanie gier to strata kasy :] Jak już coś potrzebuje to (od czego jest internet B) ) ściągam sobie, lub pożyczam.
|
Poco ??
Ja tam niewydaje pieniędzy na gry :P
Niedość żee mam ich nadmiar to i tak niedziałają mi na kompie :D |
Gry? ......................... nigdy............. chyba ze jakies krwawe........
|
NIe wydaje pieniędzy na gry.
Pożyczam albo gram w starocie.:p |
Hehe
Ja też nie wydaje :) Chociaż czasem kupie jakąś gre która jest tania (20 zł ?) a jest bardzo ciekawa i fajna :) Oczywiście według mnie :P |
Ja Wydaje Na Kompa 50 ZŁ OkoŁo
|
Ja najczęściej kupuje tylko CD-Acion, bo tylko 15 zł, a często fajne gierki dają. No a raz na jakiś czas kupie sobie jakąś gierke ze sklepu(piratom mówimy: NIE!!)
|
po co wydawac kase na gry. chyba wiekszosc gra w piraty choc do tego sie nie przyznaje:evul:
|
Cytuj:
Po co? Po to żeby NIE KRAŚĆ. Bo kupowanie piratów to kradzież. Może trudno to sobie uświadomić, bo obiekt kradzieży jest hmm... mniej "namacalny", ale to to samo jakbyś komuś zarąbał z auta radio. Możesz pwiedzieć: "Mnie na gry nie stać", ale po pierwsze: jak stać cię na kompa to na gry też cię stać; po drugie: granie to nie przymus; i po trzecie: nie musisz mieć co tydzień coś nowego. Jak se coś upatrzysz to zbierasz kase, zbierasz... aż uzbierasz. Tak żeby nie było, że ja to święty jestem czy coś, to mówię od razu, że kiedyś KORZYSTAŁEM z piratów. Ale już nie. Może do kupowania oryginałów trzeba po prostu dorosnąć? PS. Sorry za offtop(bo wg. mnie to offtop jest) ale musiałem to powiedzieć |
Cytuj:
|
Ja podobnie jak reszta:D Albo pożyczam albo ściągam z neta... Po co marnować kaske... (trzeba zbierać na pacca):p
|
Cytuj:
PS. Sorki, że pisze tak późno, ale mnie nie było. |
Miesięcznie wydaje ponad 20 zł :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58. |