Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna Castigators Vs Domnesticus (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71281)

kruliczek 06-04-2006 22:36

21:37 Warning! The murder of Beriah Alatin was not justified. :cygaro:

poza tym:

Iyphon
Apr 06 2006, 21:17:42 CET Killed at Level 63 by Elon Milus and by Lefius

załamał się chłopak i zdowngroudnował do 44 ;]

no cóż... wszysstko sie zmienia jak w kalejdoskopie =]

Bacik_ 07-04-2006 09:02

A mówiłem że to będzie dłuuuuuga wojna :) ;pp

Gz fragów

Vrael 07-04-2006 10:31

Obecnie Iyphon zdegradowal sie do 15 lvla, jesli nie mniejszego ; P

Phy Praefectus 07-04-2006 14:35

go go Untora lvl 100 ;(

Apr 07 2006, 13:02:35 CET Killed at Level 65 by a dragon

szkoda deda ale pg niezly ;D

dzg 07-04-2006 19:50

No i juz jest 32:31 dla domnesticus, ale sie przewrocilo wszystko, az milo popatrzec.

Michad 07-04-2006 21:30

Za 5 dni wracam na xerenie ( po haku) trzeba znowu ludzi gonic ;/
a co do wojny to mam nadzieje ze Castigators wygra :P

Bacik_ 07-04-2006 21:34

Xaldas skontaktuj sie ze mna jak wrocisz.

Phy Praefectus 08-04-2006 23:44

Untora uwazaj jakies nooby Cie reportuja na gms forum ;/

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1185167

Tigo'Avalord 09-04-2006 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phy Praefectus

I myslisz ze sie ktos na to nabierze? hahaha smieszny jestes...

Btw. to keylooger jakby kto niewiedzial ;)

Phy Praefectus 09-04-2006 01:05

Cytuj:

I myslisz ze sie ktos na to nabierze? hahaha smieszny jestes...

Btw. to keylooger jakby kto niewiedzial
wejdz se na tibia.com --> forum -->Gamemaster ----> znajdz post napisany przez lord chinga zatytulowany "Account sharing on a new server."

a teraz na kolana i przepraszaj

Tigo'Avalord 09-04-2006 01:31

up:
Sorki :P Juz myslalem ze jestes jednym z tych hackerow co robia sobie podobne nicki i prubuja schakowac postac. Na xerenie juz jeden byl z nickiem podobnym do twojego.(robia clony tibii.com i cos puszczaja ze na forum gadaja cos o tobie ty to czytasz i wpisujesz passy zeby odpowiedziac, a hacker dostaje passy :P)

Ps. Na kolana nie padne nigdy ;)

Phy Praefectus 09-04-2006 01:33

luz spoko ;)

dzg 09-04-2006 02:31

Cytuj:

Ahh, niektore nicki widzialem jak casti sie wpisywali przeciwko nam. hwehw

Shaman 09-04-2006 09:29

Aaaaaaaaaaaa Wojna :OOO
Szkoda, ze best frager na servie nie moze walczyc :D
Ehh, Good luck to the domnesticus, especially to Xanthippe and Korun :)

Bacik_ 09-04-2006 10:11

Cytuj:

Chetnie porozmawiam z Gm'ami jeżeli byloby to konieczne...

@about war
Xhan~ go go go :D

kruliczek 09-04-2006 16:07

Sytuacja w wojnie się wyrównała, fragi chyba minimalnie dla nas bo koleś od fraglisty jej nie aktualizuje. W obu gildiach aktywne jest max po 25 osób reszta zlewa sprawę. IMO Domnesticus jest bliżej zwyciestwa bo kilka osób z Castigators zapłaciło, Iyphon się rook'nął, inni mają bany - ilość członków się wyrównuje i myślę, że ci przeciw którym tak naprawde nic nie mamy poddają się i zapłacą, a paymenty są b. niskie w porównaniu do tego co oni nam proponowali.

@ ban Untory

lol, chłopaki mu zazdroszczą dobrego PG :D, a niech sobie piszą, jak na razie to tylko Seth Elvenhorn z Castigators wyłapał bana ^^

@Aerthis

dzięki =)

Reod 09-04-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruliczek
Sytuacja w wojnie się wyrównała, fragi chyba minimalnie dla nas bo koleś od fraglisty jej nie aktualizuje. W obu gildiach aktywne jest max po 25 osób reszta zlewa sprawę. IMO Domnesticus jest bliżej zwyciestwa bo kilka osób z Castigators zapłaciło, Iyphon się rook'nął, inni mają bany - ilość członków się wyrównuje i myślę, że ci przeciw którym tak naprawde nic nie mamy poddają się i zapłacą, a paymenty są b. niskie w porównaniu do tego co oni nam proponowali.

@ ban Untory

lol, chłopaki mu zazdroszczą dobrego PG :D, a niech sobie piszą, jak na razie to tylko Seth Elvenhorn z Castigators wyłapał bana ^^

@Aerthis

dzięki =)

Zaplacily tylko te osoby ktore i tak wiekszosc czasu byly offline lub nie walczyly(tak jak mowisz zlewaly sprawe).Nikt nie zazdrosci Bacikowi pg...Co do wygrywania...hehe ...to nie my w pz siedzimy...moim zdaniem jakolwiek wojna sie skonczy .. to im dluzej potrwa tym lepiej dla serwa ...bo wy nic nie expicie.I nie zapomnij ze od was ludzie tez sie wyplacili, a co do niskich paymentow heheh az dziw ze nie sa to paymenty jak dla NS czyli bardzo duze...hehe ciekawe dlaczego ... :P

"Nikt nie zazdrosci Bacikowi pg" Edit:No prawie nikt ..kto nie chial by robic 600k+ expa dziennie teraz ..zaloze sie ze w domn tez sie pare osob znajdzie :D .. ale to nie od nas takie chamstwa robia jak namelocki i proby zbanowania ...Tira Rosas teraz Thyr Doom dostal name locka -.- , co do setha dostal bana zanim sie pojawil u nas.

kruliczek 09-04-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reod
Zaplacily tylko te osoby ktore i tak wiekszosc czasu byly offline lub nie walczyly(tak jak mowisz zlewaly sprawe).
[...]
Rosas teraz Thyr Doom dostal name locka -.- , co do setha dostal bana zanim sie pojawil u nas.

Leiku, Casuvel, Kalev, Shamis, Lord Jaxx - ok, chociaz widziałem niektórych z nich w AB czy na Edron

Sulev
Airand
Apr 01 2006, 16:21:04 CET Killed at Level 44 by Redeox and by Sulev
Lex Grym
Apr 01 2006, 16:23:57 CET Killed at Level 37 by Degarn and by Sulev

Shu'art
Overcom Unmortal
Apr 05 2006, 01:05:58 CET Killed at Level 48 by Shu'art

Thallur
Demus Nautilus
Apr 02 2006, 00:24:06 CET Killed at Level 59 by Thallur and by Chrissy Elvenhorn
Thallur
Apr 02 2006, 15:22:04 CET Killed at Level 56 by Phy Praefectus and by Xazez

Tryniti Furie
Tryniti Furie
Apr 09 2006, 00:16:29 CET Killed at Level 48 by Mordi'mer Il
(pomijając fakt co do zaliczenia bądź nie tego fraga)

Mark Neth
Mark Neth
Apr 03 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 42 by Ablaze Sorcerer and by Jefus

Nie brali udziału, he? :D

Tak czy owak tamten mój post wyżej miał na celu pokazanie tego, że siły się wyrównują i może w końcu dojdzie do open battle. Ahahaha, spoko, nie siedzicie w PZ :D To, że świr Beriah w nocy expi na pohu nic dla mnie znaczy =] OK, pare innych osob expi, tak jak np. wczoraj Kax'kero, expił na Cavebocie na Ghostlandzie :baby:

Co do jakichś banów/reportów czy coś to wy świeci nie jesteście, np. GM zawołał kto z was na statek kiedyś że niby wielki trap zrobiło Domnesticus -.- A Seth~ dobrze wiem że miał bana przed wojną, ale chodziło mi ogólnie o zazdrość etc.

Bacik_ 10-04-2006 10:51

You recognize Beriah Alatin. He was killed by Untora.

To mówi samo za siebie.

Morphio 10-04-2006 13:42

JA jestem neutral, chociaz musialem placic komus z Domn za nic ;/ Gdyby out of SPace nie pomogło Domn przegraliby a tak wszystko yasne....

malyjanek 10-04-2006 14:56

no szkoda troche castigators bo nie wszyscy tam byli tacy zli,mam nadzieje ze ich paymenty nie beda zbyt wysokie i ze nie zostana (niektorzy) wygonieni z serva....troche dziwne ze Phy stworzyl sobie topic o paymentach skoro to OOS przechyla w tym momencie szale zwyciestwa :P powinni zaplacic Untorze i jej gildi

peace

Morphio 10-04-2006 15:14

Więc jak już wszstko yasne to czas na payment. Sądze że tu będzie problem i kolejna wojna Domn vs OoS + Casta(nie wiem czy Casta dołączy)
A jeżeli tak sie nie stanie to nieliczni z Casta zaplace a reszta powróci na swoje dawne servery.
Edited:
Są juz paymenty:

This day, the 10th of april changed alot of things in the war, the biggest of them all, which follows by members of the Castigators wants to pay out and accepting Domnesticus as winners. The reason was cuz of deaths from their side and that the guild: Out of Space joined our side in this war.

IMPORTANT - Runes/Cash is accepted as payment, send to Phy Praefectus in Venore. Those who paid, can't hunt untill next server save, cuz I have to inform all in the guild that none of Castigators dies innocent and I also want to check if you really sended payment to me!

The payment of Castigators:

Erisus - 130k
Vedal Rephiel - 20k [Paid]
Jonas Feritas - 20k
Nazaes - 60k
Degarn - 150k
Beriah Alatin - 250k + Boots of haste
Lukh Eltod -
Thyr Doom -
Chief Josef -
Chikako Yamanaka -
Draure -
Elite Slox -
Hel'ziu -
Helluxzii -
Marco Josef -
Ocodra'Diab -
Rhuxu -
Romi Leodos -
Silm -
Sir Vaider -
Smygar Ragnar -
Vizmo -
Wizo Morales -
Xerberuz -
Yiroqu -
Zeona -
Athwood -
Angel Xerena -
Xaxupi - 70k [Paid]
Ato'Mico -
Bante Emberius -
Demon De'Tera - 20k [Paid]
Drana Bloo -
Ebu Boltier -
Kamesat -
Kax'Kero -
Lavius - 200k
Lu'Dwix -
Nexwer -
Noodee -
Oskabuch -
Rasekito -
Redeox -
Satamos Phoung -
Sir Galido -
Sithod -
Vei Moolan -
Wako Malice -
Xere'monthis -
Xoenz -
Zeon Elvenhorn - 10k
Zilla Silvertand - 5k
Obix'Tera - 10k [Paid 8k]
Kax'Kero - 60k [Paid]
Mark Neth - 40k [Paid 12k]

Those names who is missing are hunted forever or I just simply missed them, I will edit this.

[Will be updated, be patient..]

Bacik_ 10-04-2006 15:31

Co do paymentów to nie bedzie problemów uzgodniliśmy ze my bierzemy 1/3 i tyle.

Hail Peace on Xerena ;] _/B)

Morphio 10-04-2006 15:34

Nie myślicie o tym aby zacząć rzadzić na Xerenie? Dalibyście rade Domn.

Ludwix Trimera 10-04-2006 16:10

Mi sie wydaje ze Out Of Space, nie zdaje sobie sprawy z tego ze Domne predzej czy pozniej wypowie im wojne...
Moge nawet powiedziec, ze najprawdopodobniej Domne wykorzystalo OoS bo gdyby nie OoS to Domne by przegralo.

Ale to sa oczywiscie tylko moje drobne przypuszczenia.... >.<

Morphio 10-04-2006 16:21

Ludi zamierzasz placic? Co do twoich przepuszczeń zgadzam sie więc OoS badzcie czujni.

Ludwix Trimera 10-04-2006 16:27

@up
Nie mowie nie, nie mowie tak... Narazie sie nie zanosi na to, ale kto to wie...
Ehh gdyby nie OoS >.<

kruliczek 10-04-2006 17:42

Hehe, noi co? :D Jak mowilem zebyscie placili poki payment niski to sie ze mnie smialiscie :D

gratz Bacik fraga na tym "Almighty Beriah Alatin", taki był kozak jak mnie zabił ale jak ja go ubiłem to nawet się nie odezwał (oczywiscie ja byłem z ekipą, a Ty solo? ;) movie plz)

Morphio 10-04-2006 19:26

Kruliczek jak sie nazywasz w tibi?

Morphio 10-04-2006 23:12

Z tego co widzialem Domn nie oddal Oos 30% i oferuje 30k...

Reod 10-04-2006 23:24

Hehe coz przegralismy ,ale to nie domn zasluga tylko out of space ...i nie przez ilosc fragow bo nawet ich wiecej mielismy ...nie byla to latwa wojna dla obu tron ale nawet nawet zabawna ...co do przyszlej wojny Out of Space vs Domn ktora wybuchnie niedlugo ... to ex-casti beda tylko patrzec jak Domn uzywa kaski z paymentow ... "i wont join" "u have my word" slowa Becika do Dempish...nic dodac nic ujac...

dzg 10-04-2006 23:26

@up
Po co mielibysmy walczyc przeciwko ludziom, ktorzy nam pomogli? Zreszta mamy duzo znajomych w OOS.
@all co mysla, ze wypowiemy im wojne.
Nie myslcie za duzo, bo wam sie mozgi przegrzeja ;-)

Reod 10-04-2006 23:34

@dzg
Claudian, Fabien ,Phy~ i reszta to starzy "przyjaciele" liderow casti z innych swiatow ...w obu gildiach mozna powiedziec ze po rowno bylo bw ludzi ktorzy kiedys byli loyalni wobec siebie i razem walczyli~~ ... tez tak myslelismy ze jestesmy sojusznikami Domn ...eheh... czas pokaze jak bedzie...eheh...

dzg 10-04-2006 23:40

@up
I dlatego, ze mysleliscie, ze jestesmy sojusznikami zaczeliscie nas bic? To ciekawe..

Reod 10-04-2006 23:55

Ato mialbyc wydalony z gildi po tym co robil z Iyphonem...My zas myslelismy ze mamy "pozwlenie" zjabania Arnoo przez phy ~~ oraz mowil ze chce nowa gildie zrobic tylko z przyjaciolmi(Claudian etc ) cos ala tzw Council~~ do roztrzygania sporow miedzy obiema gildiami...wyszlo jak wyszlo... co bylo to bylo...ale nie powiesz ze nie bylo nawet zabawnie ...inaczej sie walczy jak druga strona oddaje wet za wet :D

dzg 11-04-2006 00:17

Czy ja wiem czy tak fajnie... Gdyby bylo nas porowno i w miare podobne lvle, wtedy by bylo lepiej. Tak musielismy masslogi, sneaki itp robic, wolalbym open battle z porownywalnymi stronami=)

kruliczek 11-04-2006 00:23

@Morphio
Korun Dore

@payment dla Out of Space
Dopilnujemy tego z Xanthippe Inflamatio, na razie nie wszyscy zapłacili więc spokojnie ludzie...

@Reod
lol, fajnie ze powie Dmepish'owi ze jutro dolacza... to ze Untora nam pomoze bylo wiadome juz 2. dnia wojny, ale czekalismy zeby wbil lvl

@Ato'mico
no jak nie odzyskam moich boh'ów to on sobie moze na pohu wybudowac domek i pkowac po nocach

Reod 11-04-2006 01:41

@kruliczek
Wiesz mogl sie wymigac jakos inaczej ...nie dajac slowa...~~
Co do Ato to pewnie quitnie i bedzie pkowal juz tego samego dnia/dzien pozniej po tym jak Iyphon wyladowal na 8lvlu chcial sie zrookowac..,dokladnie nie wiem bo nie gadalem z nim za duzo ze wzgledu na niemoznosc porozumienia jezykowego :P ...

@Dzg co do lvli to srednia mielicie wieksza...u nas masa noobkow etc ...wiec bylo w miare rowno tylko trzeba bylo podjac ryzyko ...tak jak my na dara kiedy nawet przed i po bylo nas mniej -.^

Shaman 11-04-2006 08:35

Gratz my dear friends =)
btw, Korun, moze wpadniesz do nas w ktorys weekend, nie daleko masz ;)

ps. Kto mnie chce na Xerenie again?:(

Morphio 11-04-2006 16:25

Mam pytanko do Kruliczka i Dgz. Zajmiecie sie Random Pa tzn reszta z Casta? Zabili pare osob koło 4 ;/ Ja moge im zalatwiz pz xD a wy reszte

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26.