Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Dosyć PA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71332)

Prezent 01-05-2006 19:13

Hhahahahahaahahahhahahahhahahahhaah
ale Acast ma 1lvl ...

Cichy Ziomek 01-05-2006 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acastunio
Jeżeli Acast zabija kogoś za free, to nie ma problemu, ale jeżeli ktoś zabije Acasta za free wtedy nazywamy to PA.

dokładnie :D

Cichy Ziomek 01-05-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
jakie pa?:).ja nie gram prawie to nie wiem nawet co tam sie dzieje;].A protekcja to u mnie;]

4k/tydzien
12k/miesiac
60k/na zawsze
;]
><><Firma Lamochron zapewnia najlepsza ochrone na Arcani><><

Ten co wogóle wyjechał z textem. aahahahahahha :D :D :D

Acastunio 01-05-2006 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezent
Hhahahahahaahahahhahahahhahahahhaah
ale Acast ma 1lvl ...

Ale kiedyś miał 86lvl, skile 91/89, 7mlvl, mpa, g legi, rh, sb/boh, mms, bs/gs...
Więc do PKowania całkiem niezły char =]

Prezent 02-05-2006 11:23

Ach...
btw. o co chodzi z tymi hakami wśród DPFT ? ? ?

Cichy Ziomek 03-05-2006 01:06

Pewnie wymyslaja cos zeby kase sciagac od ludzi.

Prezent a ty jaki masz nick w tibi :>

Maxo 03-05-2006 01:12

hmm moje zdanie jest takie ze teraz coraz modniejsze jest pa na serwerach co z jednej strony jest smutne a z drugiej fajne gdy jest sie w gildi panujacej na serwie :p

Prezent 03-05-2006 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy Ziomek
Pewnie wymyslaja cos zeby kase sciagac od ludzi.

Prezent a ty jaki masz nick w tibi :>

TOP SECRET ^.-

Poll 03-05-2006 17:11

ostatnio pkowalem sobie lamusem,tzn.mialem powody.ktos przeklnal mojego klienta(wykupil protekcje ofcourse) podbieglem do typa,mowie zeby mnie uderzyl,zrobil skulla,dostal 2 sd i padl.to jest pa?

a raz bylem sobie kurde an bk!zabilem jednego przybiegl xaiderek z kombekowna i ...i...mnie wygonili:(...tzn.spytali czy moga i im pozwolilem bo mnie Kombekowna walnela z axa.XD...btw.ogladaliscie to z tvnu co koles "kolega gra knightem i wali...(mysli jak sie to nazywa) z axa ,a ja gram druidem i wale z rozdzki"...dobre glomby:)...sorry jak to czytacie.xD,a jak gracie an arcani,zgloscie sie,zalatwie wam protekcje za free;P(teraz 3/4 osob bedize mowilo ze to wlasnie oni sa tymi 2 typkami:P)

co do SK!super gildia jestesmy,kto cos zlego na nia powie,to...nie wiem co,ale odpowiem:P

Arcania wielkie pa world:(...by the way,3/4 polskich hlvli(badz tych ktorzy graja na arcnai najdlzuej) idzie na new servy.xD.Pozdro 600,lamus,oyo bezele,yoyo.btw.smieszniej jest na kyrze teraz,moze wykopia valaisa z serwera.:P

Acastunio 03-05-2006 17:16

Cytuj:

ostatnio pkowalem sobie lamusem,tzn.mialem powody.ktos przeklnal mojego klienta(wykupil protekcje ofcourse) podbieglem do typa,mowie zeby mnie uderzyl,zrobil skulla,dostal 2 sd i padl.to jest pa?

a raz bylem sobie kurde an bk!zabilem jednego przybiegl xaiderek z kombekowna i ...i...mnie wygonili:(...tzn.spytali czy moga i im pozwolilem bo mnie Kombekowna walnela z axa.XD...btw.ogladaliscie to z tvnu co koles "kolega gra knightem i wali...(mysli jak sie to nazywa) z axa ,a ja gram druidem i wale z rozdzki"...dobre glomby:)...sorry jak to czytacie.xD,a jak gracie an arcani,zgloscie sie,zalatwie wam protekcje za free;P(teraz 3/4 osob bedize mowilo ze to wlasnie oni sa tymi 2 typkami:P)

co do SK!super gildia jestesmy,kto cos zlego na nia powie,to...nie wiem co,ale odpowiem:P

Arcania wielkie pa world:(...by the way,3/4 polskich hlvli(badz tych ktorzy graja na arcnai najdlzuej) idzie na new servy.xD.Pozdro 600,lamus,oyo bezele,yoyo.btw.smieszniej jest na kyrze teraz,moze wykopia valaisa z serwera.:P

Ehh Lamusie... za dużo Vódki, o której pisałeś na forum.tibia.com
Ej a wiesz, że mój kolega wali z aksa a ja ruszczkom?? DASZ FRI ITANS?

P.S. Kombekoowna wali ze sworda xD

Prezent 03-05-2006 17:56

Cytuj:

Na kyrze jest chyba większe PA niż tutaj i wcale nie jest śmieszniej.
W ogóle nie wiem o co chodzi w całej twojej wypowiedzi :>

Cichy Ziomek 04-05-2006 15:41

Buahahahahahhah!!! Ten Poll to jakiś skonczony debil. Wogole nie wiem o co mu chodzi. :D :D :D

btw.zalatw protekcje dla Cichy Czarnuch. No itam napisz jakies szczegoly.

Poll 04-05-2006 16:54

debil?;p

lamus to jeszcze rozumiem,ale od debili mnie nie wyzywac;]

btw.Cichy Ziomek nie dziwie sie ze hunta miales,skoro obrazasz takich ludzi jak ja:p.Protekcja 4k/tydzien,12k/miesiac,60k/na zawsze.Msg me w grze:Lamusini

@Prezent:p
na kacu po 5 dniach imprezowania to pisalem-wybacz;p...Tja tam jest wieksze Pa,bo Valais tam rzadzi.(nie wiem kto mu dal;p)

a co do PA tak calkiem serio,to zawsze tak jest jesli jest jakas gildia rzadzaca,ktorej nikt nie podskoczy,ludzie to wykorzystuja ze maja sile i nikt im nie moze zrobic.Osobiscie moja rada to trzeba sobie wyrobic silna pozycje na serwerze,uklady z roznymi ludzmi,a jesli masz niski lvl ,albo sredni to byc providerem jakiejs liczacej sie osoby na serverze(tutaj najlepiej Fosfik).Nawet sprzedajac 1 bp hmm na tydzien i pogadanie podczas sprzedazy chwile z kolesiem moze kiedys Wam pomoc.Dolaczanie do jakiejs gildi slabej praktycznie nie daje zadnej ochrony,prawde mowiac na Arcani trzeba miec conajmniej 70lv i znajomosci zeby dostac sie do liczacych gildi(sk,dpft,Is,RoM).I jak juz jestes taka liczaca sie osoba,stosuj indianska zasade,jesli nie mozesz pokonac wroga to sie do niego przylacz:P.Czyli jesli ktos robi Pa,Ty rob z nim,ale zawsze uwarzaj na kim.Na kazdego cfaniaka znajdzie sie wiekszy cfaniak.;P

A w ogole to ta gra nudna juz jest;p.Lamusini lowca Swini offline.:p

Prezent 04-05-2006 21:24

Cytuj:

debil?;p

lamus to jeszcze rozumiem,ale od debili mnie nie wyzywac;]

btw.Cichy Ziomek nie dziwie sie ze hunta miales,skoro obrazasz takich ludzi jak ja:p.Protekcja 4k/tydzien,12k/miesiac,60k/na zawsze.Msg me w grze:Lamusini

@Prezent:p
na kacu po 5 dniach imprezowania to pisalem-wybacz;p...Tja tam jest wieksze Pa,bo Valais tam rzadzi.(nie wiem kto mu dal;p)

a co do PA tak calkiem serio,to zawsze tak jest jesli jest jakas gildia rzadzaca,ktorej nikt nie podskoczy,ludzie to wykorzystuja ze maja sile i nikt im nie moze zrobic.Osobiscie moja rada to trzeba sobie wyrobic silna pozycje na serwerze,uklady z roznymi ludzmi,a jesli masz niski lvl ,albo sredni to byc providerem jakiejs liczacej sie osoby na serverze(tutaj najlepiej Fosfik).Nawet sprzedajac 1 bp hmm na tydzien i pogadanie podczas sprzedazy chwile z kolesiem moze kiedys Wam pomoc.Dolaczanie do jakiejs gildi slabej praktycznie nie daje zadnej ochrony,prawde mowiac na Arcani trzeba miec conajmniej 70lv i znajomosci zeby dostac sie do liczacych gildi(sk,dpft,Is,RoM).I jak juz jestes taka liczaca sie osoba,stosuj indianska zasade,jesli nie mozesz pokonac wroga to sie do niego przylacz:P.Czyli jesli ktos robi Pa,Ty rob z nim,ale zawsze uwarzaj na kim.Na kazdego cfaniaka znajdzie sie wiekszy cfaniak.;P

A w ogole to ta gra nudna juz jest;p.Lamusini lowca Swini offline.:p

Co do PA Valaisa ....ciężko mi to ocenić na własnym przykładzie. Gdy on grał jeszcze na Arcanii ja zaczynałem tutaj grę -jedyne co pamiętam to to ,że zamieniał się w świnie pod dp w Thais.
Jeśli chodzi pozycje na serwerze zgadzam się w 100%.
Tibia jest nudna <również się zgadzam> i sam nie wiem czemu jeszcze w nią gram ^^.

A Twoja protekcja... jak zamierzasz chronic ludzi jak jesteś offline?

Poll 04-05-2006 22:07

fakt ze malo gram:p...bo serio nuda:P...nawet wydaje mi sie ze stracilem dusze pg:p.

Pa Valaisa?rotfl,ten czlowiek gdy jeszcze gral na arcani chcial huncic mojego qmpla za jego konflikty z Elysi.I ja probowalem sie z ni dogadac-nie dalo sie.uspokoilo sie jak chcialem go bic,co rowniez z jego strony wywolalo plucie sie do mnie.Poznalem go lepiej podczas wojny i nie ma sie czym chwalic:P.Ale tu mowimy o PA na Arcani:).Ide wbije troche expa:p

Tanivupo 04-05-2006 22:16

:>

Co do PA turtli to fakt... niektorzy uzywaja tego.... zeby sobie zarobic ale nie kazdy :> ja osobiscie znam tam pare "zolwi" i sa zaje******* ziomkami ;p

Jakby niektore sprawy ;p pewnie dalej bym tam gral :>

Wiec to nie DPFT sa PA.... tylko niektorzy czlonkowie:> co nie znaczy ze cala gildia :>

Pozdro Leszczu ;p

Cichy Ziomek 05-05-2006 11:43

Ahhh...Lamusini! Sory! Zauwielbiam jeść bananyałem sie i mi sie pouwielbiam jeść bananyalo ze to ty! kobieta lekkich obyczajówa! Pamietam cie jak jescze gralem Januszem Twoim Starym. :D dobry koles byles wtedy szkoda ze teraz raz na rok jestes :(
ty wlasnie jak gralem to mi zalezalo na respekcie ^^ i nie wrzucalem na nikogo :P bylem providerem jakiegos frajera z sk ktory mial mnie kobieta lekkich obyczajówa chronic a jak przychodzilo co do czego to rzodkiewka jest superil ze nie moze bic bu mu rs wyskonczy a kobieta lekkich obyczajówa zabijal 10lvle przed depo frajer gupi. Tera wogole koles od*******a ladnie i hunci z jakimis kumplami i noob charami nowego ownera cichego ziomka :D lol

Kiedys wogole wczesniej bylem provderem goscia z dpft. kobieta lekkich obyczajówa!! szedlem z kumplem sobie moim najlepszym cichym ziomalem kobieta lekkich obyczajówa na of pobawic sie troche to ten frajer zaczal mi bic ziomala kobieta lekkich obyczajówa męski narząd płciowy zauwielbiam jeść bananyany!! Od tamtego czasu za to ze ziomal walczyl z kolesiem 104 lvl (ziomal mial 43) bili sie chyba z 20min. I męski narząd płciowy to był dark kajko kobieta lekkich obyczajówa potem zawołał ciota kumpli m.in. gambera i razem go bili bo kajko ciota najgorsze pvp sam nie dal rady o 60lvli słabszemu ja tam za*******ałem blokowalem ich malo co nie padlem kobieta lekkich obyczajówa potem mialem hunta musialem placic kuraw jego mac. Cichy Ziomal sie nie wyplacil zjechali go do 33lvl i sprzedal chara :P
Dobra zajebalem sie nie mam sily juz pisac przy okazji cos tam jeszcze opowiem kiedys eloelo

Prezent 05-05-2006 13:08

^ Lepiej by bylo gdybyś pisał bez 'kobieta lekkich obyczajów' 'lubie jest bananye' itp. bo ciezko sie polapac ocb.
Ja też byłem providerem takiego dupka hlvla, co miał baaardzo wysokie wymagania, on niby był moim protektorem. Ale jak przyszło co do czego to jakoś nie ochraniał ;/

Cichy Ziomek 05-05-2006 20:10

@up. Te "kobieta lekkich obyczajow" itp to jest jakas gowniana cenzura =) sprobuj sobie napisac wyraz "ku**rwa" bez gwiadek w odpowiedzi to Ci takie gowno tez sie porobi :P

Prezent 06-05-2006 12:45

^ tak wiem, że to cenzura :D , ale cięzko zrozumień treść jak jest jej za dużo ^.-

Thomasi 06-05-2006 14:33

no a juz myslalem ze nic nie napisze w tym topicu(cos czuje ze to bedzi emoj ulubiony^^) bo zapomnailem hasla do tego b.fajnego forum^^

hi can i play here
no you are hunted
ok cya
cya

arcania to arcania i to wlasnie jest tam najfajniejsze:D ale co do samego servera to jest to jeden z najszybciej sie rozwijajacych(chodzi mi tu o expienie) serverow:]tylko ze niektorym (tak jak mi) nie dane juz chyba bedzie tam grac:Dbo przeciez zlapalem zasluzonego hunta(jak kazdy inny:D) ale nawet moze i dobrze:Dwkoncu sa tez inne ciekawsze rzeczy(np gra na innym servie^^)a na arcani postac sie napewno nie zmarnuje:D

a jeszcze chcialem tylko dodac ze ja nie zauwazylem zadnego PA na arcani^^

Arcania->>prawie jak non pvp:]

Medivh Shady 06-05-2006 15:09

ajaj co sie narobilo -.-

Prezent 06-05-2006 16:00

Cytuj:

bo przeciez zlapalem zasluzonego hunta
Za co?
Cytuj:

(tak jak mi) nie dane juz chyba bedzie tam grac
Porozmawiaj z nimi ^^
Cytuj:

Arcania->>prawie jak non pvp
PRAWIE robi wielką różnicę
Cytuj:

ajaj co sie narobilo -.-
Co masz na myśli?

Thomasi 06-05-2006 16:08

Cytuj:

Za co?

za nic^^wpadli zabili i nawet powodu nie potrafia podac od 3 dni jak nie wiecej:D

Cytuj:

Porozmawiaj z nimi ^^

jako tako na poczatku nawet chcialem ale widac ze nikt sie tym nie przejmuje^^a placic bym napewno nie zaplacil^^bo nic zrobic nie zrobilem:D

ale arcanie i tak bede milo wspominal^^

Krzysko 06-05-2006 16:10

Thomasi może za to że za Legią jesteś ?? ;]

Thomasi 06-05-2006 16:13

haha^^to raczej bedek by mial cos przeciwko^^nie kazdy mnie lubi i tyle:Da raczej prawie nikt^^:Dno ale coz wcale im sie nie dziwie:]

Grubasek 06-05-2006 16:49

Oj Cichy, widze że padłeś przez Vinchenzo, ładnie, ładnie, chyba sobie naskrobałeś bo za nic to Vini na nikogo nie poluje :D:D Ja ci radze napisać do Vinchenza na temat paymentu, wiesz z 30k napewno mu wystarczy aby zostawić cię w spokoju, aha... jeszcze 20k dla Nego za strate cennego czasu przy użeranie się z tobą i możesz biegać spokojnie po świecie Arcania :)

Cichy Ziomek 06-05-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grubasek
Oj Cichy, widze że padłeś przez Vinchenzo, ładnie, ładnie, chyba sobie naskrobałeś bo za nic to Vini na nikogo nie poluje :D:D Ja ci radze napisać do Vinchenza na temat paymentu, wiesz z 30k napewno mu wystarczy aby zostawić cię w spokoju, aha... jeszcze 20k dla Nego za strate cennego czasu przy użeranie się z tobą i możesz biegać spokojnie po świecie Arcania :)

:D ja nie gram Cichym Ziomkiem od ponad miesiąca - sprzedałem go. :] Byłem providerem Vina, a on był moim pro i nie mam pojecia jak to sie stało, że Cichy Ziomek przez jakiś czas był hunted właśnie przez Vina i Nego. :| Dziś sie dowiedziałem, że juz nie jest :D

B) Pozdro Thomasi (szkoda ze jestes za legia :/ ale widzew nie dlugo wchodzi do ekstraklasy to wiesz ^^ ) no i tyle. Wspolczuje ci hunta za nic tez pare razy tak mialem i paru moich kumpli.

Ahh kiedys tez mialem hunta za to ze zalozylem gildie "Czerwona Armia Widzew" :D :D ale h*uj tam. Po jakims czasie znowu zrobilem (nieco silniejnieszą już) to nikt sie nie czepiał.
Aż do czasu kiedy jakis gupi noob z mojej guild podpad jakiemus kolesiowi z Affairs mala gildia ale same hlvl do**uwielbiam jeść bananyali nam mocno ja w sumie tylko raz padlem przez totalna glupote bo tak oduwielbiam jeść bananyalem ze ch**uj :P Z tego co wiem to teraz osoby z Affairs połączyli sie z kims tam i powstawała guild Ruthless Legend. Po pewnym czasie pogodzilem sie z kolesiami z Affairs, wzieli mnie do gildi Rutless Legend ale okazalo sie ze bylem frajerem bo niby na zebraniu gildi przy gh strapowali mnie :P i 20 osob sie na mnie rzucilo :D no i odrazu mnie wyj**ebali :D i sie wku**rwilem mowie h*uj nie gram :D :D no i tak sobie narazie odpoczywam...

Thomasi 06-05-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy Ziomek

B) Pozdro Thomasi (szkoda ze jestes za legia :/ ale widzew nie dlugo wchodzi do ekstraklasy to wiesz ^^ ) no i tyle. Wspolczuje ci hunta za nic tez pare razy tak mialem i paru moich kumpli.

nie ma czego wspolczuc:Dteraz gra duzo ciekawsza sie staje^^

Cichy Ziomek 06-05-2006 23:58

Nieno jasne :D pamietam jak kiedys przez tydzien siedziałem w depo bo była wojna między moja gildia i affairs :D suuperowo :D

Doom Terror 07-05-2006 00:11

ee ja uwazam tak jak wielu was ze Arcania jest stracona , bo zostalem zabity przez arowix'a za nic opisze wam wlasnie cala sytuacje:

stoje pod dp thais i REGENERUJE(:P) mane , na chwile sie odwrocilem aby nalac sobie picia patrze na monitor i widze ze ktos mnie atakuje , podchodze no i zostalem zabity 5-6 uderzeniami w tym jedno za 104(pierwsze) gdy po dead poszedlem pod dp i sie pytalem o reason to mi napisal "missclick" po czym zaatakowal mnie bykuu mawr z beltow wszedlem do dp no i powiedzialem im co o nich mysle , kase (prawie 40k) podzielilem miedzy dwoch kupli ale nickow nie podam bo znajac dpft bede mieli hunta ja uwazam ze dpft sklada sie glownie z niedowartosciowanych dzieciakow ktorzy staraja sie dowratsociowac w tibi nawet nie probuje sobie wyobrazic jak wyglada w realu koles co przed tibia spedza pol dnia i ci grozi dam rade wam graczom z arcani ktorzy maja dosyc dpft i tego wszytskiego , czekajcie az powstanie nowy server i grajcie tam , ja tak zrobie i uwazam ze jest to najlepsze rozwiaznie tego problemu

Thomasi 07-05-2006 00:49

many nie da sie robic^^przynajmniej ja nie umiem^^

Doom Terror 07-05-2006 01:05

no wiesz o co chodzi :PP - regenerowalem mane - pasi xD ?

notop 07-05-2006 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror

stoje pod dp thais i robie mane ,

chchesz fast pasc,kamp pod dp

jakbys chcial szybsze medody jak stracic lvlv to sie polecam dobra rada

Prezent 07-05-2006 12:44

Hmm.. to ,że DPFT wywalają silnych/ wysoko lvlowych graczy z servera świadczy o tym, iż czują się zagrożeni i nie są do końca ustabilizowani. Z pewnością nie chcą by ktoś odebrał im władzę. Moim zdaniem lepiej dla nich byłoby prowadzić ''przyjazną politykę'' , wtedy mieliby więcej zwolenników.
Bieg ich myśli (^^) można tak zapisać :
WYSOKI LVL+[zły outfit, zabicie prowokującego noob chara]=NIEBEZPIECZNY
NIEBEZPIECZNY=trzeba zabić, wykopać z serv itp.

Nie wiem czy ta teoria jest dobra , ale na pewno jest w tym ziarenko prawdy.

notop 07-05-2006 14:00

taki offtopic;p

70% polskiej mlodzierzy jest zadowolona z zycia
30% mlodzierzy niestac na narkotyki

Krzysko 07-05-2006 17:35

A mi się wydaje że na Arcanii jest coraz mniej pk ( chyba że to ja mam fart ;) ).... jak zaczynałem gre prawie codziennie mnie ktoś lał, a teraz już chyba od dwóch tygodni mam spokój...

Cichy Ziomek 07-05-2006 23:28

Cytuj:

Hmm.. to ,że DPFT wywalają silnych/ wysoko lvlowych graczy z servera świadczy o tym, iż czują się zagrożeni i nie są do końca ustabilizowani. Z pewnością nie chcą by ktoś odebrał im władzę. Moim zdaniem lepiej dla nich byłoby prowadzić ''przyjazną politykę'' , wtedy mieliby więcej zwolenników.
Bieg ich myśli (^^) można tak zapisać :
WYSOKI LVL+[zły outfit, zabicie prowokującego noob chara]=NIEBEZPIECZNY
NIEBEZPIECZNY=trzeba zabić, wykopać z serv itp.

Nie wiem czy ta teoria jest dobra , ale na pewno jest w tym ziarenko prawdy.

To jest pewnie. Turtlesi sraja sie ze straca wladze. Gdy tylko pojawia sie gildia ktora laczac sie jeszcze z kims mogla by im dorownac od razu wymyslaja jakis glupi, nieistniejacy w rzeczywistosci powod do huncenia owej gildi - rozwiazania jej.
Tak bylo np. w przypadku gilidi Coffe ktorej liderem byl Polo Enmo (elo) potem zakazali mu wogole bycia w gildi. Teraz juz chyba nie gra nawet.

Thomasi 08-05-2006 15:21

arcania to arcania i tyle^^

Prezent 08-05-2006 17:47

A jak idzie na tym Test serv? Podobno DPFT górują nad NG...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10.