![]() |
Gra jest bardzo dobra polecam obcych baredzo dobzi są szczegulnie Tyrant i adv. Marauder =D
Jakby coś założyłem nowy klan w tremulousie www.bodclan.forumer.pl |
Siemasz gra ktoś teraz - bo ja begginer jestem i chciałbym się czegoś kolwiek kim kolwiek nauczyć
a tak wogule to jak się zarejstrować bo ja chyba lewy jestem (w co się nie dziwie) |
moj nick to: grzelu
lubie grac aliens tylko nie bardzo mi to wychodzi xD @edit no humanami sie fajnie gra na mapach co maja wysoko sufit :D (jet pack) |
{DB} Rekrutuje potrzebujemy ludzi po rozpadlismy sie troche jest nas tylko 3 teraz
Ja Silver Dukem mamy forum i ts'a forum:www.tremordb.fora.pl ts:195.70.37.242:8767 hasło podam jak ktos dołaczy do klanu(tylko jemu) My w 3 jestesmy pro ale przyjmiemy tez nowych graczy i nauczymy grac:) Alien Rlz 4ever |
Ha mnie spotkacie jako Sage albo Silent Angel i tak wymiatam xD.Niechwalac sie to jestem najlepszym polakiem w to gre:P(tzn tak duzo ludzi mowi) i wg,mnie tez.Chyba widziecie jak na Pub pl rzeznie >)
Kiedys w klanie [PF](sam zalozylem:P) ale odlaczylem |
witam mam problem a dokladniej kiedy skonczy sie pojedynek i laduje sie next mapa wyskakuje mi blad i jak chce grac na innym servie ciaGle pokazuje blad jedyne co mozna zrobic to wylaczyc i wlaczyc gre a to troche dlugo trwa jak na moj komp
|
Ściagne zobacze co to będzie
23 min sciagania |
Cytuj:
E ja Ciebie chyba widzialem... Lol, nie powiedzialbym zebys byl wymiataczem...no ale coz... Gdybys widzial czasy gdy Elita Polska grala ...za poczatkow Tremulousa jako Stand-Alone'a ... To by Ci szczena opadla....tera skill to juz nie ten sam... a malo Elity gra... Po za tym, jak bys spotkal Masterbite'a za tamtych czasow to bys *****cy dostawal... jak byl jako dretch, nigdy nie miales szans...chyba ze ktos przy Tobie byl... Ni go uniknac ni nic.... on ma ciagle FPSy na 99 , myszke baaaardzo dobra i celnosc tak samo..same headbite'y leca... wiec nie chwal sie :) , bo on by Cie z latwoscia zownowal. |
Cytuj:
Ten klan PF teraz jakiś samolubny jest,innych często olewają A co Do BoD'u to upadł przez drugiego leadera więc nei dawajcie zgłoszen |
Walnelem se swoj server i gra moze sie ciekawie zapowiadac ale co do gry w sieci... to nie wyszukuje mi serverow wiecie moze jak temu zardzic ?
|
whcodzisz play i na gorze ustawiasz internet zamiast local i nacisnij jeszcze get a new list i masz Ja gram czesto na "Fucking KILLZONE" zebym tylko bana nie dostalem :P:P
|
Cytuj:
|
Ściągnąłem i muszę przyznac, że bardzo przyjemnie się gra. Oczywiście zależy na jakich serwerach.
Ludzie są ciekawi i nieco łatwiejsi, aczkolwiek alieni jak już do czegoś dojdą w dużej liczbie to są niepokonani. Jak na razie z reguły potyczki na "moich" serwerach kończyły się tak, że wpadała ekipa alienów, w tym kilku Tyrantów i nawet Battlesuit na nic się zdawał. Polubiłem Flamethrower'a w takich sytuacjach...Byleby tylko serwer miał wyłączony Friendly Fire :) |
Cytuj:
o rly ? Tez mi daj noobkow do ludzi ktorzy biegna solo z riflem i broni nowych kupic nie moga... to bede miec ponad 100 takze -.- Jakby nie bylo FF na serwach na ktorych grywam, spokojnie kazda gra konczyla sie dla mnie wynikiem 70+ fragow (chyba ze dolaczam sie w polowie gry). A to ze twoi koledzy mowia "łał mastah jestes w tom gre Tremusollluss" (jak grasz z nimi na LANie i wogole...). Wez przestan, wcale nie jestes najlepszym polakiem, a to ze wchodzisz na serwer z noobkami to nie moja wina, ze potem sie wywyzszasz ... powiedz mi na jakim grasz, to zobaczymy (IP i port)... . |
Moze najlepszy niejestem ale od ciebie tak;).[ISR Games]Pub PL
|
@up
Boże, błogosław skromnych i pokornych... @topic Z każdą kolejną grą dochodzę do wniosku, że Tyranty są za mocne...Kolejny serwer, Znakomicie rozbudowana baza, wieżyczki masakrują wszystko w polu widzenia, mało kto biega bez BS+LC. Wpada kilku Tyrantów i zaczyna się masakra -_-" Zna ktoś jakiś SKUTECZNY sposób na te bestie? |
Cytuj:
|
czy humansy maja lvl :P
|
ich lvl to EQ...
Co do tego czy jestes lepszy...moze i alienem tak...nie widzialem jak grasz czlowiekiem, wiec powiedziec nie moge czy lepszy jest (trzeba patrzec sie na caloksztalt). Po pierwsze, zapamietaj, ty kosisz fragi, ja kosze budynki, jesli mam marudera i mam szasne dostac sie do bazy to ludzi mam gdzies, atakuje nody i armory... ewentualnie heada walne... ale nie lece by kogos zabijac . Ty robisz na odwrot... Wiec czy lepszym jestes ? nie wiem... moze do koszenia fragow, ja zawsze gralem w grach postaciami tajnymi, ukrywajacymi sie w mroku i sabotujacymi od tylu wrogow...taka moja taktyka. No, ale i tak Master Bite'a nie pobijesz, nie masz szans :). Ja myslalem ze ty dretchem wymiatasz, ale ty glownie dragiem... wiec czy dobry jestes ? znowu mam watpliwosci :) wybacz. Sposob na Tyranta... BS + Pila i dobry dodge skill, BS + Chaingun, LA + B.pack + Luc i spam z lucka (ale na Pub.pl spamu (prawdziwego) nie da sie robic... jedynie 2nd attackiem) no i mozna ewentualnie lucka u LA zamienic na MD (mass drivera, 10 strzalow celnych i tyrant lezy... dobrze dziala razem z Desp'em w teamie :P (Deps to taki jeden, co dobrze strzela z MD ;) ) 5 strzalow i tyrant wtedy lezy... :) . |
Cytuj:
|
bazyliszek to dla mnie czysty kamikazze...(dobry tylko do s1 i jescze troszeczke do s2 (Ale tu juz wymieka ( bo helmy + radar )) .
Maruder ownuje... Dragon tez...jesli chodzi o czysty frag ...ale maruder jesli chodzi o niszczenie budynkow za wiezyczkami, bazyliszkiem jesli przejdziesz dzialka to bedzie cud...bazyliszek jest dobry do rozwalania ich (ten jego/sluz czy tez slina/ albo pazurki jad czy co tam ... (nie chodzi o chmure gazowa ) ... co zatrzymuje ludzi, spowalnia wiezyczke takze... (obraca sie wolniej, ale strzela tak samo). |
spoko mi sie gra humanem na s1, biegam tylko z rife i mam wiecej frag od tych co maja lepsze bronie :D oczywiscie gdy nie ma na serverze Desp'a :D
|
Jakoś nie moge znaleźć tego Pub.pl
Dretche na początku ownują, headshot a potem nogi na s1 i gosciu leży. potem Draga i zaczyna sie zabawa... Najlepszy jest adv. mar. gdy tamci mają s1-s2. Troche poskakac, prądu troche i evo point dla ciebie ^^ Ludzką obrone mozna latwo zniszczyc i nie mozna ustawiac jej na scianach więc ludzie czesciej przegrywają... ale gdy zaatakuje cie grupa BS razem z LC, flame i pulsem to masz prze...... P.S. headshot wyszedl mi narazie raz na pare tygodni gry :[ nick: PLant (Alien's Wraith, tremulous.info Alpha & Beta, Fun-zone 1.1.0) :D |
Ja gram pod nickiem {DB}Ojczul biało czerwone db i nick na: Derelict, Alien's wrath,Pub Pl bo tam n00bki i mozna sie bawic:D satangu czasem na jakims innym jak tamte empty albo full.
Jak zobaczycie tego kozaka grajacego maruderem albo adv maruderem to ja:D |
e tam avager jak se nie radzisz z pulsem bazylkiem to skilla sie ni ma:P^^ ja trenilem 3 dni ciagle bazylem i juz nieraz chaina z bsem zabilem solo:P
|
Skoro aż tyle pochlebnych opinii jest to chyba się skuszę...
Znajdziecie mnie pod nickiem Goxenul PS. Bardzo to krwawe? |
Dość innowacyjna gierka, ale specjalnie mi do gustu nie przypadała (wole normalne DM, bez blokowania respa -.-, Quake 4 rox0r). W skali od 1 do 10 daję 7.
|
Bazyl to gówno jest dla mnie wole marudera.Drag ma dobry dmg ale slaba szybkosc i duży jest bez problemu zabije dragona jak mam shotgun a z maruderem jak koles umie grać jest już gorzej.
|
Czytam i czytam... ukończono 57% :) nick : Morte. Cya in game.
|
Klan ;]
Śiema ściema o tej porze karzdy coś powiedzieć może :D .A tak dokładniej zrobiliśmy z kumplem klan Galactic Warriors ...jak by ktos chciał prosze o składanie podań forum jest tu -> http://www.gwtremulous.fora.pl/ :) .Wymagań duzych nie mamy przyjmiemy każdego Gracza który umie (srednio grac ) przynajmniej rekord 45 fragow ;].Zapraszamy.
|
up:Rekord fragow LOL ja ci moge nabić 100+ fragów na jakims servie z noobami... fragi to gówno ważniejsze jest czy umie baze rozjebac^^.
{DB} Jeden z najlepszych polskich klanów rekrutuje przyjmujemy po sprawdzeniu umiejetnosci pisać na www.tremordb.fora.pl podania w dziale rekrutacja |
Hm....
Wiem ze fragi to nic...ale ten klan został stworzony do treningu umiejetnosci graczy ,niechodzi mi oto ze to dla nobow ale dla karzdej SREDNIEJ osoby która chce potrenic albo sie czegos nauczyc...ja moze niegram jakos super reweracyjnie ale trenowac trzeba...a ten klan do tego właśnie jest B)
|
Hmmm gram w to i muszę przyznać, że to jest bardzo fajna gra. Zawsze gram ludźmi i uwielbiam z Chainguna (czy jakoś tak) dobijać tyranty jak zaatakują bazę :D Pffff ale ile ludzi już tym wkurzyłem :)
|
Shinok to ty?ten czerwony noobek z wykrzyknikiem?;] Sage here:D
|
e tam znudzilo mi sie po tygodniu
cs lepszy ;) |
@Ojczul.
Dlamnie zabawą jest FRAG, nie rozwalenie bazy:> Gra jest dla nas a nie my dla gry. Pzdro! |
@up
exe n4p wiesh kto sejdz sage albo E czlonek elemental family(nie powiem dokladnie:<)slyszalem ze cie Fi** wyrzucil z klanu to prawda? n444444444444444p TkingWater ^^ |
Sage, wiesz co jest z Pub.pl ?...Sage....Patryk ?
|
|
no tak avager masz na pro-friends.rox.pl co sie stao. a zreszta ja juz tam gram nie bede bo noob admini sa typu placzace dziecko Rose ktory dostal bana na AW(aliens wrath) za to ze gadal rzeczy typu:HAHAHHAA U DIED WITH s2 BY GOON HAHAH NOOB albo:FUCKING CAMPErS GO OUT NOOB i on ma niby 21 lat...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |