Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Tremulous - Ciekawy FPS (z elementami RTS) ! (FREE) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71815)

Oerta 26-08-2006 14:36

Gra jest bardzo dobra polecam obcych baredzo dobzi są szczegulnie Tyrant i adv. Marauder =D

Jakby coś założyłem nowy klan w tremulousie www.bodclan.forumer.pl

Torog Velrock 01-09-2006 20:56

Siemasz gra ktoś teraz - bo ja begginer jestem i chciałbym się czegoś kolwiek kim kolwiek nauczyć
a tak wogule to jak się zarejstrować bo ja chyba lewy jestem (w co się nie dziwie)

grzelu8 02-09-2006 21:24

moj nick to: grzelu
lubie grac aliens tylko nie bardzo mi to wychodzi xD
@edit
no humanami sie fajnie gra na mapach co maja wysoko sufit :D (jet pack)

Ojczul1 05-09-2006 22:37

{DB} Rekrutuje potrzebujemy ludzi po rozpadlismy sie troche jest nas tylko 3 teraz
Ja
Silver
Dukem
mamy forum i ts'a forum:www.tremordb.fora.pl
ts:195.70.37.242:8767 hasło podam jak ktos dołaczy do klanu(tylko jemu)
My w 3 jestesmy pro ale przyjmiemy tez nowych graczy i nauczymy grac:)
Alien Rlz 4ever

Knight Patryk 06-09-2006 14:13

Ha mnie spotkacie jako Sage albo Silent Angel i tak wymiatam xD.Niechwalac sie to jestem najlepszym polakiem w to gre:P(tzn tak duzo ludzi mowi) i wg,mnie tez.Chyba widziecie jak na Pub pl rzeznie >)
Kiedys w klanie [PF](sam zalozylem:P) ale odlaczylem

fedrow 07-09-2006 21:09

witam mam problem a dokladniej kiedy skonczy sie pojedynek i laduje sie next mapa wyskakuje mi blad i jak chce grac na innym servie ciaGle pokazuje blad jedyne co mozna zrobic to wylaczyc i wlaczyc gre a to troche dlugo trwa jak na moj komp

Devil MayCry 07-09-2006 21:32

Ściagne zobacze co to będzie
23 min sciagania

Avager 07-09-2006 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 976002)
Ha mnie spotkacie jako Sage albo Silent Angel i tak wymiatam xD.Niechwalac sie to jestem najlepszym polakiem w to gre:P(tzn tak duzo ludzi mowi) i wg,mnie tez.Chyba widziecie jak na Pub pl rzeznie >)
Kiedys w klanie [PF](sam zalozylem:P) ale odlaczylem

E ja Ciebie chyba widzialem... Lol, nie powiedzialbym zebys byl wymiataczem...no ale coz...

Gdybys widzial czasy gdy Elita Polska grala ...za poczatkow Tremulousa jako Stand-Alone'a ... To by Ci szczena opadla....tera skill to juz nie ten sam... a malo Elity gra...

Po za tym, jak bys spotkal Masterbite'a za tamtych czasow to bys *****cy dostawal... jak byl jako dretch, nigdy nie miales szans...chyba ze ktos przy Tobie byl... Ni go uniknac ni nic.... on ma ciagle FPSy na 99 , myszke baaaardzo dobra i celnosc tak samo..same headbite'y leca...

wiec nie chwal sie :) , bo on by Cie z latwoscia zownowal.

Oerta 07-09-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk
Ha mnie spotkacie jako Sage albo Silent Angel i tak wymiatam xD.Niechwalac sie to jestem najlepszym polakiem w to gre(tzn tak duzo ludzi mowi) i wg,mnie tez.Chyba widziecie jak na Pub pl rzeznie >)
Kiedys w klanie [PF](sam zalozylem) ale odlaczylem

Chwalisz sie i chwalisz ale ja ciebie także czasem jade-.-
Ten klan PF teraz jakiś samolubny jest,innych często olewają

A co Do BoD'u to upadł przez drugiego leadera więc nei dawajcie zgłoszen

Devil MayCry 08-09-2006 16:46

Walnelem se swoj server i gra moze sie ciekawie zapowiadac ale co do gry w sieci... to nie wyszukuje mi serverow wiecie moze jak temu zardzic ?

fedrow 08-09-2006 19:13

whcodzisz play i na gorze ustawiasz internet zamiast local i nacisnij jeszcze get a new list i masz Ja gram czesto na "Fucking KILLZONE" zebym tylko bana nie dostalem :P:P

Knight Patryk 09-09-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerta (Post 978102)
Chwalisz sie i chwalisz ale ja ciebie także czasem jade-.-
Ten klan PF teraz jakiś samolubny jest,innych często olewają

A co Do BoD'u to upadł przez drugiego leadera więc nei dawajcie zgłoszen

Czasem... ze mi goona z rifla dobijesz:P.Ja sie niechwale ale wiekszosc znajomych tak mowi>).No i pobilem rekord tremu. 96 fragow w 22 minuty na serverze 14 osob(z 7 bylo w humanach)=D

Adaras 09-09-2006 01:27

Ściągnąłem i muszę przyznac, że bardzo przyjemnie się gra. Oczywiście zależy na jakich serwerach.

Ludzie są ciekawi i nieco łatwiejsi, aczkolwiek alieni jak już do czegoś dojdą w dużej liczbie to są niepokonani. Jak na razie z reguły potyczki na "moich" serwerach kończyły się tak, że wpadała ekipa alienów, w tym kilku Tyrantów i nawet Battlesuit na nic się zdawał. Polubiłem Flamethrower'a w takich sytuacjach...Byleby tylko serwer miał wyłączony Friendly Fire :)

Avager 09-09-2006 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 979379)
Czasem... ze mi goona z rifla dobijesz:P.Ja sie niechwale ale wiekszosc znajomych tak mowi>).No i pobilem rekord tremu. 96 fragow w 22 minuty na serverze 14 osob(z 7 bylo w humanach)=D

o rly ?
Tez mi daj noobkow do ludzi ktorzy biegna solo z riflem i broni nowych kupic nie moga... to bede miec ponad 100 takze -.-

Jakby nie bylo FF na serwach na ktorych grywam, spokojnie kazda gra konczyla sie dla mnie wynikiem 70+ fragow (chyba ze dolaczam sie w polowie gry).

A to ze twoi koledzy mowia "łał mastah jestes w tom gre Tremusollluss" (jak grasz z nimi na LANie i wogole...).

Wez przestan, wcale nie jestes najlepszym polakiem, a to ze wchodzisz na serwer z noobkami to nie moja wina, ze potem sie wywyzszasz ... powiedz mi na jakim grasz, to zobaczymy (IP i port)... .

Knight Patryk 09-09-2006 14:30

Moze najlepszy niejestem ale od ciebie tak;).[ISR Games]Pub PL

Adaras 09-09-2006 15:07

@up
Boże, błogosław skromnych i pokornych...

@topic
Z każdą kolejną grą dochodzę do wniosku, że Tyranty są za mocne...Kolejny serwer, Znakomicie rozbudowana baza, wieżyczki masakrują wszystko w polu widzenia, mało kto biega bez BS+LC. Wpada kilku Tyrantów i zaczyna się masakra -_-"
Zna ktoś jakiś SKUTECZNY sposób na te bestie?

Knight Patryk 09-09-2006 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adaras (Post 980078)
@up
Boże, błogosław skromnych i pokornych...

@topic
Z każdą kolejną grą dochodzę do wniosku, że Tyranty są za mocne...Kolejny serwer, Znakomicie rozbudowana baza, wieżyczki masakrują wszystko w polu widzenia, mało kto biega bez BS+LC. Wpada kilku Tyrantów i zaczyna się masakra -_-"
Zna ktoś jakiś SKUTECZNY sposób na te bestie?

BS+chain albo lucek ale by zalatwic luckiem tyra trzeba miec skilla;P do chaina granata polecam

fedrow 09-09-2006 21:05

czy humansy maja lvl :P

Avager 09-09-2006 21:50

ich lvl to EQ...

Co do tego czy jestes lepszy...moze i alienem tak...nie widzialem jak grasz czlowiekiem, wiec powiedziec nie moge czy lepszy jest (trzeba patrzec sie na caloksztalt).

Po pierwsze, zapamietaj, ty kosisz fragi, ja kosze budynki, jesli mam marudera i mam szasne dostac sie do bazy to ludzi mam gdzies, atakuje nody i armory... ewentualnie heada walne... ale nie lece by kogos zabijac . Ty robisz na odwrot... Wiec czy lepszym jestes ? nie wiem... moze do koszenia fragow, ja zawsze gralem w grach postaciami tajnymi, ukrywajacymi sie w mroku i sabotujacymi od tylu wrogow...taka moja taktyka.

No, ale i tak Master Bite'a nie pobijesz, nie masz szans :). Ja myslalem ze ty dretchem wymiatasz, ale ty glownie dragiem... wiec czy dobry jestes ? znowu mam watpliwosci :) wybacz.

Sposob na Tyranta... BS + Pila i dobry dodge skill, BS + Chaingun, LA + B.pack + Luc i spam z lucka (ale na Pub.pl spamu (prawdziwego) nie da sie robic... jedynie 2nd attackiem) no i mozna ewentualnie lucka u LA zamienic na MD (mass drivera, 10 strzalow celnych i tyrant lezy... dobrze dziala razem z Desp'em w teamie :P (Deps to taki jeden, co dobrze strzela z MD ;) ) 5 strzalow i tyrant wtedy lezy... :) .

Knight Patryk 09-09-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager (Post 980711)
ich lvl to EQ...

Co do tego czy jestes lepszy...moze i alienem tak...nie widzialem jak grasz czlowiekiem, wiec powiedziec nie moge czy lepszy jest (trzeba patrzec sie na caloksztalt).

Po pierwsze, zapamietaj, ty kosisz fragi, ja kosze budynki, jesli mam marudera i mam szasne dostac sie do bazy to ludzi mam gdzies, atakuje nody i armory... ewentualnie heada walne... ale nie lece by kogos zabijac . Ty robisz na odwrot... Wiec czy lepszym jestes ? nie wiem... moze do koszenia fragow, ja zawsze gralem w grach postaciami tajnymi, ukrywajacymi sie w mroku i sabotujacymi od tylu wrogow...taka moja taktyka.

No, ale i tak Master Bite'a nie pobijesz, nie masz szans :). Ja myslalem ze ty dretchem wymiatasz, ale ty glownie dragiem... wiec czy dobry jestes ? znowu mam watpliwosci :) wybacz.
.

Nie klocmy sie juz :-)dretchem umiem dosyc niezle grac ale wiesz jak to jest otwarty balkon no i mam zimne rece i trudno sie trzyma mi myszke.Co do budynkow.Staram sie kosic budynki ale jak widze ze sam mam goona to nic z tego nie wyjdzie wiec czekam do SD.Co do sabotarzu to bazylem dobrze umiem takze grac(taki assasin):P.

Avager 10-09-2006 01:59

bazyliszek to dla mnie czysty kamikazze...(dobry tylko do s1 i jescze troszeczke do s2 (Ale tu juz wymieka ( bo helmy + radar )) .

Maruder ownuje... Dragon tez...jesli chodzi o czysty frag ...ale maruder jesli chodzi o niszczenie budynkow za wiezyczkami, bazyliszkiem jesli przejdziesz dzialka to bedzie cud...bazyliszek jest dobry do rozwalania ich (ten jego/sluz czy tez slina/ albo pazurki jad czy co tam ... (nie chodzi o chmure gazowa ) ... co zatrzymuje ludzi, spowalnia wiezyczke takze... (obraca sie wolniej, ale strzela tak samo).

grzelu8 10-09-2006 11:56

spoko mi sie gra humanem na s1, biegam tylko z rife i mam wiecej frag od tych co maja lepsze bronie :D oczywiscie gdy nie ma na serverze Desp'a :D

Heliwurab 10-09-2006 12:32

Jakoś nie moge znaleźć tego Pub.pl

Dretche na początku ownują, headshot a potem nogi na s1 i gosciu leży. potem Draga i zaczyna sie zabawa... Najlepszy jest adv. mar. gdy tamci mają s1-s2. Troche poskakac, prądu troche i evo point dla ciebie ^^
Ludzką obrone mozna latwo zniszczyc i nie mozna ustawiac jej na scianach więc ludzie czesciej przegrywają... ale gdy zaatakuje cie grupa BS razem z LC, flame i pulsem to masz prze......

P.S. headshot wyszedl mi narazie raz na pare tygodni gry :[
nick: PLant (Alien's Wraith, tremulous.info Alpha & Beta, Fun-zone 1.1.0) :D

Ojczul1 10-09-2006 12:55

Ja gram pod nickiem {DB}Ojczul biało czerwone db i nick na: Derelict, Alien's wrath,Pub Pl bo tam n00bki i mozna sie bawic:D satangu czasem na jakims innym jak tamte empty albo full.
Jak zobaczycie tego kozaka grajacego maruderem albo adv maruderem to ja:D

Knight Patryk 10-09-2006 21:54

e tam avager jak se nie radzisz z pulsem bazylkiem to skilla sie ni ma:P^^ ja trenilem 3 dni ciagle bazylem i juz nieraz chaina z bsem zabilem solo:P

Senseal 12-09-2006 15:16

Skoro aż tyle pochlebnych opinii jest to chyba się skuszę...
Znajdziecie mnie pod nickiem Goxenul

PS. Bardzo to krwawe?

Max121 16-09-2006 16:28

Dość innowacyjna gierka, ale specjalnie mi do gustu nie przypadała (wole normalne DM, bez blokowania respa -.-, Quake 4 rox0r). W skali od 1 do 10 daję 7.

Ojczul1 26-09-2006 22:19

Bazyl to gówno jest dla mnie wole marudera.Drag ma dobry dmg ale slaba szybkosc i duży jest bez problemu zabije dragona jak mam shotgun a z maruderem jak koles umie grać jest już gorzej.

Wojo Astera 27-09-2006 14:19

Czytam i czytam... ukończono 57% :) nick : Morte. Cya in game.

Shinnok 02-10-2006 21:25

Klan ;]

Śiema ściema o tej porze karzdy coś powiedzieć może :D .A tak dokładniej zrobiliśmy z kumplem klan Galactic Warriors ...jak by ktos chciał prosze o składanie podań forum jest tu -> http://www.gwtremulous.fora.pl/ :) .Wymagań duzych nie mamy przyjmiemy każdego Gracza który umie (srednio grac ) przynajmniej rekord 45 fragow ;].Zapraszamy.

Ojczul1 03-10-2006 18:48

up:Rekord fragow LOL ja ci moge nabić 100+ fragów na jakims servie z noobami... fragi to gówno ważniejsze jest czy umie baze rozjebac^^.
{DB} Jeden z najlepszych polskich klanów rekrutuje przyjmujemy po sprawdzeniu umiejetnosci pisać na www.tremordb.fora.pl podania w dziale rekrutacja

Shinnok 03-10-2006 23:12

Hm....

Wiem ze fragi to nic...ale ten klan został stworzony do treningu umiejetnosci graczy ,niechodzi mi oto ze to dla nobow ale dla karzdej SREDNIEJ osoby która chce potrenic albo sie czegos nauczyc...ja moze niegram jakos super reweracyjnie ale trenowac trzeba...a ten klan do tego właśnie jest B)

Volan Rookstayer 04-10-2006 13:01

Hmmm gram w to i muszę przyznać, że to jest bardzo fajna gra. Zawsze gram ludźmi i uwielbiam z Chainguna (czy jakoś tak) dobijać tyranty jak zaatakują bazę :D Pffff ale ile ludzi już tym wkurzyłem :)

Knight Patryk 08-10-2006 17:18

Shinok to ty?ten czerwony noobek z wykrzyknikiem?;] Sage here:D

grzelu8 17-10-2006 17:14

e tam znudzilo mi sie po tygodniu
cs lepszy ;)

exeros 03-11-2006 22:01

@Ojczul.
Dlamnie zabawą jest FRAG, nie rozwalenie bazy:>
Gra jest dla nas a nie my dla gry.
Pzdro!

Knight Patryk 05-11-2006 17:23

@up
exe n4p wiesh kto sejdz sage albo E czlonek elemental family(nie powiem dokladnie:<)slyszalem ze cie Fi** wyrzucil z klanu to prawda? n444444444444444p TkingWater ^^

Avager 05-11-2006 17:58

Sage, wiesz co jest z Pub.pl ?...Sage....Patryk ?

exeros 05-11-2006 22:18

@sage LOL wiem kto ty ;p
nie niewywalil mnie :>
@avager
www.pro-friends.rox.pl

Knight Patryk 06-11-2006 15:39

no tak avager masz na pro-friends.rox.pl co sie stao. a zreszta ja juz tam gram nie bede bo noob admini sa typu placzace dziecko Rose ktory dostal bana na AW(aliens wrath) za to ze gadal rzeczy typu:HAHAHHAA U DIED WITH s2 BY GOON HAHAH NOOB albo:FUCKING CAMPErS GO OUT NOOB i on ma niby 21 lat...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27.