![]() |
Zabic mnie chcial, to wiem.
A co do tego ownera, to calkiem mozliwe... |
plz no kill me, me is 1 owner, me rox pvp, mi is legend, mi sell char for rl cash WOW! shut up cuz mi is legend me dont like u ;( plzzz mi is pg.... look on my rox lvl and skillssssssss meeeeee ownssssssss why i dont fight? cuz too many low lvls on war fight and too many noobs and much owners!!!!!! and me pging and ownssss this server yeaaaaaaaaa!!!!111 me are the besT!!!!!111 WE OWNS!!!!!!!!! WE ARE PL!!!!!!!!!!
|
Zamknij sie, a jak nie masz nic do powiedzenia to poprostu spier*alaj
|
Hej kolegi nie wyzywajcie się tutaj!
Co do wojny---->długo jeszcze potrwa. Wszystko przed nami. Burn. |
Cytuj:
Co do wygranych - wiecej wrogow mam w S8, ale jakos nie wiem czemu mam nadzieje ze oni wygraja. |
Cytuj:
Wojna. Ich sprawa chcieli zaplacic teraz maja spokoj i moga expic ta wojna wiele nie zmieni wiec nic złego dla "ogółu" a raczej ideii Qu nie zrobili... |
Cytuj:
Jasne, Szarancz jest moim Bogiem i Idolem1!11oneono1! |
Szarancz is 1337 teh master
Zlapalem bana na 30 dni w swoim "Stylu" Fiolek wg ciebie ta wojna nic nie zmieni a wg mnie zmieni bo jesli padnie s8 to odleci cala ekipa asslickow larosa a jesli my padniemy to odejdzie ekipa rederiet i kumple (asslicki tez sie znajda:)) i wtedy niestety zatriumfuje lamerstwo zdrada i chory przerost ambicji jaki ma laros odkad zdradzil gathering |
Cytuj:
|
Mi sie nie uśmiecha granie na serwerzze rzadzonym przez Darkow i Slashow.
Wiem ze obydwie gildie beda robic pa po zwyciestwie, ale jednak lepiej bedzie mi sie gralo jesli rzadzic bedzie S8 |
sir Tifejo mowiles, ze sie kiedys kolegowalismy. Powiedz mi jaki masz nick na Selenie ;].
|
Cytuj:
|
|
@UP
Tam na samym dole ;p. Mastah Verticas (Dark Aven) - najwiekszy pizdus jakiegos swiat widzial xD. Zakompleksione dziecko... Po delete'cie avena myslalem, ze juz go nie zobacze... Mylilem sie |
Cytuj:
Moze i to prawda ale nie chodzi mi o wlazenie komus w dupe. Ostatnio ciagle tracilem mane na exivowanie garma i slashow podczas expa.Tak mam dalej grac? |
Cytuj:
|
OoO... Evil wracaj na Selene ;p. Ja tez gram od 2 dni. Szybko zrobisz lvl ;]. Ja 22 sorc, a jutro z ranca leci kaska na pacca do Droma.
btw. podaj gg (moje 8348570) |
a co ze mną Misie ?? ;-(
|
Cytuj:
|
^^ Zgadnij ;p. Ja tez mam starego chara, palka na 18 lvlu z 58 dista xD.
GG przyjalem . |
=)
Hail wolne respy podczas wojny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 |
Carol Cora padl. 8:17 dla S8.
Nastepne osoby sie wyplacaja: Mastah Vercitas Master Unicron Garm Nie dziwi mnie postawa Mastaha, to bylo wiadome od poczatku ze predzej czy pozniej odejdzie/zaplaci. to mnie tylko utwierdzilo w tym, ze o tej gry sie nie nadaje. Unicorn - nie znalem go, takze nie mam co o nim powiedziec. Garm - no coz, jak dla mnie to jest jedna wielka sciema (ze zaplacil), po prostu dogadal sie z Larosem i spolka, i bedzie gral dalej, znajac zycie po wojnie dolaczy do gildii Larosa (o ile S8 sie nie rozpadnie). |
Ja mam takie pytanie. Wie ktos cos o Mastahu (dark aven) ? Nazwisko? Ulica? Bo to, ze w Wawie mieszka to wiem...
btw. Mam na mysli aktualnego owenra, a nie wczesniejszego. |
Hohoh.Widze ze ludzie z ktorymi kiedys zamienilem pare slów mysla nad powrotem na ten zajefany serverek gdzie nic nie jest jasne (chocby jak ta wojna;]).Po stracie Bhaala ~zapomnialem o Selenie.Ale teraz mysle nad powrotem (wlasnie skilluje <zieeewa>)Ale nudno tak,nikt sie nie odzywa....
Odnoscnie wojny to mysle ze nic ona nie zmieni,poza tym ze pare noobów z Rederiet zaliczy kilka dedów i paymenty dostana.Alphon,Qu etc dogadaja sie z Evalorem itp i beda mieli luz. Gadajac sobie z jednym z moich "old friends" pare minut temu moge przekazac ze Ardes Lehiharon obudzil sie w swiątyni Enjoy |
@ Wielki MarIuSzzo
Po co ci jego dane ?;o |
Niewazne...
|
Ardes Lehiharon - Killed at Level 59 by Slash'Boone and by Evalor Nocturna. 8:18 dla S8.
Dzieki za info Bhall~;) |
Z tego co wiem to juz nie ten stary Garm, tylko nowy owner.
|
Edytnij tam postac i dorzuć Jodokusa do listy szczęśliwców, którzy mieli ten zaszczyt i zostali teleportowani przez graczy S8 do templa Enjoy.
|
Cytuj:
|
Niesądze aby ktos siedzial 24 h na dobe :).Dlatego jesli dowiem sie o jakichs fragach bede Ci je tu pisal :)
|
Kolejne osoby sie wyplacaja:
Iwek Knight Escroto Pozdrawiam, T. |
Czyli niedlugo ten temat mozna bedzie uznac za zamkniety -.-.
Zalosne jest to, ze Rederit bylo o wiele wiecej i gdyby tylko sie dobrze zorganizowali mogli by rozpierdolic s8 bez problemu. Ale po co? Lepiej placic i dac fiutom rzadzic serverem... Niedawno moj kumpel dostal hunta od s8, za to, ze nie chcial zejsc z respa druidowi Del Arte. Takich ludzi sie powinno odcinac od neta, a nie jeszcze im w Tibie pozwalac grac... |
Z kolei ja miałem hunta od garma avenka i xariego bo im sie nudzilo i akurat sobie mnie za cel ubrali.
Wy ludzie naprawde myslicie ze na selenie bedzie lepiej jezeli te wojne wygra redieret? Ktokolwiek bedzie rzadzil w tej grze, bedzie tak jak to ujął Wielki MarIuSzzo "fiutem". Osobiscie uwazam że duzo wieksze fiuty maja czlonkowie redieretu wiec wole S8. Zreszta jak rzadzilo S8 to ja expiąc exivowalem i tak tylko slashow i garma. |
Dloogo mnie tu nie bylo ale powiem tak :
Ile razy bylismy gotowi na open battle? 5? zawsze sie wasi kochani s8 ustawiali a pozniej czekalismy na nich 2-3h i co? Mr. Bam Bam Uber Tank (czyt. Laros) ze swoimi pieskami zmieniali zdanie... a wojna bedzie trwala dloooooooooooogo... nie powiem jakie sa plany RR ;] Btw. a myslicie ze jak s8 wygra to nie bedzie PA ? PA bedzie ZAWSZE. Btw2. teraz bym mogl zraportowac panna Kotiego i Puge do GM'a bo Puge zaczol sharowac z Kotim w czasie wojny bo Koti ma "nedzne?" pvp? zobaczycie jakie PA odwali Puge ; ) on jest GORSZY (tak dobrze napisalem.. jest gorszy) od Avena. Zawsze sie sra ze Ja, Xari i Aven to najwieksi PA na Selenie... ale co mu tam chlopak nie chce byc gorszy i non stop odwala PA : ) |
Zgadza sie Scroop móglbyś zraportowac Kocurka ale tego nie zrobisz,bo jak juz wiesz za fałszywe raporty są bany :)
|
Adam i wielkie PA? Lol !
Piszesz, ze Puge robi wieksze PA od Avena. Moze, ale nikt nie jest wiekszym cieciem i dupowlazem od niego. Nikt ! Pozatym, jesli Puge&Koti shareruja, to zraportuj ich. Bedzie o 2 debili mniej... Niby malo, ale zawsze cos. |
Dla mnie to jedno kto wygra, ale glupota jest wchodzenie do gildi z ktorej po 2 tygodniach "wojny" w ktorej nie zrobili NIC, to mnie boli najbardziej. Keinena jestem w stanie zrozumiec, kupil pacca i zal mu bylo, zobaczcie jakie PG teraz odwala ;).
@Scroop: takie postepowanie (tzn postepowanie "Uber" Larosa) jest zwane taktyka. I tak szczerze, w open battle tez nie mielibyscie wielkich szans. Dla mnie przegraliscie ta wojne juz na wstepie - kiedy Slash'Qu zaczal invitowac do RR wszystkich ktorzy chcieli. Efekty widzicie we fragach. Bez urazy oczywiscie, peace & love. |
Cytuj:
Btw. Laros tez sharuje :) i na to sa dowody |
@ Bhaal
Przykro mi ale to jest jednak prawda bo z tego co mi 'Zu wkleil na msn to by po banie zarwali :) @ Evilek (kofanie ;* xD) Tutaj sie zgodze... z tym ze 'Qu nie przemyslal paru rzeczy na wstepie :) ale coz... czlowiek uczy sie na bledach :) @ Mappi Aven nie wlazil mu w dupe, poprostu sie z nim skumal na poczatku to dlatego ma u niego loozy... Nooo a jak myslisz za co mnie i Avena Puge z Datte ganiali po kazo? xD xx:xx Dark Aven: ? xx:xx Puge Nocturna: u are PA and i will kill u xx:xx Scroop: hahaha Czy co w tym stylu nie pamietam jak rozmowa wygladala dokladnie bo to bylo jakis czas temu xD I uwierz mi... Puge odwala gorsze PA niz Aven =) a jak sie go spytalismy czemu nas tepi za PA i sam to robi to jego odpowiedz brzmiala "Because im rl friend evalor" hahahahahahah nie wiem czy sie smiac czy plakac... sa ludzie i parapety... ale zeby taborety ? o.0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |