Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   WaR (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74096)

Lord Dreathan 30-04-2006 22:40

Ta

Acha, wiadomość z ostatniej chwili:

Untora
Apr 30 2006, 21:43:47 CET Killed at Level 95 by War'ing and by fire

Możesz mnie pocałować w zwieracza Phranella. Ty i twoja beznadziejna gildia.

..::Guti::.. 30-04-2006 22:45

No keell me please!! FAGs blssss show me your best pvp Lmao
Hail DOmnesticus

Juziu II 01-05-2006 01:04

he, to tylko czekam kiedy aukcja na allegro lub e-bay sie rozpocznie... bo nie sadze zeby teen* owner mogl zrobic wiecej niz tylko zaliczac deady

--
* teen - ang. 10

Miltoner 01-05-2006 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Ta

Acha, wiadomość z ostatniej chwili:

Untora
Apr 30 2006, 21:43:47 CET Killed at Level 95 by War'ing and by fire

Możesz mnie pocałować w zwieracza Phranella. Ty i twoja beznadziejna gildia.

Moglibyscie mi powiedziec jak padl ?? Kick ?? Afk (w co watpie) ?? a moze poprostu przypadek ?? ;p

Tigo'Avalord 01-05-2006 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
Moglibyscie mi powiedziec jak padl ?? Kick ?? Afk (w co watpie) ?? a moze poprostu przypadek ?? ;p

Poprotu walilo go pare osob a on dobil...

@topic:
Dobra moze FAG nie jest najlepsze ale nigdy przenigdy niebede mial nic wspolnego z Domnesticus. Od kiedy zaczeli wygrywac woza sie jak im sie podoba, huntuja za byle glopote.

Hail Domnesticus - haha dobry zart predzej umre niz tak powiem :evul:

Niemoge sie doczekac arz ktos ich wyzuci z tego serwera...

Cya in Tibia.

Lord Dreathan 01-05-2006 09:23

Niech próbują. Już 6 gildi próbowało i żadnej się nie udało.

May 01 2006, 02:19:56 CET Killed at Level 93 by Lavius and by Phy Praefectus

Pozdro dla Untory :*

$orcerx 01-05-2006 09:43

Cytuj:

Szybciej lvl traci jak expi: (
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tigo'Avalord

Nie mogę się doczekać, arz zaczniesz używać ,,ALT''.

Łolek 01-05-2006 10:23

Untora sie nie podda ;p Hail _/

dzg 01-05-2006 10:39

Cytuj:

8*(gilldi) xD

Hail Domnesticus! _/

Juziu II 01-05-2006 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tigo'Avalord

Cya in Tibia.

to raczej sie nie doczekasz...

Jedyna gildia ktora byla wstanie ich wywalic byla Castigators, ale OOS sie dolaczyli... teraz pewnie sa zadowoleni ze swojej decyzji.

..::Guti::.. 01-05-2006 12:58

Kazdy moze uwazac co chce. Tigo ma powod aby tak mowic wiec dajcie mu spokoj.
dzg:
Beda paymenty na tibi com?
Hail Domnesticus

Marczio 01-05-2006 13:03

Guti czy ty jestes zacofany?
Po 1. Payment juz byly podane
Po 2. Domne tez wam wypowiedzialo wojne i jak sie wykreciliscie, liderzy w dupy powchodzili jak ty tutaj wypisujac <chejl demnestacusss!!> Nie wiesz o co chodzi, nie wiesz jak dziala nawet taka gildia jak to twoje ulubione domne a ryczysz co chwile ze hail itd.
Ja nie mam nic do Domne~ mam tam znajomych ale to wszystko, nie popieram ich dzialan za bardzo ale mam uzasadniony szacunek dla nich bo potrafia sklepac teoretycznie mocniejsza gildie w taki sposob ze az zal mi sie robi ze polacy sa tak swietnie zorganizowani

Polack retarded ass

..::Guti::.. 01-05-2006 13:13

1.Daj link do payment jak mozesz
2. Daj swoj nick
3. Mam powodu dla ktorych lubie Domne
4. Jak wytoczyl wojne Galan Blades ja bylem retired i nie lizalem dupy i gadaj z Phy jak bylo a nie ze mna

Tigo'Avalord 01-05-2006 13:19

@Guti:
Jezeli chcesz znac peyment trzeba napisaca do Phy Praefectus, on ci powie cene za twoja glowe :P.

@$orcerx:
ALT niebende uzywal bo mi sie niechce, jak cos ci niepasuje to idz z tad nikt Cie tu nietrzyma ;).

Arathorn 01-05-2006 14:14

Cytuj:

Masz ktoś może filmik z tego fraga? Chyba zacznę kolekcjonować noob dedy już mam 3 filmiiki z Untorą xD

..::Guti::.. 01-05-2006 14:27

To odtworzenia filmikow potreba tbicam? czy jakis inny program? i skad masz filmy?

$orcerx 01-05-2006 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::Guti::..
To odtworzenia filmikow potreba tbicam? czy jakis inny program? i skad masz filmy?

Tak.
tak.
Gra tam od graczy raczej.

Arathorn 01-05-2006 15:34

filmy można znaleźć na forum, albo na tymalbo na ibia.de nie pamiętam już

Szkut 01-05-2006 21:31

www.tibicams.tibianetwork.net

@Untora
auhuhauha ciekawe ile jescze lvl straci podczas wojny 5-10?

@Xerena
powiem wam ze najlepszy serwer to szwedzki serwer bo my polacy jestesmy za glupi zeby rzadzic swiatem xD

el0

..::Guti::.. 01-05-2006 21:41

Z tego co wiem w Domne nie tylko Swe. Untora straci 5+ Lepsi Swe no Pa niz Pl Pa

bolekndm 02-05-2006 00:00

Na większości servow na których rządzą szwedzi PA jest normalnym zjawiskiem, więc bylbym bardziej ostrożny w mówieniu, że takie servy sa lepsze.
Sam osobiście nie spotkalem się z PA Domnesticus w stosunku do mnie i mam nadzieję, że to się nie zmieni :p

Mission Arz 03-05-2006 01:02

Co do tych co mowią ze Untora sharuje.Nie byłbym tego taki pewien.Byc może po hacku na Kyrze wpadł w furie expienia:)

scorp 03-05-2006 08:26

@up
po.je.ba.lo ciebie?

Arathorn 03-05-2006 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mission Arz
Co do tych co mowią ze Untora sharuje.Nie byłbym tego taki pewien.Byc może po hacku na Kyrze wpadł w furie expienia:)

Chyba masz rację, wpadł w furie expienia i dlatego w kwietnui spędził na graniu 420h a ostatnio jest mniej online tlyko z powodu wojny..

Mission Arz 03-05-2006 11:20

@scorp

Nie po.je.ba.lo mnie.I skończcie z tym gadaniem o sharingu.Było już wiele banów za to.A skoro Untory czy Tetra nie zbanowali to znaczy że grają sami.

Mage Xaosik 03-05-2006 12:26

Kto mi może powiedzieć jak uniknąć tych wojen ostanio i na Lucera była nawet było smiesznie plx odpowiedzcie :D

$orcerx 03-05-2006 12:55

Cytuj:

.A skoro Untory czy Tetra nie zbanowali to znaczy że grają sami.

To znaczy tyle co nic.
taifun nie sharuje bo go nie złapali?Sero inni też?Może nie może tak ale to, że nie dali im bana nie mówi nic.Są widac na tyle sprytni(czyt.1IP)aby nie dostac bana.

..::Guti::.. 03-05-2006 12:58

Cytuj:

@scorp

Nie po.je.ba.lo mnie.I skończcie z tym gadaniem o sharingu.Było już wiele banów za to.A skoro Untory czy Tetra nie zbanowali to znaczy że grają sami.

jednak po. je. ba. lo. Untora sharuje. Gadalaem z jej rl friendem i mi powiedzial.
Untora = Phanrella i rl Untora i moze ktos jeszcze.

btw. Moglby ktos wrzucic filmy z wojen na video google?

Dregar 03-05-2006 13:13

Cytuj:

@scorp

Ja mam w sieci wspulne IP zewnetrzne i jak mnie nakryja na sharowaniu jak ja i np 10 moich kolegow mamy to samo IP ?

thewojtek 03-05-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::Guti::..
jednak po. je. ba. lo. Untora sharuje. Gadalaem z jej rl friendem i mi powiedzial.
Untora = Phanrella i rl Untora i moze ktos jeszcze.

btw. Moglby ktos wrzucic filmy z wojen na video google?

to ten "rl" huja wie -,-

kruliczek 03-05-2006 16:09

Wygląda na to, że nastąpi koniec wojny. Dziś jeden z liderow OOS/FAG Jolly Corrigan pokłócił się z Untora i rozwiazal gildie deklarujac, ze zapłaci Domnesticus i będzie walczył przeciw Untorze.

Po południu nastąpił ostry nalot GMów, pojawiło się ich aż 2 na naszym serwerze. GM Elucidatus oraz GM Iscen. Co istotne dla przebiegu wojny bana dostał Varrox, za to, iż blokował Bante Emberius w Protection Zone (w depo parcelami):

Banished: until May 10 2006, 14:07:15 CET because of destructive behaviour

Później GM Iscen rozpoczął w depo rozmowę z Untorą, o to jej kawałek:

14:58 GM Iscen on Xerena: lol, I already have my proofs! You do not know who made your paments, you do not know your previous email address although youraccount is not even 6 months old

Cała sytuacja zakończyła się tym:

Banished: until Jun 02 2006, 15:01:26 CET because of account sharing

p.s.
jutro matura, powodzenia zyczcie xD

Lord Dreathan 03-05-2006 16:45

0\/\/|\|3|). Nadal twierdzicie, że wspaniały Untora nie sharuje?

HAIL DOMNESTICUS

FACC FIGHTING ALIANCE GROUP
FACC OUT OF SPACE
FACC FAINT

Blumfull 03-05-2006 18:28

wtedy kiedy chciał zacząć i pkowac poklocil sie i dostal bana ciekawe co wszyscy, którzy pracowali nad tą postacią czują teraz

bolekndm 03-05-2006 18:56

Można śmiało powiedzieć, że jest to koniec wojny Jolly zrezygnował, Untora banished, pozostaje tylko pogratulować domn~ zwycięstwa. Po tej wojnie widać, że levelami się wojny nie wygrywa tylko potrzeba zgrania takiego jakie ma domn~. Mam osobiście nadzieję, że domn~ będzie dobrze władać servem i nie będzie PAować :p

LaS 03-05-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blumfull
wtedy kiedy chciał zacząć i pkowac poklocil sie i dostal bana ciekawe co wszyscy, którzy pracowali nad tą postacią czują teraz

E tam albo sie nie przejma albo tylko z deka... 1 owner gral tylko do 30 lvlu 2 niedawno zostal wywalony:P 3 ten co dostal ban a 4 doszedl wczoraj czy przedwczoraj:P

Pozdr

LaS 03-05-2006 20:14

Cytuj:

Jesli muwisz o ownerze achilla to sie mylisz x]] po 1 on nie byl wlascicielem untory po 2 nie expil tak duzo po 3 wywalony zostal przed banem z 2 dni

Tigo'Avalord 04-05-2006 00:56

Koniec wojny? Mozliwe.

Ale jestem pewny co do jednego za maksymalnie miesiac bedzie nastepna wojna :D

Ps.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bolekndm
Mam osobiście nadzieję, że domn~ będzie dobrze władać servem i nie będzie PAować :p

A ja cie musze zmartwic, poniewaz Domnesticus juz robi PA... Kumpel dzis padl bo wygonil kogos ze swojego respa :/

Cya in Tibia.

Lord Dreathan 04-05-2006 07:59

Dziwisz się? Teraz się dostanie większości polaków za wspieranie FAGu.
Przestańcie płakać bo mam tego dosyć. Cały czas mówicie "Domne to, domne tamto" a powiedz mi po ch** my mamy szanować kogoś skoro połowa servera nie szanuje nas?

LaS 04-05-2006 08:54

Cytuj:

Dziwisz się? Teraz się dostanie większości polaków za wspieranie FAGu.
Przestańcie płakać bo mam tego dosyć. Cały czas mówicie "Domne to, domne tamto" a powiedz mi po ch** my mamy szanować kogoś skoro połowa servera nie szanuje nas?

Huh I sie zaczelo x]] Teraz 3/4 lize d**e Domne.... Jedyna osoba ,ktora moze cos pomoc to phy~ z reszta niema co gadac nawet... Hail Untora Go Go new Serv Hail Phy~ GoodFather Xerena

btw. Krypton ty chyba i tak teraz w retired przechodzisz x]] Cos mi sie zdawalo
Pozdr

Lord Dreathan 04-05-2006 09:35

Ja wrocilem z retired bo taka kl_lrwa untora mnie huntowala. A ze wybuchla wojna i wygralismy to gram spowrotem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42.