![]() |
Ta
Acha, wiadomość z ostatniej chwili: Untora Apr 30 2006, 21:43:47 CET Killed at Level 95 by War'ing and by fire Możesz mnie pocałować w zwieracza Phranella. Ty i twoja beznadziejna gildia. |
No keell me please!! FAGs blssss show me your best pvp Lmao
Hail DOmnesticus |
he, to tylko czekam kiedy aukcja na allegro lub e-bay sie rozpocznie... bo nie sadze zeby teen* owner mogl zrobic wiecej niz tylko zaliczac deady
-- * teen - ang. 10 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprotu walilo go pare osob a on dobil... @topic: Dobra moze FAG nie jest najlepsze ale nigdy przenigdy niebede mial nic wspolnego z Domnesticus. Od kiedy zaczeli wygrywac woza sie jak im sie podoba, huntuja za byle glopote. Hail Domnesticus - haha dobry zart predzej umre niz tak powiem :evul: Niemoge sie doczekac arz ktos ich wyzuci z tego serwera... Cya in Tibia. |
Niech próbują. Już 6 gildi próbowało i żadnej się nie udało.
May 01 2006, 02:19:56 CET Killed at Level 93 by Lavius and by Phy Praefectus Pozdro dla Untory :* |
Cytuj:
Cytuj:
|
Untora sie nie podda ;p Hail _/
|
Cytuj:
Hail Domnesticus! _/ |
Cytuj:
Jedyna gildia ktora byla wstanie ich wywalic byla Castigators, ale OOS sie dolaczyli... teraz pewnie sa zadowoleni ze swojej decyzji. |
Kazdy moze uwazac co chce. Tigo ma powod aby tak mowic wiec dajcie mu spokoj.
dzg: Beda paymenty na tibi com? Hail Domnesticus |
Guti czy ty jestes zacofany?
Po 1. Payment juz byly podane Po 2. Domne tez wam wypowiedzialo wojne i jak sie wykreciliscie, liderzy w dupy powchodzili jak ty tutaj wypisujac <chejl demnestacusss!!> Nie wiesz o co chodzi, nie wiesz jak dziala nawet taka gildia jak to twoje ulubione domne a ryczysz co chwile ze hail itd. Ja nie mam nic do Domne~ mam tam znajomych ale to wszystko, nie popieram ich dzialan za bardzo ale mam uzasadniony szacunek dla nich bo potrafia sklepac teoretycznie mocniejsza gildie w taki sposob ze az zal mi sie robi ze polacy sa tak swietnie zorganizowani Polack retarded ass |
1.Daj link do payment jak mozesz
2. Daj swoj nick 3. Mam powodu dla ktorych lubie Domne 4. Jak wytoczyl wojne Galan Blades ja bylem retired i nie lizalem dupy i gadaj z Phy jak bylo a nie ze mna |
@Guti:
Jezeli chcesz znac peyment trzeba napisaca do Phy Praefectus, on ci powie cene za twoja glowe :P. @$orcerx: ALT niebende uzywal bo mi sie niechce, jak cos ci niepasuje to idz z tad nikt Cie tu nietrzyma ;). |
Cytuj:
|
To odtworzenia filmikow potreba tbicam? czy jakis inny program? i skad masz filmy?
|
Cytuj:
tak. Gra tam od graczy raczej. |
filmy można znaleźć na forum, albo na tymalbo na ibia.de nie pamiętam już
|
www.tibicams.tibianetwork.net
@Untora auhuhauha ciekawe ile jescze lvl straci podczas wojny 5-10? @Xerena powiem wam ze najlepszy serwer to szwedzki serwer bo my polacy jestesmy za glupi zeby rzadzic swiatem xD el0 |
Z tego co wiem w Domne nie tylko Swe. Untora straci 5+ Lepsi Swe no Pa niz Pl Pa
|
Na większości servow na których rządzą szwedzi PA jest normalnym zjawiskiem, więc bylbym bardziej ostrożny w mówieniu, że takie servy sa lepsze.
Sam osobiście nie spotkalem się z PA Domnesticus w stosunku do mnie i mam nadzieję, że to się nie zmieni :p |
Co do tych co mowią ze Untora sharuje.Nie byłbym tego taki pewien.Byc może po hacku na Kyrze wpadł w furie expienia:)
|
@up
po.je.ba.lo ciebie? |
Cytuj:
|
@scorp
Nie po.je.ba.lo mnie.I skończcie z tym gadaniem o sharingu.Było już wiele banów za to.A skoro Untory czy Tetra nie zbanowali to znaczy że grają sami. |
Kto mi może powiedzieć jak uniknąć tych wojen ostanio i na Lucera była nawet było smiesznie plx odpowiedzcie :D
|
Cytuj:
taifun nie sharuje bo go nie złapali?Sero inni też?Może nie może tak ale to, że nie dali im bana nie mówi nic.Są widac na tyle sprytni(czyt.1IP)aby nie dostac bana. |
Cytuj:
Untora = Phanrella i rl Untora i moze ktos jeszcze. btw. Moglby ktos wrzucic filmy z wojen na video google? |
Cytuj:
Ja mam w sieci wspulne IP zewnetrzne i jak mnie nakryja na sharowaniu jak ja i np 10 moich kolegow mamy to samo IP ? |
Cytuj:
|
Wygląda na to, że nastąpi koniec wojny. Dziś jeden z liderow OOS/FAG Jolly Corrigan pokłócił się z Untora i rozwiazal gildie deklarujac, ze zapłaci Domnesticus i będzie walczył przeciw Untorze.
Po południu nastąpił ostry nalot GMów, pojawiło się ich aż 2 na naszym serwerze. GM Elucidatus oraz GM Iscen. Co istotne dla przebiegu wojny bana dostał Varrox, za to, iż blokował Bante Emberius w Protection Zone (w depo parcelami): Banished: until May 10 2006, 14:07:15 CET because of destructive behaviour Później GM Iscen rozpoczął w depo rozmowę z Untorą, o to jej kawałek: 14:58 GM Iscen on Xerena: lol, I already have my proofs! You do not know who made your paments, you do not know your previous email address although youraccount is not even 6 months old Cała sytuacja zakończyła się tym: Banished: until Jun 02 2006, 15:01:26 CET because of account sharing p.s. jutro matura, powodzenia zyczcie xD |
0\/\/|\|3|). Nadal twierdzicie, że wspaniały Untora nie sharuje?
HAIL DOMNESTICUS FACC FIGHTING ALIANCE GROUP FACC OUT OF SPACE FACC FAINT |
wtedy kiedy chciał zacząć i pkowac poklocil sie i dostal bana ciekawe co wszyscy, którzy pracowali nad tą postacią czują teraz
|
Można śmiało powiedzieć, że jest to koniec wojny Jolly zrezygnował, Untora banished, pozostaje tylko pogratulować domn~ zwycięstwa. Po tej wojnie widać, że levelami się wojny nie wygrywa tylko potrzeba zgrania takiego jakie ma domn~. Mam osobiście nadzieję, że domn~ będzie dobrze władać servem i nie będzie PAować :p
|
Cytuj:
Pozdr |
Cytuj:
Jesli muwisz o ownerze achilla to sie mylisz x]] po 1 on nie byl wlascicielem untory po 2 nie expil tak duzo po 3 wywalony zostal przed banem z 2 dni |
Koniec wojny? Mozliwe.
Ale jestem pewny co do jednego za maksymalnie miesiac bedzie nastepna wojna :D Ps. Cytuj:
Cya in Tibia. |
Dziwisz się? Teraz się dostanie większości polaków za wspieranie FAGu.
Przestańcie płakać bo mam tego dosyć. Cały czas mówicie "Domne to, domne tamto" a powiedz mi po ch** my mamy szanować kogoś skoro połowa servera nie szanuje nas? |
Cytuj:
Huh I sie zaczelo x]] Teraz 3/4 lize d**e Domne.... Jedyna osoba ,ktora moze cos pomoc to phy~ z reszta niema co gadac nawet... Hail Untora Go Go new Serv Hail Phy~ GoodFather Xerena btw. Krypton ty chyba i tak teraz w retired przechodzisz x]] Cos mi sie zdawalo Pozdr |
Ja wrocilem z retired bo taka kl_lrwa untora mnie huntowala. A ze wybuchla wojna i wygralismy to gram spowrotem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |