![]() |
hiho
Nie no tak sie tylko pytałem :P
Nie ma Cin'Cin bez Cin'Cin :P edit: Aaaa i tylko Ty mnie rozumiesz :P Pozdro~ |
Cytuj:
Schodzimy z tematu... :] wracając do NP, Drac i tej całej wojny... Myślicie, że "nasi" jeszcze wrócą i zawalczą? (jak widać prowokuję dyskusję i konwersację xD) :) Pozdrawiam! ;) |
Chyba im sie nie chce xd, no ale fajnie by było... zreszta teraz to mnie to tam śmigo :D przeniosłem się z paroma kumplami ;]
|
Jeśli by draco wygrało (co jest niemożliwe, poniewarz Np prowiadzi w fragach ~130-2, według Chompa), to też bym wrócił na saphire :P, ale nie mam zabardzo do czego bo prawie wszystkie itemki sprzedałem na allegro.
|
Draconiansi
HAHAHAHAHAH SUGIDE DRACO ITD ŻAL MI WAS
TERAZ KFICZYCIE A TO WŁAŚNIE WY "DRACONIANSI" ZACZELISCIE WOJNE Z NO PAINEM I TY WY "DRACONIANSI" ZACZELISCIE PAing GDY RZADZILISCIE SERVEM RAZEM Z NP A TERA MOZECIE CO NAJWYZEJ POCHWALIC SIE ITEMKAMI Z DP A PRZECIW JEDNEMU BYLISCIE TACY ODWAZNI W GRUPIE ;] MORO BELGOS SUGIDE XEN MACIE TO CO CHCIELISCIE I JAK MOWI PRZYSŁOWIE NAJGŁOŚNIEJ ŚMIEJE SIĘ TEN KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI AHAHAHHAHAHAHAHAHA ENDERDIL SKALNIAK SZCZEPAN <NAJLEPSI DRACONIANSI "SZACUNECZEK ZIOMY" |
zamknij ryj przyglupie, jeszcze ci bedzie zal, ze otworzyles pysk.
|
Jeszcze przed wojną było nieciekawie , jak expiłem na ank to z 5 razy prubował mnie zabić jeden z członków NP ale w 4 przypadkach byłem koło depo i miałem bp uhuw ale zabili mnie raz ale grałem dalej :), w okresie wojennym niegrałem na saphirze więc niemoge stwierdzic jak było ale żal mi przegranej Draców ;/
i może jeszcze powróce na saphire ;)) A co do pytania Jeda , myśle że jeszcze nasi wrócą żeby pokonać szwdów ;) Sniper: Pozdrów Morderce ;PP |
Teraz wszyscy zastanawiają się czy draci jeszcze powalczą...
My powalczmy, wszyscy!!! Nieoficjalna wyzwoleńczo-patriotyczna gildia banitów. Chodzić grupą5-10 osób i zabijać członków NP jak gdzieś sami będą... działać,działać,działać |
Lubie titsy
Najlepsza opcja polowac na nich keidy jest ich najmniej ; )
Jakies zmiany som potrzebne w Draco zeby te ich akcje nabraly wiekszego sensu, potraficie chlopaki więc cis cis |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam! ;) |
MOge sie mylić,ale chyba Driquette był w NP,a teraz już nie jest i chyba teraz jest jakiś mały konflikt za nim,a NP, bo za kupienie czegoś u niego jakiś noob(Tytus czy Tyfus Hiver...jakos tak) z NP dał mi hunta ;) lol tzn.mojemu uhmakerowi. Pozatym z "inteligentnej" rozmowy z nim(oj ciezko,ciezko bylo z nim rozmawiac bo ma wyrazne problemy z ukladaniem zdan) wyszło,ze (przynajmniej on) boi sie red skulla.:evul:
Co do masslogów niezły pomysł, pozatym niższe lvle (30-40) nie musza od razu rzucać się na NP. wystarczy ubijać ich runemakerów i chary których są protektorami. |
No dobra, ale trzeba by było jakoś mądże to zorganizować, ale jak...
Ma ktoś pomysł? |
Jeden dobry trap na Czopka;-)
a serio make love not war! |
sry seba ale jestes kretynem. Zginiesz w nastepnej kolejnosci. CYA :D
|
I jak tu być za Draco ?
|
nie zesraj sie polaczku
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jeszcze 1h temu myślałem że jesteś spoko ziomek. |
Olo przeciez Seba jest nietykalny, on wygral kensai turnament ....
Btw te topiki na tibia.com sa naprawde zalosne, Mickie Mouse to byl twoj drogi char ? Bo jak dotad tylko on spamowal, prawie tak jak ty. |
?:>
Jezeli Olo Ci grozi to oznacza ze masz już przesrane :P, bierzcie się chłopaki za ten serv ;) a Ty Olo jak dla mnie liderem powinnieneś być znowu.
@topic No pain ubiło kogoś nowego, i co to Driquette wymyślił z tym swojim cudownym armorem, niby lootem z old widow :) hyhy |
Cytuj:
Jak forum-gam-y uważasz za spam to BIG+ dla ciebie, staram się odbiedz od rzeczywistości, od tego że co 2 post jest typu "retired i quit becous of Np" to źle? |
@up
tesz siem odbiedzam od żeczywistości @topic btw, of coz historyjka z armorem okazala sie zmyslona, a driq zostal wywalony z np za probe zabicia starke phana ;[ |
hah wiedzialem ze ten armor to sciema nazgrel i jego rare loot z old widow chcial byc slawny przez 5 minut niby mial go dzisiaj ujawnic zobaczymy co wymysli:]
|
@Olorion:
Macie zamiar wrócić na Saphire? btw: http://img109.imageshack.us/my.php?image=uo06452oo.jpg |
Cytuj:
po co mielibysmy wracac na saphire : p swiat jest taki piekny. Moze powalczymy jescze ale co do powrotu to raczej watpie |
Heh Thanx :), słyszałem, że dużo osób z draco gra na Xerenie, nie jestem pewien, ale tam też zaczynają żadzić szwedzi i mam nadzieje, że nie będzie tak jak na Saphirze. :p
|
jaki rizon próby zabicia STRONG P ??!!!?!
omoj i teraz brykiet nie ma gildi :confused: dlaczego tak źle sie dzieje ? :( smutno mi teraz, brykietowi napewno tez smutno :( |
:D ej Draco gracie czy nie na saphirze? Mówicie że nie,ale jak zobaczyć Last login w wiekszosci Draco jest logowanie bierzącego dnia ;)...
Co do Seba to powiem tylko,ze nie znam go dobrze,ale moim zdaniem duzo pomaga na game chacieB) |
Cytuj:
|
Zdrada
A Yoshi'san to zdrajca uwielbiam jeść banany$^@ zdradzil polaków ubija polaków i w title napisal se
Brazil |
Tak było ze mnę miałem 67lvl palka pojechali mnie do 60 wiec postanowilem zmienic serwer ;/ Okazało sie ze moich kumpli spotkało to samo. Nasza cała miejscowosć okolo 20 tibijczyków przniosło sie na lepszy miejmy nadzieje serwer :) No Pain żal mi was ;p naszczęscie na tym serwie co gram "0" szwedów ;]
jak tylko bedzie to ja sie nim zajme.... Narazie 23lvlik w tydzień trza nadrabiać SEE YOU :0 |
Cytuj:
1.A co, że jest w No pain to znaczy, że nie jest polakiem? 2.Nie zadaje sie z polakami? 3.Który polak nie ubija rodaka? 4.Przeszkadza tobie to, że ma napisane w title "Brazil"? To jest tylko gra, a co was obchodzi, że Yoshi weszedł do Np, jakbym miał okazje dołączenia do Np, to nie zastanawiałbym sie długo... |
Cytuj:
Cytuj:
Pozatym wielu swe też ubija swe ...no i z innej beczki Draco przechodza na Xerene w czasie gdy inni z Xereny chcą uciekać na nowy serv ;) czyżby Draco znów zmienili serv czy na Xerenie mają znajomych wśród wygranych? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Over & Out Yoshi'san~ |
Cytuj:
Wiekszosc Graczy z Saphiry zazdrosci tobie tego ze ty jestes modrzejszy i grasz sobie na owym servie a oni pohunceni przez swe i nie tylko z pz nie wychodza bo nie maja po co to jest tylko gra... |
Cytuj:
Draco = "biedne polaczki bez pvp", szanowny pan raczy zartowac ;p |
Cytuj:
Yoshi naiwnie tłumaczy,ze napis był od kiedy powstała ta postac (nie wiem czy ktoś mu dał tę postac,czy ją kupił) lecz napis można zmienić i dlaczego tego nei zrobił?Wniosek taki,że koledze widocznie jest o wiele wygodniej z tym napisem...albo konto nalezy do brazylijczyka Hose Pedro ;) Kolega dał filmik..i co? To jest taki niepodważalny dowód na to,ze wszyscy polacy biją polaków??Chodzi mi o to,ze w każdej narodowości znajda sie idioci, lecz nie można generalizować,ze polacy to nooby i zawsze biją swoich. Iks.de zadał pytanie "który polak nie ubije polaka"i odpowiedziałem. Nie wiem dlaczego was tak to razi,ze nie ubijam polaków,albo to,ze znam kilku polaków nie bijących rodaków? Myśle,ze wszysko co mówie bedzie dla was złe ponieważ odwazyłem sie ruszyc bolesny temat dla Yosh'san. Cytuj:
Cytuj:
|
o lol
Dla mnie przenoszenie sie na inny serw to idiotyzm
Chyba ciekawsza staje sie gra jak masz np. wojenke z takimi swedami z no pain Nie lepiej postarac sie ich z tamtad wy*******ic, a nie od razu sie poddawac ?? Wiem ze wojna trwa dlugo ale dalibysmy rade, jakbysmy chcieli Nie wiem jak wy, ale ja gram na saphirze |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |