![]() |
Odpowiedz Na Wszystko!
|
Widzicie, wystarczy doprowadzić kogoś do sytuacji, że 15 osób naraz ignoruje to, że jest zajęty pakowaniem się na majówkę i już jest chętny do przyznania się że to fake.... Ciekawe dlaczego?
|
Co to za filmik?! -.- Latacie sobie pijecie poisona i wodke i tyle? -.- A tak wogole...Skad na rooku dwarven shield ? :)
|
Hmmm. To naprawdę interesujące. Nieczytałem dokładnie wszytskich postów (jak już ktoś to napisał to sorki), ale może to nie ots tylko Test server ?? Wkoncu na test serverze na mainie GM'y stawiaja Orshabaal'e robią itemki itp więc może koleś się załapał na rooku na takie eq, ale na test serverze ?? ...
|
gadałem z ziomkiem i przyznał sie po chwili że to fake wiec temat powinien zostać zamkniety i przeniesiony do odpowiedniego działu...
|
:>
skoro to nie ots to jak zdobyles iron helmet, spike sword, brass armor ?? :>
|
heheh odrazu wiedzialem ze to pogrzebane w pliku tibia.spr ale mnie nie sluchaliscie xD
|
Cytuj:
|
Dowód, że to jest fake:
-Spike Sword nie ma opisu własnego Cytuj:
|
dark sorcerer poprostu wpadles.... na rooku to jest nie mozliwe zebys mial takie itemy...
no.. moze ze Ci GM dal za nagrode ale w to watpie...albo OTS.. zrobiles sobie polowke rooka na ktorym filmik kreciles albo fake plx ;< i tyle ;d |
@Grzysztof
masz dowod?? mym zdaniem to moze byc prawda uwierzylbym w spike i brass bo byly o tym mity ale dwarven shield i iron helmet???? moze faktycznie na test serverze jest to mym zdaniem bardzo mozliwe! najlepszym dowodem niech ktos zrobi postac na azurze da trade albo niech wyrzuci itema i zrobi screena albo cos takiego!:baby: |
Cytuj:
|
Boze i na tym to wlasnie polega, ze milion newbich na tym forum teraz krzyczy "Mamo ja chce miec takie itanz ! "
|
ludzie
jak ktos sie przypatrzy dobrze podczas ladowania sie filmiku to tam gdzie napisane jest ostani logout powinno byc tibia cam ng (czy cos takiego) to by swiadczylo ze to OTS
ale yego tam nie ma pozostaje pytanie : w jaki sposob zdobyl te itemy |
Cytuj:
nie wiem o co ci chodzi bo tak chaotycznie napisales ale prawdopodobnie chodzilo ci o to ze jak zaczynasz gre to pisze last login tak ? a na ots mozesz sobie co chcesz napisac jak zaczynasz i gosc mogl ustawic. Ciezke rozroznic ale mysle ze to fake |
Jak juz powiedziane pozmieniane w jakims pliku,ale musze przyznac ze na 1 rzut oka wygląda pięknie. Gdyby np zrobił ktoś coś podobnego na zasadzie ze na mainie ma w 8 levelu magic plate armora,SOVa i takie itemy to byłoby to realne a takie itemy na rooku o czym nikt nie slyszal...-.- Ale musze przyznac ze bardzo dobrze zrobiony FAKE. Opcja ze to OTS jak dla mnie odpada na 100%
|
Cytuj:
BTW.Są tylko 2 klienty na jakich można PIĆ TYLKO I TYLKO BEER I WINE. więc.... @edit Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dziękuje panu @up Dzieki temu postowi uzyłem opcji szukaj i.... : ) Filmik FAKE z EQ jako rec był zrobiony przez Pana który kręcił ten film.: ) Teraz odezwij sie i powiedz ile to robiłeś. BO TEN SAM NICK BYŁ JAKO FAKE FILM TE SAME EQ.TEŻ SWORD OF FURY. Cytuj:
|
nie zatarty dowod bedzie jak pokaze na trade -.^ ale mowie ze to jest rl tibia tylko w spiritach pozmieniane :) wiem bo sam kiedys sie tym bawilem =)
|
Lol
NIEWIERZE
:baby: BY UWIERZYLO |
Gówno prawda z tym to jets fake i tyle ;] gadalem z Jarx cos tam czy jaki on ma tam nick i powiedzial ze tamten typo tylko przekopiowal mu : you see spike sword... a więc to oczywiste ze to fake. Postaram sie zlapac tamtego typka jak bedzie online i jezeli nie pokaze na trade no to wszyscy wiemy co to oznacza ;]8o
|
Lol
...................................
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym sprawdziłem ile postaci występuje w filmie. Przez pierwsze 2 minuty są to: - 5 bohaterów - Axetox of Azura, Jaar Drax, Rafnin, Corniszon ze Spychowa, Lord Grievous - 20 przechodniów - Imron Faron, Ponury Misiek, Ponury dudi, Eath Goga, Cruseul, Joy Enjoy, Bartosz Walkowiak, Thexpert, Wanted Demon, Shizoe, Maya die Bombe, Cach Azura, Gdingen, Zegon Dunius, Lucrus Daris, Laliye, Volher Stix, Levil Penagelo, Eddei, Xene ripo. 25+ postaci online chyba by trochę lagowało ots'a stojącego u kogoś w domu. |
Bardzo dobrej roboty Rec-Fake jak widze duzo osob dało sie nabrac :)
|
gdyby nie bylo iron helmetu i dwarb shielda to moze bym na poczatku uwierzyl ;p
|
OMG
dlugo szukalem odp na to czy to fake czy nie jestdnak na 10000 % FAKE !!!!!!!!!!! dowodow?? prosze: Cytuj:
http://img156.imageshack.us/img156/853/sof4im.jpg |
...........................................
|
Cytuj:
Ale spike sword na roku ma opis Sword of Fury omg -,- |
Ale z was tumany!!!!
Zanim napszecie post fake ots!!!!!!!! to może byście poszperali na dziale zdjęcia i zobaczycie, że dużo osob ma brass amor, iron helmet i dwarven shield na rooku(spike sowrd widze po raz pierwszy, ale jeżeli on kilka lat zdobywał te itemy to bardzo możliwe gdyż kiedyś był quest z spike swordem ale jak go wzioles to musiales pasc :P A iron helmet, dwarven shield i brass armor quest cipy corbiły dopiero nie dawno :P @ Wielkie gratulacje dla ciebie za ten cudowny eq <chlip> zawsze o takim marzyłem i pomysleć ze ile mozna spike sworda na rooku sprzedac?? 1 mlnk ? :P Juz kiedyś widziałm takiego kolesia co na rooku mial 1mlnk :P |
Uwieże że to rl filmik jak zobacze tego goscia hitającego po 30 na jakichś monsterkach ^.-
|
Cytuj:
|
8o
Cytuj:
wiem bo gralem troche na ots :] Wracajac do tego kolesia jak i skąd on to ma 8o 8o niewiem jak on to zrobil:king: :king: 8o |
Lol? No ale jak to możliwe ;) OTS to nie jest napewno X( . No ale GZ takiego EQ na rooku.
|
Cytuj:
no chyba ze masz na mysli ta tabliczke P.S. nie wolno cytowac zdjec |
To nie ots 8o
Dziwo, że po włączeniu filmiku odczytało mi mape z normalnej tibi... |
TAA to jest normalna tibia
tylko wytlumasz ktos jak takie qe mozna zdobyc na roku ;p:evul: |
Cytuj:
Mnie szlag trafia jak taki debil niezna mozliwosci graczy i zrobienia mapy rl tibi tak zeby all bylo tak samo. |
Cytuj:
Dosyc cwane ;) |
ej nooby czytajcie wczesniejsze posty a nie piszecie dalej ze to jest rl tibia ... nooby czy czytac nie umiecie ;/ omg -.-
|
Byl kiedys taki podobny fake z Dragon Scale Legs :))
jakims cudem po prostu zmienili nry itemkow w eq ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |