Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   spike sword na rooku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74776)

seedee 28-04-2006 16:58

Odpowiedz Na Wszystko!

http://i34.photobucket.com/albums/d1...rme/UO0044.jpg

Gniew Mroku 28-04-2006 17:08

Widzicie, wystarczy doprowadzić kogoś do sytuacji, że 15 osób naraz ignoruje to, że jest zajęty pakowaniem się na majówkę i już jest chętny do przyznania się że to fake.... Ciekawe dlaczego?

<<<Kiemi>>> 28-04-2006 17:10

Co to za filmik?! -.- Latacie sobie pijecie poisona i wodke i tyle? -.- A tak wogole...Skad na rooku dwarven shield ? :)

Morun Kous 28-04-2006 17:15

Hmmm. To naprawdę interesujące. Nieczytałem dokładnie wszytskich postów (jak już ktoś to napisał to sorki), ale może to nie ots tylko Test server ?? Wkoncu na test serverze na mainie GM'y stawiaja Orshabaal'e robią itemki itp więc może koleś się załapał na rooku na takie eq, ale na test serverze ?? ...

grzysztof 28-04-2006 19:00

gadałem z ziomkiem i przyznał sie po chwili że to fake wiec temat powinien zostać zamkniety i przeniesiony do odpowiedniego działu...

Armeleon 28-04-2006 19:21

:>

skoro to nie ots to jak zdobyles iron helmet, spike sword, brass armor ?? :>

oxidos vikarum 28-04-2006 19:24

heheh odrazu wiedzialem ze to pogrzebane w pliku tibia.spr ale mnie nie sluchaliscie xD

Gniew Mroku 28-04-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oxidos vikarum
heheh odrazu wiedzialem ze to pogrzebane w pliku tibia.spr ale mnie nie sluchaliscie xD

Bo to nie jest w tibia.spr. Ten plik przechowuje tylko i wyłącznie obrazki, a jego zmiana nie ma absolutnie żadnego wpływu na plik *.rec.

Virius the Master 28-04-2006 19:36

Dowód, że to jest fake:

-Spike Sword nie ma opisu własnego

Cytuj:

18:41 You see a spike sword (Atk:24 Def:21).It weighs 50.00 oz.It is the Sword of Fury.

Tefe 28-04-2006 19:37

dark sorcerer poprostu wpadles.... na rooku to jest nie mozliwe zebys mial takie itemy...

no.. moze ze Ci GM dal za nagrode ale w to watpie...albo OTS.. zrobiles sobie polowke rooka na ktorym filmik kreciles albo fake plx ;<

i tyle ;d

Bohuarg 28-04-2006 19:40

@Grzysztof
masz dowod??

mym zdaniem to moze byc prawda uwierzylbym w spike i brass bo byly o tym
mity ale dwarven shield i iron helmet???? moze faktycznie na test serverze
jest to mym zdaniem bardzo mozliwe!

najlepszym dowodem niech ktos zrobi postac na azurze da trade albo niech wyrzuci itema i zrobi screena albo cos takiego!:baby:

grzysztof 28-04-2006 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bohuarg
@Grzysztof
masz dowod??:

po co mi dowód ? jak chcesz sam zrob sobie postac i sie spytaj czy to fake czy prawda -.-

Sylur 28-04-2006 20:15

Boze i na tym to wlasnie polega, ze milion newbich na tym forum teraz krzyczy "Mamo ja chce miec takie itanz ! "

Iluminate_Night_Elf 29-04-2006 01:53

ludzie

jak ktos sie przypatrzy dobrze podczas ladowania sie filmiku to tam gdzie napisane jest ostani logout powinno byc tibia cam ng (czy cos takiego) to by swiadczylo ze to OTS
ale yego tam nie ma
pozostaje pytanie : w jaki sposob zdobyl te itemy

Skrzat 29-04-2006 03:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iluminate_Night_Elf
jak ktos sie przypatrzy dobrze podczas ladowania sie filmiku to tam gdzie napisane jest ostani logout powinno byc tibia cam ng (czy cos takiego) to by swiadczylo ze to OTS
ale yego tam nie ma
pozostaje pytanie : w jaki sposob zdobyl te itemy

nie wiem o co ci chodzi bo tak chaotycznie napisales ale prawdopodobnie chodzilo ci o to ze jak zaczynasz gre to pisze last login tak ? a na ots mozesz sobie co chcesz napisac jak zaczynasz i gosc mogl ustawic. Ciezke rozroznic ale mysle ze to fake

Bolexus 29-04-2006 04:31

Jak juz powiedziane pozmieniane w jakims pliku,ale musze przyznac ze na 1 rzut oka wygląda pięknie. Gdyby np zrobił ktoś coś podobnego na zasadzie ze na mainie ma w 8 levelu magic plate armora,SOVa i takie itemy to byłoby to realne a takie itemy na rooku o czym nikt nie slyszal...-.- Ale musze przyznac ze bardzo dobrze zrobiony FAKE. Opcja ze to OTS jak dla mnie odpada na 100%

$orcerx 29-04-2006 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosmo_karol
Ale ciota jestes i leszcz na OTS mozesz wszytsko !! jestes takim kretynem ze az sie boje na ots mozesz sobie ustawic ze truzina ci bedzie brala po 100000 hp mozesz nawet sobie robic ze Orsh przywoluje rabiity i ione wala w ciebie z sd .... omg kret kolejny !! a co do zmieniania id itemow zamienilem sobie niektore i nagralem film ale jak zrobic zeby kumpel widzial te rary co ja zamienilem ;p bo chcialem nagrac film i poszpanowac ze znalazlem deda z DSL ;p

Wyjdz.Można ustawić, że będzie brała 21545252416424250152hp ale nie mozna ustawić aby zabierała po 10/9/8 itd Nie wiesz?Wyjdz.
BTW.Są tylko 2 klienty na jakich można PIĆ TYLKO I TYLKO BEER I WINE.
więc....

@edit

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morun Kous
ale może to nie ots tylko Test server ??

odpada: ( NA TS lataly by dragi Gsy itp : <

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virius the Master
Dowód, że to jest fake:

Skąd wiesz, że ten SS na rooku go nie ma miałeś go?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Armeleon
skoro to nie ots to jak zdobyles iron helmet, spike sword, brass armor ?? :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Globson
Były już filmiki z fake eq.

Dziękuje panu @up
Dzieki temu postowi uzyłem opcji szukaj i.... : ) Filmik FAKE z EQ jako rec był zrobiony przez Pana który kręcił ten film.: ) Teraz odezwij sie i powiedz ile to robiłeś.
BO TEN SAM NICK BYŁ JAKO FAKE FILM TE SAME EQ.TEŻ SWORD OF FURY.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez seedee
Odpowiedz na wszystko

On raczej robił z Ciebie poprostu łacha.

szymon287 29-04-2006 09:01

nie zatarty dowod bedzie jak pokaze na trade -.^ ale mowie ze to jest rl tibia tylko w spiritach pozmieniane :) wiem bo sam kiedys sie tym bawilem =)

Vera_Kara 29-04-2006 09:14

Lol

NIEWIERZE

:baby: BY UWIERZYLO

drut 29-04-2006 09:46

Gówno prawda z tym to jets fake i tyle ;] gadalem z Jarx cos tam czy jaki on ma tam nick i powiedzial ze tamten typo tylko przekopiowal mu : you see spike sword... a więc to oczywiste ze to fake. Postaram sie zlapac tamtego typka jak bedzie online i jezeli nie pokaze na trade no to wszyscy wiemy co to oznacza ;]8o

Dark Sorcer 29-04-2006 09:56

Lol

...................................

Crucio 29-04-2006 10:05

Cytuj:

Dowód, że to jest fake:

Spike sword nie, ale sword of fury, tak.

Gniew Mroku 29-04-2006 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez drut
Gówno prawda z tym to jets fake i tyle ;] gadalem z Jarx cos tam czy jaki on ma tam nick i powiedzial ze tamten typo tylko przekopiowal mu : you see spike sword... a więc to oczywiste ze to fake. Postaram sie zlapac tamtego typka jak bedzie online i jezeli nie pokaze na trade no to wszyscy wiemy co to oznacza ;]8o

Życze powodzenia, za półtorej godziny ma pociąg :p

Pozatym sprawdziłem ile postaci występuje w filmie. Przez pierwsze 2 minuty są to:
- 5 bohaterów - Axetox of Azura, Jaar Drax, Rafnin, Corniszon ze Spychowa, Lord Grievous
- 20 przechodniów - Imron Faron, Ponury Misiek, Ponury dudi, Eath Goga, Cruseul, Joy Enjoy, Bartosz Walkowiak, Thexpert, Wanted Demon, Shizoe, Maya die Bombe, Cach Azura, Gdingen, Zegon Dunius, Lucrus Daris, Laliye, Volher Stix, Levil Penagelo, Eddei, Xene ripo.
25+ postaci online chyba by trochę lagowało ots'a stojącego u kogoś w domu.

Lord Wlodek 29-04-2006 11:18

Bardzo dobrej roboty Rec-Fake jak widze duzo osob dało sie nabrac :)

Szkut 29-04-2006 13:11

gdyby nie bylo iron helmetu i dwarb shielda to moze bym na poczatku uwierzyl ;p

Tethi 29-04-2006 14:13

OMG
dlugo szukalem odp na to czy to fake czy nie
jestdnak na 10000 % FAKE !!!!!!!!!!!

dowodow??
prosze:

Cytuj:

DOKLADNIE

http://img156.imageshack.us/img156/853/sof4im.jpg

$orcerx 29-04-2006 14:52

...........................................

sharkins98 29-04-2006 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tethi
OMG
dlugo szukalem odp na to czy to fake czy nie
jestdnak na 10000 % FAKE !!!!!!!!!!!

dowodow??
prosze:

DOKLADNIE

http://img156.imageshack.us/img156/853/sof4im.jpg

Ale spike sword na roku ma opis Sword of Fury omg -,-

karłowaci 30-04-2006 00:33

Ale z was tumany!!!!
Zanim napszecie post fake ots!!!!!!!! to może byście poszperali na dziale zdjęcia i zobaczycie, że dużo osob ma brass amor, iron helmet i dwarven shield na rooku(spike sowrd widze po raz pierwszy, ale jeżeli on kilka lat zdobywał te itemy to bardzo możliwe gdyż kiedyś był quest z spike swordem ale jak go wzioles to musiales pasc :P
A iron helmet, dwarven shield i brass armor quest cipy corbiły dopiero nie dawno :P
@
Wielkie gratulacje dla ciebie za ten cudowny eq <chlip> zawsze o takim marzyłem i pomysleć ze ile mozna spike sworda na rooku sprzedac?? 1 mlnk ? :P
Juz kiedyś widziałm takiego kolesia co na rooku mial 1mlnk :P

Anatol 30-04-2006 01:10

Uwieże że to rl filmik jak zobacze tego goscia hitającego po 30 na jakichś monsterkach ^.-

Kosmo_karol 30-04-2006 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anatol
Uwieże że to rl filmik jak zobacze tego goscia hitającego po 30 na jakichś monsterkach ^.-

czytaj wczesniejsze posty facet sie przyznal ze to fake ... lolq uwazaj nastepnym razem

dark_solti 30-04-2006 02:16

8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez damjack
Mapa nie ładowała się od nowa bo to na tym otsie jest taka samam mapa jak na rl tibi

Jaki LoL NA KAŻDYM Ots SIĘ mapa od nowa wczytuje nawet real tibia !!!
wiem bo gralem troche na ots :]
Wracajac do tego kolesia jak i skąd on to ma 8o 8o niewiem jak on to zrobil:king: :king: 8o

No_NICK 30-04-2006 10:59

Lol? No ale jak to możliwe ;) OTS to nie jest napewno X( . No ale GZ takiego EQ na rooku.

Tethi 30-04-2006 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sharkins98
Ale spike sword na roku ma opis Sword of Fury omg -,-

kazdy item niewazne czy jest na rook czy na main jak sie kliknie look to zawsze bedzie tak samo (klikasz look na ten sam item)

no chyba ze masz na mysli ta tabliczke

P.S.
nie wolno cytowac zdjec

BOtter 30-04-2006 12:34

To nie ots 8o
Dziwo, że po włączeniu filmiku odczytało mi mape z normalnej tibi...

Thor,hil,haw 30-04-2006 13:14

TAA to jest normalna tibia
tylko wytlumasz ktos jak takie qe mozna zdobyc na roku ;p:evul:

Pawlosz 30-04-2006 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shin Cron
UP
Ale dostałem ataku śmiechu.
POKAŻ MI NA JAKIM OTSCIE JEST RL MAPA TIBI!!!!
Nie no normalnie mnie szlag trafi.

Mnie szlag trafia jak taki debil niezna mozliwosci graczy i zrobienia mapy rl tibi tak zeby all bylo tak samo.

Pawlosz 30-04-2006 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oxidos vikarum
LoL to nie jest ots porostu pozamieniane itemy w pliku "tibia.spr" xD

Dosyc cwane ;)

Kosmo_karol 30-04-2006 17:22

ej nooby czytajcie wczesniejsze posty a nie piszecie dalej ze to jest rl tibia ... nooby czy czytac nie umiecie ;/ omg -.-

MarS 30-04-2006 17:33

Byl kiedys taki podobny fake z Dragon Scale Legs :))
jakims cudem po prostu zmienili nry itemkow w eq ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40.