![]() |
Osobiście w roku szkolnym rzadko .lecz zdarzały się dni co grałem 4- 5h, gdyż byłem dopiero w 1 klasie Lo i miałem dużo nawało roboty , ale jeżeli jest wolne i są wakacje to powyżej 10h, no chyba że gdzieś wypruje albo nie jestem w stanie pisać na klawiaturę.
|
No cóż. Bywały takie czasy gdy poświęcałem tibii około 12 godzin dziennie (Nie patrzcie się tak na mnie), efekt był taki, że wyglądałem jak zombie, więc tego zaprzestałem. Teraz nadeszły ciężkie czasy (:p) i grywam sporadycznie, tzn. czasami w ogóle, maksymalnie 1 godzinkę dziennie :)
|
Heeh ja różnie ... jak jest szkoła to maks 3h ale teraz sa wakacje wiec różnie to bywa ;)
|
Narazie nie gram
Ja narazie wogule nie gram w tibie bo mam komp zryty co chfila mi sie wyłancza i nałancza ale niedłługo bende miał nowy i znowu zaczne grac!:) :) :) B) :] :D :evul: :evul:
Ale tak normalnie to jak dostane kompa to bende grał ile mozna ..................::::::::::: POZDRO DLA TIBIA.PL :::::::::::............... |
hmmm.....ciekawa sonda
ale ja juz nienaleze do graczy ktorzy niewiadomo ile poswiecaja czasu na granie....uwazam z e 3-4 godzinki to wystarczajaco :) |
Różnie
Ja jak mam czasami napad to siedze cały tydzień przy kompie i gram 20h na dobe. Ale czesto wogule nichce mi się wchodzić do Tibi szczególnie jak latam po mieście z kumpelkami:]
|
Godzina dziennie
Nie mniej Nie więcej Pozdro :> |
ja tam gram srednio 3 godz, a czasami jak wychodze na dwor, wracam wieczorem, expowiska zajeteo to w ogole nie gram ;(
|
Jak rodzinka w domu jest to od 2 do 3 .A jak rodzinki nie ma to od 4 do powyżej 10
|
Ja poświęcam Tibi 4 godziny dziennie a jak nie ma brata to nawet 6,7 godzin. Ale to zależy też jaki mam humor. Najgorzej jak padne to potrafie tydzień nie grać.:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |