Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Spider chain mail (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76802)

Zarkadius 16-05-2006 12:43

na pewno...

to na pewno fake zgadzam sie z moimi przedmowcami:p

Trichondrius 16-05-2006 13:03

Fake na 100% , bo gdziebyłyby obrażenia od poisona ?? przecież między tymi dwoma hitami powino pisać że poison odbiera życie -.-

Always hunted 16-05-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trichondrius
Fake na 100% , bo gdziebyłyby obrażenia od poisona ?? przecież między tymi dwoma hitami powino pisać że poison odbiera życie -.-

Learn the power of Exana Pox spell!!! I koleś mógł dostać kombo... Zdjęcie jest autentyczne, a ten armor w Bp to pewnie jakichś inny ze zmienionym spritem... Jedyną częścią tego zdjęcia która jest fake`iem to napis "You see blah blah"

Btw, teraz kiedy wiadomo na pewno że to był żart, można zamknąć temat.

PS: Tamten armor co koleś ma w jego Bp jest autentyczny, jest w spritach. Niewiem czy jest w grze, a jeśli tak, to czym jest. Może ten armor SCM na serio istnieje, a koleś po prostu go niemiał.... nie dowiemu się aż dowiemu się co to za armor miał w bp...

Hybryda 17-05-2006 01:15

I Ściema RozwiĄzana

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crucio
Fajnieby bylo, gdyby to wygladalo jak stary DSM ; d (http://i2.photobucket.com/albums/y17...ana/images.jpg)
Jezeli ktos ma postac na Saphirze, to prosze:
Niech pojdzie i zrobi screen ^-^'.

TO PRZERÓBKA DAWNEGO dsm,POKOLOROWALI NIECO I SZUKAJĄ GŁUPKÓW,JAK KTO SIE DAJE NA TO NABRAC MA CHYBA ZRYTY ŁEB ;//////////////

Always hunted 17-05-2006 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hybryda
TO PRZERÓBKA DAWNEGO dsm,POKOLOROWALI NIECO I SZUKAJĄ GŁUPKÓW,JAK KTO SIE DAJE NA TO NABRAC MA CHYBA ZRYTY ŁEB ;//////////////

Ty nupie, to co oni prezentują jako "Spider Chain Mail" to oryginalny sprite -.- Taki armor ISTNIEJE tylko :
-nie wiadomo czy jest w Tibii, czy narazie tylko obrazek
-jeśli jest w Tibii, to jak się nazywa i jakie ma staty
-moze kolesie mówili prawdę i na serio im ten armor zarąbali, a te fake`i są po to żeby się wybronić (mało prawdopodobne)

ps: modki, zamkniecie temat? Bo będą tutaj się wypowiadać nupy nie czytające ani jednego posta w tym temacie...

down@ Tak, SCM nie istnieje, na 99,99999999999%, ale sprite z armorem zółto niebieskim, podobnym do DSMa starego, jest faktem.
PS2: podobno stary DSM to teraz "Elven Mail" czy coś takiego, z armerm 9 :) :) na www.tibianews.net widziałem (Picture of the Day)

ps3: gram 2 i pół roku, ale 90% tego czasu nawet nie myślałem o Tibii, i logowałem się tylko żeby pogadać.

Stożek 17-05-2006 14:06

O jezu! Ludzie ile wy gracie w Tibie? 2 miesace? 1 rok? Widze, ze nikt nie widzial starego DSM. Chcialbym przypomniec o tym, ze Cipsoft zbyt pracowity nie jest i poprostu nie usonal starego wygladu DSM ze sprita -.-'

NIE istnieje taki armor jak Spider costam...

Smichael 19-05-2006 12:29

czemu to ma byc faqe ?
przeciez nie leci to z co drugiego ow wszystko jest mozliwe
moze ds leca z demodrasa raz na milion wypadkow
a tylu demodrasow nawet nie ubil nikt
to ze we czegos nie odkryliscie to musi byc odrazu b-s?

Always hunted 19-05-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael
czemu to ma byc faqe ?
przeciez nie leci to z co drugiego ow wszystko jest mozliwe
moze ds leca z demodrasa raz na milion wypadkow
a tylu demodrasow nawet nie ubil nikt
to ze we czegos nie odkryliscie to musi byc odrazu b-s?

A to dlatego, że koleś nie przedstawił żadnego dowodu... oprócz 2 zfałszowanych zdjęć!! A potem powiedział że mu ukradli. Tak, może taki armor istnieje, ale heh, szczerze wątpię...

I nic nie może lecieć "raz na milion" bo tyle to się nigdy nie ubije... chyba że bedzie się respił 1 co minutę, chociaż i wtedy zabijanie będzie długo trwało.

Rybix 19-05-2006 19:49

zobaczcie ten piekny demon helmet ;] zlekka krzywo wklejony
Fake ; ]

Lord'Nesteloo 19-05-2006 19:58

A moze by rozpakowac plik z grafikami i poszukac tego armora?
Jesli tam bedzie, to napewno istnieje i to nie zadne fake :P
Jest ktos kto sie tego podejmie?xDD

Kaldor 19-05-2006 20:03

To jest w spritach wiem bo sam to znalazlem i kilka innych itemkow bez nazwy

Upierz 19-05-2006 20:06

Taki z tym wał jak i z Wand of Banuta -.-.

@down : Bo mi się nie chce czytać 9 stron, poza tym takie moje zdanie.

Always hunted 19-05-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pierzak93
Taki z tym wał jak i z Wand of Banuta -.-.

Owned. Jesteś 327846832194 osobą która to mówi. -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord`Nesteloo
A moze by rozpakowac plik z grafikami i poszukac tego armora?
Jesli tam bedzie, to napewno istnieje i to nie zadne fake

To że ja i parę innych osób widzieliśmy go w spritach, nie znaczy że Spider Chain Mail istnieje... a sam sprite tak. W spritach jest duuużo bezimiennych itemów...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybix
zobaczcie ten piekny demon helmet ;] zlekka krzywo wklejony

ekhem, chyba niezbyt wklejony, czy ja ślepy jestem? :(

MODERATORZY! Macie zamiar zamknąc temat czy nie? Bo się będą odzywały osoby nie czytające ani jednego poprzedniego posta....

Miziol 666 27-05-2006 12:05

No cóż chyba trochę się spóźniłem, ale też dorzucę swoje 3 gp.
Kolejny dowód, że to fake:
Przyjrzyjcie się dokładnie temu zdjęciu,(tu)
a dokładniej konsoli (to czarne na dole). Otóż obok nie ma paska do przewijania, to znaczy, że gość zalogował się, dostał 2 hity i zabił OW a to chyba niemożliwe w takim czasie (2 hity = 4 sek). Poza tym między hitami powinny być obrażenia od trucizny , bo hity są co 2 sek, a trucizna też :\

Metal Slug Rox 27-05-2006 12:28

http://s47.photobucket.com/albums/f1...chthaus/Misc/?
jego caly album ze zdjeciami tego niby kolesia ... boze na kazdym zdjeciu ma jakis rar lol ... noob i tyle ... beholder helmet . amazon armor czy leady armor jak kto woli i inne bajerki :|

Zalgadis 27-05-2006 12:40

dlaczego na tibia.com napisal 172.00 a tu 172.0
tam 2 zera a tu jedno????????

Mr_Meteor 27-05-2006 13:01

8o
Na Danubi Już o tym plotki chodzą ;)
Szkoda tylko że mi screen niedziała :baby:

Prawda czy Fałsz ?? :p

poreda 27-05-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miziol 666
No cóż chyba trochę się spóźniłem, ale też dorzucę swoje 3 gp.
a dokładniej konsoli (to czarne na dole). Otóż obok nie ma paska do przewijania, to znaczy, że gość zalogował się, dostał 2 hity i zabił OW a to chyba niemożliwe w takim czasie (2 hity = 4 sek). Poza tym między hitami powinny być obrażenia od trucizny , bo hity są co 2 sek, a trucizna też :\

A nie ppomyslales o tym ze mozna uzywac takiej opcji o nazwie "Clear Window"? Nie ma filmiku, co jest rownoznaczne z tym ze nie ma 100% dowodu na istnienietego arma.

stryju 27-05-2006 19:33

Patrząc na wszystkie informacje jakie ludzie tutaj napisali stwierdzam:
Niektórzy ludzie myślą że to jest fake, i mają racje, z kąd niby by dostał 2 Hity od Old Window i by był napis You Are Poised, i nie wiem po co było mu tyle kasy na Old Window, no chyba że koleś chciał paść i stracić cały swój majątek, dobra idziemy dalej:
Jak patrzyłem na screeny no to stwierdziłem że to są stare sprity z starszych wersjii tibii. Bo z kąd to się mogło wziąść.
Myśle że koleś zrobił sobie dla jaj takie coś, już na tibi org pl dali to ?
I nie sądze żeby ubił sam Solo 2 Gsy i Old Window...

Ziemni@k 27-05-2006 20:13

@up
No może troche to dziwne, że ma taką kase ale i tak by nie stracił,bo miał AOL'A ! :)

stryju 27-05-2006 22:10

A mi coś smierdzi z tymi zdjęciami, no dziwne, po gowno mu ta kasa ? hehe pewnie chcial od Old Window kupić sobie Spider Chani Mail :D:D:D

Trichondrius 28-05-2006 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miziol 666

Dlamnie to jest wystarczający dowód że to fake , i niewiem poco jeszcze jest ten temat :confused: . Chyba już jest dość powodów żeby zamknąć ten temat :?

Serhean 28-05-2006 17:14

LOL. To nie jest zaden Fake -.-. Taka zborja wystapuje na roznych OTS-ach ale pod inna nazwa wienc nie wieze ze to fake.
Pozdro ;)

Serhean 28-05-2006 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stryju
A mi coś smierdzi z tymi zdjęciami, no dziwne, po gowno mu ta kasa ? hehe pewnie chcial od Old Window kupić sobie Spider Chani Mail :D:D:D

Ej struju Ty udajesz idiote czy nim jestes? Kasa mu po to jak chcialby go ktos zabic a on by mu zaplacil i po problemie -.-.
Nie nabijaj takich postow.

ripper 28-05-2006 18:08

Jeśli ktoś nie powinien nabijac takich postów, to ty, Serhean. Co z tego, że jest na jakimś OTSie? Po prostu wykorzystali spra i już -.- Wyjdź.

cichorek 28-05-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serhean
LOL. To nie jest zaden Fake -.-. Taka zborja wystapuje na roznych OTS-ach ale pod inna nazwa wienc nie wieze ze to fake.
Pozdro ;)

Nigdy go na OTSie nie widziałem, ale mało gram na OTS więc się nie będe kłucił (kłucić?). Wiem na pewno, że jest on w spritach Tibi...Jak ktoś ma Tibia Sprite Editor to może sprawdzić, s3389

Frapper 28-05-2006 23:09

Z jego albumu ten Karimar Chamael czy jakoś tak. TO najwiekszy lurer i złodziej na honerze. W pizdu kasy ma. Idzie na hydry siedzi 20h a shooterom pokaże jedne bohy...a potem na tarde sell 20x royal helmet etc etc

ViteQ 03-06-2006 21:27

Ale skoro ten pancerz istnieje, to czego nie ma go na tibia.pl?

Sidena Daron 03-06-2006 22:28

Bo nie istnieje.

Bacabayashi 04-06-2006 12:49

lol

Ekhm.Z tego co pamietam to w 1 poście tego tematu napisal typ ze zostal zlootowany spider chain mail na SAPHIRZE a teraz jakis ss z typem z HONERY-.- Dobrze myśle?

Zalgadis 04-06-2006 13:11

Znacie opcję Clear window?
jakby sie zalogowal i dostał 2 hity to by pisalo your last login itp.

Pawlosz 04-06-2006 13:14

Taki lvl niemialby odkrytej mapy pohu ? LoL. Po drugie 270 k nienosi sie przysobie.

@Serhean Myslisz ze ktos by sie na niego żucił i on by mu zaplacil ? LoL
Pomyśl zanim cos napiszesz.
Poza tym na ta zbroje i wiele innych rzeczy ktorych wygladu niezobaczysz
w zwykłej tibi były od dawna. Chociażby tego armora widziałem dawno temu na tibi 7.4 na otsie.

To bez watpienia fake bo pisze It weighs 172.0 oz. a powinny być dwa 00 np
12:30 You see a blue robe (Arm:11).
It weighs 22.00 oz.

Fake

DR.UTi 04-06-2006 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlosz
Taki lvl niemialby odkrytej mapy pohu ? LoL. Po drugie 270 k nienosi sie przysobie.

Fake

Jeśli nie potrzebował wychodzić dalej, niż ma odkrytą, to nie. Po drugie jak się ma AOL'a to nosi się przy sobie co Ci się podoba.

A co do tematu: Zobaczymy w niedziele o 18:00. Najlepiej, żeby kilka osób zrobiło różne screeny i filmiki, wtedy będziemy pewni czy to prawda.

Always hunted 05-06-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DR.UTi
A co do tematu: Zobaczymy w niedziele o 18:00. Najlepiej, żeby kilka osób zrobiło różne screeny i filmiki, wtedy będziemy pewni czy to prawda.

Owned. Sprawdź datę postów :P On miał to pokazać
14.05.06 , a dzisiaj jest 05.06.06 :) spóźniłeś się, chłopie.

Co do zdjęcia, są dowody na to że fake:
-literówka w "You see..." za mało 0 po kropce, jest jedno a powinny być dwa
To co wy mówicie
-wklejony demon helmet? Hah, pstro ;P
-bez paska przewijania w konsoli? Ktoś tu wspomniał już o "clear window" option
-"You are poisoned"... Wy Einsteinowie, nie domyślacie się że koleś wyczyścił okno, został zatruty(wdepnął w Poison Field) Następnie dostał kombo od Old Widow, melee+plunięcie trucizną, i znowu został otruty. W tej chwili Old Widow zdechł, a on walnął Exana Pox. Proste

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serhean
Pozdro

W OTSach na tibię 7.1 jest Djinn, Orshabaal i Faraonowie, i czy to znaczy że występowały wtedy? Tak samo jak były Serpent Spawny, tyle że pod inną nazwą.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stryju
A mi coś smierdzi z tymi zdjęciami, no dziwne, po gowno mu ta kasa ? hehe pewnie chcial od Old Window kupić sobie Spider Chani Mail

Po co tyle kasy? Nieraz widziałem jak kolesie łazili na bardzo ryzykowne Bossy z 200k+ w backpacku. Czasami BEZ Aola... A po co kasa? Koszty podróży (statki) Nagła potrzeba kupienia czegoś w sklepie, itd itp

BTW- on nie był solo, był z nim Scanjaro i jakaś babka, CHYBA Brodno Honera, niewyraźnie na zdjęciach widać

down@:
no cóż, to dziwne, ale np widziałem filmy z Old Widow.... obrażenia były od "The Old Widow" a na battle i oknie gry było samo Old Widow, więc... :P

Celesta ziom :) 05-06-2006 20:04

Fake?

Spojrzalem w ten photobucket.. i patrze a tak kieedys daaawno temu (nawet ja nie pamietam jaka wersja :p) wygladal DSM. Patrze po nastepnych screenach.. a tu "Old Widow" a nie "The Old Widow". Moja opinia jest taka: Fake w 80%

mall 10-06-2006 18:48

Cytuj:

Na sapphirze zostal zlootowany nowy rare.
Ludzie ze screena są z Secury xP

A zbroja wygląda jak połączenie chain armor i jakiejś drugiej zbroji, dwarfen albo coś ;P

Sorry że odkopuje temat, ale nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać :P

:D

Dymek_sc 13-06-2006 02:05

lol ?

moze i to prawda ale dla autentycznosci móglbys wkoncu dac screena ...

Always hunted 13-06-2006 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dymek_sc
moze i to prawda ale dla autentycznosci móglbys wkoncu dac screena ...

ARRRRGGGGGGHHHHHHHHH

Moze byście kurwa mać czytali poprzednie posty, co? UDOWODNIONO że to był żart, a screenshoot też był kurwa mać, tyle że sfałszowany....

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU

d3m0drAss 14-06-2006 00:37

Nie czytalem wszytskich wczesniejszych wypowiedzi i nie jestem calkiem w temacie ale jesli chodzi o ten armor to ponoc go lootnal wlasnie na saphirze Nazgrel Bloodhoof +100 sorc jednak potem sam przyznal sie ze to byl tylko wkret
fotka z tym o to rarem miala pojawic sie na jednej z oficjalnych stron ale ze Nazgrel nigdy nawet takiego arma nie widzial bylo to niemozliwe najdziwniejsze jest to ze sam zartownis nie poniosl po tym zadnych konsekfencji a ban by sie przydal ;>

W sumie to co teraz napsialem uslyszalem od nie oficjalnych zrodel wiec nie bic jesli bylo zupelnie inaczej

Galeon 19-06-2006 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skryhull
...o ile wiem, wszystkie owady i robale a przynajmniej...

NIE NO TO MNIE DOBIłO!!! :D :D :D OWADY I ROBALE o.O zastanów sie 2 razy zanim cos napiszesz! :D tak samo jak " ludzie i człowieki" :D -.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32.