![]() |
na pewno...
to na pewno fake zgadzam sie z moimi przedmowcami:p
|
Fake na 100% , bo gdziebyłyby obrażenia od poisona ?? przecież między tymi dwoma hitami powino pisać że poison odbiera życie -.-
|
Cytuj:
Btw, teraz kiedy wiadomo na pewno że to był żart, można zamknąć temat. PS: Tamten armor co koleś ma w jego Bp jest autentyczny, jest w spritach. Niewiem czy jest w grze, a jeśli tak, to czym jest. Może ten armor SCM na serio istnieje, a koleś po prostu go niemiał.... nie dowiemu się aż dowiemu się co to za armor miał w bp... |
I Ściema RozwiĄzana
Cytuj:
TO PRZERÓBKA DAWNEGO dsm,POKOLOROWALI NIECO I SZUKAJĄ GŁUPKÓW,JAK KTO SIE DAJE NA TO NABRAC MA CHYBA ZRYTY ŁEB ;////////////// |
Cytuj:
-nie wiadomo czy jest w Tibii, czy narazie tylko obrazek -jeśli jest w Tibii, to jak się nazywa i jakie ma staty -moze kolesie mówili prawdę i na serio im ten armor zarąbali, a te fake`i są po to żeby się wybronić (mało prawdopodobne) ps: modki, zamkniecie temat? Bo będą tutaj się wypowiadać nupy nie czytające ani jednego posta w tym temacie... down@ Tak, SCM nie istnieje, na 99,99999999999%, ale sprite z armorem zółto niebieskim, podobnym do DSMa starego, jest faktem. PS2: podobno stary DSM to teraz "Elven Mail" czy coś takiego, z armerm 9 :) :) na www.tibianews.net widziałem (Picture of the Day) ps3: gram 2 i pół roku, ale 90% tego czasu nawet nie myślałem o Tibii, i logowałem się tylko żeby pogadać. |
O jezu! Ludzie ile wy gracie w Tibie? 2 miesace? 1 rok? Widze, ze nikt nie widzial starego DSM. Chcialbym przypomniec o tym, ze Cipsoft zbyt pracowity nie jest i poprostu nie usonal starego wygladu DSM ze sprita -.-'
NIE istnieje taki armor jak Spider costam... |
czemu to ma byc faqe ?
przeciez nie leci to z co drugiego ow wszystko jest mozliwe moze ds leca z demodrasa raz na milion wypadkow a tylu demodrasow nawet nie ubil nikt to ze we czegos nie odkryliscie to musi byc odrazu b-s? |
Cytuj:
I nic nie może lecieć "raz na milion" bo tyle to się nigdy nie ubije... chyba że bedzie się respił 1 co minutę, chociaż i wtedy zabijanie będzie długo trwało. |
zobaczcie ten piekny demon helmet ;] zlekka krzywo wklejony
Fake ; ] |
A moze by rozpakowac plik z grafikami i poszukac tego armora?
Jesli tam bedzie, to napewno istnieje i to nie zadne fake :P Jest ktos kto sie tego podejmie?xDD |
To jest w spritach wiem bo sam to znalazlem i kilka innych itemkow bez nazwy
|
Taki z tym wał jak i z Wand of Banuta -.-.
@down : Bo mi się nie chce czytać 9 stron, poza tym takie moje zdanie. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
MODERATORZY! Macie zamiar zamknąc temat czy nie? Bo się będą odzywały osoby nie czytające ani jednego poprzedniego posta.... |
No cóż chyba trochę się spóźniłem, ale też dorzucę swoje 3 gp.
Kolejny dowód, że to fake: Przyjrzyjcie się dokładnie temu zdjęciu,(tu) a dokładniej konsoli (to czarne na dole). Otóż obok nie ma paska do przewijania, to znaczy, że gość zalogował się, dostał 2 hity i zabił OW a to chyba niemożliwe w takim czasie (2 hity = 4 sek). Poza tym między hitami powinny być obrażenia od trucizny , bo hity są co 2 sek, a trucizna też :\ |
http://s47.photobucket.com/albums/f1...chthaus/Misc/?
jego caly album ze zdjeciami tego niby kolesia ... boze na kazdym zdjeciu ma jakis rar lol ... noob i tyle ... beholder helmet . amazon armor czy leady armor jak kto woli i inne bajerki :| |
dlaczego na tibia.com napisal 172.00 a tu 172.0
tam 2 zera a tu jedno???????? |
8o
Na Danubi Już o tym plotki chodzą ;) Szkoda tylko że mi screen niedziała :baby: Prawda czy Fałsz ?? :p |
Cytuj:
|
Patrząc na wszystkie informacje jakie ludzie tutaj napisali stwierdzam:
Niektórzy ludzie myślą że to jest fake, i mają racje, z kąd niby by dostał 2 Hity od Old Window i by był napis You Are Poised, i nie wiem po co było mu tyle kasy na Old Window, no chyba że koleś chciał paść i stracić cały swój majątek, dobra idziemy dalej: Jak patrzyłem na screeny no to stwierdziłem że to są stare sprity z starszych wersjii tibii. Bo z kąd to się mogło wziąść. Myśle że koleś zrobił sobie dla jaj takie coś, już na tibi org pl dali to ? I nie sądze żeby ubił sam Solo 2 Gsy i Old Window... |
@up
No może troche to dziwne, że ma taką kase ale i tak by nie stracił,bo miał AOL'A ! :) |
A mi coś smierdzi z tymi zdjęciami, no dziwne, po gowno mu ta kasa ? hehe pewnie chcial od Old Window kupić sobie Spider Chani Mail :D:D:D
|
Cytuj:
|
LOL. To nie jest zaden Fake -.-. Taka zborja wystapuje na roznych OTS-ach ale pod inna nazwa wienc nie wieze ze to fake.
Pozdro ;) |
Cytuj:
Nie nabijaj takich postow. |
Jeśli ktoś nie powinien nabijac takich postów, to ty, Serhean. Co z tego, że jest na jakimś OTSie? Po prostu wykorzystali spra i już -.- Wyjdź.
|
Cytuj:
Nigdy go na OTSie nie widziałem, ale mało gram na OTS więc się nie będe kłucił (kłucić?). Wiem na pewno, że jest on w spritach Tibi...Jak ktoś ma Tibia Sprite Editor to może sprawdzić, s3389 |
Z jego albumu ten Karimar Chamael czy jakoś tak. TO najwiekszy lurer i złodziej na honerze. W pizdu kasy ma. Idzie na hydry siedzi 20h a shooterom pokaże jedne bohy...a potem na tarde sell 20x royal helmet etc etc
|
Ale skoro ten pancerz istnieje, to czego nie ma go na tibia.pl?
|
Bo nie istnieje.
|
lol
Ekhm.Z tego co pamietam to w 1 poście tego tematu napisal typ ze zostal zlootowany spider chain mail na SAPHIRZE a teraz jakis ss z typem z HONERY-.- Dobrze myśle?
|
Znacie opcję Clear window?
jakby sie zalogowal i dostał 2 hity to by pisalo your last login itp. |
Taki lvl niemialby odkrytej mapy pohu ? LoL. Po drugie 270 k nienosi sie przysobie.
@Serhean Myslisz ze ktos by sie na niego żucił i on by mu zaplacil ? LoL Pomyśl zanim cos napiszesz. Poza tym na ta zbroje i wiele innych rzeczy ktorych wygladu niezobaczysz w zwykłej tibi były od dawna. Chociażby tego armora widziałem dawno temu na tibi 7.4 na otsie. To bez watpienia fake bo pisze It weighs 172.0 oz. a powinny być dwa 00 np 12:30 You see a blue robe (Arm:11). It weighs 22.00 oz. Fake |
Cytuj:
A co do tematu: Zobaczymy w niedziele o 18:00. Najlepiej, żeby kilka osób zrobiło różne screeny i filmiki, wtedy będziemy pewni czy to prawda. |
Cytuj:
14.05.06 , a dzisiaj jest 05.06.06 :) spóźniłeś się, chłopie. Co do zdjęcia, są dowody na to że fake: -literówka w "You see..." za mało 0 po kropce, jest jedno a powinny być dwa To co wy mówicie -wklejony demon helmet? Hah, pstro ;P -bez paska przewijania w konsoli? Ktoś tu wspomniał już o "clear window" option -"You are poisoned"... Wy Einsteinowie, nie domyślacie się że koleś wyczyścił okno, został zatruty(wdepnął w Poison Field) Następnie dostał kombo od Old Widow, melee+plunięcie trucizną, i znowu został otruty. W tej chwili Old Widow zdechł, a on walnął Exana Pox. Proste Cytuj:
Cytuj:
BTW- on nie był solo, był z nim Scanjaro i jakaś babka, CHYBA Brodno Honera, niewyraźnie na zdjęciach widać down@: no cóż, to dziwne, ale np widziałem filmy z Old Widow.... obrażenia były od "The Old Widow" a na battle i oknie gry było samo Old Widow, więc... :P |
Fake?
Spojrzalem w ten photobucket.. i patrze a tak kieedys daaawno temu (nawet ja nie pamietam jaka wersja :p) wygladal DSM. Patrze po nastepnych screenach.. a tu "Old Widow" a nie "The Old Widow". Moja opinia jest taka: Fake w 80%
|
Cytuj:
A zbroja wygląda jak połączenie chain armor i jakiejś drugiej zbroji, dwarfen albo coś ;P Sorry że odkopuje temat, ale nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać :P :D |
lol ?
moze i to prawda ale dla autentycznosci móglbys wkoncu dac screena ...
|
Cytuj:
Moze byście kurwa mać czytali poprzednie posty, co? UDOWODNIONO że to był żart, a screenshoot też był kurwa mać, tyle że sfałszowany.... PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU |
Nie czytalem wszytskich wczesniejszych wypowiedzi i nie jestem calkiem w temacie ale jesli chodzi o ten armor to ponoc go lootnal wlasnie na saphirze Nazgrel Bloodhoof +100 sorc jednak potem sam przyznal sie ze to byl tylko wkret
fotka z tym o to rarem miala pojawic sie na jednej z oficjalnych stron ale ze Nazgrel nigdy nawet takiego arma nie widzial bylo to niemozliwe najdziwniejsze jest to ze sam zartownis nie poniosl po tym zadnych konsekfencji a ban by sie przydal ;> W sumie to co teraz napsialem uslyszalem od nie oficjalnych zrodel wiec nie bic jesli bylo zupelnie inaczej |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32. |