![]() |
Apocalypse jest bogiem, expienie nalogiem, skille podstawa, a wojny zabawa!!!
|
to ja mam takie
kto rano wstaie temu bug daje a to jest przesad czarny pk siledzacy cie to zly znak xD albo opowiem ci bajeczke gdzie druid zrobil runeczke taka niebieska przyjechal lekarz dostal z sd i runeczka sie stracila a druideczek poszedl spac |
Ludzie, jak chcecie prowadzić beznadziejne, nudne i bezsensowne kłótnie to załatwcie to na PM albo przez gg ! -.-
Gdzie sword nie dosięgnie, tam SDek poleci. Gdzie Dead Human'y, tam GS zlurowany. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Szczyt głupoty (lub grzeczności (jak kto woli)???
UHnąć demona :p :) :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
W ogóle Tibia jest nudna. |
nie czytalem wszystkich postow ale jak to ladnie ktos napisal postanowilem dorzucic i swoje 3gp :P
nie chwal dnia przed server savem :D |
Cytuj:
Ciebie cytowałem, bo tam napisałes ze to judny temat, (czy cos) wiec odpisałem ze po co tu zagladasz jak nie ejst interesujacy... :D Niewazne z reszta.... dajmy juz temu spokój Cytuj:
Cytuj:
|
Szczyt zręczności:
Zjeść blank runke wysrać uha. Szczyt szybkości: Uciec przed lagami. Szczyt głupoty: Iść bez boltów na hunta. Exevo grav mas vis-i po ostatniej samicy... Gdyby uhów używala to by martwa nie leżała. Lepszy ih w kieszeni niż uh na ziemi. Ten runek w dp nie ma kto ma Zikka za prota. |
Cytuj:
|
@up
lol. Jakbyś miał troszeczke IQ to byś sie domyślił że chodzi o pala. |
Ciągnie gracza do expa :D
Im wyższy lvl tym więcej expa :D Nie warto płakać nad nieodzyskanym lootem :D Czego newbie nie będzie wiedział to h lvl będzie wiedział :D Jeśli na zimę hunta dostaniesz, na wiosnę będziesz 2 lvl dalej :D Na Pkeju Pz gore :P |
Trafił z hunter'a pod PK B)
|
kto fire swordem wojuje ten od knife ginie :)
adori gran ale szpan B) tu mam rata tam mam rata a tu widze już cave rata kiedy idziesz na demona kup se tibijskiego batona oto moje propozycje :cup: |
im dalej w las tym wiekszy exp
robic z BS'a GS'a n00by i ryby głosu nie mają nie taki demon straszny jak go malują stary SoV nie rdzewieje ani w GMa nie wierzy anie się orschabaala nie boi slime rosnie w miarę patrzenia (na playera ):P GS rulowaniem się toczy (chyba ze zadziała anty ruling system :P) pasuje jak dark monk do dark catedral prawdziwe niebezpieczeństwo poznaje sie przy dedzie :P zapomniał GS kiedy spiderkiem byl z dobrych newbie dobzi h-levelowie ,ze zlich n00by bywaja :D znaleść się między Demonem a Orschabaalem nawet GMowi nie zaszkodzi expienie nie hmm'em (go) to SD'kiem niedaleko pada loot od deada niema newbie bez nooba nie eq zdobi człowieka nigdy nie odkladaj expa na jutro bo mozesz wbic go dzisiaj mpa droższe nad pieniądze FACC dwa razy lvl po deadzie traci :P ciekawosc to pierwszy stopien do hell gate co za duzo (expienia)to nie zdrowo Oto moje przysłówka :D:cup: :cup: :cup: za wszystkie przysłowia ktore sie powtorzyły very sry bo nie czytalem wszystkich odpowiedzi :D :) ;) |
Kto pózno wstaje temu Punisher Blue Robe nie daje xP
Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
To mi powiedz 3 madre przyslowia o Tibii. @Topic Kto rano wstaje temku druid UHy sprzedaje...Haha, a jak xD! |
Cytuj:
|
Prawdziwych przyjaciół poznaje się przy dedzie ;)
|
Czas to mana. ^^
|
hehe.........
|
Nono, kolejny archeolog. Czy naprawdę musisz oglądać tematy sprzed roku?
Btw. Twoje przysłowia są irytujące... :| |
Re:
Hokus Pokus czary mary twoja stara to pk
lolz, glupie ;p |
Cytuj:
LOL. on nigdzie nie napisal ze to zalosny temat/gra, a co do tego ze połowa przysłow jest glupia, mial racje. pozatym, skad wiesz ze on siedzi w tym samym 'gownie' co ty? P.S.: jesli uwazasz tibie za gowno, po co grasz ? ;) Edit: nie zauwazylem daty ;/ |
lol, nie wiem jak to mozliwe z tym duble postem, sry ...
|
Cytuj:
popracuj nad bledami dziecko. |
Czego na rooku sie nie nauczyłeś, tego na mainie nie będziesz umiał. ironia
|
Tibia jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a PK zabawą! :)
|
Re:
@up
Głupie, głupie i jeszcze raz głupie. Na dodatek to wszyscy znają :/ |
#Offtopic:
I ludzie mówią, że nie są uzależnieni od Tibii... |
FACC'owi zawsze wiatr w oczy wieje.
Od noobów Boże broń, z PK'ami sobie poradzę. |
EXPIENIE- tysiac godzin SKILLOWANIE-5 tysiecy godzin Solowanie Ferumbrasa-bezcenne
|
a to moje 3 gp:
1. Gdy nOOb spamuje, szybko się zrokooje (na pvp), 2. Rzuć "fri itenz" w depo a nOOby się zlecą. P.S. sorki jak coś źle napisałem |
Niezły temat :)
Nie ciesz się lootbagiem, dopóki go nie sprzedasz. |
"slaby jak rycerz"
"mocny jak sorc/drut/pal" "z.ebany jak cipsoft i jego kolejne updaty" |
Wybiera sie jak noobek na dragi
|
Cytuj:
Mocny jak knight/pal słaby jak sorc/drut Super cipsoft i jego kolejne upadate |
Nie mów best hit póki nie uderzysz.
Albo: nie rób screena póki nie ubijesz. Lub: Nie wszystko gp co się świeci. A także: Mądry noobek po smierci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:28. |