Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Tala Khan - Tuath ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77500)

Zikator 20-05-2006 14:15

1. Ktoś kto kupi ten hełm, dostanie prota i nikt go nie ruszy.

2. Tak właśnie, nie pamiętasz i gadasz bzdury.

3. Co do drottera to zapraszam na Pandorie, TS to jeden wielki lag/debug.
Jeśli mierzysz czyjeś pvp po otsie i tsie to jestes smieszny.

Drotter zabił więcej ludzi niż ty kiedykolwiek atakowałeś i to lvle jakich nigdy nie osiągniesz, wiec przestań uprawiać błazenade, jedziesz po nich bo na nas skończyły ci sie twoje żałosne argumenty? Mowienie o kimś podczas gdy ta osoba nie ma możliwości do obrony jest dla mnie wyrazem conajmniej nietaktu.

Wiec zamknij morde bedzie lepiej dla ciebie i dla społeczności.

Pandorian technomancer 20-05-2006 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zikator

... hmmm czy prot od Ciebie znaczy ze ktos jest nietykalny na serwerze.... szczerze wątpie, byc moze nie zabijesz go ty, Tie, i jeszcze kilka osób. Ale nigdy nie zagwarantujesz mu ochrony przed np Fenza, Thaldusem, relytem, drotterem, i wielu innymi. Zikk wiele mozesz na Pandori ale nie jestes tam bogiem. Nie zrozum mnie zle ale nie mozesz kupcowi nic zapewnic , mozesz tylko sie starac.

a tak pozatym nie boisz sie bana za sprzedawanie itemów za Real kase ??

Cytuj:

Można tez spojrzec na to z drugiej strony ... Zapraszam na Pande bo na TS nie moze on uzywac zadnych "wspomagaczy" swojego super PvP. a tak pozatym wczoraj wlasnie widzialem to pvp Drottiego ;)... chmurka, chmurka, trafienie, chmurka, chmurka, chmurka, 1 na 4-6 trafienie z runy. i obawiam sie ze jednak bedzie musial pocwiczyc bo z powodu szyfrowanej transmisji nie predko powstanie dobry imbot na klienta 7.7. Nie to zebym go krytykowal, kazdy gra jak umie i lubi, jedni tak jak ty biora boota tylko na Anni (swoja droga peszek... ) a inni zdaja sie na automatyke ;).

Mithgar XX 20-05-2006 15:02

Cytuj:

1. Ktoś kto kupi ten hełm, dostanie prota

HEHEEHHEHEHHE
Prota na dwa dni chyba. Weź się za naukę lepiej _/
Chciałbym widzieć, jak padasz po raz drugi.

Drafti 20-05-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
HEHEEHHEHEHHE

Mithgar ty czasami piszesz mądre posty a czasmi zachowujesz się jak dziecko:baby: I czemu życzysz mu źle?Dlatego,że cie zabił?A jak ty byś miał 100lvl+ I takie znajomości jak on,to co byś robił?Moim zdaniem zazdrościsz mu;)

Pandorian technomancer 20-05-2006 15:21

Cytuj:

HEHEEHHEHEHHE

... zazdrosc straszna rzecz... nie zycz innemu co Tobie nie mile <hahaha>

pozatym oceniasz innych wg Siebie, ja mimo wszystko wiem ze Zikk jak sprzeda DH bedzie sie starał, inna sprawa ze nie zalezy to w 100% od niego, no coz moze jednak sie temu komus uda, w sumie kaiobito bedzie potrafil sam zadbac o siebie ups. wygadalem sie a to peszek xd

Arlinka 20-05-2006 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Pierd****le ci tu o Clastorze bo Tie nie było wogole na tsie (a jak byl to o dziwnych porach zeby go nikt nie zajumał). D-helma mozesz sprzedac w RLu i nie oszukac goscia, gorzej co sie znim stanie na servie jak dowiedza sie kto jest szczescliwym posiadaczem tego itemu.

Pisze bodajże bo już dobrze nie pamiętam, było to jakies prawie 1,5 roku temu.

Zaprzeczasz sama sobie. Skoro sama mówisz ze to nie ty jestes dobrze poinformowana, więcj jakim prawem zarzucasz mi brak wiedzy na dany temat. Idz do szkoly sie poducz, wroc, przeanalizuj zdania i przestan pisać durnoty.

Bo Drotter ktory ma niby hiper pvp (na filmikach rzeczywiscie niezle trafia) na tsie miał 70% chmurek strzelając w 50lvla <lol>. O was ciezko mi cos z tsa napisac bo jakos was nie widzialem ;s

Zarzucam Ci brak wiedzy na dany temat bo to wynika z tego co piszesz. A to, ze wiem ale nie wszystko nie oznacza, ze zaprzeczam sama sobie. Moze moje wypowiedzi sa dla Ciebie zbyt trudne...

Zikator 20-05-2006 16:27

@Pandorian Technomancer:

1. Prot odemnie= prot od Tuath, TK nie wystapi przeciwko Tuath bo zostanie zmiażdżone.

2. Reportuj mnie, nikt mi nic nie udowodni.

@Mithgar: Wlasnie zdalem mature i wybieram sie na studia. A ty wracaj na lekcje do gimnazjum.

Mithgar XX 20-05-2006 16:50

Cytuj:

@Mithgar: Wlasnie zdalem mature i wybieram sie na studia. A ty wracaj na lekcje do gimnazjum.

Rofl, dla twojej wiadomości, jeżeli cię to interesuje, właśnie kończę 1 klasę LO najlepsze w moim mieście ze średnią 4,5+ bez uczenia się.

Ciekawe, jakie ty skończyłeś _/

Zikator 20-05-2006 16:56

Cytuj:

Rofl, dla twojej wiadomości, jeżeli cię to interesuje, właśnie kończę 1 klasę LO najlepsze w moim mieście ze średnią 4,5+ bez uczenia się.

Niewiele sie pomylilem, skoro jesteś taki mądry aż dziw bierze że robisz z siebie takiego idiotę.

Powodzenia w szkole

/Zikk

Ps. To juz naprawde offtopic.

Pandorian technomancer 20-05-2006 17:12

Cytuj:

@Pandorian Technomancer:

1. Prot odemnie= prot od Tuath, TK nie wystapi przeciwko Tuath bo zostanie zmiażdżone.

2. Reportuj mnie, nikt mi nic nie udowodni.

@1.) Zikk wiesz równie dobrze jak i ja ze sytuacja na PAndzie zmienia sie z dnia na dzien, dzis relyt, drotty, i wielu innych jest w Tuath, jutro moga byc w TK. Pozatym ty wiesz ze staniesz za nimi , ale nikt nie da ci pewnosci ze oni zrobia to samo. Wiele juz było gildi na Pandzie, wiele silnych, a tylko TK nadal trwa.

@2.) A po co miałbym to robic ?? nie jestem zazdrosnym dzieciakiem, zapracowales na te itemy wlasna gra i to twoja decyzja co chcesz uczynic z nimi.

a tak poza tematem. Wielkie gratzz za zdanie Egzaminu Dojrzałosci :), gdzie wybierasz sie na studia ??

Cytuj:

to taki mału offtop :P.

tez miałem kolego co skonczył najlepsze liceum w swoim miescie :) ale pech chciał ze było ono gorsze od najgorszego w moim miescie. Pozatym długa droga przed Toba jeszcze a wyniki w liceum i tak zweryfikuje egzamin dojrzałosci i twoje zycie. Jesli bys sie mnie pytał kto jest "debesciak" to Ci powiem ty jestes "de besciak" ja nigdy nie mialem dobrych stopni w szkole sredniej, nigdy nie bylem dobry, a jednak skonczylem szkole srednia, skonczylem studia, mam wspaniala i dobrze platna prace , a wielu z tych z srednia +4,5 skonczylo pod budka z piwem albo zapiiiiii w firmach za marne ochlapy. Wiec sam widzisz nie ma sprawiedliwosci ;).

Mithgar XX 20-05-2006 17:19

Cytuj:

Powodzenia w szkole

Dziękuje.

P.S. Kogo zabiłeś dzisiaj?

Dwik 20-05-2006 19:29

Cytuj:

2. Tak właśnie, nie pamiętasz i gadasz bzdury.
Drotter zabił więcej ludzi niż ty kiedykolwiek atakowałeś i to lvle jakich nigdy nie osiągniesz, wiec przestań uprawiać błazenade, jedziesz po nich bo na nas skończyły ci sie twoje żałosne argumenty? Mowienie o kimś podczas gdy ta osoba nie ma możliwości do obrony jest dla mnie wyrazem conajmniej nietaktu.
Wiec zamknij morde bedzie lepiej dla ciebie i dla społeczności.

1.Swoim 104 palkiem to możesz na tej Pandorii chronić ludzi od 50lvli. Załóżmy ze Thaldus/Fenza zechce zdobyć ten DH, bo ładnie by jeden więcej w domku wyglądał. I nie pisz mi że się go nie boisz. To że solo cie nei zabije to pewne, nie licz jednak ze cała twoja ekipa będzie w stanie złapać sorca na t-ringu + gran hurze, który nie bedzie znajdował się w trapie.
2. To w takim razie za co Cruth został wyrzucony panie znający historię Pandorii.
3. Na Pandorii moim 50 knightem mogę Drotterowi zajebiscie narobic. Na innych swiatach mam wyzsze chary, dlatego wolałbym zmierzyć się na TSie nie chce mi sie po prostu tracić czasu na expienie na lost worldzie.

@topic
Ogólnie tematy znajdujace sie w dziale wydarzenia ze swiatow sa offtopami, w ktorych opisywana jest biezaca sytuacja swiata, czesto polaczona z klotnia. Nie ma sensu takich tematów zamykać. :P

Morgaroth 20-05-2006 19:38

Cytuj:

Zikk nie wątpie w wasze siły , ale troche przesadzasz. TK jest o wiele bardziej zgrane i ma większe doświadczenie, no i dlaczego miało by występować przeciw wam ?. W końcu istnieją już dłuższy czas i na pewno huncili coś/kogoś teamem nie raz.. A zresztą nie można mieć tylko wrogów. Powinniście dawać dobry przykład , tak jak TK , oczywiście oni też nie są aniołkami , ale znam kilka osób z tamtąd , a przynajmniej znałem i wcale nie są tacy źli... :crusader: :crusader:

Zikator 20-05-2006 19:45

HAHAHAHA, doświadczeni ludzie w TK, nie rozśmieszaj mnie.

Thaldus nie wystąpi przeciwko nam bo woli spokojnie grac, niz spie r d a la c do konca zycia na gran hur+ t-ring myslac o tym jakby sie tu nie dac trapnac.

Tuath rośnie w siłe, przybywają nowi członkowie, szybko expimy, dlatego woli miec nas jako sojusznikow. Napewno tez mysli o swoich ziomkach ktorych narazilby na pewna smierc. Nie moze byc on line 24h

Drafti 20-05-2006 21:36

Z tego co widzę to Thaldus ma najlepszą gildie jaka może być;)
Guild membership: Hero of the Friitanzplax ---Haha? xD
I z tego co widzę do Tk też dochodzi dziennie po pare osób:)

Mithgar XX 20-05-2006 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drafti
Z tego co widzę to Thaldus ma najlepszą gildie jaka może być

Przecież tam z 200 typa jest!!!!

Naabsky 20-05-2006 23:07

Cytuj:

Z tego co widzę to Thaldus ma najlepszą gildie jaka może być;)
Guild membership: Hero of the Friitanzplax ---Haha? xD
I z tego co widzę do Tk też dochodzi dziennie po pare osób:)

takjakby thaldusowi zalezalo na mocnej gildi, moze jeszcze powinien miec wpisanego protka?...

freed 20-05-2006 23:12

Zikk...

po 1. Drotter , Relyt ca , Huggarn by walczyli z TK jak już a nie przeciwko
po 2. tyle co pamiętam była nie dawno taka Wojna co zabiliście najpierw
Gonzalez i Wulfa a potem baliście sie wyjść z dp i tyle było z waszej waleczność z reszta ty sam padłes wtedy
po 3. Pallami to wy guwno możescie ^^ nawet jak by doszło do takiej sytuacji że byście zatakowali Thaldusa to Thaldus wypowiada 3 razy magiczne słowa (tzn. exevo gran mas vis ) i juz leżycie a jak mu sie nie odda to napewno z pomocą przy będą Thor , Fenza :] :D

Zikator 20-05-2006 23:13

Cytuj:

Dziękuje.

P.S. Kogo zabiłeś dzisiaj?

May 20 2006, 19:17:55 CET Killed Tomcio Silentdark at Level 59 unjustified
May 20 2006, 19:05:16 CET Killed Sonic De'Sade at Level 52 unjustified
May 20 2006, 19:01:33 CET Killed Megarin at Level 30 ok

:(

Marny dzień, nikt nie chciał ze mną iść :S I ludzie jacyś tacy wystraszeni, chowają się...

Pandorian technomancer 20-05-2006 23:37

Cytuj:

May 20 2006, 19:17:55 CET Killed Tomcio Silentdark at Level 59 unjustified
May 20 2006, 19:05:16 CET Killed Sonic De'Sade at Level 52 unjustified
May 20 2006, 19:01:33 CET Killed Megarin at Level 30 ok

:(

Marny dzień, nikt nie chciał ze mną iść :S I ludzie jacyś tacy wystraszeni, chowają się...

:evul: :evul: :evul: taki dzien :P głowa do góry jutro bedzie lepiej, tylko licz dobrze bo bedzie skucha i :ban:

dzitka16 20-05-2006 23:40

Cytuj:

Przecież tam z 200 typa jest!!!!

8o 8o 8o 500*8o 8o 8o

Pandorian technomancer 20-05-2006 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzitka16
8o 8o 8o 500*8o 8o 8o

:cup: 536 + 10 invite :P

gratzz postaralas sie :P wczoraj wg eriga bylo "tylko" 464 members :P

Guild Name Mbrs Min XP Av XP Av Lvl Tot Lvl Created
Friitanzplax (*) 464 45,378,900 97,799 16 7,245 2006-01-11

Zikator 21-05-2006 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez freed
po 1. Drotter , Relyt ca , Huggarn by walczyli z TK jak już a nie przeciwko
po 2. tyle co pamiętam była nie dawno taka Wojna co zabiliście najpierw
Gonzalez i Wulfa a potem baliście sie wyjść z dp i tyle było z waszej waleczność z reszta ty sam padłes wtedy
po 3. Pallami to wy guwno możescie ^^ nawet jak by doszło do takiej sytuacji że byście zatakowali Thaldusa to Thaldus wypowiada 3 razy magiczne słowa (tzn. exevo gran mas vis ) i juz leżycie a jak mu sie nie odda to napewno z pomocą przy będą Thor , Fenza :] :D

1. bez komentarza

2. niedawno, 3 miesiace temu., padlem bo nie wiedzialem ze jest wojna.

3. stone skin amulet

4. wojna nie polega tylko na urzadzaniu open battle, polegajacych na sprawdzeniu kto ma wiecej uhow.

Mithgar XX 21-05-2006 01:44

@Zikk, ty ostatnio, z miech temu temu chyba padłeś, bo zabił cie Fenza.
Nie lubicie sie?

Zikator 21-05-2006 02:14

Cytuj:

@Zikk, ty ostatnio, z miech temu temu chyba padłeś, bo zabił cie Fenza.
Nie lubicie sie?

A ty bys lubil kogos kto osmieszyl cie ~6 razy, próbując go zabić?

W końcu im się udało, Thaldus, Thor i Fenza zabili mnie w hero cave po pół godzinnej walce, ale to bylo prawie 2 miechy temu, zaraz po tym jak wbilem 100lvl. Zabili mnie dlatego ze zrobilem DHq na własną ręke, nie płacąc im za to. Padłem ofiarą PA, ale nie zakładam o tym postów na forum nie płacze i nie wyzywam, teraz thaldus jest już o wiele grzeczniejszy, chyba czuje że coś sie kroi.

Drafti 21-05-2006 02:35

Cytuj:

chyba czuje że coś sie kroi.

Hmmm... Zikk może powiesz nam co się kroi?;)

Mithgar XX 21-05-2006 02:50

Cytuj:

A ty bys lubil kogos kto osmieszyl cie ~6 razy, próbując go zabić?

W końcu im się udało, Thaldus, Thor i Fenza zabili mnie w hero cave po pół godzinnej walce, ale to bylo prawie 2 miechy temu, zaraz po tym jak wbilem 100lvl. Zabili mnie dlatego ze zrobilem DHq na własną ręke, nie płacąc im za to. Padłem ofiarą PA, ale nie zakładam o tym postów na forum nie płacze i nie wyzywam, teraz thaldus jest już o wiele grzeczniejszy, chyba czuje że coś sie kroi.

PA zostaje ofiarą PA :P. Wydaje mi sie, że było to jakieś 34 dni temu, chyba 15 kwietnia bż.
Gdyby była war między TK vs T, kto by wygrał?
Co się takiego kroi?8o

Morgaroth 21-05-2006 08:37

Cytuj:

Hmmm... Zikk może powiesz nam co się kroi?;)

Czyżby chleb ? :p Nie no Zikk powiedz o co chodzi. Czyżbyś chciał wypowiedzieć wojnę TK ?

freed 21-05-2006 10:00

Zikk

POwiedz coś sie kroji czyżby na Pandorii wreszcie przeciwstaną TK :p

Makaa 21-05-2006 12:20

Pandoria jest nietypowym swiatem w którym jak nie masz Pleców nie Pograsz !!!

Nie tylko Zikk czy Tie Pekuja . Jestem starym graczem na tym Swiecie i jak dlamnie najwiekszymi Pa są Relyt Ca , kiedys Sir doll , Drotter.

Zrobisz 50 + lev bez znajmosci Padniesz bardzo szybko :D

Pay Or Hunted .

Drafti 21-05-2006 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaa
Zrobisz 50 + lev bez znajmosci Padniesz bardzo szybko :D

Nawet jak masz jakieś tam znajomości to i tak padniesz;) Ja znałem nawet sporo osób i co z tego? Kiedyś mnie bił Rhaldus przybiegł Thaldus i powiedział dla Rhaldusa żeby mnie nie bił bo wyleci z gildi...A on się nie posłuchał i bił dalej:o

Makaa 21-05-2006 12:37

Cytuj:

Nawet jak masz jakieś tam znajomości to i tak padniesz;) Ja znałem nawet sporo osób i co z tego? Kiedyś mnie bił Rhaldus przybiegł Thaldus i powiedział dla Rhaldusa żeby mnie nie bił bo wyleci z gildi...A on się nie posłuchał i bił dalej:o

Mówie tu o dobrych plecach Głównie u swe bo Taki polak jak np Ikebo, wulf czy gozno Huja ci pomoga bo sie boja o własna dupe . Kiedys gralem na Tym serwie ale sprzedalem postac ze względu na PA .
Obecnie gram troche na kyrze .

xedhgyr zezathyn 21-05-2006 13:02

najlepszym sposobem na przeżycie na tym servie jest posiadać bezpieczny level taki jak mój:D

Dark'Conqueror 21-05-2006 13:50

lol

Zikk jak rzucicie się na Tala Khan to życze ci powodzenia ;/
niezapominaj że Gonzalez ,Carismo , Bill itp mogą pomóc TK a wtedy to będziecie mieli pojechane

Morgaroth 21-05-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark'Conqueror
Zikk jak rzucicie się na Tala Khan to życze ci powodzenia ;/
niezapominaj że Gonzalez ,Carismo , Bill itp mogą pomóc TK a wtedy to będziecie mieli pojechane

Taka prawda...

Mithgar XX 21-05-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xedhgyr zezathyn
najlepszym sposobem na przeżycie na tym servie jest posiadać bezpieczny level taki jak mój:D

Zrób 50lvl i miłej wizity w temple ^.^:)

pulse 21-05-2006 21:10

Pożyjemy zobaczymy, szanse są mniej więcej wyrównane więc jak coś bedzie się liczyło pvp.

Mithgar XX 21-05-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pulse
Pożyjemy zobaczymy, szanse są mniej więcej wyrównane więc jak coś bedzie się liczyło pvp.

Widzialeś pvp Drottego na teście :> muyahahha

On z botem na rl tibii lata :)

pulse 22-05-2006 07:55

Nie nie widziałem go na Tsie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaa
Kiedys gralem na Tym serwie ale sprzedalem postac ze względu na PA .
Obecnie gram troche na kyrze .

Na każdym serwerze są jacyś Pa( nie licząc non-PvP oczywiście)

Mithgar XX 22-05-2006 15:14

Hehe, Zikk, czemu już nie jesteś w Tuath? Jakiś rozłam? A może cię wylali :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27.