![]() |
Mnie to wali czy on używał tego bota czy nie ,nikt nie jest święty .
Ale kurde , Wida dlaczego ukradłeś kase Gp ? Nic tobie wtedy nie zrobiłem . :p Odpowiedz . |
Noob plx?
Cytuj:
P.s ehh jak patrze na ten list to taki jakis trudny sie wydaje,zeby go zrozumiec trzeba miec IQ powyzej 2 wiec nie radze nawet probowac... |
Cytuj:
|
lol? z czym sie ukrywam?!
|
Cytuj:
kozak? bzdury? a co mam za to że sie wypowiadam na forum być huntowany? nab blz. jak mu liżesz dupe to n.c trzymasz jego stanowisko popatrz obiektywniej ;) za mało masz argumentów w stosunku do mnie? no huntad!111!1!! blz titania nie jest przegrana, ale może być przez takich ludzi, co liżą*dupę unitom =[ chcesz moj nick znac? a to coś zmieni? hmm chyba nie ;( kozakiem jestem, tylko mam w tym argumenty. nigdy nic nie pisze sugerujac sie "bo kolega mi powiedzial", wiec wiesz wal smiało? masz cos do mnie jeszcze to wal. pozdro, Marti |
Cytuj:
Ej, jestes c00l =**. @neutralny16 & Martinesz Tak każdemu jeździcie,a to właśnie wy jesteście największymi ciotami z tego forum,myślicie,że jesteście kimś..a tu niestety :(. Neutralny16~ wiesz, każdy ci wierzy o tym anni :-\, bajki to pisz na swoim blogu =))!111 Arm to rumun x). |
Cytuj:
|
Moim skromnym zdaniem titania smierdzi :D
REFUGIA RULES !!!! |
Cytuj:
jesli masz mnie wyzywać od ciot, to zamilcz na wieki. pzdr, Marti |
Skończcie pisać głupoty...
@Vilum seq źle mi przekazał inofrmacje co poskutkowało że żle do tego podszedłem. Jeśli to prawda to sry za nadmierną agresje i dzięki za obrone przed tymi nabami =) |
Cytuj:
Ja cie nie wyzywalem pierwszy noobie, tylko dawalem kakrety (np.ze powiedziales to i tamto) Po 2 nie oskrazylem cie o to ze powiedziales ze to pierwszy sork ! ( jesli gdzies to widzisz to skopiuj) A po 3 nie mam 8 lvla :] i moge wiecej wiedziec o tym quescie niz ty. ( a tak pomysl troche ... co wynika z twojego zdania "8lvl ? 9 lvl ?"? nie oceniasz ludzi po lvlku ?To tez byla "taka przenosnia ?"8o ) Moze ta klotnie zakonczy filmik z tym sokriem i toba ? A tak ogolnie rozmowa z toba to bezsens : -widzisz zdania ktorych ja nie widze(wnioskujesz cos z niczego) -wyzywasz mnie zamiast dawac konkrety jak ja .. Poprostu nie mam sily sie z toba klocic ... bo ten temat nie sluzy do tego ... |
Cytuj:
|
Zgoda?
Nie wierzycie to nie....mam w dupie czy ktos mi wierzy poprostu tak jest i tyle...DOBRA LUDZIE SŁUCHAJCIE..!!!!moze koniec tych kłotni?niech wszyscy sie pogodza i tyle...??kto jest za?;)
Apocalipsus, Szczuru.pl co wy na to??ja was obu przepraszam |
Martinesz rox!!!
Widze ze tu jakas dzampreza sie szykuje bez mojej wiedzy! No coz, nie jestem za tym zeby kupowac chary za rl siano, bo to w c*** nie oplacalne, lepiej zainwestowac w siebie ;] A co do twojego pvp Widakey, slyszalem wiele rzeczy o tobie, boski jestes! Moge autograf dostac? : DDD A temu kolesiowi z Arcani powiedzcie zeby sie zamknal, bo mnie wkur*** pe**. Wasz, Ukochany Trevor : DDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
PODPISAL : WIDAKEY Here you are.... :p:p:p |
Cytuj:
Pls, badz friand! Wkoncu masz najlepsze pvp! Wiec napewno umiesz SIEM BICZOWAC!! Haha, lubie takie zabawne furajki jak Ty : DDD |
haha ale kolesie sa tu znobowaceni....
po 1 jesli ktos z rsem pojdzie na anhi to juz jest cos... po 2 Epic Legion Frajerow nie bieze i widakey zaslozyl zeby tu byc... po 3 Taifun Devilry robil tez z botem i kazdy mu gratulowal a omalo co nie padl po 4 Sorc na 109 lvlu Pada od 2 Energy beam a dostaje 3 + gfb od demonka po 5 jesli zabiles demona 109 sorcem zanim straciles cala mana to masz u mnie 1000 zl po 6 kupil postac bo chcial pograc ty nie kupisz to zazdroscisz moze zarobil kase i sobie kupil ? to na tyle mam nadzieje ze ktos sie jeszcze wypowie tu bo chce sie posmiac |
ehh
Omg przestancie juz...to jego sprawa czy kupuje chary,czy uzywa botow,czy ćpa,pije,pali itp..zawsze prawda jest posrodku wiec nie chce sie z NIKM kłocic...
|
Cytuj:
|
non title
Cytuj:
|
Cytuj:
ad. 2 tak, bo jesteś w tej gildi podpunkty 3-5 to mnie nie dotyczą ad. 6 to jest nie legalne w prawach tibii, jak zarobił to chwała mu, dobrze, że nie ukradł reasumujac to wszystko możesz zaczac sie smiac ;) signed, Marti p.s.hail Trevor!!!11!! |
Cytuj:
jestes master pvp bo na kyrce zrobiles rsa na 18 lvlach _/ a tak w ogole jak bede we wrocku powiem twej mamie zeby sie toba powaznie zajela bo widze ze spamujesz wszystkie fora co tylko sie da bo ci mamuska berecika nie chce kupic czy jak? |
Cytuj:
on się na coś odważył, a przez takich jak Ty, i innych asslickerów titania spada w dół, dobrze, że to już nie mój problem. Życzę Ci abys w życiu spotkał tak inteligentego chłopaka, jakim jest Maur. Bo z twoich tekstów śmiem twierdzić, że brak Ci takich. signed, Marti p.s. Ufundować Ci bilet do Wrocka? :( aż mnie żal ściska, kiedy czytam twoje prymitywne teksty, no ale cóż twoja sprawa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
signed, Marti |
ok to znowu widze ze trzeba tu w punktach ci wypisac
po 1 nigdy nie lizalem nikomu dupy po 2 Oidor (kolo z unitu) sam prosil mnie bym zaczal grac na titani po 3 grasz na kyrze i masz podniete gralem tam tylko ze polaczki wygraly war w 100 na nas 30 i tak dostawali we fragach po gaciach po 4 Hail Lucrum Ira and Infestus family po 5 Maurex jedzie po kazdym bo jest looserem i moze mial wojne z unitem ale chyba slowna na forum po 6 i tak bede we wrocku na rewanzu z wts |
Hm... Troche dziwne te wasze klutnie. W koncu to powinno sie komentowac film, klucic sie mozna gdzie indziej (ekhm... GG? :D)
Wiec, Gratz wykonania Anni, z botem czy bez i tak gratz, prawie kazdy grac co na anni byl i przezyl to z botem, ale bana to raczej malo kto.;D |
Cytuj:
SSA mozna przekładać jedną ręką, drugą bić UE. Wchodzisz UE, SSA zmieniasz, UE. Toż to filozofia. Cytuj:
Grasz na servie X i jesteś w gildii A, w której każdy gra uczciwie i ma 40-60 lvle. Gildia B ma samych sharerów, jedzie na botach itp. ma 90-120 lvle. Gildia B huntuje gildie A, w której jesteś. Jest ona lepsza tylko dzięki temu, że łamie zasady, tak samo Widakey zdobył sova łamiąc 3 zasady... gdzie tu satysfakcja, że oszukał? Ja tam wolę swojego uczciwie zrobionego 36 lv niż oszustwami zrobionego 106 rp. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
singed, Marti p.s. nigdy nie ustapie ;) |
Cytuj:
Po drugie, Lucrum Ira szerzylo PA, jakby nie robili PA napewno by nie bylo 80 vs 30 czlonkow w wojnie, Po trzecie, nie powinienes nic pisac na temat moich rodzicow, po czwarte jestes denny i spieprzaj : DDD |
pisze tylko zeby sie toba zajela bo sie degradujesz na forum i glupie posty walsiz nie na temat a z berecikiem to przenosnia zebys mial jakies zajecie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a kolesie co maja wpisane "pr(o)land" nie uzywaja botow na anhi chodzby demon helmet by tetro apropo zycze ci zebys chodz wbil kiedys 100 lvl Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Juz mozna przymknac oko na bota ale ludzie co kupuja postacie nie maja u mnie zadnego szacunku to ze nie umia grac nie oznacza ze moga oszukiwac!
p.s:Jesli moge Lovah podpisuje sie pod twoja wypowiedz |
Cytuj:
translator z ruskiego na polski chcesZ? |
Plz jesli masz! Staram sie pisac szybko co nie wychodzi na jakos ale ja ZAWSZE edytuje pomyłki w moich postach.....
|
Cytuj:
sorry a slownik moge ci wyslac pisze na [email protected] |
teraz na tibii 7.7 tibicam nie dziala ogolnie czy tylko mi? ;d
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |