![]() |
fajny tekst
e w pilke pograc nie bo czas marnuje sie fajne teksty ;P ty to umieściłes na www.tibian.patrz.pl bylo to za swego czasu na 1 msc ;P |
Heheheheh xD Respekt ! :P Melodia dobrze wchodzi w ucho, dobra muza na odmulenie :P
|
"... na mytHerze..."
Proszę nie rób tego więcej. Proszę. Tekst Ci jakoś wyszedł, choć jest ch*jowy. Znaczy nie podoba mi się tekst, jego przesłanie, rymy nawet mogą być. Podkład jest straszny. |
Troche ci nie wierze bo ta piosenka byla kika dni wczesniej na necie i wogole... Nie mow ze dales ja wczesniej:DNo i powinienes miec podklad muzyczny skoro to nagrywales.Fajnie by bylo gdybys podal jakiegos linka z tym podkaldem a jak nie ma to zrob strone z tym i juz.I widzilem za innej stronie internetowej ta piosenke i tam pisalo ze to bylo robione w jakims domowym zespole a nie solo.
Ps. Pikachu i Entei rulles!Nie ma lepszych pokemonow! |
Cytuj:
|
fajna piosenka !! masz chlopaku talnent !! GZ;) ;)
|
Piosenka jest super ale : (Nie jestesmy thiefami , scammerami) tyle co ci powiem nieufaj nigdy dla polaka bo cie ojebie ;p tu zrobiles blad polak zawsze zajebie jak ma okazje ;p czyli : (jestesmy thiefami , scamerami)... Zrob teledysk
|
A mi się (nie) podoba... Może dlatego, że lubie trochę inne klimaty (SOaD rox :D), albo dlatego, że jest żałosne... Lepszego tematu nie miałeś ?? Nie rozumiem dlaczego Polska rozwija się tylko w stronę hip-hop'u (albo rap'u ja tam niestety nie widzę różnicy). Najkrócej mówiąc nie podoba mi się -.-.
|
Mnie to nie śmieszyło jak poprzedników, ale nawet fajnie wyszło. Często nie trafiałeś w rytm ;] Chyba, że tak miało być... Nie znam się na hip hopie czy rapie...
|
UHAUHEUAHEUHAUEHAUHEUASHEUASHEUHASUEASUEHASUH
To miazdzy xDDDDDDD |
:D :D
8o Wymiatasz zioomuś, nagraj płyte o Tibii :cup: huhauhau naśmiałem się jak nigdy .... :D Pozdroo! Tak trzymaj :baby: |
Moglby ktos to wrzucic na rapida jesli ma na kompie chetnie bym tego posluchal z winampa
|
Hehe, dla mnie to jesteś leposzy niż mezo :)(fajny podkład muzyczny)
|
Swietne rymy, swietny tekst, swietny podklad! :D
|
..Wymiatasz ziomek xD
"kiedy czas mam to gram...." mm taaa :D |
|
Dzieki trenei :) Kocham ta piosenke ahahahaha
|
Zarąbista piosenka:D Tylko lepiej by bylo zamiast "na tibie miliony sie wydawało" to "wydało" może szczegół ale rzuca się w uszy taki długi wyraz:p A i w wyrazach "mytherze" i "thiefy" nie czytaj litery h. Jak to poprawisz to będzie genialne :)
|
Spoczko ziom :D Fajne
|
rzadzisz ;p
Jestes moim idolem 8o
a tak wogole to na patrz pl na to natrafilem :) ;) :p B) :] :D 8o :evul: :cup: |
Text good, ale piosenka wedlug mnie zalosna.
|
Cytuj:
Boże co za przypał jak koledzy się dowiedzą... |
Strzałeczka zioom~
|
:d
Bombowe xD przez pol godziny z 2 kumplami brechalismy wiecej takich pliks
"Mc Archerio w piosence o tibi szczałeczka zioom" xD |
Niezłe ziomek;) Ale popracuj jeszcze troche bo troche taka gadanina była ;) Spoko dodaje do mp3 listy ;) 3maj tak dalej
|
Poranek 8 rano nie mogę spać, bo muszę grać..
huahuahuahuahua :D, zawsze rano o 5 jak wstaje i loguje do Tibii wlanczam tą mp3. Daje power :)) MC ARCHERIO MORE BLZZ! |
Piosenka dobra, ale powiedz mi kiedy to nagraleś?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |