![]() |
1. Outsane
2. 12/13 lvl :cup: |
Tyris Rookstayer 13 lvl/14 lvl inferna
|
>>Fidinio<<
Fidinio Archer
18 Isara |
Gobi Rookstayer 21 lvl xantera
|
;)
Soru Halton z 20 na 21.
@Up: Znowu w akcji? xD |
Kosus - lvl 14 ( dziś adv. ) - Lunara
|
dragonn palladyn
furora lvl 18 |
lvl up
Starpack
15lvl--16lvl:Ork: :creature: 09:22 You advanced from Level 15 to Level 16. :] |
1. Outsane
2. 13/14 lvl :D |
Melerka
lvl 15 (Dziś może 16 ;) ) Thoria :cup: |
Ja to pisze, żeby ktoś wiedział, że Mike Rook ma już 14 level. Oczywiście to postać autora tego spisu jednak zawsze warto napisać skoro on sam tego nie pisze. :D
|
Cytuj:
|
1. Outsane
2. 14/15 lvl ^^ wreszcie moge iść spać ;) |
Oran Kryn 18 lvl Isara
Tylko nie zapomnij o mnie przy aktualizacji! @Down To dobrze :P |
@UP
Nie zapomnę! @Impalable Nie bardzo rozumiem... |
Rold Crius - 19 lvl ;]
|
Cytuj:
|
@UP
Nie dodam go. Łamie warunki regulaminu. @DOWN To co innego... Tak czy siak, nie możecie podawać nie swoich postaci... |
Aff to jest moja postac wiec moze zostac na liscie... Skoro widziales posta zreedytowales swojego czemu Kosusa nie ma na liscie? Wkoncu to moj char i sam chce go teraz zglosic. Jesli nie wiezysz to moge ci nagrac krotki filmik.
|
Rookguardien de'Master
18lvl --> 20lvl |
Witam.
Na początek mam do Was jedno małe pytanie... Dlaczego nie możecie pisać swoich zmian w poziomach tak jak nosane? Proszę Was wejdźcie na pierwszą stronę spisu i przeczytajcie regulamin... Naprawdę o wiele bardziej ułatwicie mi pracę... Dla leniwych umieszczam cytat: Cytuj:
@UP Dziwny masz ten nick... Przypomina mi troche nick innego gracza. @TOPIC Biorę się do pracy. @EDIT Praca skończona. @EDIT 2 To już setny post w tym temacie. |
Rookguardien de'Master
20/21 |
Cytuj:
|
Nick Mega Robala jest podobny do nicku Instynktu...
|
Cytuj:
|
Oran Kryn
18/19 Isara |
@Mega Robal
Dobrze, rozumiem... @TOPIC Co należy zmienić w temacie? Jakieś sugestie? |
Moj wczorajszy advance 22:20 You advanced from Level 21 to Level 22. :)
|
1. Outsane
2. 15/16 lvl :D |
Aqua Pal
50 Aurea |
Cytuj:
|
Raxev
Poprzedni poziom: 16, aktualny poziom: 18 |
Witam!
Kolejny raz piszę posta, aby przekazać Wam informacje na temat zmian. Nową niespodzianką jest fakt, iż od dzisiaj, a właściwie od wczoraj użytkownik Gobii... Tak Gobii, będzie w każdą wakacyjną środę przygotowywał dla Was aktualizację. Mam nadzieję, że nowy pomocnik się sprawdzi, a Wy będziecie zadowoleni. |
Loczek The Fair 23 / 24
Przy okazji : - Powiedz mi złociutki dokładnie i dobitnie czy nie można podawać nicków kolegów , jeśli nie - z jakiego powodu - Chciałbym nawyklinać, nabluzgać, względnie udupić Cipsoft bo są to złamane wsiury, dały mi namelocka za to że trapowałem na potęge ( namelock : wyrob miesny / miesny : meat ) Też im sie nudzi |
??
@Up:
Też się temu dziwię. Może Cip~~ to wegetarianie xD Soru Halton był 22 jest 23. Jesteś szybszy... lol xD |
Jak już zostało przyjęte pisze nowego posta o awansie autora tematu. Mam specjalne pozwolenie, a w dodatku jestem jednym z współautorów tematu. Dlatego pisze, że niektóre advence PawiegoOczka będę pisał ja.
No więc tak: Mike Rook 15 level, sever Julera :D |
Vialix
15 EDIT: Przeczytałem posta niżej i widzę że podawanie nicków kolegi jest zakazane. A więc ogłaszam TO NIE JEST MÓJ CHAT TYLKO QMPLA I TO NIE MOJA ZASŁUGA SŁYSZYCIE? |
@2xUP
Kshaq, co ja bym bez Ciebie zrobił? Zawsze zapominam o tym co ważne... ;P @Wyrob miesny Milutki, złociutki i kochaniutki, nie możesz zgłosić tutaj swojego kolegi... Kolega, jeśli chce się znaleźć na liście, niech osobiście się zgłosi. To on dzięki sobie jest rookstayerem, nie dzięki Tobie. On nabił ten, a nie inny poziom. To on ma się cieszyć sławą nie Ty. I właśnie chodzi o to, o to ostatnie zdanie. To nie Ty masz "spijać śmietankę", tylko kolega. Zgłaszając go tutaj spowodujesz, że wszyscy będą myśleli, że to Twoja postać. Wszystko na ten temat. @EDIT Nie mam ochoty się kłucić... Proszę Was, spójrzcie na pierwszą stronę. |
Rookguardien de'Master
21/22 |
@tom
Czy ty umiesz czytać. Napisałem, że mam pozwolenie nautora tematu na pisanie nicków jego lub osób innych. pozatym jestem jednym z autorów tematu i chyba mogę mieć jakies przywileje. Nie pasuje ci coś to wyjdż stąd i nie wracaj... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:44. |