Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wypłaty dla DS za wolność (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79145)

Yugigorre 06-06-2006 16:39

buhaha
przeczytalem to to peklem ze smiechu.
Co to za c*ioty ze biora kase i daja komus zyc?
buahhaha
jestescie wiesnikai ta gildia dark shadows czy jak wam tam. nigdy bym wam nie zaplacil. a na miejscu innych tylko bym sie zebral i zlal w dupe porzadnie.
i wszystkich z tej gildii powinni zbanowac == takich noobow nie widzialem... lol :baby:

*Vjefroon* 06-06-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xezbeth
chcesz sie ustawic nas 10 lub 5 was 20 lub 10 ?? 2 razy wjecej was bedzie to jak chetny ??

wali mnie to jak padne to padne ale musi wam to ktos powiedziec jestescie najwiekszymi ciotami na serwie !!! bo walicie 1 osobe w 20 a jak przyjda 4 osoby czy 5 uciekacie na hg hahah

a co mają robić stać ? żeby ich ubili? LOL nie będe komentował , przynajmniej mają jakąś taktyke

Dwik 06-06-2006 17:16

Moja 100 będzie początkiem końca panów z DS.
Co do waszego przejscia na new serv. Eh, marzenia są złudne. Na nowy server wybiera się kilka ekip z różnych serwów, więc jeśli myślicie ze go z 0wnujecie to umrzecie w nieświadomości ;]

Frapper 06-06-2006 17:41

up@
fakt na nowe servery idą potężne ekipy. Najwięcej idzie szwedów. A takiego szweda to ciężko ubić. Jakby nie patrzeć najlepsze boty mają : ).
Mam nadzieje, że wyjdzie tez nonpvp bo mam już dosyć wojen na serverach a na honerze za dużo noobów.

Nawet gdybym grał na kyrze to bym wam nigdy nie zapłacił. Choćbym miał paść z 10 razy.

Stanek 06-06-2006 18:21

Cytuj:

Jestescie noobami i tyle !!!! Nikt wam nie ebdzie placic pekujecie w grupe z botami i myslicie ze jestecie cool nooby !!! a jak cos to uciekacie ahahha n/c

thx za pomoc xD:p

Stanek 06-06-2006 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yugigorre
buhaha
buahhaha
jestescie wiesnikai ta gildia dark shadows czy jak wam tam. nigdy bym wam nie zaplacil. a na miejscu innych tylko bym sie zebral i zlal w dupe porzadnie.
i wszystkich z tej gildii powinni zbanowac == takich noobow nie widzialem... lol :baby:

co do tego placenia to chcialem ci oznajmic<bo wydaje mi sie ze nie grasz na kyra>ze oni sobie robia jaja i mysla ze sa smieszni xD

*Vjefroon* 06-06-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stanek
co do tego placenia to chcialem ci oznajmic<bo wydaje mi sie ze nie grasz na kyra>ze oni sobie robia jaja i mysla ze sa smieszni xD

jedyne co tu było śmieszne to twój dead ;ppp

Moppy 06-06-2006 19:06

May 29 2006, 17:05:05 CET Killed at Level 75 by Wujek Wladzio
and by Impalex

Twój też był smieszny ;] ale thx :*

szwagiereczek 06-06-2006 19:25

@Stanek
Nic już lepiej nie mów... Zjebałeś i tyle. Idź na scaraby odrobić lvl.

@Xezbeth
Psujesz reputacje Xezbetha, którą Morx z tródem wyrobił, każdym swoim postem...

@All którzy mówią, że DS boi się open battle
Ekchm...Oni nie chcą zdobyć władzy nad serverem czy cóś tylko sobie pkują... Tak ciężko to zrozumieć? Po co mają się ustawiać na open battle skoro to dla nich pewna śmierć. Jak ktoś jest idiotą i nie mach ich w vipach, lub ma i nie exivije ich kiedy expi a ich jest olnine 10+ to juz jego problem.

@Co do wakacyjnego serva
Niemiecki pvp wakacyjny ZAWSZE jest polski. Jak powstają dwa to polski jest ZAWSZE ten którego pierwsza litera jest bliżej początku w alfabecie. Ds mają szanse coś osiągnąć na tym serverze, są całkiem nieźle zorganizowani, potrzebują tylko dobrego dżenerala. Słysałem, że Xeretza z nimi idzie więc może do czegoś dojdą ;) Ważne, by przetrzymali pierwszą wojnę potem to już looz jak wyexpią. Btw. Pewnie się tam spotkamy

Def 06-06-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yugigorre
buhaha
buahhaha

japierdole ta twoja wypowiedz jest zupelnie noobowska! wg. mnie oni nie sa noobami skoro tak zabijaja i takie lvl!

osobiscie uwazam DS sa symbol zla i zepsucia serwa, przez nich sie odechciewa grac, ale coz zrobic? moze sie sami w koncu zbanuja, nikt nikomu nie zabrania takiej gry.

Moral z tego taki! Trzeba uwazac i nie pakowac sie w ich trapy, a jak sa online to s*******ac do PZ. To moje zdanie.

BTW. Xezb~ i Aryst~ wyrazy wspolczucia :(

Creator of Nightmare 06-06-2006 19:50

Najważniejsze żeby mieli z kim sharować i mieli dużo czasu ma gre ... zgrali sie z innymi, nowymi ludzmi to są w stanie przejąć serwa. No i nie odpie-rdalajcie jawnie PA na poczatku + udawajcie milych litościwych itp na forum (oczywiscie tibia.com bo to forum to scierwo na ktore prawie nikt nie patrzy) .... chociaż jeśli tacy ludzie jak avariany czy jak oni tam maja przejmą tego serwa to bedzie jeszcze gorszy niż kyra.

@nowy owner Xezbeth-a

hahahaha założe sie ze dlugo nie pograsz tym charem ... ale przynajmniej śmiesznie jest :P

Hail Blackboarded Marauders!

Xezbeth 06-06-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Creator of Nightmare
Najważniejsze żeby mieli z kim sharować i mieli dużo czasu ma gre ... zgrali sie z innymi, nowymi ludzmi to są w stanie przejąć serwa. No i nie odpie-rdalajcie jawnie PA na poczatku + udawajcie milych litościwych itp na forum (oczywiscie tibia.com bo to forum to scierwo na ktore prawie nikt nie patrzy) .... chociaż jeśli tacy ludzie jak avariany czy jak oni tam maja przejmą tego serwa to bedzie jeszcze gorszy niż kyra.

@nowy owner Xezbeth-a

hahahaha założe sie ze dlugo nie pograsz tym charem ... ale przynajmniej śmiesznie jest :P

Hail Blackboarded Marauders!

OJjjj Zdziwisz sie !!!! Cioto glupia

@Norf von Kyra

Uwazaj na siebie na expie ;]

Stanek 06-06-2006 20:12

co do ustawek boze wiem ze nie maja szans.. ale ktos tam napisal ze oni sa nie pokonani czy cos w tym stylu wiec jak sa niepokonani to dlatego rzucilem haslo o ustawce...B)

Moppy 06-06-2006 20:39

Cytuj:

Mścimy sie na tym serwie dlatego, ze doswiadczylismy pa od wiekszosci hlvli,
Znajdz kogos od kogo ktorykolwiek z nas wyłudził kase, przed naszym pkowaniem
to dam ci 5zl

Stanek 06-06-2006 20:46

Fummo nie pierdol mi ze kiedykolwiek, gdziekolwiek i kogokolwiek wyjebalem z jakiegos expa. Dobrze o tym wiesz... nie bylem pa nie jestem i pewnie nigdy nie bede.

Moppy 06-06-2006 20:59

Oczywiscie ze nie :D ty jestes zajebisty :*

Lisu 06-06-2006 21:24

Ehh...
Może w końcu ludzie zrozumieja, że jest to PK ekipa ... Only 4 fun, nie dla zdobywania serva, czy jakiś szczytnych celów... 4 FUN bo to jest gra i o zabawe tutaj chodzi, a najwidoczniej chłopaki sie nieźle bawią :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Def
osobiscie uwazam DS sa symbol zla i zepsucia serwa, przez nich sie odechciewa grac, ale coz zrobic? moze sie sami w koncu zbanuja, nikt nikomu nie zabrania takiej gry.

Moral z tego taki! Trzeba uwazac i nie pakowac sie w ich trapy, a jak sa online to s*******ac do PZ. To moje zdanie.

Symbolu zła i zepsucia Kyry szukał bym gdzie indziej... Jakos nie pamiętam żeby któryś z nich huntował kogos za nic, wywalał z respa albo PA'ował na hama w jakiś inny sposób... Musisz spojrzeć chyba w nieco innym kierunku :)

Btw... Jak masz zamiar uciekać do pz'ta, za kazdym razem gdy ktoś mignie na twojej VIP liscie, to miłego expa życze :)

Jakie to szczęście, że ludzie nie umieją używac "Find person", nawet gdy wiedza, że jest stan wojnenny :)

Tak czy inaczej - GL & HF @ DS

Wolfek 06-06-2006 21:37

kolesie sa smieszni :) nawet jak by mnie z pekowali to bym i kasy nie placil ;]
:D noobki jakies kto ma sie ich bac lol pojdzie ekipa i ich pojedzie w koncu :D :D

Kanion 06-06-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolfek
kolesie sa smieszni :) nawet jak by mnie z pekowali to bym i kasy nie placil ;]
:D noobki jakies kto ma sie ich bac lol pojdzie ekipa i ich pojedzie w koncu :D :D

Z taka fantazja to zacznij pisac ksiazki 8o 8o 8o , masz 25 lvl jedynie jak bys yelow skulla zrobil to bys padl 8o , mhmm pisz ksiazki moga byc ciekawe B)

@szwagiereczek: dobrze mowisz! chwala tobie

@Xezbeth: Ekhm. gadasz o nas ze my nooby itp. a jednak mamy z tego co pamietam z 90 fragów juz 8o i kto nas powstrzyma? ty? tetro? 8o

@do tego co mowil ze my bedziemy mieli ciezko na new serverach bo ida szwedy i jakies inne ekipy: zacznijmy od tego ze my ze szwedami bedziemy trzymac, z tego co wiem ze idze 1 poterzna ekipa z auery ktora mamy chyba wykopac ich w planie 8o

@Creator of Nightmare: Ekhm. po co piszesz Hail Blackboarded Marauders jezeli raczej u nas nie byles, ani nigdy nie pomagales Xeretzie/Jejihevowi X(

@Moppy: no to dajesz 6zl 8o bo mi placilo pare osob przed tym 8o ale mozna powiedziec ze ladnie sie zmienilem, kiedys nigdy nie chcialem pkowac, od kiedy przegralismy wojne z NG, to ja chcialem sie mscic jakos 8)

To wyszstko
~Olek

Dwik 06-06-2006 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek
@Co do wakacyjnego serva
Niemiecki pvp wakacyjny ZAWSZE jest polski. Jak powstają dwa to polski jest ZAWSZE ten którego pierwsza litera jest bliżej początku w alfabecie. Ds mają szanse coś osiągnąć na tym serverze, są całkiem nieźle zorganizowani, potrzebują tylko dobrego dżenerala. Słysałem, że Xeretza z nimi idzie więc może do czegoś dojdą ;) Ważne, by przetrzymali pierwszą wojnę potem to już looz jak wyexpią. Btw. Pewnie się tam spotkamy

Lmao, jesli mysla ze Xeretza im pomoze to sie grubo mylą. To ze byli z nim razem w gildii miało głownie aspekt taktyczny, Xeretza potrzebował ludzi do walki - on nie miał już nic do stracenia, był hunted 4ever.
Jakbyście wiedzieli co xeretza i mizaeron + reszta swe gadała na Ventrilo to na pewno byście tak nie mówili. No ale nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca, pozyjemy zobaczymy. anyway GL~

Lord Wlodek 06-06-2006 22:05

Podoba mi sie taka ekipa :) czekam na fragi :D

*Vjefroon* 06-06-2006 22:27

Cytuj:

OJjjj Zdziwisz sie !!!! Cioto glupia

@Norf von Kyra

Uwazaj na siebie na expie ;]

czekam , czekam i sie nie zdziw

Moppy 06-06-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Lmao, jesli mysla ze Xeretza im pomoze to sie grubo mylą. To ze byli z nim razem w gildii miało głownie aspekt taktyczny, Xeretza potrzebował ludzi do walki - on nie miał już nic do stracenia, był hunted 4ever.
Jakbyście wiedzieli co xeretza i mizaeron + reszta swe gadała na Ventrilo to na pewno byście tak nie mówili. No ale nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca, pozyjemy zobaczymy. anyway GL~

A ty oczywiscie znasz go najlepiej i ci sie ze wszystkeigo spowiada, z kim trzyma a z kim nie trzyma... komu pomoze a komu nie pomoze, Xeretza to jeden z niewielu graczy majacych honor, Hail Xeretza!

@Olek
Misq fragow jest juz 103 :*

Adolphus Elbragol 07-06-2006 00:13

Czytanie threadu skonczylem tak okolo 40 posta. Panom z DS gratuluje stajlu podobnego do czlonkow starej DB. Troche szkoda, ze nasze czasy na iridii sie skonczyly, no ale coz poradzic. Rzuce tylko, ze takie tematy sprawiaja, ze zaczynam wierzyc, ze i bez pg mozna ownowac server.

Wiec moze i dla DB jest jeszcze gdzies szansa? =]

Do zobaczenia, mozliwe ze na ktoryms z nowych servow.

Sifu M.S. 07-06-2006 00:24

rotfl

Moim zdaniem DS to boska gildia, pokazuje cala slabosc serwera jakim jest Kyra. Ich powod do wojny z calym serwerem jest calkiem sluszny, skoro wyzsze lvl moga robic PA bez zadnych konsekwencji, na Kyrze praktycznie rzadzi Polak scharer, to czemu oni nie mieliby odwalac random pk, wszystko jest mozliwe :D
Jakbym tylko jeszcze gral w tibie, albo chociaz mial chara na Kyrze to z chencia bym wstapil do DS :D

A niektore wypowiedzi h-lvl w tym topicu sa przytlaczajace... Skoro wiecie ze DS nie wyjdzie na open battle to zastosujcie ta sama taktyke walki co oni... no chyba ze wy tak nie potraficie, bo mi chyba nikt nie powie ze znikad sie wzielo te 103 bodajze fragi. Rozumiem ze na kyrze jest teraz war, i kazdy pz moze skonczyc sie smiercia, ale sa jeszcze gildie neutral, ktore gdyby tylko chcialy to by sobie poradzily z DS, no ale skoro kyra jest takim serwerem ze nie wart go ratowac... hmm coz mozna na to poradzic

@DS

:* Jestescie genialni, trzymajcie kyre jak najdluzej sie da, ten serwer smierdzi strachem! :]

Creator of Nightmare 07-06-2006 00:50

@Sokul
Bylem :) i wiem duuuużo na temat podejścia Xer~ Miza~ a szczegolnie Geo do polakow ... wiem co gadali na ventrilo i to bylo smieszne, a raczej zalosne. Sam nie byłem na ventrilo bo nie rozumiem szwedzkiego ale moj szwedzki blood bro byl i mi wszystko mowil o czym gadaja. Wjebalismy miedzy innymi przez polakow krzyczacych "ku*** mama krzyczy, musze spie**** bo beda bili, o 20 mielismy sie bic a nie o 22, teraz walczcie sami" . 0 dyscypliny, zgrania, polacy nie umiacy gadac po angielsku, dzieci ktore o 20 musza isc spac, ludzie bez kasy, rezygnujacy z walki po jednym deadzie, lub po 2h czekania na walke!! wiec co tu sie dziwic ze swe nie lubia polakow, zreszta na Kyrze mialem wiecej kolegow swe niz pl. Dlatego jesli myslicie ze taka ekipa wystarczy zeby przejac serwa to sie grubo mylicie. Zabijac kogos w puapkach to nie sztuka, BM tez potrafilismy to robic, a sam widziales co sie stalo na open battle. Cwiczcie na Otsach i nauczcie sie Pgowac, zgranie i bezwzgledne posluszenstwo do lidera w gildii jak i w walkach na ventrilo, dobry sharing i boty oraz sciemnianie na forum. Nawet jakbyscie byli najwiekszymi PA na poczatku badzcie mili. Zajmijcie i nie oddajcie najlepszych miejsc do expienia!!! No i duzo szczescia ;) Ahh sie rozpisalem, a mialem tylko napisac "Bylem" :p

btw. powodzenia na new world!

@Dwik
Masz racje

Kanion 07-06-2006 08:08

Cytuj:

@Sokul
Bylem :) i wiem duuuużo na temat podejścia Xer~ Miza~ a szczegolnie Geo do polakow ... wiem co gadali na ventrilo i to bylo smieszne, a raczej zalosne. Sam nie byłem na ventrilo bo nie rozumiem szwedzkiego ale moj szwedzki blood bro byl i mi wszystko mowil o czym gadaja. Wuwielbiam jeść bananyalismy miedzy innymi przez polakow krzyczacych "ku*** mama krzyczy, musze spie**** bo beda bili, o 20 mielismy sie bic a nie o 22, teraz walczcie sami" . 0 dyscypliny, zgrania, polacy nie umiacy gadac po angielsku, dzieci ktore o 20 musza isc spac, ludzie bez kasy, rezygnujacy z walki po jednym deadzie, lub po 2h czekania na walke!! wiec co tu sie dziwic ze swe nie lubia polakow, zreszta na Kyrze mialem wiecej kolegow swe niz pl. Dlatego jesli myslicie ze taka ekipa wystarczy zeby przejac serwa to sie grubo mylicie. Zabijac kogos w puapkach to nie sztuka, BM tez potrafilismy to robic, a sam widziales co sie stalo na open battle. Cwiczcie na Otsach i nauczcie sie Pgowac, zgranie i bezwzgledne posluszenstwo do lidera w gildii jak i w walkach na ventrilo, dobry sharing i boty oraz sciemnianie na forum. Nawet jakbyscie byli najwiekszymi PA na poczatku badzcie mili. Zajmijcie i nie oddajcie najlepszych miejsc do expienia!!! No i duzo szczescia ;) Ahh sie rozpisalem, a mialem tylko napisac "Bylem" :p

btw. powodzenia na new world!

@Dwik
Masz racje

tak?? a z kad twoj kolega mial ich kanal na ventrilo?? i co?? szwedzi polakowi spredaja lol to fajnie, to znaczy ze tam sa konfidenty, przeciez xeretza to rasista :p wiesz wali mnie to co mowili juz jest dawno po fakcie. A cha i fajny fake w twojej gadce poniewaz na kanale ventrilo byl tylko Xoreso, Xeretza, Mizaeron, Geo Aldarion i Quel Metu, no i po co sciemniasz? daje ci to co ;)

a tak wogule to wiem ze oni wiedza co my na kyrze wyrabiamy i napewno tak czy siak od DS zmienili zdanie~

~Olek

Creator of Nightmare 07-06-2006 10:48

@Sokul

Pfff, widać gówno wiesz bo było wiecej osob. Moj kolega mial kanal ventrilo bo byl w BM tak jak ja, wiec co w tym dziwnego, że mi mowil o czym gadaja? lol. Pozatym na ventrilo Xereteza prawie nic nie gadal, tylko reszta ekipy sie kłócila co zaskutkowalo wyplacaniem sie ludzi dzien czy dwa dni pozniej.

zmienili zdanie po waszych pkingach? co w nich jest imponujacego? to ze zabijacie ludzi na expie, nieprzygotowanych? czekacie w trapie az ktos po was przyjdzie? jedziecie na botach, rozdajecie passy? nie boicie sie zginac bo i tak juz tu nie pogracie. Widzialem 2 czy 3 wasze akcje, mozecie nimi imponowac noobom na tibia.pl a nie takim ludziom jak Xer~ czy Miza~. Nie żebym cos do was mial ale taka jest prawda. Wszystko zaj-ebiscie, milo sie oglada fragi ale to praktycznie nie ma nic wspolnego z prawdziwa wojna.

btw. na hibce zabili seromontisa, 256 ek w 18 osob jak expil wiec wiesz w tyle osob kogos na expie zabic to nie sztuka.

Fragi sie milo oglada ale to jest tylko pking, do przejecia serwa wam jeszcze duuuzo brakuje

pozdro

Kanion 07-06-2006 13:58

Cytuj:

@Sokul

Pfff, widać gówno wiesz bo było wiecej osob. Moj kolega mial kanal ventrilo bo byl w BM tak jak ja, wiec co w tym dziwnego, że mi mowil o czym gadaja? lol. Pozatym na ventrilo Xereteza prawie nic nie gadal, tylko reszta ekipy sie kłócila co zaskutkowalo wyplacaniem sie ludzi dzien czy dwa dni pozniej.

zmienili zdanie po waszych pkingach? co w nich jest imponujacego? to ze zabijacie ludzi na expie, nieprzygotowanych? czekacie w trapie az ktos po was przyjdzie? jedziecie na botach, rozdajecie passy? nie boicie sie zginac bo i tak juz tu nie pogracie. Widzialem 2 czy 3 wasze akcje, mozecie nimi imponowac noobom na tibia.pl a nie takim ludziom jak Xer~ czy Miza~. Nie żebym cos do was mial ale taka jest prawda. Wszystko zaj-ebiscie, milo sie oglada fragi ale to praktycznie nie ma nic wspolnego z prawdziwa wojna.

btw. na hibce zabili seromontisa, 256 ek w 18 osob jak expil wiec wiesz w tyle osob kogos na expie zabic to nie sztuka.

Fragi sie milo oglada ale to jest tylko pking, do przejecia serwa wam jeszcze duuuzo brakuje

pozdro

Nie badz taki przystojny.. co ty myslisz ze masz "LEPSZE" kontakty z Xeretza odemnie :swe: :faceoff: z tego co piszesz mozna wywnioskowac ze szwedzi tobie liza dupe, a z tego co znam szwedów co byly w BM to nikomu dupy nie liza, pewnie nie byles w BM a miales tam jakiegos kolege i wielce kozak.

Zabijamy na expie bo przeciez nie pujdziemy baranie na open battle, kto powiedzal ze my server chcemy opanowac? jak to powiedzales to takie fragi to mozemy imponowac noobom z tibi.pl?? to co tu robisz, a no spoko ty jestes de besciak, najwiekszy miales zapewne 55lvl i gowno tam wiesz. :Ork: taki kozak z ciebie jak z tego orka 8o

Nie pisz juz takich glupich postow bo mi ciebie zal sie robi, mysli ze jest bossem a osobiscie nie zna Xeretzy, wiesz gadales ze Mizaeron na new server idzie, a ja z Quessem mam kontakty i wiem ze on nie gra w tibie bo nie ma czasu na to, i wiecej takich bzdur nie pisz

to wszystko
~Olek

Kanion 07-06-2006 14:02

Aha, i Mizaeron po tym jak Moothonost padl to Mizaeron jakos sie tym zainteresowal, i sie smial z tego ze takie fragi wbijamy

Creator of Nightmare 07-06-2006 15:36

O kur-wa ale ty glupi jestes czlowieku
Gdzie napisalem ze mam lepsze kontakty z Xer~ niz Ty?
Z Miza~ Xer~ i Geo nie mialem napewno lepszych bo ich dopiero lepiej poznalem w tym zamieszaniu zwiazanym z wojna, poznalem ich jako malych rasistow ktorzy trzymaja z Polakami bo nie poradza sobie sami w wojnie, wiec na tym sie nasz blizszy kontakt urwal.

Ale ty jak widac ostro lizesz im dupe mimo tego ze potraktowali was jak scierwo.
Ja wstapilem do wojny bo mnie namowili koledzy z rl Xer~ i moj bloodbro za ktorym wszedzie szedlem tak jak on za mna. Wiec gdzie tu jest lizanie dupy? Nie wiesz co to przyjazn to sie nie wypowiadaj. Mr. Brownnose

Ja po przegranej wojnie powiedzialem ze nie place i jestem retired, moi koledzy bez mojej wiedzy zalatwili mi maly payment, a moj bloodbro za mnie zaplacil. Nie wiem po co bo i tak od tamtej pory nie gram. Ale na tym polega przyjazn, zeby sobie pomagac!

Tobie kto pomogl? Mimo lizania dupy i tak se juz nie pograsz na kyrze wiec stfu.

Co do tego ze mam 55 lvl i kozak jestem to sie nie wypowiadaj czlowieku ... bo tym charem nie gram tylko pkuje i ma on 61 lvl gdzie wbilem 5 lvli w jeden dzien(6 nie dobilem bo wpadl po mnie 121 ek), gdy bylem hunted bez sharingu itp z samego exori vis bez blokera. Ty swoj 64, 3 miesiace pewnie biles wiec stfu.

"wiesz gadales ze Mizaeron na new server idzie, a ja z Quessem mam kontakty i wiem ze on nie gra w tibie bo nie ma czasu na to, i wiecej takich bzdur nie pisz"

Ty ku-rwa debilu gdzie ja pisalem ze Miza~ idzie na new serwa? Skad niby ja mam to wiedziec skoro jestem retired i mnie to gowno obchodzi??

wkur-wiasz tylko swoja gadka bo mnie nie znasz a pier-dolisz jakbys wiecej wiedzial o mnie niz ja o sobie samym

A co do tego ze Miza~ sie zainteresowal tym ze Moot~ padl przez was to co w tym dziwnego? ja tez sie zainteresowalem jakim cudem banda noobow ( no moze w polowie) zabila 130 + msa i jak nabija tyle fragow. Mooth ~ zje-bal i tyle.

"kto powiedzal ze my server chcemy opanowac?"
Moi koledzy w DS

a co mnie sciaga na tibia.pl? To ze tetro, Mooth~ i pare h lvli tu zagladalo i cokolwiek pisalo, czego nie robili na tibia.com. Pozatym jesli patrzysz na forum tibia.com to na kyrze od daaawna nie bylo ciekawego tematu. To forum umiera przez brak graczy i polskich noobow ktorzy nie potrafia pisac po angielsku.

Pozdrawiam :-)

Gedd 07-06-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanion
Aha, i Mizaeron po tym jak Moothonost padl to Mizaeron jakos sie tym zainteresowal, i sie smial z tego ze takie fragi wbijamy

chciałbym zauważyć że na filmie gdzie pada moothonost widac jak spamujesz do vastin avarian czy kogos tam "sokul here. woow mooth padl? eeeeej dajcie mi jakas postac", wiec niewiem czemu piszesz w pierwszej osobie chociaż niemiales z tym nic wspolnego

Moppy 07-06-2006 21:10

Może mowil o gildii? ^.-

Kanion 07-06-2006 21:42

@Gedd:
Taa.. pisalem wtedy do niego i co?? bylem zamotany ledwo sie wlogowalem nie wiedzalem czy mooth padl czy nie.. a czy to wazne??

a miec wspolnego mialem cos! podtrzymywalem ich duchowo!

Xolorian nie chce nic mowic ale wy walczycie w tej wojnie cos cienko, ruszycie z fragami w koncu? :faceoff: bo xeretza z miza sobie lepiej radzili.. wiesz nie mozecie nic zrobic a macie 4 dobrych sorców..

~Olek

Stanek 08-06-2006 00:32

zgadzam sie z creator of nightmare... gdybym bawil sie w boty itd... to pewnie przed wczoraj bym sie wyuhal :) wiecie ja tym deadem sie nie przejmuje i nie probuje usprawiedliwiac ja zanoobilem ze nie lookalem wogole na vip a zostalem poinformowany za pozno.:p good luck na nowym serwie i uwazajcie na miza~ i xere~ , nie idzcie za nimi w ogien bo latwo was moga wyhujac jesli tylko zobacza ze maja do pomocy szwedow. To co zrobiliscie na kyrze zostawie bez komentowania ;) neutralne gildie jak blackwater nie mogly miec takiej taktyki jak wy bo nam zalezy na expie.

Impalex 08-06-2006 14:26

@Creator of Nightmare

-daj.nick.chara.plx ;p

Ktorzy.koledzy.z.DS?heh.jesli.ktorys.tak.powiedzia l.to.albo.byl.pod.wplywem.alkoholu.lub.czegos.w.ty m.stylu;).albo.po.prostu.jest.jakis.niekumaty...;p
Nasze.Pk.opiera.sie.na.zemscie...bo.po.to.ta.guild ia.zostala.utworzona...ale.oczywiscie.zaje**iscie. sie.przy.tym.bawimy.;)

co.do.tego.co.piszecie.na.temat.Xeretzy.czy.Mizaer ona...przypal.robicie.i.tyle...;) prosze.nie.spamujcie.tu.na.takie.beznadziejne.tema ty."kto.kogo.zna.kto.kogo.nie...."

@Gedd

widzialem.filmik.z.waszej.akcji.i.powiem.Ci.ze.czu je.sie.lekko.zawiedziony.;p

__________________________________________________ _______________

-100+fragow!!(all.40+.lvl.innych.nie.liczymy;p)

Burza 08-06-2006 16:25

Hail Ds!!

Moim zdaniem bardzo dobrze ze wkoncu powstała taka gildia na kyrze i robi to co robi bo sytuacja na servie była h,ujowa i mnie tez to wqrwiało bo grałem przez 3 miechy na kyrze i wyzsze lvl-e takie kozaki byli teraz qrw.a sie chociaz uciszyli, Hail Dancing Shadows! i życze wam jeszcze udanych akcji :evul:

Stanek 08-06-2006 17:40

takie akcje nie potepia zadnych pa :) ten kto byl pa bedzie pa... taka juz ich natura i Dancing Shadows nie ma nic do power abusingu na kyrze. Skoro robicie to dla zemsty :p to nie moge pojac czemu poszliscie na mnie bo wydawalo mi sie ze u was nie mam przej.ebane;)

Creator of Nightmare 08-06-2006 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Impalex
@Creator of Nightmare

-daj.nick.chara.plx ;p

Sold

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Impalex
@Gedd

widzialem.filmik.z.waszej.akcji.i.powiem.Ci.ze.czu je.sie.lekko.zawiedziony.;p

dobry ten filmik
nice gfb power
familia duzo farta miala, jakby wam wyszlo ue combo na moscie to inaczej by sie to skonczylo :p po 100 hp im zostalo. Jakby do tego brusty doszly od kazdego to 2 knightow by stracili :/
Pozatym Garlerdon stal za daleko zeby trafic z ue
Powodzenia w nastepnych walkach

Moppy 08-06-2006 19:16

Wairon moglby pasc gdyby nivelato pomyslal i niedopuscil go do dziury na desercie ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25.