![]() |
Co trwalo 15 minut? Jesli u Ciebie trwa 15 minut wpisanie passow to ja ci dziekuje.
|
@zgr3d
Jest coś takiego jak CTR+G |
ehh, ten temat miał byc o serwerze Aurea, a nie o mechanizmie logowania...
a co do Aurei i 79-79... RoM i FAG mają równe szanse... może póki romy z dobrym Pv... umm, botami są na wakacjach FAG wbije 100? May the botless side win, /Kosher |
Fester się wypłacił, czyżby RoM powoli zaczął odczuwać siłę FAG?
Może jeszcze w tym roku FAG wyśle Liama i spółke do pzta? Pożyjemy, zobaczymy. /Kosher |
Cytuj:
FAG dobrze sobie radzi i mam nadzieje ze wygra wojne . Co do liama i ekipy nie zdziwilbym sie gdyby zaczeli znowu wygrywac :-) . :evul: Go fag. |
Cytuj:
Edit: Ma ktos filmik? ~Eny. |
@up
Jestes slepy czy na tyle glupi ze nie chce ci sie zjechac kawalek na dol i wejsc w dzial filmy? Bo film jest od wczoraj od rana tak samo sie pytales o film z Dorkizem. |
Cytuj:
Na rapidzie zazwyczaj mam przekroczony transfer, wiec dlatego pytam się was o filmy- może ktoś go załadował na tibicam czy gdziekolwiek indziej. Ale dzieki ze powiedziałes gdzie go moge znalezc. ~Eny. |
A ja skad wzialem link? z kosmosu?
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9808 |
Ahh ta Aurea :P Az mam dylemat czy nie zaczac grac znow na niej :PP czy grac dalej na furorze. W sumie zlaoze sobie nowy internet za miesiac to wtedy będe bardziej myslał. Jedynie to mnie pociesza na Aure ize przez gre prawie od poczatku serwa, wiekszosc Nickow czaje :)
Juz wiele widzialem na tym serverku Hail Nunek :PP ~Yours Ragafewee |
Cytuj:
|
Cytuj:
~Yours Jojo |
Cytuj:
ahh... tam wojna przeciez dopiero niedawno sie skonczyla :D chyba ze jestem nie na czasie ;) tak dawno tam nie gralam :(:(:( ale furora lepsza, przynajmniej ludzie normalni, na aurea co drugi to noob :/ |
Cytuj:
|
Przypominam ze jest to temat 'Wydarzenia ze swiata Aurea', a nie Furora. ;)
|
Aurea
Narazie nie ma zadnych open battle ostatni frag to chyba Lukcik + Zevs + Molt = Tripple Ues i Norly 0wn3d . Jak ktos ma jakies swieze wiesci ,filmy etc. to nie da linki :P .
|
Co sie stalo Sesef (Cromak) ze z ROMU wpadles do FAG?
|
Cytuj:
??? dalej czynnie trwa? myslalam, ze troszke przygasla po zrookowaniu (sp) Spoxstera... pozdro :* |
Co ma spokster do aurey ;x
|
Cytuj:
Jezeli dla ciebie wybijanie swoich kolesi z gildi za shit reason jest normalne to powodzenia. |
Cytuj:
|
Narazie niewidać ataków ani jednej strony ani drugiej może fag/rom szykuje jakiś atak niespodziewany ?:P fag to raczej małoprawdopodobne bo rom teraz prawie ze niejest online moze 1-2 osoby udawajace afk po domkach/statkach/depach :P
|
Wczoraj fag probowal uspac Goreda bez pacca na 3 UE lecz niestety Mastro Scue nie zalozyl ss amu i nie poszlo ;P
|
Widze ze nic nie piszecie to ja cos napisze Ostatnio Fag expil na d lair w venore I Rom zrobil mass loga wpadli i zaczeli lac wojownika bo blokowal mostek.
Jednak nieudala im sie ta akcja (jak wszystkie ostatnio)No i zaczeli uciekac ale z tylu byly noob chary i liam,dracozius,jevino zaczeli zabijac noob chary w tym jevino,xerkan,paco i liam wbili rsy w tym ten ostatni liam poswiecil sie zeby uwolnic lady sentrix zabil noob chara i zaliczyl chlopak Bana Z tej Akcjii 0:0 :P Paco mial troszke szczescia bo mial 20 hp ale niestety zdazyl sie uhnac :(( |
Dzisiaj z wojny wyplacilo sie 3 bylych czlonkow romu, Van Tristan, Dekos i Kajzezoze.
|
czyżby..
Czyżby to oznaczało że Fag wygra?? Rom zkapituluje :p
|
I wreszcie Fag Prowadzi 80-79!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Arkabi Zazana Jul 17 2006, 21:29:13 CET Killed at Level 91 by Zevs Mighty Thunder and by Qwenball Toots I czekamy na kolejne fragi :PP |
Wy naprawdę jesteście idiotami, nie wiem na co wy liczycie jak FAG wygra, myślicie, że będzie spokój, że oni są święci i nie będą robili PA?? To myślcie tak dalej, tylko się nie przeliczcie...
N/C |
wole FAG PA niz ROM PA... w FAG'u mam samych znajomych wiec mnie nie rusza tylko ze ja i tak nie gram na Aurea :D
|
no i fag wygrywa, pozostaje tylko czekać jak dobiją ten świat swoim PA.
niestety. zresztą, i tak powstanie nowa wojna. Nie pozostaje nic innego jak samemu zacząć PA i tyle. /Kosher |
Cytuj:
TAAAA ROM Leprzy nie będzie robić PA |
specjalnie zrobiłem konto żeby wam uświadomić że w FAG-u jest jedna osoba która "wyjebała wszystkich oprucz Liama" do dzisiaj to ukrywała lecz wkońcu to wyznała:
02:31 Lukcik Almighty: powiem ci tak 02:31 Lukcik Almighty: ze wyjebalem 02:31 Lukcik Almighty: tutaj wszystkich 02:31 Lukcik Almighty: oprocz liama 02:31 Lukcik Almighty: cioto czyżby nowy PVP master?? hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahah _/HAIL THE NOOB ALMIGHTY |
Oto Lista zabitych graczy prze Fag
Lagurus , Dracozius 2 times, Kilipukki, Natalon , Lecther tirado , Alrig , Ulrig , Zekiv , Isaris , Demonmwardish. Sir redrose, Razer Shark, Morixar |
Lagurus , Dracozius 2 times, Kilipukki, Natalon , Lecther tirado , Alrig , Ulrig , Zekiv , Isaris , Demonmwardish. Sir redrose, Razer Shark, Morixar NIestety Zevs Takze :( |
Z FaGu padli: Zevs Mighty Thunder, Xuzav, Mastro Scue.
We fragach 14 - 3 dla FaGu, lecz to zadne osiagniecie poniewaz bylo ich dwa razy wiecej. Hail RoM _./ |
Są nadzieje...
Rom pomału zaczyna sie wykupywać ,może tylko chce w jakiś sposób zmylić Fag a może pomału chce zakończyć tą wojne :) ,i zacząć expic
|
yes yes yes ! ahahah own3d _/
hail fag _/ |
Co z tego ze bylo 2x wiecej ? Czyzby rom nie umial wygrac wojny bez liama ?
ahh poprostu hail Fag.... czy ktos ma moze filim z dzisiejszej wojny ? |
@up
Co z tego, ze bylo ich dwa razy wiecej, prawie trzy? No, rzeczywiscie nic. Hahahah... Zastanow sie czy w takiej sytuacji RoM mogl cos zrobic, a znajac FaG - to na ich miejscu nawet by nie wyszedl z pz, a co dopiero poszedl walczyc. Fu! _./ RoM |
Jezeli bylo nas 2 razy wiecej to po co wychodzili? Nie mozesz uwierzyc ze twoj ukochany RoM przegrywa?:( Lierek niedlugo dolaczy do Misimki ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |