Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

kidler 08-07-2006 17:38

Co trwalo 15 minut? Jesli u Ciebie trwa 15 minut wpisanie passow to ja ci dziekuje.

Sesef 08-07-2006 17:42

@zgr3d

Jest coś takiego jak CTR+G

Kosher Pig 08-07-2006 21:27

ehh, ten temat miał byc o serwerze Aurea, a nie o mechanizmie logowania...

a co do Aurei i 79-79... RoM i FAG mają równe szanse... może póki romy z dobrym Pv... umm, botami są na wakacjach FAG wbije 100?

May the botless side win,
/Kosher

Kosher Pig 09-07-2006 18:21

Fester się wypłacił, czyżby RoM powoli zaczął odczuwać siłę FAG?
Może jeszcze w tym roku FAG wyśle Liama i spółke do pzta?
Pożyjemy, zobaczymy.

/Kosher

Thchuridam 10-07-2006 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig
Fester się wypłacił, czyżby RoM powoli zaczął odczuwać siłę FAG?
Może jeszcze w tym roku FAG wyśle Liama i spółke do pzta?
Pożyjemy, zobaczymy.

/Kosher

A moze jutro uderzy w ciebie samolot ?-.-``
FAG dobrze sobie radzi i mam nadzieje ze wygra wojne . Co do liama i ekipy nie zdziwilbym sie gdyby zaczeli znowu wygrywac :-) .

:evul: Go fag.

Eny the Noob 10-07-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zgr3d
dobrze w ciagu jednej minuty. Ale 4 razy sprawdzalem i trwalo to z 15 min razem. I co moze co 30 sek zmienial postac ??

Hehe ;] Daj sobie spokój. Nawet jeżeli sharuje to co?? :o I tak mu nikt tego nie udowodni. Jak takiego Norly nie zbanowali, a on zmienia ownerow po kazdym deadzie to co dopiero Dadi, ktory się pewnie z tym kryje...

Edit: Ma ktos filmik?

~Eny.

Raks Ninja 10-07-2006 12:35

@up

Jestes slepy czy na tyle glupi ze nie chce ci sie zjechac kawalek na dol i wejsc w dzial filmy? Bo film jest od wczoraj od rana tak samo sie pytales o film z Dorkizem.

Eny the Noob 10-07-2006 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
@up

Jestes slepy czy na tyle glupi ze nie chce ci sie zjechac kawalek na dol i wejsc w dzial filmy? Bo film jest od wczoraj od rana tak samo sie pytales o film z Dorkizem.

Na tibia.pl nie szukam filmów, gdyż ich zazwyczaj nie ma. A na tibia.de jest tylko link na rapidzie a ja przekroczyłem tam transfer. Szukałem na Tibicam ale tez nie znalazłem.

Na rapidzie zazwyczaj mam przekroczony transfer, wiec dlatego pytam się was o filmy- może ktoś go załadował na tibicam czy gdziekolwiek indziej.

Ale dzieki ze powiedziałes gdzie go moge znalezc.

~Eny.

Raks Ninja 10-07-2006 15:55

A ja skad wzialem link? z kosmosu?
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9808

ragafewee 10-07-2006 18:08

Ahh ta Aurea :P Az mam dylemat czy nie zaczac grac znow na niej :PP czy grac dalej na furorze. W sumie zlaoze sobie nowy internet za miesiac to wtedy będe bardziej myslał. Jedynie to mnie pociesza na Aure ize przez gre prawie od poczatku serwa, wiekszosc Nickow czaje :)

Juz wiele widzialem na tym serverku

Hail Nunek :PP

~Yours Ragafewee

Sesef 10-07-2006 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ragafewee
Ahh ta Aurea :P Az mam dylemat czy nie zaczac grac znow na niej :PP czy grac dalej na furorze. W sumie zlaoze sobie nowy internet za miesiac to wtedy będe bardziej myslał. Jedynie to mnie pociesza na Aure ize przez gre prawie od poczatku serwa, wiekszosc Nickow czaje :)

~Yours Ragafewee

Siedź na tej furorze, no chyba że nie chcesz robić 100 lvla:P

Jojo Ninja 10-07-2006 23:19

Cytuj:

~Yours Ragafewee

Marudzisz, Furora wcale nie lepsza :P Zaraz pewnie też jakąś wojne obkminią, więcej niż pewne ;f

~Yours Jojo

Diabeleq 11-07-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Marudzisz, Furora wcale nie lepsza :P Zaraz pewnie też jakąś wojne obkminią, więcej niż pewne ;f

~Yours Jojo

ahh... tam wojna przeciez dopiero niedawno sie skonczyla :D chyba ze jestem nie na czasie ;) tak dawno tam nie gralam :(:(:(
ale furora lepsza, przynajmniej ludzie normalni, na aurea co drugi to noob :/

Komarek 11-07-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabeleq
ahh... tam wojna przeciez dopiero niedawno sie skonczyla :D chyba ze jestem nie na czasie ;) tak dawno tam nie gralam :(:(:(

Wojna trwa już ponad rok i ma sie dobrze xD

kidler 11-07-2006 11:58

Przypominam ze jest to temat 'Wydarzenia ze swiata Aurea', a nie Furora. ;)

Thchuridam 11-07-2006 12:56

Aurea

Narazie nie ma zadnych open battle ostatni frag to chyba Lukcik + Zevs + Molt = Tripple Ues i Norly 0wn3d . Jak ktos ma jakies swieze wiesci ,filmy etc. to nie da linki :P .

ragafewee 11-07-2006 15:22

Co sie stalo Sesef (Cromak) ze z ROMU wpadles do FAG?

Diabeleq 11-07-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komarek
Wojna trwa już ponad rok i ma sie dobrze xD

??? dalej czynnie trwa? myslalam, ze troszke przygasla po zrookowaniu (sp) Spoxstera...
pozdro :*

Komarek 11-07-2006 19:33

Co ma spokster do aurey ;x

Raks Ninja 11-07-2006 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabeleq

Jezeli dla ciebie wybijanie swoich kolesi z gildi za shit reason jest normalne to powodzenia.

Sesef 12-07-2006 00:16

Cytuj:

Co sie stalo Sesef (Cromak) ze z ROMU wpadles do FAG?

a no jakoś tak wyszło

Works__1985 14-07-2006 12:31

Narazie niewidać ataków ani jednej strony ani drugiej może fag/rom szykuje jakiś atak niespodziewany ?:P fag to raczej małoprawdopodobne bo rom teraz prawie ze niejest online moze 1-2 osoby udawajace afk po domkach/statkach/depach :P

Losari 15-07-2006 12:21

Wczoraj fag probowal uspac Goreda bez pacca na 3 UE lecz niestety Mastro Scue nie zalozyl ss amu i nie poszlo ;P

Passter 17-07-2006 18:54

Widze ze nic nie piszecie to ja cos napisze Ostatnio Fag expil na d lair w venore I Rom zrobil mass loga wpadli i zaczeli lac wojownika bo blokowal mostek.
Jednak nieudala im sie ta akcja (jak wszystkie ostatnio)No i zaczeli uciekac ale z tylu byly noob chary i liam,dracozius,jevino zaczeli zabijac noob chary w tym jevino,xerkan,paco i liam wbili rsy w tym ten ostatni liam poswiecil sie zeby uwolnic lady sentrix zabil noob chara i zaliczyl chlopak Bana

Z tej Akcjii 0:0 :P

Paco mial troszke szczescia bo mial 20 hp ale niestety zdazyl sie uhnac :((

Losari 17-07-2006 21:50

Dzisiaj z wojny wyplacilo sie 3 bylych czlonkow romu, Van Tristan, Dekos i Kajzezoze.

Govinem 18-07-2006 00:13

czyżby..

Czyżby to oznaczało że Fag wygra?? Rom zkapituluje :p

Passter 18-07-2006 00:32

I wreszcie Fag Prowadzi 80-79!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Arkabi Zazana

Jul 17 2006, 21:29:13 CET Killed at Level 91 by Zevs Mighty Thunder
and by Qwenball Toots

I czekamy na kolejne fragi :PP

Zdzislaw Petara 18-07-2006 10:55

Wy naprawdę jesteście idiotami, nie wiem na co wy liczycie jak FAG wygra, myślicie, że będzie spokój, że oni są święci i nie będą robili PA?? To myślcie tak dalej, tylko się nie przeliczcie...
N/C

Koszyk 18-07-2006 12:25

wole FAG PA niz ROM PA... w FAG'u mam samych znajomych wiec mnie nie rusza tylko ze ja i tak nie gram na Aurea :D

Kosher Pig 18-07-2006 19:29

no i fag wygrywa, pozostaje tylko czekać jak dobiją ten świat swoim PA.
niestety.
zresztą, i tak powstanie nowa wojna.

Nie pozostaje nic innego jak samemu zacząć PA i tyle.

/Kosher

Sesef 19-07-2006 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig
no i fag wygrywa, pozostaje tylko czekać jak dobiją ten świat swoim PA.
niestety.
zresztą, i tak powstanie nowa wojna.

Nie pozostaje nic innego jak samemu zacząć PA i tyle.

/Kosher

TAAAA ROM Leprzy nie będzie robić PA

Szybki Zajec 19-07-2006 03:33

specjalnie zrobiłem konto żeby wam uświadomić że w FAG-u jest jedna osoba która "wyjebała wszystkich oprucz Liama" do dzisiaj to ukrywała lecz wkońcu to wyznała:
02:31 Lukcik Almighty: powiem ci tak
02:31 Lukcik Almighty: ze wyjebalem
02:31 Lukcik Almighty: tutaj wszystkich
02:31 Lukcik Almighty: oprocz liama
02:31 Lukcik Almighty: cioto
czyżby nowy PVP master??
hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahah
_/HAIL THE NOOB ALMIGHTY

Govinem 21-07-2006 19:01

Oto Lista zabitych graczy prze Fag

Lagurus , Dracozius 2 times, Kilipukki, Natalon , Lecther tirado , Alrig , Ulrig , Zekiv , Isaris , Demonmwardish. Sir redrose, Razer Shark, Morixar

Govinem 21-07-2006 19:02

Lagurus , Dracozius 2 times, Kilipukki, Natalon , Lecther tirado , Alrig , Ulrig , Zekiv , Isaris , Demonmwardish. Sir redrose, Razer Shark, Morixar
NIestety Zevs Takze :(

kidler 21-07-2006 19:12

Z FaGu padli: Zevs Mighty Thunder, Xuzav, Mastro Scue.

We fragach 14 - 3 dla FaGu, lecz to zadne osiagniecie poniewaz bylo ich dwa razy wiecej.

Hail RoM _./

Luxxx 21-07-2006 19:33

Są nadzieje...

Rom pomału zaczyna sie wykupywać ,może tylko chce w jakiś sposób zmylić Fag a może pomału chce zakończyć tą wojne :) ,i zacząć expic

Shadows 21-07-2006 20:10

yes yes yes ! ahahah own3d _/
hail fag _/

Jazorek 21-07-2006 20:27

Co z tego ze bylo 2x wiecej ? Czyzby rom nie umial wygrac wojny bez liama ?
ahh poprostu hail Fag.... czy ktos ma moze filim z dzisiejszej wojny ?

kidler 21-07-2006 22:24

@up

Co z tego, ze bylo ich dwa razy wiecej, prawie trzy? No, rzeczywiscie nic. Hahahah... Zastanow sie czy w takiej sytuacji RoM mogl cos zrobic, a znajac FaG - to na ich miejscu nawet by nie wyszedl z pz, a co dopiero poszedl walczyc. Fu!

_./ RoM

Raks Ninja 21-07-2006 22:34

Jezeli bylo nas 2 razy wiecej to po co wychodzili? Nie mozesz uwierzyc ze twoj ukochany RoM przegrywa?:( Lierek niedlugo dolaczy do Misimki ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17.